Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.289
Πόντοι
1.686
λες να πήγαινε στο χαλουμονήσι ρούβλι αν δεν ήταν στην ευρωζώνη ?????

Τα  νησια Κεϋμαν είναι στην ευρωζώνη ;  :2funny: :2funny:

Φυσικά και δεν χρειαζόταν να ηταν στην Ευρωζώνη η Κύπρος .

Απλή λογικη .

Τα Ρωσικα κεφαλαια πηγαν στην Κυπρο από τη δεκαετια του '90
επειδη ο ΣΟΦΟΣ προεδρος Βασιλειου επετρεψε στους Ρωσους
να ιδρυσουν οφσορ εταιρειες και να εισαγουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ κεφαλαια.
Τοτε η Κυπρος ειχε τη λιρα .

Μετα τα εκαναν θαλασσα οι Κυπριοι πολιτικοι και οι τραπεζιτες .

Ενας διπλωματουχος του ΕΜΠ τα αντιλαμβανεται ευκολα αυτά
αφου δεν ειναι ...οικονομολογος !  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
λες και δεν τα είδαμε να γίνονται αυτά στην Αργεντινή... ναι ναι εκεί που είπε ο Αλεξέι "Μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή"

η Ιταλία είναι κοντύτερα στην Ασία και στην Βόρεια Αφρική από ότι η Ελλάδα.. όχι τόσο γεωγραφικά αλλά πολιτικά.. ααα ναι και έχει Πέπε Γκρίλο  :2funny: :2funny: :2funny:

καλά ας μην την πούμε δραχμή ας την πούμε μνα, φοίνικα όπως γουστάρεις...

αμα χρωστάς και το σπίτι να σου πάρουνε και τον μισθό σου και το βρακί σου.. οταν δανειζόσουνα και τα έτρωγες ήταν καλά... μάθε επιτέλους να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου.. και μην μου αρχίσεις τις παπαριές περί σίμενς κλπ... γιατί αυτοί δώσανε κάποιοι όμως εδώ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ (και δεν είναι μόνο πολιτικοί)

όχι τις αναφέρω εγώ διότι ήδη βγήκε η απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματικό το όλο έργο... ααα ναι και οι κουτοπόνηροι μεταφέρανε κάτι πέτρες από κάποια σημεία (αρχαιοκαπηλεία δηλαδή) για να πούνε ότι υπάρχει δήθεν αρχαιολογικός χώρος... μόνο που κάνανε μαλακίες και τις βάλανε ανάποδα...

και άλλα πολλά τζάμπα μάγκα...

Ρε πες το και ταλαντο αν θες. Οταν παραθετεις κατι να μην βαζεις υπερτιτλους για να δειξεις τι θα ηθελες εσυ να λεει.
Και ναι η ιταλια ειναι πιο κοντα στην ασια...και στην ωκεανια επισης  :2funny:
Τελευταιον, εμενα δεν θα μου παρουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να μου παρουν τιποτα.
Οσο και να το θελες. Μαλλον τιποτα εξοχικα βλεπω να γινονται καπνος οσονουπω  :2funny:
Για τους αρχαιοκαπηλους.....στον μητσοτακη αναφερεσαι?

και άλλα πολλά τζάμπα μάγκα...

Iσα ρε χουφταλο....αυτα στο mega.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.289
Πόντοι
1.686
ξέρεις τι νόμισμα έχουν στα Κέυμαν ??

200px-Cayman_Dollar_Notes.jpg

Δολλάριο νησιων Κεϋμαν !

The Cayman Islands dollar has been pegged to the United States dollar at 1 Cayman Islands dollar = 1.2 U.S. dollars since 1 April 1974

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε πες το και ταλαντο αν θες. Οταν παραθετεις κατι να μην βαζεις υπερτιτλους για να δειξεις τι θα ηθελες εσυ να λεει.
Και ναι η ιταλια ειναι πιο κοντα στην ασια...και στην ωκεανια επισης  :2funny:
Τελευταιον, εμενα δεν θα μου παρουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να μου παρουν τιποτα.
Οσο και να το θελες. Μαλλον τιποτα εξοχικα βλεπω να γινονται καπνος οσονουπω  :2funny:

να τα πάρουν.. από αυτούς που χρωστάνε.. στεγαστικά, διακοποδάνεια, γαμισοδάνεια, λουίςβουτόν δάνεια, καγιενοδάνεια, ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, φόρο ακίνητης περιουσίας, έχουν χτίσει αυθαίρετα, έχουν κλείσει ημιυπαίθριους κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.. έχουν να πάρουν από πολλούς..
να αφήσουν αυτούς που πληρώνουν με το παραπάνω και στην ώρα τους στην ησυχία τους

Για τους αρχαιοκαπηλους.....στον μητσοτακη αναφερεσαι?

σιγά τα ωά... πιάσε και μία από ελγίνεια να στανιάρεις..

Iσα ρε χουφταλο....αυτα στο mega.

φάπα από χούφταλο σαν και του λόγου μου έχεις φάει ποτέ ??? αν ναι πάντα και για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...

ΥΓ ρώτα τον ναύαρχο να σου πεί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
να τα πάρουν.. από αυτούς που χρωστάνε.. στεγαστικά, διακοποδάνεια, γαμισοδάνεια, λουίςβουτόν δάνεια, καγιενοδάνεια, ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, φόρο ακίνητης περιουσίας, έχουν χτίσει αυθαίρετα, έχουν κλείσει ημιυπαίθριους κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.. έχουν να πάρουν από πολλούς..
να αφήσουν αυτούς που πληρώνουν με το παραπάνω και στην ώρα τους στην ησυχία τους

σιγά τα ωά... πιάσε και μία από ελγίνεια να στανιάρεις..

φάπα από χούφταλο σαν και του λόγου μου έχεις φάει ποτέ ??? αν ναι πάντα και για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...

ΥΓ ρώτα τον ναύαρχο να σου πεί...

Μα δεν χρωσταω τιποτα απο ολα αυτα  :2funny:
Σιγα τα ωα...αν τα παιρνε κανας τατσοπουλος ομως μαλλον θα χαμε θεμα  :2funny:

ΥΓ Και για τις φαπες βιαγκρα παιρνεις? 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα δεν χρωσταω τιποτα απο ολα αυτα  :2funny:
Σιγα τα ωα...αν τα παιρνε κανας τατσοπουλος ομως μαλλον θα χαμε θεμα  :2funny:

υπάρχουν πολλοί αλλοι όμως που και χρωστάνε και μιλάνε...
με τον τστσοπουλο δεν υπάρχει ποτέ θέμα... δεν ασχολούμαστε με ηλιθίους ανεπάγγελτους...

ΥΓ Και για τις φαπες βιαγκρα παιρνεις? 

κρασομυκίνη....  :birdman:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μπαααα αυτά είναι για τα ζούδια σαν και του λόγου σου τα μαστούρικα.. εγώ παραμένω παραδοσιακός...  :birdman:

Και εγω παραδοσιακος μαστουρης ειμαι. Εχω πιασει το νοημα απο πιτσιρικας γι αυτο και τραβιεμαι στις ινδιες... :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
υποψιν ειναι αρκετα δυσκολο να ανοιξεις λογαριασμο στις ΗΠΑ αν δεν εχεις SSN και κατοικια στην Αμερικη η τραπεζικη σχεση με τραπεζα που εχει παρουσια στην Αμερικη (Citibank, HSBC κλπ). Πολλοι αναγκαζονται να πανε να ιδρυσουν εταιρεια στο Dellaware ξερω γω και να φτιαξουν εταιρικο λογαριασμο.

Ξέχασες την BANK OF AMERICA. Πανεπιστημίου 39.

Ασοι στην εξυπηρέτηση.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ακόμα μία ανοησία από τον ανεκδιήγητο κ. Σαρρή!
"Η Λαϊκή (Μαρφίν τότε) έπεσε έξω από ¨θαλασσοδάνεια¨ που χορηγούσε προς Ελλάδα!" :o :o

Όντως η Μαρφίν χορηγούσε στην Ελλάδα κυρίως στεγαστικά δάνεια τα οποία τώρα μάλλον δεν εξυπηρετούνται, αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα χορηγούσε μέσω των ΕΔΩ υποκαταστημάτων της, οπότε τώρα το όποιο πρόβλημα των "επισφαλών απαιτήσεων" το έχει η Πειραιώς και προφανώς το ξέρει πως το έχει και πλήρωσε και μισό δις για να "το έχει"!

Οι αρχίδηδες που διοικούσαν τις Κυπριακές τράπεζες κάνουν τώρα και τους κακόμοιρους, πως δήθεν τα Ελληνικά συμφέροντα τους πήραν τις τράπεζες τους κοψοχρονιά, ενώ προφανώς τους πλήρωσαν για να πάρουν επιχειρήσεις πεσμένες έξω!
Το γιατί το έκαναν αυτό και σε ποια δυναμική προσβλέπουν (κι αν τελικά θα τους βγει βέβαια), είναι άλλο θέμα!

Αλλά όχι συνέχεια στις δακρύβρεχτες ανοησίες πως εμείς ευθυνόμαστε για το χάλι τους και δεν τους "σώσαμε" όταν μπορούσαμε, ενώ αυτοί μας είχαν σώσει :jerking:, που συνεχίζουν να πιπιλάνε διάφοροι ανόητοι και άσχετοι, από τους (συνεπείς στη μπουρδολογία του υπερεθνικισμού) ακροδεξιούς της Χ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ., μέχρι τους νεόκοπους εθνικιστές του Τσύριζα με τον Αλέξη σε ρόλο νεοεθνικόφρονα (που δεν του ταιριάζει κι όλας στο γενικότερό του προφίλ!)

Αστείες προσωπικότητες οι Κύπριοι τραπεζιτες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ένα μεγάλο μπράβο στους Κυπρίους για την στάση που δείξανε την πρώτη μέρα που ανοίξαν οι τράπεζες ...

χθές το βράδυ άκουσα μια συζήτηση στο ΡΙΚ (κάνοντας ζάπινγκ)... και ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο Κύπρου (δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς) προέβλεψε ότι η Κύπρος θα φτάσει στα ίδια επίπεδα ευημερίας το πολύ σε μία πενταετία λέγοντας το εξής αληθές... "εμείς οι Κύπριοι διαφέρωμεν από τους Ελλαδίτες αδελφούς... διαθέτωμεν πείσμα, λογικήν, επαγγελματισμόν και εξωστρέφειαν..."

δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν τυχόν γινόταν κούρεμα καταθέσεων σε ελληνικές τράπεζες  :new_shocked: :new_shocked:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Kαλά θα κάνουν να μην το σκεφτούν καν και να μην κωλοτρώγονται για τα χρήματα του λαουτζίκου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ένα μεγάλο μπράβο στους Κυπρίους για την στάση που δείξανε την πρώτη μέρα που ανοίξαν οι τράπεζες ...

χθές το βράδυ άκουσα μια συζήτηση στο ΡΙΚ (κάνοντας ζάπινγκ)... και ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο Κύπρου (δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς) προέβλεψε ότι η Κύπρος θα φτάσει στα ίδια επίπεδα ευημερίας το πολύ σε μία πενταετία λέγοντας το εξής αληθές... "εμείς οι Κύπριοι διαφέρωμεν από τους Ελλαδίτες αδελφούς... διαθέτωμεν πείσμα, λογικήν, επαγγελματισμόν και εξωστρέφειαν..."

δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν τυχόν γινόταν κούρεμα καταθέσεων σε ελληνικές τράπεζες  :new_shocked: :new_shocked:

μπραδερίνi ,...΄otan τον ξαναδείς πέστου μην το δέσει και κόμπο ...γιατί λογαριάζει ..χωρίς τον ξενοδόχο ....!!  ;) :rolleyes:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.816
Πόντοι
4.655

...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom