Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δηλαδή σε συνθήκες ελεύθερης(sic) αγοράς δεχόμαστε ότι υπάρχει ένας τύπος επιχείρησης που ότι και να γίνει θα τους ξελασπώνει το κράτος. Στην Αμερική ας πούμε γιατί τις αφήνουν να χρεωκοπούν;

Επισκέπτης
έχεις καμμία αμφιβολία??

γιατί εγω θα την κοπανήσω και άμεσα ...

εσύ αμα κάτσεις σε βλέπω να στήνεις κώλο για ένα αυγό και η έρι να παίρνει πίπες για μια φρατζόλα ψωμί... ανταλακτική οικονομία λέγεται αυτό...
Εκτος του οτι εσυ και ο γιατρος εχετε την σωστοτερη αποψη εδω μεσα πλεον γινεστε και μεντιουμ για το μελλον μας,ασε τραμουντανα να ξερω εγω το μελλον μου και οχι εσυ ;)

Επισκέπτης
Αν καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τα θα ακολουθήσουν ΟΛΑ!!
Οι συνταξιούχοι ΔΕΝ θα παίρνουν συντάξεις, ούτε μισθό οι μισθωτοί. Οι επιχειρήσεις δεν θα πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά δεν θα πληρώνονται κι όλας. Ακόμα και εκατομμύρια στο σπίτι σου να έχεις σε μετρητά άχρηστα θα σου είναι, εκτός αν αποφασίσεις να φύγεις από την χώρα.
Διότι δεν θα υπάρχει ούτε σούπερ μάρκετ ανοιχτό να ψωνίσουμε γάλα, ούτε φούρνος, ούτε πρατήριο βενζίνας, ΤΙΠΟΤΕ!!

Eπίσης, ο Αύγουστος θα μειωθεί στις 16 ημέρες, ενώ ο Φλεβάρης θ' αυξηθεί στις 43.
Ο ήλιος θα βγαίνει κάθε 1 & 15 τους μονούς μήνες, ενώ τους ζυγούς δε θα βγαίνει καθόλου. Η θερμοκρασία θα πέσει 20 βαθμούς κατά μ.ο. τα ραδίκια θα γίνουν κόκκινα, η Θάλασσα θα μεταναστεύσει στην Τσεχία και δε θα μπορούμε να κάνουμε φόλοου στο τουίτερ..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
αν σκεφτεί κανείς ότι το εισόδημά μου μειώθηκε στο ήμισυ, η αξία των ακινήτων μου επίσης στο ήμισυ, γιατί δεν πρέπει το ίδιο να συμβεί στις καταθέσεις ελλήνων φυσικών και νομικών προσώπων στην ελλάδα; αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να επιβαρυνθούν οι καταθέσεις αλλοδαπών στην κύπρο και όχι μόνο των κυπρίων. τι σχέση έχει αν πρόκειται για ύποπτης προέλευσης χρήμα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδή σε συνθήκες ελεύθερης(sic) αγοράς δεχόμαστε ότι υπάρχει ένας τύπος επιχείρησης που ότι και να γίνει θα τους ξελασπώνει το κράτος. Στην Αμερική ας πούμε γιατί τις αφήνουν να χρεωκοπούν;

πολύ απλά γιατί δεν χρεωοκοπήσαν όλες... κάποιες σταθήκανε και αποροφήσανε τις υπόλοιπες...

και δεν στήριξε όλες τις τράπεζες αλλά μόνο τις savings .... τις επενδυτικές τις άφησε και χάσανε πολλά λεφτά οι επενδυτές (μεταξύ αυτών και τα ασφαλιστικά ταμεία και είχαν οι πολίτες μειώσεις συντάξεων γιατί εκεί οι συντάξεις δεν έχουν εγγυημένο ύψος)

και κάτι ακόμη.. στήριξη δεν σημαίνει πάρε λεφτά και συνέχισε... στήριξε σημαίνει φέρε την τράπεζα εδώ αναλαμβάνω εγώ το μαγαζί...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496
το θεμα ειναι αν πουν οχι οι Κυπριοι θα τολμησει η ΕΚΤ να κοψει ρευστοτητα;γιατι αν δεν το κανει τοτε οι σαχλαμαραδες και οι γαπ και μπεννυ πρεπει να πεθανουν δια λιθοβολισμου.Λεω εγω τωρα ενα σεναριο :grin:

Γιατι ρε φιλε το υποψιαζομαι και εγω αυτο? Μπας και ειμαστε διεστραμμενοι... :grin: :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για ελλαδα λεγανε πρωτη θα καταρευσει.. η κυπρος καταρεει ..

λογικα ειμαστε δευτεροι  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
πολύ απλά γιατί δεν χρεωοκοπήσαν όλες... κάποιες σταθήκανε και αποροφήσανε τις υπόλοιπες...

και δεν στήριξε όλες τις τράπεζες αλλά μόνο τις savings .... τις επενδυτικές τις άφησε και χάσανε πολλά λεφτά οι επενδυτές (μεταξύ αυτών και τα ασφαλιστικά ταμεία και είχαν οι πολίτες μειώσεις συντάξεων γιατί εκεί οι συντάξεις δεν έχουν εγγυημένο ύψος)

και κάτι ακόμη.. στήριξη δεν σημαίνει πάρε λεφτά και συνέχισε... στήριξε σημαίνει φέρε την τράπεζα εδώ αναλαμβάνω εγώ το μαγαζί...

Δηλαδή αν, στα καθ' ημάς, πέσει έξω μία τράπεζα θα την αφήσουν να χρεωκοπήσει; Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Ο Βγενόπουλος δεν είχε δηλώσει ότι το σχέδιο διάσωσης των 27δισ του Καραμανλή έγινε μόνο και μόνο προς συμφέρον της Eurobank; Με την Proton δεν μπήκε πάλι το κράτος να "εγγυηθεί"(ουσιαστικά να αναλάβει τα χρέη της);

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Η κυπριακη βουλη μολις καταψηφισε το νομοσχεδιο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τί λες; Ακόμα και η Σίτιμπανγκ είχε κοντέψει να καταρρεύσει μετά την κρίση που προκάλεσε η Λήμαν Μπράδερς.
Το Αμερικανικό δημόσιο την στήριξε (με όρους που επέβαλε το ίδιο φυσικά) και όχι επειδή είναι "κρατιστές" οι Αμερικάνοι αλλά επειδή ήξεραν πως τυχόν κατάρρευση της Σίτιμπανγκ θα σήμαινε κατάρρευση όλης της Αμερικάνικης οικονομίας.

Αν αυτό εσύ δεν το πιστεύεις δικαίωμα σου. Ο Υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ το πίστευε πάντως.

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
36 OXI 19 ΑΠΟΧΗ. ε ρε γλεντια! τι ημερα θα ξημερωσει αυριο!  :fuck1: :pipa2: :s&m_1: :s&m_2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μαγκες εχω καμμια 200 ευρω στην προπληρωμενη της Κυπρου...να τα πιστωλιασω στο ebay να ησυχασω?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Α ναι κι ας μην έχουμε γκαφρα να ψωνίσουμε από δαύτα, αρκεί να μείνουν ανοιχτά.
Είστε πολύ ωραίος τύπος τελικά..

Μην κάνεις το βλάκα ενώ δεν είσαι!
Αν έχεις 10 ευρώ και ανοιχτά σούπερ μάρκετς θα αγοράσεις προϊόντα 10 ευρώ για να μην πεινάς. Αν έχεις 1.000.000 ευρώ, για κάποιο λόγο δεν μπορείς να φύγεις από τη χώρα και ΟΛΑ τα σούπερ μάρκετς είναι κλειστά, θα πεθάνεις από πείνα!
Δεν την βλέπεις την διαφορά;

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Aν είχαμε κάνει και εμείς ένα κούρεμα στις καταθέσεις (ένα 8% ας πούμε)  τις δικές μας, θα είχαμε αποφύγει και εμείς τα μνημόνια. Θα είχαμε μαζέψει τουλάχιστον 40δίς..

Δεν θα ήταν καλύτερα έτσι; Δεν θα είχαμε αποφύγει τις αυτοκτονίες;

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή αν, στα καθ' ημάς, πέσει έξω μία τράπεζα θα την αφήσουν να χρεωκοπήσει; Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Ο Βγενόπουλος δεν είχε δηλώσει ότι το σχέδιο διάσωσης των 27δισ του Καραμανλή έγινε μόνο και μόνο προς συμφέρον της Eurobank; Με την Proton δεν μπήκε πάλι το κράτος να "εγγυηθεί"(ουσιαστικά να αναλάβει τα χρέη της);

Μπερδευεις ανομια πραγματα. Αλλο η Lehman με το δαιδαλο απο OTC derivs και μονο επενδυτικα χαρτοφυλακια, αλλο η Fannie Mae και η Freddie Mac. To αντιστοιχο στην Ελλαδα δεν υπαρχει, αμοιγως επενδυτικη τραπεζα χωρις καταθεσεις, χωρις δανεια κλπ. Η προτον και η καθε λεγομενη commercial bank δε μπορει να φουνταρει, μια επενδυτικη μπορει να φουνταρει ευκολα αν μπορεις να ελεγξεις την αλυσιδα απο τα Onesided παραγωγα που θα σκασουν στα χερια αλλων επενδυτικων τραπεζων.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Ακόμα και σύρραξη θεωρεί πιθανή ο Γιούνκερ
Ο ρωσικός στόλος κατευθύνεται στην Μεσόγειο. Παγκόσμιο σοκ και δέος για την άθλια απόφαση των Γερμανών...!!!

Η (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ) μάλλον η ΓΕΡΜΑΝΙΑ πρέπει να λέμε , μας παίζει άσχημο παιχνίδι μαζί με την ΤΟΥΡΚΙΑ, εις βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΚΥΠΡΟΥ μαζί με την ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ δύναμη στην ΜΕΣΟΓΕΙΟ η οποία εδώ και λίγο καιρό έχει ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ και ναυαρχίδα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.Αυτήν την στιγμή βρίσκεται νότια της ΚΥΠΡΟΥ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ AYTH ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ AIS

GERMANY.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom