Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Επισκέπτης
Με δικα μου λογια ο Σοιμπλε θεωρει οτι η ΕΕ πρεπει να οργανωθει στα προτυπα ασιατικων χωρων για να μπορεσει να ειναι ανταγωνιστικη. Ισως εν μερει να εχει δικιο, στην πραγματικη ζωη ομως αυτα δεν γινονται
Οχι να αλλα ΘΑ.Για την ωρα τουλαχιστον τους βγαινει μια χαρα.

Εισης οχι μονο ο Σοιμπλε αλλα και ο Μπαμπης και οι φιλοι του...κυριως αυτοι.

Επισκέπτης
Θεωρω οτι δεν θα γινει πραγματικοτητα το σχεδιο, αν οι Γερμανοι επιμεινουν σε τετοια τακτικη θα εχουν μεγαλο θεμα στον νοτο
Απο ποιον?Εαν βλεπεις εσυ να εχουν θεμα με κανεναν πες μου και μενα.
Ισως γιαυτο μας γεμιζουν με λαθρομεταναστες, αυτοι θα δουλεψουν ετσι κι αλλιως
Αυτοι ειναι πιο ανετοι απο σενα στο ζητημα"Σοιμπλε,Μπαμπης και ευρωπαικος νοτος".
Για μια ποικιλια λογων.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δεν εχεις αδικο :grin:

Θεωρω οτι δεν θα γινει πραγματικοτητα το σχεδιο, αν οι Γερμανοι επιμεινουν σε τετοια τακτικη θα εχουν μεγαλο θεμα στον νοτο

Ισως γιαυτο μας γεμιζουν με λαθρομεταναστες, αυτοι θα δουλεψουν ετσι κι αλλιως
τυπε αν το σκεφτεις ειναι για το καλο μας. :grin: Σκεψου εδω να ανεβαιναν περισσοτερο οι μισθοι .Πως θα αντιμετωπιζες την ασια?Ουτε με πολεμο γινεται :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
τυπε αν το σκεφτεις ειναι για το καλο μας. :grin: Σκεψου εδω να ανεβαιναν περισσοτερο οι μισθοι .Πως θα αντιμετωπιζες την ασια?Ουτε με πολεμο γινεται :grin:
Ειναι φιλοι μας οι γερμανοι... :rockon:

Επισκέπτης
37χρονης Ρουμάνας....Μετανάστρια και η ίδια η Ντέλια Βελκουλέσκου εγκατέλειψε την Ρουμανία το 1992, τρία μόλις χρόνια μετά την εκτέλεση του δικτάτορα Τσαουσέσκου, έχοντας στις αποσκευές της μία υποτροφία για το γυναικείο κολέγιο Ουίλσον των Ηνωμένων Πολιτειών και με το διαβατήριό της να γράφει το πατρικό της όνομα, Ντέλια Μοράου. Κόρη υψηλόβαθμου στελέχους του πάλαι ποτέ κομμουνιστικού καθεστώτος αποφοίτησε από το λύκειο του Βουκουρεστίου που παραδοσιακά φιλοξενούσε τα παιδιά της νομενκλατούρας του κόμματος
]
16 χρονων λοιπον πηγε στο αμερικα,σπουδασε και γυρισε ως νεοφιλελευθερο πουτανακι.

Τι σχεση εχει αυτο με τον κομμουνισμο?Τι σχεση εχει εστω με τον παλαι ποτε υπαρκτο?Αφηνω στην ακρη τον πατερα της,για την ωρα.

Επισκέπτης
Και αυτοι δεν θα περασουν καλα, απλα δεν το ξερουν ακομα

Λιγοι θα χουν το χρημα, αν περασει το πλανο του σοιμπλε
Λιγοι σε σχεση με το συνολο σιγουρα,αλλα πιθανον αρκετοι για να δουλευει το μαγαζι.

Εκτος αν νομιζεις οτι θελουν την πλειοψηφια δικους τους βρεξει χιονισει.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Απο ποιον?Εαν βλεπεις εσυ να εχουν θεμα με κανεναν πες μου και μενα.

Νομιζω οτι μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν εχει παρει ακομα χαμπαρι τι ακριβως παιζεται

Αυτοι ειναι πιο ανετοι απο σενα στο ζητημα"Σοιμπλε,Μπαμπης και ευρωπαικος νοτος".
Για μια ποικιλια λογων.

Αυτο εννοω

Επισκέπτης
Ας γινω πιο συγκεκριμενος.

Οι μεταναστες εφοσον μπορουν(χαρτια κλπ)θα την κανουν απο εδω για αλλου,ειδικα οσοι δεν εχουν οικογενεια.Και γιατι να κατσουν αλλωστε?Του κλωτσου και του μπατσου ειναι.

Μιλω για τους πρωτης γενιας,οι δευτερης γενιας τον πινουν σε ακομη μεγαλυτερο βαθμο απο τους ντοπιους.

Επισκέπτης
Νομιζω οτι μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν εχει παρει ακομα χαμπαρι τι ακριβως παιζεται
Μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν προκειται να το παρει χαμπαρι ακομη και οταν θα το τρωει στη μαπα.Ας πουμε Μπολντης.

Αντε και κανα 20% τραβατρομπες και ολα ΟΚ.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ας γινω πιο συγκεκριμενος.

Οι μεταναστες εφοσον μπορουν(χαρτια κλπ)θα την κανουν απο εδω για αλλου,ειδικα οσοι δεν εχουν οικογενεια.Και γιατι να κατσουν αλλωστε?Του κλωτσου και του μπατσου ειναι.

Μιλω για τους πρωτης γενιας,οι δευτερης γενιας τον πινουν σε ακομη μεγαλυτερο βαθμο απο τους ντοπιους.

Και που ξερεις αν χωριστει η ευρωπη στα δυο ποιοι απο αυτους θα μπορουν να πανε βορεια? Επισης οταν ελεγα "μας" γεμιζουν εννοουσα ολο τον ευρωπαικο νοτο, οχι μονο την Ελλαδα.

Εγω εννοουσα οτι υπαρχει και μια λογικη που λεει οτι, αφου ο τυπος ηρθε 1000χλμ με τα ποδια απο την ερημο και μετα αλλα ποσα σε μια βαρκα με αλλους 40 στο αιγαιο για να ξεφυγει, οτι και να του δωσεις θα πει και ευχαριστω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Άμα θες να πεις τη μαλακία σου, τουλάχιστον να πιάνεις την κουβέντα απ'την αρχή.
Να τα διαβάζεις όλα δλδ. Όπως αυτό:

Εκτός αν αυτό που έγραψες απευθυνόταν προσωπικά σ' εμένα, γιατί δε θυμάμαι να σου ζήτησα δανεικά..

δεν ήταν προσωπικό...

και όλα καλά αυτά που λές αλλά δεν έχεις πεί πουθενά ότι πρέπει να αλλάξουμε...

Επισκέπτης
και όλα καλά αυτά που λές αλλά δεν έχεις πεί πουθενά ότι πρέπει να αλλάξουμε...

E όχι δα.
Ίσα ίσα που το έχω πει πολύ πριν το πουν αρκετοί άλλοι.
Και για επιστροφή στην πρωτογενή έχω γράψει και για τη δημιουργία συνεταιρισμών έχω γράψει και για καινοτόμες καλλιέργειες έχω γράψει και για τυποποίηση προϊόντων έχω γράψει.
Μπορεί να είναι πολύ συγκεκριμένα , αλλά αυτά τυχαίνει να κατέχω καλά..

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ εγω δεν εχω παρει χαμπαρι τι εχει γινει με την Κυπρο. Εχω να μπω internet πανω απο δυο βδομαδες, ειδησεις αν ειδα κανα δυο φορες μεσημερι στο καφενειο πινοντας ουζα. Παρολο που "βοα ο τοπος" με την Κυπρο, δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιχτηκε. Οποτε ψηφιζω την τευταια επιλογη.

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ εγω δεν εχω παρει χαμπαρι τι εχει γινει με την Κυπρο. Εχω να μπω internet πανω απο δυο βδομαδες, ειδησεις αν ειδα κανα δυο φορες μεσημερι στο καφενειο πινοντας ουζα. Παρολο που "βοα ο τοπος" με την Κυπρο, δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιχτηκε. Οποτε ψηφιζω την τευταια επιλογη.
Διαβασε τα ποστ του Τραμουντανα,οτι διαβασεις το αντιθετο γινετε.
Καλησπερες :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και για επιστροφή στην πρωτογενή έχω γράψει και για τη δημιουργία συνεταιρισμών...

πάνω σε αυτό, πόσο γουστάρω να μου αλείφεις βούτυρο στο ψωμί.

Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας, κάτοικοι 5900, απογραφή 2001.

έχουν δύο (2)αγροτικούς συνεταιρισμούς, οι μεν δεν ήθελαν να κάνουν γεωργία ολοκληρωμένης διαχείρισης που ήθελαν οι δε.

αυτός (ήταν και) είναι ο Ρωμιός.

Επισκέπτης
[size=30pt]Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν εκτεθεί σε καταθέσεις στις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή[/size]

collagevenizelos.jpg

Αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα να βρίσκονται μπλοκαρισμένοι.
Μάλιστα, η ψυχολογική φόρτιση είναι μεγαλύτερη σε περιπτώσεις που, όπως προκύπτει από τις τελευταίες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν στη Βουλή, πολιτικά πρόσωπα έχουν καταθέσει όλα τα χρήματά τους σε κυπριακές τράπεζες.
Στη συγκεκριμένη λίστα "φιγουράρουν" ηχηρά ονόματα, όπως του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Χρήστου Σταϊκούρα, της Έλενας Ράπτης, κ.ά.
Στην πρώτη θέση των μεγαλοκαταθετών βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευτύχης Δαμιανάκης.
Όπως προκύπτει από τη δήλωση του "πόθεν έσχες" του έχει λογαριασμό ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.
Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Αθανασιάδης διαθέτει έναν και μοναδικό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου ύψους 667.000 ευρώ, που αποτελούν τα μόνα κινητά περιουσιακά του στοιχεία.
[size=20pt]Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται με επτά τραπεζικούς λογαριασμούς στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου που αγγίζουν τα 665.397,81 ευρώ. Δικαιούχους έχει ορίσει τη σύζυγό του, την κόρη του και την πεθερά του.
Παράλληλα, η σύζυγος του κ. Βενιζέλου διαθέτει 3.214,73 μερίδια αμοιβαίου κεφαλαίου Marfin Ελληνικό Μετοχικό.[/size]
Τραπεζικούς λογαριασμούς σε κυπριακά υποκαταστήματα διαθέτουν τόσο ο πρώην βουλευτής Λάρισας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Ζώης, όσο και η σύζυγός του. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώης εμφανίζει με καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου ύψους 235.000 ευρώ, ενώ στη σύζυγό του ανήκει τραπεζικός λογαριασμός στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου. Την ίδια στιγμή έχει σημαντικό αριθμό μετοχών της ίδιας τράπεζας.
Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης περιλαμβάνει στη δήλωση του ποσό 170.537,84 ευρώ στη Λαϊκή Τράπεζα. Πρόκειται για χρήματα του πατέρα του με συνδικαιούχους τον πρώην υπουργό και τα δύο αδέρφια του. Παράλληλα, υπάρχει κοινός λογαριασμός με την κόρη του με κατάθεση ύψους 30.032,44 ευρώ.
Στην ίδια τράπεζα διαθέτει λογαριασμό και ο πρώην βουλευτής Β΄Αθήνας του ΚΚΕ, κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για ποσό που φθάνει τα 35.864,48 ευρώ.
Τα 100.000 ευρώ ξεπερνά και ο πρώην βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Βλατής, με πέντε οικογενειακούς λογαριασμούς στην Τράπεζα Κύπρου. Το συνολικό ποσό των λογαριασμών αγγίζει τα 157.932,48 ευρώ.
Καταθέτης επίσης της Τράπεζας Κύπρου εμφανίζεται και ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτρης Κουσελάς. Το ποσό του λογαριασμού ανέρχεται σε 139.238,65 ευρώ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της βουλευτή Α΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Έλενα Κουντουρά η οποία όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν έχει καταθέσει το ποσό των 103.976,64 ευρώ στη Λευκωσία.
Ο πρώην βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, κ. Κώστας Κιλτίδης δηλώνει 100.983,65 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.
Συνολικές καταθέσεις ύψους 76.264,54 ευρώ και στις δύο κυπριακές τράπεζες έχει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Παπανικολάου.
Δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στην Λαϊκή Τράπεζα με ποσό 7.243,83 αγγλικές λίρες και 5.548,48 ελβετικά φράγκα διατηρεί η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Έλενα Ράπτη.
Πάνω από 50.000 ευρώ έχει τοποθετήσει στη Λαϊκή Τράπεζα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.
Το ποσό των 1.982,61 λιρών Αγγλίας στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου διαθέτει και η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Κρητικού.
Στην Τράπεζα Κύπρου διαθέτει λογαριασμό ύψους 20.000 ευρώ ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ, κ. Τάσος Καρυπίδης, όπως και ο σύζυγος της πρώην βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Χαράς Κεφαλίδου με 30.203,36 ευρώ.
Η σύζυγος του πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκου Παπαδημάτου έχει τοποθετήσει στην Λαϊκή Τράπεζα 49.987,21 ευρώ.
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης έχει καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου 34.018 ευρώ.
Στην ίδια τράπεζα έχει τοποθετήσει όλες τις οικονομίες τη και η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη, μέσω δύο λογαριασμών ύψους 39.658,73 ευρώ.
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι πρώην συνάδελφοί του, κκ. Στάθης Κουσουρνάς και Στέλιος Νικηφοράκης έχουν καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ.
Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δήμητρης Αβραμόπουλος, ο βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος και οι πρώην βουλευτές κύριοι Σάββας Εμινίδης, Ιωάννης Κοραντής, Νίκος Λέγκας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Γιώργος Πεταλωτής και η κ. Κατερίνα Μπαντζελή διατηρούν προσωπικούς ή οικογενειακούς λογαριασμούς κάτω των 10.000 ευρώ.
Λίγο πάνω από τις 10.00 ευρώ σε κυπριακές τράπεζες βρίσκονται καταθέσεις του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, κ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και των πρώην συναδέλφων του, κύριων Στάθη Κουσουρνά και Στέλιου Νικηφοράκη.
Στην Τράπεζα Κύπρου βρίσκονται 22.140,09 ευρώ της οικογένειας του πρώην υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντίνου Ρόβλια.
Τέλος, στην ίδια τράπεζα έχει τοποθετήσει το ποσό των 26.017,85 ευρώ και η σύζυγος του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκου Ζωίδη.

[size=50pt]ΚΟΥΡΕΜΑ Ε?ΝΑΑΑ[/size]
sta+arxidia+moy.jpg

Επισκέπτης
Διαβασε τα ποστ του Τραμουντανα,οτι διαβασεις το αντιθετο γινετε.
Καλησπερες :grin:

Δεν εχω πολυ χρονο ή μαλλον εχω πολυ χρονο αλλα δεν οχι για internet. Περιμενουν να δουν το στοιχημα. Θα τα διαβασω καποια στιγμη αυριο.
Καλησπερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom