Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Και οι ψωλιές στο ευρώ έπεφταν right through....

Και ο χρυσάφαρος ανεβαίνει....  1613 χτυπησε πριν λίγο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε πούστη Ποδολάγνε.... Μόνο την ημέρα που θα πεθάνεις δεν ξέρεις...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ελπίζω μερικοί που θέλανε να αγοράσουν τραπεζόχαρτα προχτές, ... να βάλανε μυαλό.

- 15% η ΕΤΕ σήμερις.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Παιδια, το θεμα ειναι οτι λιγουρευτηκαν και βαλαν στο ματι τις καταθεσεις. Τους κοπους δηλαδη μιας ζωης του καθε μεροκαματιαρη και θελουν να τις κλεψουν...εεε κουρεψουν ηθελα να πω. Απλα προσπαθουν να βρουν τον τροπο να τις φορολογουν λιγο-λιγο. Θα βαλουν και οριο αναληψεων πιστευω καποια στιγμη ωστε να μη μπορει να τις σηκωσει καποιος και να τις γλυτωσει.
ΕΙΔΕΧΘΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

Επισκέπτης
Οι φωστηρες οικονομολογοι του μπου.κομ τι μου προτινουν για αυριο?
Να παρω κονσερβες να στοκαρω την αποθηκη να εχω να τρωω η να μη βιαστω ακομα? :think:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Να παρω κονσερβες να στοκαρω την αποθηκη να εχω να τρωω η να μη βιαστω ακομα? :think:
Εγω εχω μπισκοτακια που δεν χαλανε.
Τα τρωω και με τον καφε αμα λαχει και ετσι δεν πανε χαμενα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πολυ παρλαπιπα ρε δικε μου...πραγματικα οικονομολογοι για τα μπουρδελλα... :2funny:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η Κύπρος θα πει το "περήφανο όχι" που δεν είπαν οι δικοί μας πολιτικοί. Που κατηγορούνται για δωσιλογισμό, υποτέλεια κλπ.
Έφτασε η ώρα να δούμε τί θα γίνει σε αυτήν την εκδοχή βρε αδερφέ
Έφτασε η ώρα να "αφήσουμε τις τράπεζες να χρεωκοπήσουν", όπως ουρλιάζουν οι διάφοροι εδώ πέρα
Εγώ προσωπικά προβλέπω μεγάλη τραγωδία με το "όχι" της Κύπρου
Μακάρι να διαψευστώ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Κύπρος θα πει το "περήφανο όχι" που δεν είπαν οι δικοί μας πολιτικοί. Που κατηγορούνται για δωσιλογισμό, υποτέλεια κλπ.
Έφτασε η ώρα να "αφήσουμε τις τράπεζες να χρεωκοπήσουν", όπως ουρλιάζουν οι διάφοροι εδώ πέρα
Μακάρι να διαψευστώ

και οι Κύπριοι θα βρεθούν με τον πούτσο στον κώλο...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Πάρε κονσέρβες, γιατί σε λίγο καιρό θα χυθεί αίμα....:ak: :ak:

Επισκέπτης
Μακάρι να διαψευστώ
Να χρεωκοπησουν μαν γιατι οχι?
Ιδιωτικες εταιριες ειναι,οπως χρεωκοπησαν τα μαγαζακια του κοσμακη ετσι να γινει και με αυτες,στο μπουτσο μας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να χρεωκοπησουν μαν γιατι οχι?
Ιδιωτικες εταιριες ειναι,οπως χρεωκοπησαν τα μαγαζακια του κοσμακη ετσι να γινει και με αυτες,στο μπουτσο μας

το θέμα είναι ότι αμα χρεωκοπήσουν οι τράπεζες θα χρεωκοπήσουν και όλοι οι άλλοι..δεν θα μείνει κανένας...

και αυτό διότι..

(1) θα μπεί σύνδικος πτώχευσης ο οποίος θα κηρύξει όλα τα δάνεια άμεσα απαιτητα (οπότε όλοι οι δανειολήπτες ακόμη και να έχουν κάποιον λογαριασμό στην τράπεζα θα πρέπει να πλερώσει το δάνειο με την μία αντε συμψηφίζοντας με τις όποιες καταθέσεις του που λογικά θα είναι λιγώτερες γιατί αλλιώς δεν θα χρειαζόταν δάνεια)
(2) οι καταθέτες θα χάσουν τα λεφτά τους και δεν θα μπορούνε να πληρώσουνε υποχρεώσεις τους προς τρίτους (πχ μια επιχείρηση που χρωστά σε προμηθευτή επειδή χάνει τις καταθέσεις της με αποτέλεσμα και οι δύο να μην μπορούν να πληρώσουν φόρους και προσωπικό δηλαδή να πτωχεύουνε και αυτές με την σειρά τους)...

και πολλά πολλά άλλα...

Επισκέπτης
Eπισης αν θελει το Δ.Ν.Τ. και η Γερμανια να βαλουν χερι στις καταθεσεις με την προφαση οτι η Κυπρος ειναι "πλυντηριο" μαυρου χρηματος αε βαλουν πρωτα χερι στις τραπεζες του Λουξεμβουργου και της Ελβετιας που ειναι το μεγαλυτερο πλυντηριο στο κοσμο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eπισης αν θελει το Δ.Ν.Τ. και η Γερμανια να βαλουν χερι στις καταθεσεις με την προφαση οτι η Κυπρος ειναι "πλυντηριο" μαυρου χρηματος αε βαλουν πρωτα χερι στις τραπεζες του Λουξεμβουργου και της Ελβετιας που ειναι το μεγαλυτερο πλυντηριο στο κοσμο

Ελβετία δεν είναι στην Ε.Ε οπότε πάπαλα..

Λουξεμβούργο δεν χρωστάει σε κανέναν οπότε πάπαλα...

Επισκέπτης
το θέμα είναι ότι αμα χρεωκοπήσουν οι τράπεζες θα χρεωκοπήσουν και όλοι οι άλλοι..δεν θα μείνει κανένας...

και αυτό διότι..

(1) θα μπεί σύνδικος πτώχευσης ο οποίος θα κηρύξει όλα τα δάνεια άμεσα απαιτητα (οπότε όλοι οι δανειολήπτες ακόμη και να έχουν κάποιον λογαριασμό στην τράπεζα θα πρέπει να πλερώσει το δάνειο με την μία αντε συμψηφίζοντας με τις όποιες καταθέσεις του που λογικά θα είναι λιγώτερες γιατί αλλιώς δεν θα χρειαζόταν δάνεια)
(2) οι καταθέτες θα χάσουν τα λεφτά τους και δεν θα μπορούνε να πληρώσουνε υποχρεώσεις τους προς τρίτους (πχ μια επιχείρηση που χρωστά σε προμηθευτή επειδή χάνει τις καταθέσεις της με αποτέλεσμα και οι δύο να μην μπορούν να πληρώσουν φόρους και προσωπικό δηλαδή να πτωχεύουνε και αυτές με την σειρά τους)...

και πολλά πολλά άλλα...
Δεν διαβαζω πλεον τα γιατι δεν πρεπει να χρεωκοπησουν οι τραπεζες.
Στο μπουτσο μου game over-delete και παμε απ την αρχη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτες οι χωρες δεν εχουν αναγκη το δντ τυπε
αν καποτε το φωναξουν θα τους βαλουν και αυτους χερι
σιγα μην τους αφησουν

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Οταν επιτέλους ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση,με 50 & πλέον δις,των Ελληνικών Τραπεζών το τραπεζικό μας σύστημα θα οχυρωθεί και δεν θα υπάρξει στο μέλλον κίνδυνος για τις καταθέσεις μας. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom