Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εξαιρεση Ν.2
-----
δεν ειναι το ιδιο να σκας ενα 200ε στο καλυτερο  cg
απο το να βγεις να τα πιεις να καμακοσεις μια κ να την παρεις σπιτι για την συνεχεια
ασχετα αν δεν ειναι μοντελο η δεν σου κανε θεικο γαμησι
απλα βγηκες κ τσιμπησες το θηραμα κ αυτο φτανει κ σε γεμιζει....
--------------
αλλα τα one night stand δεν ειναι οτι καθε φορα που θα βγεις θα σου κατσει 100%....

Δεν υπαρχει κανενα θηραμα. Η γυναικα αποφασιζει σε ποιον θα κατσει και σε ποιον οχι. Εσυ απλα γινεσαι ζητιανος. Μονο οι πουτανες εξασφαλιζουν την αντρικη αξιοπρεπεια. Ολες οι αλλες την καταρρακωνουν. Ουτε κοπλιμεντο ρε λεμε!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ?
Αφού τις έστειλες και σωστά, έπρεπε μετά να τα ζητήσεις αναδρομικά... για να βγάλεις τα στούντιο μέχρι τον Οκτώβρη. ;)

Όταν λες εσωτερικά τι εννοείς; :think: Εσωτερική διακόσμηση στο σπίτι; :rolleyes:

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θέμα: Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

δεν νομίζω...καλές είναι και οι ιερόδουλες αλλά υπάρχουν και καλές και τίμιες κοπέλες.σπάνιο είδος βέβαια αλλά υπάρχουν.
και αν κατάφερνα να γνωρίσω κάποια τίμια κοπέλα (γιατί δεν το έχω καταφέρει ακόμα :grin:) δεν παίζει ποτέ να την πρόδιδα γαμώντας ιερόδουλη η άλλη γκόμενα..

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
Νομιζω οτι δεν υπαρχει μια λυση. Ειμαι της αποψης οτι οταν εισαι σε σχεση, οι ιεροδουλες ειναι οι καλυτερη λυση για να δοκιμαζεις και αλλο μουνακι που και που. Αυτο, διοτι απολαμβανεις το συναισθηματικο απο τη συντροφο σου και φυσικα το καλο σεξ, και με τις ιεροδουλες αυτο το μικρο εξτρα που ομως δε θα οδηγησει σε συναισθηματικα μπουρδουκλωματα που τοσο συχνα γαμανε τα παντα.

Θεωρω (εκ πειρας) οτι οι γυναικες, παρολο πολυ πιο ξυπνιες σε πολλα θεματα σε σχεση με τους αντρες, στο συναισθηματικο ειναι πολυ πιο αδυναμες και ικανες να χασουν τον ελεγχο.

Π

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο, διοτι απολαμβανεις το συναισθηματικο απο τη συντροφο σου και φυσικα το καλο σεξ, και με τις ιεροδουλες αυτο το μικρο εξτρα που ομως δε θα οδηγησει σε συναισθηματικα μπουρδουκλωματα που τοσο συχνα γαμανε τα παντα.

ναι αλλά όταν σκευτόμαστε μόνο την πάρτη μας και θέλουμε και γκόμενες και ιερόδουλες,γράφοντας στ αρχίδια μας τα πιθανά συναισθήματα της γκόμενας αυτό δεν είναι αποκτίνωση από μόνο του ?και πάλι σε συναισθηματικό μπουρδούκλωμα θα οδηγήσει κάποιον που θέλει να λέγετε άντρας και όχι ψεύτης..
και από την άλλη το 99% των γυναικών δεν είναι καν να τις παίρνεις στα σοβαρά...δεν ξέρω μπέρδεγουέι το θέμα...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
δεν ξερω φιλε μου, στην αρχη, οταν ειμαι ερωτευμενος δε γαμαω αλλες. Μετα, λεω γιατι οχι?

Δεν ειχα ποτε συναισθηματικο θεμα, διοτι η συντροφος μου ηταν η προτεραιοτητα μου. Το θεμα ειναι οτι η γυναικα, χανει τη μπαλα οταν κανει τα ιδια, οσο και να προσπαθει να κανει οτι και ο αντρας

Π

Επισκέπτης
Οσοι εχουν γκομενα και πανε ταυτοχρονα με αλλες χωρις αυτη να το ξερει ειναι μαλακες, καραγκιοζηδες και κοτες. Ενας πραγματικος αντρας ποτε δεν κοροιδευει μια γυναικα.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Το να έχεις σχέση και να κερατώνεις είναι απόδειξη ότι δεν είσαι ικανοποιημένος.
Αν επιμένεις να διατηρείς όμως, κάτι για το οποίο δεν είσαι ικανοποιημένος, πάει να πει απλά ότι φοβάσαι μην το χάσεις και αναγνωρίζεις στον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο... Κατάντια!

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Αν επιμένεις να διατηρείς όμως, κάτι για το οποίο δεν είσαι ικανοποιημένος, πάει να πει απλά ότι φοβάσαι μην το χάσεις και αναγνωρίζεις στον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο... Κατάντια!

+10000000000000....και βάλε. ωραίος....

