canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπαχαλοκαταστασεις τυπε δεν γουσταρεις;;;με ξενερωνεις τωρα δικε μου
πάρτι με ούζα και τέτοια εννοείς τύπε ?
μπαχαλοκαταστασεις τυπε δεν γουσταρεις;;;με ξενερωνεις τωρα δικε μου
τυπε στην αθηνα οι περισσοτεροι ειναι πελοποννησιοι ή κρητικοι
απο πανω εισαι?
γιατι τυπε;;;που θα πας γκαζι σημερα;;;κων/λεως η για ποτο mish mash,soho ;εισαι βλαμμενος τελος.
αλητειες κ ετσι δικε μουπάρτι με ούζα και τέτοια εννοείς τύπε ?
περιμενουμε απαντηση για αυτο εδω ακομη απο τους οικονομολογους του σαιτ εδω και μια βδομαδα μονο τον βριζουν αλλα απαντηση για αυτο εδω τπτ μουγκα
Έλα ρε. Καλημέρες.
Για κάνε καμία πρόβλεψη.
Πότε θα μπει το Χαλουμόνησο στον Μηχανισμό Στήριξης; Πριν από τις Ελληνικές εκλογές ή μετά;
Και γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν και άλλο δάνειο αλλά μείνανε στα 2 δισ.;
Και γιατί οι Ρώσοι δεν κάνουν τίποτε να αγοράσουν το Βγενοπουλομάγαζο (έστω πρώην) για να μην χάσουν τις καταθέσεις τους;
Δάνειο από τους Κινέζους θα προλάβουν να πάρουν;
(Μεταξύ μας καλό θα ήταν να προσφύγει πριν από τις Ελληνικές εκλογές.
Έτσι, για να διαλυθούν μερικοί ακόμη μύθοι και να προσγειωθούν στην πραγματαικότητα μερικοί - μερικοί. )
τυπε δεν ειμαι απο πελοποννησο αν και στην εμφανιση για τετοιο με περνανεφίλε μου, μην το παίρνεις προσωπικά, όπως κάποιοι άλλοι.
ο καλύτερος μου φίλος είναι Πατρινός (ξέρεις, τα 6 Π, αυτός μου τάμαθε...)
το θέμα είναι οτι η Πελοπόννησος είχε κάποιες δομές επί Τουρκοκρατίας (κοτζαμπασισμός, ευνοιοκρατία ("μπάρμπας στην Κορώνη"), αυθάδεια απέναντι στην εξουσία) οι οποίες στην συνέχεια μεταλαμπαδεύτηκαν στην Ελλάδα, έγιναν κυρίαρχη ιδεολογία.
τώρα πληρώνουμε τον λογαριασμό...
δεν είναι ρατσιστικό το θέμα έναντι των Πελοποννησίων ως ανθρώπων.
βαθύτατα συντηρητικές αντιδραστικές απόψεις που δεν συνάδουν με την αντίληψη που έχω για την πρόοδο του ανθρωπίνου είδους και την διαρκή φυγή προς τα εμπρός.
το δόγμα "εμείς οι βλάχοι όπως λάχει" δεν μου πάει εμένα.
sorry.
να μαζευτουμμε 4-5 παμε γκαζι να δουμε το μπολτη dj?γιατι τυπε;;;που θα πας γκαζι σημερα;;;κων/λεως η για ποτο mish mash,soho ;
τυπε εχει και κονσολα στο γεα και κανει προβες εμαθα να περναει κ η ωρα μεχρι να παει 3 να παει σπιτι!!!να μαζευτουμμε 4-5 παμε γκαζι να δουμε το μπολτη dj?
αλητειες κ ετσι δικε μου
να μαζευτουμμε 4-5 παμε γκαζι να δουμε το μπολτη dj?
τυπε εχει και κονσολα στο γεα και κανει προβες εμαθα να περναει κ η ωρα μεχρι να παει 3 να παει σπιτι!!!
η κοπελα την δουλεια της κανει,οι τσιπριοι αλλα και εδω προσπαθουν να την δαιμονοποιησουν.Το paper έχει αξιοπρεπέστατο επίπεδο πάντως.
Τουλάχιστον για τα επίπεδα οικονομολόγων
Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ έδινα ευχαρίστως 5000 για αυταρχικό + golden shower και όλα τα συμπαρομαρτούντα.
τυπε ο μπολντης ειναι πιο ομορφος απο αυτον
καθε μερα παρτυ στο γεα
Έλα μου όμως...
Να με συμπαθάς που δε γουστάρω το χοτ ντογκ με λουκάνικο πλάι στη λίμνη, αλλά προτιμώ το τσίπουρο με καλαμαράκι δίπλα στη θάλασσα.
Να με συμπαθάς που μπορώ και λιάζω τ'αρχίδια μου όποια ώρα γουστάρω χωρίς να χρειαστεί να πάρω ένα μήνα άδεια κι αεροπλάνο.
τυπε ο μπολντης ειναι πιο ομορφος απο αυτον
τυπε σε ζηλευουνεννοειται ρε φιλε... τι μου εβαλε το μπαζο ο λιονταρης
σιγα μην ειμαι ετσι...