Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Επίσης υπάρχουν γυναίκες τις οποίες δε θα γαμούσα με τπτ, οπότε σύμφωνα με αυτή τη λογική παίζει να είμαι πούστης.
Ότι να'ναι..
Σε συνδυασμό με την έλειψη ενυδρείου, σίγουρα! :dancing:

Επισκέπτης
το κακό είναι ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας μεταξύ μας πρώτα πρώτα (όχι προσωπικό αυτό να μην παρεξηγηθώ)

δεν μας έχει κάνει κακό... το κάναμε κακό γιτί αν θέλαμε θα μπορούσε να μας έχει κάνει πάρα πολύ καλό (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είνα αργά)

προκρίνεις την λύση να κλειστούμε στο καβούκι μας σαν τις χελώνες ??

Λύση τώρα??
Είναι λίγο αργά για λύση. Επιλογές υπάρχουν μόνο, όχι λύση.
Λύση είναι αυτή που δε δημιουργεί άλλα προβλήματα και δυστυχώς τέτοια δεν υπάρχει.
Κι επειδή προβλήματα θα δημιουργηθούν με οποιαδήποτε επιλογή προτιμώ αυτή που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε αυτούς που φταίνε περισσότερο και λιγότερα σε αυτούς που φταίνε λιγότερο ως καθόλου..

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Τι θα πει δεν γινεται πουθενά στον κόσμο;
Διαχωρισμός "καλής" και "κακής" τράπεζας γίνεται.
Εφ'όσον αποφασίστηκε αυτή η λύση γιατί να φορτωθεί η "καλή" τράπεζα ένα βαρύδι και να μην πάει στην "κακή". Θέμα απόφασης ειναι.
Τα δανεια από το ELA (=EKT) είναι ειδικά δάνεια και πάνε πάντα στην "καλή" τράπεζα φίλε μου, έτσι παίζεται το παιχνίδι. Διαφορετικά θα χρεωκοπούσε και η ΕΚΤ δηλαδή όλοι μας... Η Κύπρος το παιχνίδι με τους Ρώσους το έχει χάσει, ας περισώσει τουλαχιστον ότι μπορεί με την βοήθεια την ευρωπης μήπως και κάποτε ορθοποδίσει, που ειναι εφικτο σε μερικά χρόνια αν όλα πάνε καλά με το αεριο (που και αυτό πάνε να το χάσουνε με τις λαθος κινήσεις τους τις τελευταίες μέρες).

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τα δανεια από το ELA (=EKT) είναι ειδικά δάνεια και πάνε πάντα στην "καλή" τράπεζα φίλε μου, έτσι παίζεται το παιχνίδι. Διαφορετικά θα χρεωκοπούσε και η ΕΚΤ δηλαδή όλοι μας... Η Κύπρος το παιχνίδι με τους Ρώσους το έχει χάσει, ας περισώσει τουλαχιστον ότι μπορεί με την βοήθεια την ευρωπης μήπως και κάποτε ορθοποδίσει, που ειναι εφικτο σε μερικά χρόνια αν όλα πάνε καλά με το αεριο (που και αυτό πάνε να το χάσουνε με τις λαθος κινήσεις τους τις τελευταίες μέρες).
Αν ειναι έτσι γιατί αντιδρά η Βελκουλέσκου-πως τη λένε- και όχι οι του γιουρογκρούπ, αφού πρόκειται για λεφτά ευρωπαϊκά και όχι του Δ.Ν.Τ. (που εκπροσωπείται από τη Βελκουλέσκου);

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Αν ειναι έτσι γιατί αντιδρά η Βελκουλέσκου-πως τη λένε- και όχι οι του γιουρογκρούπ, αφού πρόκειται για λεφτά ευρωπαϊκά και όχι του Δ.Ν.Τ. (που εκπροσωπείται από τη Βελκουλέσκου);
Για καθαρά συμβολικούς και πολιτικούς λόγους φίλε μου. Το ΔΝΤ τον εχει τον χαρακτηρισμό του μπαμπούλα έτσι κι αλλοιως, κανεις δεν θα ερωτευτεί ποτέ το ΔΝΤ, αρα το βγάζουν μπροστά να λέει τα δυσκολα. Αν και είμαι επισης φύση αισιόδοξος, εδώ βλέπω τα πράγματα να εχουν πάρει λάθος πορεία, δηλαδή βλέπω τους πολιτικούς και τα μέσα να δείχνουν άγνοια και να παρασύρουν και τον κόσμο, που έτσι κι αλλοιώς λίγα ξέρει και παρασύρεται εύκολα. Μάλλον ζούμε ιστορικές στιγμές και μια νέα έθνική τραγωδία ειναι μπροστά μας για την Κύπρο, και μάλιστα ως δική μας επιλογή.
Μακάρι να τα συμφωνήσουν στις Βρυξέλες, αλλά δεν το πολυπιστεύω πια. Αν είμουν στην θέση των ευρωπαίων του Eurogroup ειλικρινά θα είχα κουραστεί απο τα τερτίπια των Κυπρίων και θα έλεγα "Άστους να πανε στην ευχή του θεου και ότι είναι να γίνει ας γίνει, αμάν πια". Για να σωθείς πρέπει και να το θέλεις, αν οχι τι άλλο να γίνει...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.327
Πόντοι
8.225
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA Κύπρου, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης προειδοποίησε ότι θα παραιτηθεί και θα προσφύγει σε εκλογές, αν το ΔΝΤ επιμένει στην θέση να αναλάβει η Τράπεζα Κύπρου το δάνειο των 9 δισ. ευρώ της Λαϊκής από τον ΕLA.

+

LIVE Βόμβα Αναστασίαδη. Ή κάνει πίσω η τρόικα ή παραιτούμαι και πάμε για εκλογές

Την έχουνε ακούσει με την ΚΥΠΡΟ,να σου πώ και εγώ δεν το περίμενα,όταν άλλες χώρες τις ένωσης που θα μπορούσαν να ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ,κάνανε τις κυρίες και επιτρέψανε να συμβούν αυτά,Σήμερα άσκησε και ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ,αλλά ακόμα αντιστέκονται,εχω μια γνώμη ότι πίσω απο την ΚΟΥΡΤΙΝΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ,τώρα ΒΟΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.οτι ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΩΝ ΑΣΑΝΤ,κάτσε μην δούμε ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,σίγουρα αυτά που γράφω μπορέι να είναι λάθος,απλά είναι μια σκέψη,και κάνουμε συζήτηση.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
στηριζουμε Κυπρο και ας τα εχουν κανει μπαχαλο.Τα 9 δις παντως της εκτ δεν τα γλυτωνει

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μη τα φορτώσουν σε μας τύπε! :-

[size=20pt]Μπλόκο στις κυπριακές τράπεζες στην Αθήνα αν δεν βρεθεί λύση[/size]

Η Λευκωσία αρνείται να υπογράψει τη συμφωνία για μεταβίβαση του δικτύου των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα στην Τράπεζα Πειραιώς, απειλώντας  με αποσταθεροποίηση την ευρωζώνη. Η απειλή εστιάζεται στο ενδεχόμενο παγώματος των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα, αν το Eurogroup επιμένει ότι τα χρέη της Λαϊκής Τράπεζας στον ELA θα πρέπει να τα επωμιστεί η Τράπεζα Κύπρου. Πολλά από τα χρήματα που δανείστηκε η Λαϊκή Τράπεζα από τον ELA είχαν διοχετευθεί στρην Ελληνική αγορά.

Η Λευκωσία θεωρεί ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να αρνείται να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή, όταν η Κύπρος βρέθηκε στην κατάσταση που είναι σήμερα λόγω της συναίνεσης της στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.

Κυβερνητικοί κύκλοι στη Λευκλωσία σημείωναν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup δεν πρόκειται να υπογραφεί καμία συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς ο Νίκος Αναστασιάδης έχει δώσει οδηγίες για να παγώσει κάθε κίνηση προς αυτή τη κατεύθυνση

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οι Κύπριοι δουλεύουν για τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ.... Λίγο ακόμα κορίτσια αντισταθείτε...

Ίσα μέχρι να πεσει το ευρώ στο 2670...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
υστατος εκβιασμος ειναι.Ολα στο τραπεζι και καλα κανει αλλα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
  Οι Κύπριοι δουλεύουν για τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ.... Λίγο ακόμα κορίτσια αντισταθείτε...

Ίσα μέχρι να πεσει το ευρώ στο 2670...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν τα κονομησεις να κερασεις καμμια πιπα γυρο με καμμια πουτανα της προκοπης :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αν τα κονομησεις να κερασεις καμμια πιπα γυρο με καμμια πουτανα της προκοπης :grin: :grin:

Sorry friend.... Δεν εχω κεράσει ποτέ  εγώ. Κερνάνε πάντα αυτοί που τους βγάζω λεφτά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
  Sorry friend.... Δεν εχω κεράσει ποτέ  εγώ. Κερνάνε πάντα αυτοί που τους βγάζω λεφτά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποδοανωμαλε παιζεις φορεξ?
παράγωγα ή εμπορευματα?
για πες καμια ινφο για τις τραπεζες
η κοκα κολα παει για πτωση λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom