Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι ακριβως είναι.. και πολλοί το συνεχίζουν... σήμερα λαική στους Αμπελόκηπους... 10 αγκινάρες 5 ευρώ (ακριβές αλλά ακόμη δεν είναι 100% εποχή θέλει δυο βδομάδες ακόμη).. μια κυρία (εξηντάρα) ζήτησε 5 αγκινάρες και δεν δώσανε..

είπα να αρχίσω τα πουστριλίκια στον κωλόβλαχο αλλά ήμουν φορτωμένος και βαρέθηκα..

Μα τα πάντα να συμβαίνουν στη γειτονιά σου??

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
(1) οι καταθέσεις σου μείνανε
(2) ποιός σου είπε ότι δεν θα έπεφτε και το εισόδημα σου ταυτόχρονα με τις καταθέσεις?
(3) η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1981 και μετά γύρω στα 3 τρισ δραχμές σε απόλυτα νούμερα ή γύρω στα 4.5 σε ανηγμένα... γιατί οι ζημιές που αναφέρεις δεν περιλαμβάνουν τις εκπτώσεις εγγυήσεων του δημοσίου έναντι δανείων που πήρε..
(4) ωραίος ρε... μόνο το εργατικό είναι το λειτουργικό κόστος? καλά η αριστερά δεν φωνάζει ότι είναι λιγώτερο από 17% του όλου κόστους λειτουργίας ? αμα τα βάζεις έτσι (αντε να πούμε ότι είναι το 20%) όχι κέρδη δεν θα είχε αλλά το κόστος θα ήταν γύρω στα 2 δις και οι ζημιές 1.5 δις (δεν έπεσα και πολύ έξω)
Μεγάλε απλά δε θες να καταλάβεις
1) Στην πρώτη περίπτωση θα έχανα 4.000 και στη δεύτερη έχασα 35.000 (Άρα οι καταθέσεις δε μου έμεινα όπως λες, τις έχασα σχεδόν όλες). Η όλη υπόθεση ήταν ότι αν έμπαινε αυτό το 10% στις καταθέσεις θα είχαν βγάλει όσα έβγαλαν ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3 χρόνων. Άρα το εισόδημα μου δε θα έπεφτε άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό??? Και φαντάσου ότι αν αυτό συμφέρει εμένα που είμαι οικονομικά ευκατάστατος (σχετικά) πόσο θα συμφέρει όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ καταθέσεις....Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκτός κι αν έχει στην τράπεζα 2-3 εκατομμύρια Ευρώ μαύρα.
Στο θέμα με τις Σκουριές
1) Απλά προσπέρασες όλες τις παραδοχές
 5.000 εργαζόμενοι αντί για 1500
 5.000 Ευρώ μηνιαίως αντί για 1500
 100 χρόνια εξόρυξης αντί για 27
2) Προσπέρασες ότι όλα αυτά τα λεφτά από τις μισθοδοσίες θα επέστρεφαν μέσω φορολογίας και κατανάλωσης στην ελληνική οικονομία
3) Προσπέρασες την αρχική επένδυση του 1 Δις .
  Σε ένα μεταλλείο στο οποίο έχει γίνει η αρχική επένδυση του 1 Δις για να αποκτήσεις ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ εξοπλισμό, τα υπόλοιπα έξοδα (πλην της μισθοδοσίας) είναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ

Μην επιμένεις ειδικά στο θέμα των Σκουριών γιατί το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.....Σύμφωνα με τα δικά σου λόγια:
1981 - 2011: 30 χρόνια
3.000.000.000.000 δρχ. = 8,8 δις Ευρώ
8,8 Δις / 30 χρόνια = 293 Εκ. Ευρώ το χρόνο......Δηλαδή καταλήγεις σε αυτό που σου είπα

ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις ρε μεγάλε και δεν μπορείς να καταλάβεις???

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΤΟ ενδιαφερον τωρα εστιαζεται
1)θα περασει η συμφωνια απο την κυπριακη βουλη και μαλιστα μεχρι την Δευτερα
με μια πρωτη ματια τα κουκια ειναι 56 - 56 .
2)Που θα πανε τα καταστηματα στην Ελλαδα ?
και αυτο πρεπει να λυθει μεχρι την Δευτερα.

κάτι από την προσωπική μου ζωή.

έχω γνωρίσει υποδιευθύντρια διεθνούς δικτύου μεγάλης τράπεζας. την παρασκευή θα τρώγαμε μαζί πρώτο ραντεβού μεσημεράκι απόγευμα.

κατά τις 5 μου στέλνει μήνυμα το ακυρώνει, είχε συνάντηση μέχρι αργά.

πλάκα πλάκα λέτε να τρέχανε ήδη το contingency plan για την Κύπρο?

κρίμα, είναι και ωραίο μιλφ, θάθελα να το σκίσω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
ωραία λοιπόν, κάτι άλλο τρέχει. τι είναι αυτό λοιπόν, πες μας εσύ. ο καπιταλισμός γενικώς? ή οι εβραίοι?

εγώ λέω είναι ένα κακοσχεδιασμένο βιαστικό ίσως project που λέγεται ευρώ.

έτσι είναι η ιστορία, έχει και ατυχήματα. (βλέπε Γαλλία 1789, Ελλάδα 1821, Ρωσία 1917, Γερμανία 1933).
-  :huh: ΓΙΑΤΙ να εχω θεμα με τους εβραιους?....το ναυαγιο του καπιταλισμου εχει προβλεφθει ,εχει συμβει πολλακις ,αλλα παντα επιβιωνει,μεταλλασσεται και επιστρεφει, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ-ΑΤΕΛΕΙΕΣ!...καληνυχτα σας...ωρα για μπεκρα !  :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αλλα παντα επιβιωνει,μεταλλασσεται και επιστρεφει, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ-ΑΤΕΛΕΙΕΣ!

ίσως μέσα στις TOP 10 κουβέντες που έχω δει γραμμένες εδώ μέσα.

φίλε, σοβαρά τώρα, μην πίνεις τόσο πολύ, είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο μυαλό από κίρρωση του ήπατος.  :grin:

Επισκέπτης
κάτι από την προσωπική μου ζωή.

έχω γνωρίσει υποδιευθύντρια διεθνούς δικτύου μεγάλης τράπεζας. την παρασκευή θα τρώγαμε μαζί πρώτο ραντεβού μεσημεράκι απόγευμα.

κατά τις 5 μου στέλνει μήνυμα το ακυρώνει, είχε συνάντηση μέχρι αργά.

πλάκα πλάκα λέτε να τρέχανε ήδη το contingency plan για την Κύπρο?

κρίμα, είναι και ωραίο μιλφ, θάθελα να το σκίσω.

Τώρα που το λες κι εγώ είχα πάει για ποτό με φιλαράκι γεωπόνο ψες.
Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό του και μετά από λίγο την κάναμε.
Λες??

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τώρα που το λες κι εγώ είχα πάει για ποτό με φιλαράκι γεωπόνο ψες.
Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό του και μετά από λίγο την κάναμε.
Λες??

σας βγάζω τα εσώψυχα μου, την προσπάθεια μου να (ξανα)φτιάξω την ζωή μου και με χλευάζετε ρε.  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

νταξ ρε νάτσο.

(Η ιστορία είναι 100% αληθινή, δεν είμαι Boldemort εγώ!!!)

Επισκέπτης
σας βγάζω τα εσώψυχα μου, την προσπάθεια μου να (ξανα)φτιάξω την ζωή μου και με χλευάζετε ρε.  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

νταξ ρε νάτσο.

Μη μασάς ρε.
Χαβαλεδάκος να γίνεται..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

νταξ ρε νάτσο.

ΕΛΑ ρε ,μην σκας,πες της την ιστορια που σε κυνηγαγε μικρο η μανα σου να φας τα φρουτα μη σαπισουν.....ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ!  :rockon: :rockon: ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΡΓΗΣΑ ΛΑΙΜΑΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΕΛΑ ρε ,μην σκας,πες της την ιστορια που σε κυνηγαγε μικρο η μανα σου να φας τα φρουτα μη σαπισουν.....ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ! 

θα εκτιμήσει την ευαίσθητη εύθραυστη πλευρά μου.

αυτό θέλουν οι γυναίκες. :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω να είναι ο μόνος.

Εγώ πάντως την ψιλοπάτησα. Είχα αφήσει πενήντα χιλιάρικα στη ΜΑΡΦΙΝ Κύπρου από μία δουλειά που είχα κάνει κάτω.

Δεν γαμιέται... Εχασε η Βενετιά βελόνι... - 3500 ευρώ

Μικρό το κακό.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
  Εγώ πάντως την ψιλοπάτησα. Είχα αφήσει πενήντα χιλιάρικα στη ΜΑΡΦΙΝ Κύπρου από μία δουλειά που είχα κάνει κάτω.

Μικρό το κακό.
Γιατί 3,5χ δεν είναι λεφτά δικά σου με ποιο δκαίωμα στα παίρνουνε,αν λες αλήθεια.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007

Μικρό το κακό.
κοψε κατι,θα παρεις μετοχες κανα 10ευρω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom