δεν έχεις και άδικο για τις ΗΠΑ... θα το φροντίσω... θα στείλω από ένα δολλαριακό που έχω στην Αγγλία μερικά εκεί... ;)
στην σημερινή εποχή τα πάντα είναι risk... ;)
Αρα, λεγτα υπαρχουν !!!
Καλημερα !!!
δεν έχεις και άδικο για τις ΗΠΑ... θα το φροντίσω... θα στείλω από ένα δολλαριακό που έχω στην Αγγλία μερικά εκεί... ;)
Αρα, λεγτα υπαρχουν !!!
Καλημερα !!!
Δωσε και κανα φραγκο στον παπαζολη μαζι σου θα τα παρεις;τσι καλημέρες μου ....
εεε όλο και κάτι υπάρχει ;)
Δωσε και κανα φραγκο στον παπαζολη μαζι σου θα τα παρεις;
θα τα φάω στις πουτάνες... και όσα περισσέψουν θα τα αφήσω στον γιό μου για να συνεχίσει
θες να παει, σοι το βασιλειο ???
Μπραβο σου !!! ;)
οι οικογενειακές παραδόσεις πρέπει να συνεχίζονται ;)
θα τα φάω στις πουτάνες... και όσα περισσέψουν θα τα αφήσω στον γιό μου για να συνεχίσει
Ζήτω το μουνί!
το νησι δεν χρεοκοπησε λογω Βγενοπουλου - ειχε παρει διαζυγιο με την κοινη επιχειρηματικη λογικη εδω και καμποσο καιρο
ολα τα υπολοιπα, αποτελεσμα...νευτωνιας μηχανικης
υποψιν ειναι αρκετα δυσκολο να ανοιξεις λογαριασμο στις ΗΠΑ αν δεν εχεις SSN και κατοικια στην Αμερικη η τραπεζικη σχεση με τραπεζα που εχει παρουσια στην Αμερικη (Citibank, HSBC κλπ). Πολλοι αναγκαζονται να πανε να ιδρυσουν εταιρεια στο Dellaware ξερω γω και να φτιαξουν εταιρικο λογαριασμο.
φεύγουνε τα ρώσικα χρήματα με καμιόνια???[/URL]
[/URL]
Ερχονται τα χρήματα της ΕΚΤφεύγουνε τα ρώσικα χρήματα με καμιόνια???
δυσκολέψανε τα πράγματα και για Μάλτα... άσε νε λένε για 2 εβδομάδες.... 1,5 μήνα και βάλε για να στον ανοίξουνε.
Ξέρει κανείς Γερμανία αν ανοίγει καμία τράπεζα εύκολα λογαριασμό; (μιλάω για διαδικασία 1-2 ημερών)