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.809
Πόντοι
41.129
παιδες σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας .Τις διαβαζω και θα βγαλω το τελικο καλο συμπερασμα..ωστοσο απο οτι καταλαβαινω και ειναι καλο και δεν ειναι να πηγαινεις συνεχεια με ιεροδουλες αλλα η αληθεια ειναι οτι αμα καλομαθεις δυσκολα ξεβολευεσαι και λες που να παω να μπλεκω τωρα...ασε μωρε παω εκει να ριξω ενα  :knockinb: στη φυλης και τελειωσε το θεμα ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
Χαχααχαχαχα, ναι ετσι επιλυεται η κατασταση

Τωρα, ακουω πολλες απολυτες γνωμες εδω και φυσικα πιστευω, οτι τα πραγματα δε ειναι ετσι. Κανενας δεν ειναι καραγκιοζης και κοτα κλπ κλπ, οι ανθρωποι ειναι παραξενα πλασματα και οχι ρομποτ. Οποιος πιστευει το αντιθετο βρισκεται στο κοσμο του Οζ!

Διαφωνω ριζικα με το οτι δεν εισαι ικανοποιημενος αμα που και που ριξεις εναν πουτσο. Το θεμα ειναι αν εισαι ικανος να ελεγξεις τον εαυτο σου αφοτου γινει. Αμα π.χ. αρχισεις να γαμας καμμια συναδελφο κλπ κλπ, ε τοτε, χανεις τη μπαλα και γαμας την ψυχολογια σου. Κακο σε 'σενα κανεις και οχι στη συντροφο/γυναικα/γκομενα σου.

Προσωπικα, μ'αρεσει ο πληρωμενος ερωτας διοτι με αναγκαζει να μη χανω τον ελεγχο. Αυτο, ειναι μεγαλο προτερημα και δυστυχως δεν το εχουν οι γυναικες και για αυτο ειναι γαμησε τα. Δεν εχουν τις εναλλακτικες που εχουν οι αντρες

Π

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]

Καυλεα μου εκτος απο το οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι (ειναι ομως οι περισσοτερες) το πιο σημαντικο ειναι να μην την αφησεις να σου παρει τον αερα! Αν αρχισεις κ τα πληρωνεις ολα απο την αρχη τοτε αυτο πολυ δυσκολα θα αλλαξει στην πορεια.
Πρεπει απο την αρχη να της δωσεις να καταλαβει οτι δεν εισαι ο μαλακας που πληρωνει τα παντα και οτι θα τα βαζετε μισα μισα η οτι θα την κερνας αλλα οχι παντα!
Κ εγω αυτο το λαθος εκανα στην αρχη πληρωνα τα παντα αλλα σιγα σιγα τωρα τα εχω καταφερει να μην κερναω παντα. Στην αρχη ειχα καταστραφει οικονομικα σαν εσενα ενα πραγμα  :headbang:

Και αν σκεφτεις ολα τα δωρα τις εξοδους και μερικα ραντεβου πριν γαμησεις τοτε ναι οι ιεροδουλες ερχονται φθηνοτερα!
Ομως αν θες να κοψεις εντελως τις γκομενες κ να ασχολεισαι μονο με ιεροδουλες σου εχω μια καλυτερη λυση! Γιατι να πας στα μπουρδελα κ τα στουντιο κ να πετας απο δω κ απο κει 20αρια κ 50αρια αφου μπορεις να βαρεσεις μια μαλακια κ να ξεκαυλωσεις???

Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ θετει λοιπον το εξης ερωτημα: Μηπως ειναι καλυτερη λυση η ΜΑΛΑΚΙΑ?  :think: :cum: :rockon:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.809
Πόντοι
41.129
αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να΄χει το γαμησι που λενε ε ; :2funny: μη νομιζεις ολοι εδω μεσα οσο και top γυναικες να γαμαμε
ειτε ελευθερας ειτε επι πληρωμης ενα  :cum: το ριχνουμε που κ που .

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει ρε σεις...
τώρα γκόμενα που αντί κοιτάει να περνάει καλά με τον "άνθρωπό" της και ασχολείται με τα λεφτά του είναι ανάξια λόγου και δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί της ούτε δευτερόλεπτο.και αν κάποιος κολλίσει με τέτοια ε τι να πω..οι μαλακίες πληρώνονται!! :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να΄χει το γαμησι που λενε ε ; :2funny: μη νομιζεις ολοι εδω μεσα οσο και top γυναικες να γαμαμε
ειτε ελευθερας ειτε επι πληρωμης ενα  :cum: το ριχνουμε που κ που .

Hey, don't knock masturbation. It's sex with someone I love.

Alvy Singer, played by Woody Allen (Annie Hall,1977)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλυτερη οχι......................συμπληρωματικη ομωs , ναι

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε θα σου πω αυτο που μου ειπε ενας σοφος ανθρωπας πριν απο λιγες μερες..
Η γυναικα δεν μοιαζει με κανενα αλλο πραγμα στο κοσμο...Ειναι το μονο πραγμα που οσο πιο λιγα δωσεις , λεφτα, αισθηματα..μπλα μπλα.. τοσο περισσοτερα θα παρεις πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom