Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
.....ρε μεσιε γκατσμπυ ,αντε καλα τα μολογας (για οικονομια της κουβεντας)....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΜΕΝΑ ,ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΥΡΙΑ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ...

.ΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ,Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,Η ΙΣΠΑΝΙΑ,Η ΙΤΑΛΙΑ ,Η ΚΥΠΡΟΣ,ΤΟΝ "ΠΙΝΟΥΝΕ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αγγιζουν το "ελληνικο θαυμα"....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΚΙΣΑΝΕ?...ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ? Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ?...
...Ενα σου γραφω και κρατα το.....ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ,ΓΑΛΛΙΑ(χαλαρα)

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.... :tits:

ωραία λοιπόν, κάτι άλλο τρέχει. τι είναι αυτό λοιπόν, πες μας εσύ. ο καπιταλισμός γενικώς? ή οι εβραίοι?

εγώ λέω είναι ένα κακοσχεδιασμένο βιαστικό ίσως project που λέγεται ευρώ.

έτσι είναι η ιστορία, έχει και ατυχήματα. (βλέπε Γαλλία 1789, Ελλάδα 1821, Ρωσία 1917, Γερμανία 1933).

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Α ναι, είναι κι αυτό.
Μόλις γράψεις κάτι σχετικό, γίνεσαι συνωμοσιολόγος και λαϊκιστής..
....ΜΕΤΑ ακολουθει το κλασσικο πλεον "εχεις καμια προταση?",ενω αμα κουτσοψελισεις καμια λυση που δεν κολλαει στην δεξια καπιταλοαισθητικη του φιλελευθερου μικροαστου(που νομιζει οτι ειναι αρχουσα ταξη),ακολουθει η λεξη...."πηγουλα"....

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
με μια σημαντική ομοιότητα με την Ελλάδα.. ότι τις μετοχές τις παίρνει το κράτος
Στην Κυπρο γιατι να τις παρει το κρατος αφου δεν βαζει λεφτα ?
Θα τις φορτωθουν οι κουρεμενοι καταθετες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Νεος τρόπος ανάληψεων εγκαινιάστηκε στην Κύπρο.
http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/o0MmcQK9RcQPDrQ5Sf10dw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTMxMA--/[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2013/03/16/atm_cyprus.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/dcqyrplzmz5144640fa1048.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2013/MARTIOS/16-03/resized/eksafeas_632_355_h_633_451.JPG[/img[/URL]]

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
.....ρε μεσιε γκατσμπυ ,αντε καλα τα μολογας (για οικονομια της κουβεντας)....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΜΕΝΑ ,ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΥΡΙΑ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ!Σκισαμε τις επιδοτησεις,φαγαμε(οπως λεει ο παγκαλος),εχουμε πολλους καμμενους,τσιπρες,τσιμπλες,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ....ΟΚ!...ΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ,Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,Η ΙΣΠΑΝΙΑ,Η ΙΤΑΛΙΑ ,Η ΚΥΠΡΟΣ,ΤΟΝ "ΠΙΝΟΥΝΕ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αγγιζουν το "ελληνικο θαυμα"....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΚΙΣΑΝΕ?...ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ? Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ?...
...Ενα σου γραφω και κρατα το.....ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ,ΓΑΛΛΙΑ(χαλαρα),κατι κεντροευρωπαικες μπανανιες(σλοβενια,κροατια,σλοβακια)...και βεβαια θα ερθει και η ωρα του γερμανου αναποφευκτα....Αφηνω μονο απεξω σουηδια φινλανδια και νορβηγια ,εξαιτιας των απιστευτων φυσικων πορων που διαθετουν για να καλυπτουν τρυπες!...αυτια!
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.... :tits:

Μην μπερδευεις ΚΡΟΑΤΕΣ και τον αξονα της παλαιας αυστρουγγαριας .
Δεν πηρες ειδηση οτι το παραμυθακι τελειωσε.
Οπως στα ερειπια του Α πολεμου στηθηκε ο Β ετσι και στα επειπια του Β την ωρα που
τα παρταλια διαφορων ειδων και αποχρωσεων χυμηξαν να σπαραξουν τις σαρκες των βορειων
τοτε στηθηκε με αλλου ειδους οπλα ο Γ πολεμος τελειωτικος και ανελεητος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Κυπρο γιατι να τις παρει το κρατος αφου δεν βαζει λεφτα ?
Θα τις φορτωθουν οι κουρεμενοι καταθετες.

και όμως.. το κούρεμα πάει στο κράτος το οποίο με αυτό το χρήμα και τα 10 δις που θα πα΄ρει δάνειο από την ΕΕ/ΔΝΤ θα αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση και την κάλυψη των ελλειμάτων...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Σύρε και γαμήσου ρε νούμερο που καμώνεσαι και τον καμπόσο.
Άντε σε μοναστήρια να μαζέψεις πεντόευρα μαλάκα.
Τελευταίε..

Μια χαρα και εχω και στο μπανκι 1200 ευρω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/957035.jpg[/img[/URL]]

[u][b]NA ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ[/b][/u]  :cool:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μα με εκπλήσσει καν οτι στα δώσανε!  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι ακριβως είναι.. και πολλοί το συνεχίζουν... σήμερα λαική στους Αμπελόκηπους... 10 αγκινάρες 5 ευρώ (ακριβές αλλά ακόμη δεν είναι 100% εποχή θέλει δυο βδομάδες ακόμη).. μια κυρία (εξηντάρα) ζήτησε 5 αγκινάρες και δεν δώσανε..

είπα να αρχίσω τα πουστριλίκια στον κωλόβλαχο αλλά ήμουν φορτωμένος και βαρέθηκα..

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Άλλο νόμιζα ότι εννοείς. Με τη λέξη "κράτος" αντιλαμβάνομαι τους πολίτες και όχι κάτι απρόσωπο. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι στην Κύπρο θα επιβαρυνθούν οι πολίτες (είτε ως καταθέτες είτε ως φορολογούμενοι) ενώ εδώ όχι.

Οπότε, το προφανές είναι ότι καθαρά οικονομικά και κοινωνικά, το μέτρο της Κύπρου είναι σωστό, τουλάχιστον σωστότερο από αυτό της Ελλάδας.
Τι ειναιτο σωστο παιζεται?
αν εισαι καταθετης δεν ειναι σωστο
αν εισαι φορολογουμενος ειναι σωστο
αν εισαι και καταθετης και φορολογουμενος βγαλε την μεζουρα και μετρα...
Παντως το κρατος γλυτωνει 5,5 δισ δημοσιο χρεος δηλ 30% επι του ΑΕΠ.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Σύρε και γαμήσου ρε νούμερο που καμώνεσαι και τον καμπόσο.
Άντε σε μοναστήρια να μαζέψεις πεντόευρα μαλάκα.
Τελευταίε..

Προς το παρον γαμησου εσυ και οι ομοιοι σου εγω δεν προλαβαινω
ΚΟΛΑΔΕΣ - ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
(1) οι καταθέσεις σου μείνανε
(2) ποιός σου είπε ότι δεν θα έπεφτε και το εισόδημα σου ταυτόχρονα με τις καταθέσεις?
(3) η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1981 και μετά γύρω στα 3 τρισ δραχμές σε απόλυτα νούμερα ή γύρω στα 4.5 σε ανηγμένα... γιατί οι ζημιές που αναφέρεις δεν περιλαμβάνουν τις εκπτώσεις εγγυήσεων του δημοσίου έναντι δανείων που πήρε..
(4) ωραίος ρε... μόνο το εργατικό είναι το λειτουργικό κόστος? καλά η αριστερά δεν φωνάζει ότι είναι λιγώτερο από 17% του όλου κόστους λειτουργίας ? αμα τα βάζεις έτσι (αντε να πούμε ότι είναι το 20%) όχι κέρδη δεν θα είχε αλλά το κόστος θα ήταν γύρω στα 2 δις και οι ζημιές 1.5 δις (δεν έπεσα και πολύ έξω)

Το δεύτερο σημείο είναι όλη η ουσία. Η στρατηγική της βαθμιαίας και μέσω της ελεύθερης αγοράς (χρονοβόρας και τυφλής) εσωτερικής υποτίμησης που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα. Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς στο ότι τόσο η στρατηγική όσο και ο τρόπος που εφαρμόστηκε(δλδ μέσω της μείωσης της ζήτησης η αφάνιση κλάδων και το φαινόμενο του ντόμινο σε άλλους) ήταν εγκληματική.

Πιστεύεις λοιπόν ότι το κούρεμα αποθηκευμένου πλούτου (καταθέσεις) θα επιφέρει μείωση στο εισόδημα; Φυσικά και ναι. Σε τι βαθμό; Εγώ πιστεύω σε πολύ μικρό. Για αυτό και πιστεύω ότι στο ένα ευρώ που αφαίρεσαν από τις καταθέσεις θα λείψουν ούτε δέκα σεντ από την πραγματική οικονομία ενώ στην Ελλάδα από το ένα ευρώ που φορολογούν λείπουν δεκάδες σεντ. Φαύλος κύκλος εδώ, γενναία απόφαση με προοπτική ανάκαμψης εκει.

Επισκέπτης
γίνεσαι κακός τώρα.

1. οι γερμανοί δεν δέρνουν και γενικά δεν έχουν το πρόβλημα αλκοολισμού των άγγλων.
2. έχω δει και έλληνες να κόβουν βαθιά το καρπούζι και το πεπόνι.
3. είναι καλό να παραγγέλνεις και να τρως όσο ακριβώς θα φας.
4. μία από τις τραυματικές εμπειρίες της παιδικής/εφηβικής μου ηλικίας ήταν η (φουκαριάρα) η μάνα μου να με πιέζει επί μέρες να φάω το χ, ψ φρούτο που είχε αγοράσει σε ποσότητα 5 κιλών από την λαϊκή/σούπερ μάρκετ για να μην σαπίσουν.

[size=18pt]όταν εγώ δεν γούσταρα, goddammit![/size]

Μια χαρά αλκοόλες είναι και στην ενδοοικογενειακή βία χάνουν μόνο από Άγγλους, Ρώσους και κάτι Γεωργιανούς.
Τα κουσούρια της φάρας μου τα ξέρω πολύ καλά.
Α και βέβαια δεν είναι κακό να παραγγέλνεις όσο ακριβώς θα φας. Θεματάκι έχεις όταν παραγγέλνεις λιγότερο και κοιτάς το πιάτο του διπλανού σα λιγούρης..

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ΤΟ ενδιαφερον τωρα εστιαζεται
1)θα περασει η συμφωνια απο την κυπριακη βουλη και μαλιστα μεχρι την Δευτερα
με μια πρωτη ματια τα κουκια ειναι 56 - 56 .
2)Που θα πανε τα καταστηματα στην Ελλαδα ?
και αυτο πρεπει να λυθει μεχρι την Δευτερα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τι ωραία λογάκια...Η Τρέμη τα είπε;; ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΞΕΡΟΧΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ!

Τι συγκρίνεις τώρα;; Δες κανένα επίσημο στοιχείο (και όχι τις μεγαλόστομιες αερολογίες) και δες ότι αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα είναι πολλαπλάσια συγκριτικά με αυτά που γράφεις. Σε ποια από αυτές τις χώρες υπάρχει μείωση ΑΕΠ πάνω από 25% (αν μπορούσε να μετρηθεί η -μεγάλη στην Ελλάδα-παραοικονομία που έχει τραγικά μειωθεί, η μείωση ξεπερνάει το 40%), αύξηση της ανεργίας πάνω από 300%, 40% αδήλωτη εργασία κτλ κτλ κτλ

Θα ήθελες οι παραπάνω να πλησίαζαν έστω αυτά που γίνονται εδώ. Και το πιο σημαντικό: πέραν των Ίβηρων που περιμένουν χειρότερα, οι άλλοι θα ανακάμψουνΠΟΤΕ. Στην Ελλάδα, τον άλλο αιώνα. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ
ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΣΙ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom