Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Επισκέπτης
Έχω ξαναπεί πως το μόνο σίγουρο είναι πως ΟΛΟΙ θα πεθάνουμε, αργά ή γρήγορα και αδιάφορο αν ως πλούσιοι ή ως φτωχοί.
Για τα άλλα μόνο με πιθανότητες μιλάμε...

Ντοκ, αν δεν υπήρχε ο θάνατος, δε θα υπήρχε ούτε η ζωή.
Αν δεν πέθαιναν οι προηγούμενοι, δε θα χρειαζόταν να γεννηθούμε εμείς.
Γνωστά αυτά..

Επισκέπτης
image.ashx

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σας δοκίμαζα ρε ψάρακες!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
 Το μόνο βέβαιο είναι πως ακόμα και τα μετρητά στην τράπεζα παύουν να θεωρούνται ασφαλή, ύστερα από αυτο που έγινε.

Οπότε δύο δρόμοι υπάρχουν για τον μέσο Έλληνα.

1. Λεφτά στο εξωτερικό. Έλεγα πριν κάτι μήνες για την Ελβετία και μου την πέσανε όλοι οι ξερόλες. "Η Ελβετία δεν δίνει καθόλου αποδόσεις!" έλεγε ο ένας " Η Ελβετία είναι ξεπερασμένη. Καυμάν!" έλεγε ο άλλος... " θα στα βρουν κι εκεί! " ελεγε ενας τρίτος.. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ δηλαδή. Ούτε οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να πάρουν τα στοιχεία από τις καταθέσεις των δικών τους στην Ελβετία. Θα τα καταφέρναν οι δικοί μας;
Ας κλάσω Χιώτικα από τα γέλια, μπας και μυρίσει μαστίχα...  :2funny: :2funny: :2funny:
 Στην Ελβετία δεν πας χρήματα για να πάρεις απόδοση. Πας για να διαφυλάξεις τον περίσσιο πλούτο σου. Και φυσικά αν είσαι καταθέτης εκεί, κανείς δεν θα σου πει πόσον καιρό θα κάτσεις. Λεφτά να έχεις να ξοδεύεις. Αυτή η λιμνη Κόμο είναι πανόραμα...

Επιλέγω το πρώτο.

Και στην πρωτη στραβή παίρνω τον πούλο.
εχω την εντυπωση οτι τοσο η Ελβετια,το Λιχενσταΐν κ.α. εχουν πλαφον στην τραπεζικη καταθεση που εχεις δικαιωμα να τους κανεις...παλια ειχα διαβασει για οριο 250.000 ευρω...αν εχεις λιγοτερα δεν σε δεχοντε για καταθετη....σε θεωρουν ''φτωχομπινε΄΄//// :rolleyes: :rolleyes:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
εχω την εντυπωση οτι τοσο η Ελβετια,το Λιχενσταΐν κ.α. εχουν πλαφον στην τραπεζικη καταθεση που εχεις δικαιωμα να τους κανεις...παλια ειχα διαβασει για οριο 250.000 ευρω...αν εχεις λιγοτερα δεν σε δεχοντε για καταθετη....σε θεωρουν ''φτωχομπινε΄΄//// :rolleyes: :rolleyes:
ενα τρομερο στοιχειο που βγηκε τις τελαιυταιες μερες γιατρε ηταν οτι μεσα στο 12 οι κυπριακες τραπεζες λεει ειχαν 110δις εισροες και 120 εκροες καταθεσων
η απλη μεθοδος του πλυντηριου :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ενα τρομερο στοιχειο που βγηκε τις τελαιυταιες μερες γιατρε ηταν οτι μεσα στο 12 οι κυπριακες τραπεζες λεει ειχαν 110δις εισροες και 120 εκροες καταθεσων
η απλη μεθοδος του πλυντηριου :grin: :grin:
τυπε μου εγω αναφερομαι στον μεσο Ελληνα που αναφερει στο ποστ του ο ποδολαγνος...εσυ το χοντραινεις το παιχνιδι...που να τα βρει τοσα φραγκα ο μεσος-πλην τιμιος κ οχι- λαμογιο Ελλην. :rolleyes: :rolleyes:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
τυπε μου εγω αναφερομαι στον μεσο Ελληνα που αναφερει στο ποστ του ο ποδολαγνος...εσυ το χοντραινεις το παιχνιδι...που να τα βρει τοσα φραγκα ο μεσος-πλην τιμιος κ οχι- λαμογιο Ελλην. :rolleyes: :rolleyes:
επισης γιατρε αλλο ενα τρομακτικο στοιχειο ειναι οτι ενω οι αδελφοι κυπριοι λεγανε οτι εχουν 70δις καταθετικη βαση την ιδια ωρα οι τραπεζες τους συντηρουνταν με κεφαλαια της ΕΚΠ αντι να χρησιμοποιουν αμεσα τα δικα τους απο τις καταθεσεις γιατι αραγε? :think: :think:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σύντομα κούρεμα και στην Ελλάδα.  :sunglasses:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Σύντομα κούρεμα και στην Ελλάδα.  :sunglasses:
το μεγαλο γελιο γιατρε θα το ριξουμε με τις περιφημες ιταλικες καταθεσεις που λεν οτι εχουν οι αδελφοι ιταλοι
εχουν λεει το διπλασιο ποσο απο το ΑΕΠ σε καταθεσεις και αναπασα στιγμη ξεχρεωνουν αν δεσμευσουν τις μισες ακριβως καταθεσεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.415
Πόντοι
6.515
To kαλυτερο bank run παντως ηταν περσι προεκλογικα. Μολις μαθανε οτι ερχεται ο Τσιπρας , αδειασανε οι τραπεζες

ο γιγαντας τσιπρας δικαιωνεται, οι ηγετες ακολουθουν τα σχεδια του για χρηση των καταθεσων για "καλο" σκοπο :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ο γιγαντας τσιπρας δικαιωνεται, οι ηγετες ακολουθουν τα σχεδια του για χρηση των καταθεσων για "καλο" σκοπο :2funny:
Αυτες ηταν θεσεις στελεχους του συριζα και οχι επισημες δηλωσεις, εγω θυμαμαι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.415
Πόντοι
6.515
ο βγενοπουλος με τους χειρισμους στην τραπεζα του βοηθησε στην καταστροφη ενος ολοκληρου νησιου. Ασχοληθηκε με μια ομαδα και την εφερε σε μαυρο χαλι. Πηρε την ολυμπιακη και αυτη συνεχισε να βουλιαζει στα χρεη.
Πολυ επιτυχημενος ειναι :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ο βγενοπουλος με τους χειρισμους στην τραπεζα του βοηθησε στην καταστροφη ενος ολοκληρου νησιου. Ασχοληθηκε με μια ομαδα και την εφερε σε μαυρο χαλι. Πηρε την ολυμπιακη και αυτη συνεχισε να βουλιαζει στα χρεη.
δεν ετσι ακριβως οσον αφορα τις τραπεζες της κυπρου
την ωρα που εγινε 5δις κουρεμα στα ομολογα τα ελληνικα που ειχαν οι κυπριακες τραπεζες την ιδια ωρα επερναν 7.8 απο την ΕΚΤ

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

το νησι δεν χρεοκοπησε λογω Βγενοπουλου - ειχε παρει διαζυγιο με την κοινη επιχειρηματικη λογικη εδω και καμποσο καιρο

ολα τα υπολοιπα, αποτελεσμα...νευτωνιας μηχανικης

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Μπραβο μεγαλε το βγαλες το συμπερασμα  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 ΤΡΑΜΟΥ

κάντους το και λίγο πιο λιανά.  :2funny: :2funny: :2funny: Ακου "σπλιτ οφ δε ρισκ"!!!

Θα πρόσθετα και τις ΗΠΑ. Όπου μπορείς αφήνεις ένα ποσό. Δεν ξέρεις πότε μπορεί να το χρειαστείς.

δεν έχεις και άδικο για τις ΗΠΑ... θα το φροντίσω... θα στείλω από ένα δολλαριακό που έχω στην Αγγλία μερικά εκεί...  ;)

στην σημερινή εποχή τα πάντα είναι risk...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom