(1) οι καταθέσεις σου μείνανε
(2) ποιός σου είπε ότι δεν θα έπεφτε και το εισόδημα σου ταυτόχρονα με τις καταθέσεις?
(3) η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1981 και μετά γύρω στα 3 τρισ δραχμές σε απόλυτα νούμερα ή γύρω στα 4.5 σε ανηγμένα... γιατί οι ζημιές που αναφέρεις δεν περιλαμβάνουν τις εκπτώσεις εγγυήσεων του δημοσίου έναντι δανείων που πήρε..
(4) ωραίος ρε... μόνο το εργατικό είναι το λειτουργικό κόστος? καλά η αριστερά δεν φωνάζει ότι είναι λιγώτερο από 17% του όλου κόστους λειτουργίας ? αμα τα βάζεις έτσι (αντε να πούμε ότι είναι το 20%) όχι κέρδη δεν θα είχε αλλά το κόστος θα ήταν γύρω στα 2 δις και οι ζημιές 1.5 δις (δεν έπεσα και πολύ έξω)
Μεγάλε απλά δε θες να καταλάβεις
1) Στην πρώτη περίπτωση θα έχανα 4.000 και στη δεύτερη έχασα 35.000 (Άρα οι καταθέσεις δε μου έμεινα όπως λες, τις έχασα σχεδόν όλες). Η όλη υπόθεση ήταν ότι αν έμπαινε αυτό το 10% στις καταθέσεις θα είχαν βγάλει όσα έβγαλαν ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3 χρόνων. Άρα το εισόδημα μου δε θα έπεφτε άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό??? Και φαντάσου ότι αν αυτό συμφέρει εμένα που είμαι οικονομικά ευκατάστατος (σχετικά) πόσο θα συμφέρει όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ καταθέσεις....Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκτός κι αν έχει στην τράπεζα 2-3 εκατομμύρια Ευρώ μαύρα.
Στο θέμα με τις Σκουριές
1) Απλά προσπέρασες όλες τις παραδοχές
5.000 εργαζόμενοι αντί για 1500
5.000 Ευρώ μηνιαίως αντί για 1500
100 χρόνια εξόρυξης αντί για 27
2) Προσπέρασες ότι όλα αυτά τα λεφτά από τις μισθοδοσίες θα επέστρεφαν μέσω φορολογίας και κατανάλωσης στην ελληνική οικονομία
3) Προσπέρασες την αρχική επένδυση του 1 Δις .
Σε ένα μεταλλείο στο οποίο έχει γίνει η αρχική επένδυση του 1 Δις για να αποκτήσεις ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ εξοπλισμό, τα υπόλοιπα έξοδα (πλην της μισθοδοσίας) είναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ
Μην επιμένεις ειδικά στο θέμα των Σκουριών γιατί το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.....Σύμφωνα με τα δικά σου λόγια:
1981 - 2011: 30 χρόνια
3.000.000.000.000 δρχ. = 8,8 δις Ευρώ
8,8 Δις / 30 χρόνια = 293 Εκ. Ευρώ το χρόνο......Δηλαδή καταλήγεις σε αυτό που σου είπα
ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις ρε μεγάλε και δεν μπορείς να καταλάβεις???