Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Βασικα δεν βρισκω τον λογο που καθεσαι και λες στα ισια στη δουλεια σου  οτι γαμας πουτανες.Το οτι γαμας πουτανες ειναι κατι που το κανεις επειδη απλα τογουσταρεις,ποιος ο λογος λοιπον να το διαλαλεις;
Και κατι ακομα..Αφου οι γκομενες λιωνουν για παρτι σου τοτε γιατι δεν τις πηδας και μετα να τις φτυσεις;Ετσι θα σε θυμουνται σιγουρα..
Το παραμυθακι απο καποιους οτι τους παρακαλανε οι γκομενες και αυτοι συνεχιζουν να πηγαινουν στις πουτανες νομιζω οτι πρεπει να τελειωνει..
δεν έχεις καταλάβει ρε συ??? κουβέντα να γίνεται...

Επισκέπτης
Βασικα δεν βρισκω τον λογο που καθεσαι και λες στα ισια στη δουλεια σου  οτι γαμας πουτανες.Το οτι γαμας πουτανες ειναι κατι που το κανεις επειδη απλα τογουσταρεις,ποιος ο λογος λοιπον να το διαλαλεις;
Και κατι ακομα..Αφου οι γκομενες λιωνουν για παρτι σου τοτε γιατι δεν τις πηδας και μετα να τις φτυσεις;Ετσι θα σε θυμουνται σιγουρα..
Το παραμυθακι απο καποιους οτι τους παρακαλανε οι γκομενες και αυτοι συνεχιζουν να πηγαινουν στις πουτανες νομιζω οτι πρεπει να τελειωνει..

Δεν ειπα οτι με παρακαλανε, που το ειδες αυτο? Τους το λεω στα ισια γιατι με ρωτανε αν εχω σχεση και δε γουσταρω να νομιζουν οτι ειμαι μαλακας. Απλα τους λεω την αληθεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειπα οτι με παρακαλανε, που το ειδες αυτο? Τους το λεω στα ισια γιατι με ρωτανε αν εχω σχεση και δε γουσταρω να νομιζουν οτι ειμαι μαλακας. Απλα τους λεω την αληθεια.

H ειλικρινια ειναι ενα στομωμενο εργαλειο το οποιο σε κοβει περισσοτερο απο αυτο
που προσπαθεις να κοψεις . Το κολπο δουλευει αλλιως απλως εισαι εγωιστης για να το καταλαβεις
οπως και εγω... σκεψου πως οι χαρες στην ζωη ειναι λιγες ενω οι λυπες πολλες για αυτο ακριβως οι γκομενες
θα προτιμησουν τον χαβαλετζη και αυτον που στηνει τα πιο ρομαντικα παραμυθια φυσικα η αληθεια ειναι ψυχρη
και δεν προτιμαται απο κανεναν - καμια δοκιμασε μια μερα να πεις την πραγματικη αληθεια σε ολους σου τους φιλους και αν την επομενη μερα εχεις εναν απο αυτους εγω δεν θα ξαναπατησω σε μπουρδελο. Πες στον Χ οτι δεν ειναι αρκετα δουλευταρας για να βγαλει χρηματα σε 10 χρονια (ενω νομιζει οτι ειναι) πες στον Ψ πως δεν θα βγαλει ποτε γκομενα χωρις να κανει καμακι (ενω νομιζει οτι θα του ερθει ουρανοκατεβατη) γενικα κατσε και πες σε ολους αυτους καταπιεστικες αληθειες και την επομενη μερα δεν θα σε ξερουν.

Δυστυχως ετσι ειναι... για αυτο παντοτε ενας χαβαλετζης και παραμυθατζης ελκουσε τις γκομενες οπως η φωτια τα μαμουνια
σε αντιθεση με εναν αυστηρο και "ειλικρινη" τυπο που ελεγε ορθα κοφτα τι σκεφτεται... -εκτος απο ελαχιστες- που εκαναν κεφι το στυλ του εξαρχης ολες οι αλλες τον γειωναν (οχι λογω εμφανισης) και τωρα μπορειτε να με χειροκροτησετε ολοι μαζι που ειπα πραγματα που καποιοι δεν τα λενε απλα τα υλοποιουν , παιζει να εχω ανακαλυψει την αμερικη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιστευω πως μονο κακο σε καποιον θα κανει το να δειχνεται αρκετα
και να γνωριζουν οι υπολοιποι οτιδηποτε κανει και ποσο δουλευει.
Ειναι καλυτερα να αναρωτιουνται πως πετυχες τοσο καλα παρα γιατι δουλεψες τοσο πολυ για να πετυχεις
και στις γκομενες δεν θα πας να πεις... ξερεις κανω 100 καμακια για να μου κατσει το 1
πες... ε να μωρε δεν εχω ξανακανει ποτε μου καμακι απλα μολις σε ειδα δεν ξερω τι επαθα ειλικρινα
δεν μπορω... κατι παθαινω... ΧΑΧΑΧΑ ποσο καιρο εχω να τα πω αυτα και να κοροιδεψω καποια ρε φιλε  :grin:

μου χουν λειψει!!!!! ΧΑΧΑΧΑ να στελνεις τετοια μηνυματακια και να γελας πισω απο το καντραν και να μην φαινεσαι χαχαχα και να λες απο μεσα σου "θα σε φτιαξω καλα οταν θα σε εχω στα 4" χαχαχαχα φανταστικοτατο και διασκεδαστικοτατο

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να πεις οτι δεν εισαι σε φαση για σχεση και οτι απλα θελεις να περνας καλα..
Το οτι πηγαινεις σε πουτανες κρατα το για σενα,δεν ειναι αναγκη να τα λεμε ολα ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τσιμπα ενα αρχιδι ρε μπολντι

ξεκολλα το μυαλο σου...εγω το λεω σ ολους ανοιχτα και σ ολες τις γκομενες...σιγα μην πειραχτει κανενας ...πας καλα?που ζεις?

μην πιεζεσαι και μην καταπιεζεσαι ;)

Δεν καταπιέζομαι γιατι διατηρω την εναλλακτικη να σκεφτομαι οπως θελω.
Μια κινέζικη παροιμία (μην πεταχτείς απόλυτε) λεει να μιλάς 1 φορα και να σκέφτεσαι 3!  :grin:

Κατα τα αλλα ολοι πειραζονται απλα καποιοι το δειχνουν ενω καποιοι αλλοι οχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε...περαστικα τους... :dunno:

χαχαχα ναι αυτη ειναι ομως η ευκολη λυση
λες σε καποιον ορθα - κοφτα πως σκεφτεσαι... τσακωνεσαι
και τελειωνει εκει. Ολοι θα χρειαστουν καποια στιγμη κανεις δεν ειναι ελάσσονος σημασίας (μικρότερης σημαίνει?)
δεν θυμαμαι τωρα. Τελοςπαντων η ευκολη λυση ειναι να τσακωθεις πανω στο μηνα η δύσκολη ειναι να κρατησεις και να μην τσακωθεις ποτε φυσικα αυτο προυποθετει οπως ειπες και πριν να μην καταπιεζεσαι γιατι τοτε βγαινεις ζημιωμενος...
αυτο θα το πετυχεις αλλαζοντας οπτικη !!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολυ τα αναλυεις γι αυτο δε γαμας...δεν κανει καλο η πολυ σκεψη σ αυτα τα θεματα

τελοσπαντων οτι θες θα κανεις...απλα σου λεω τι γνωμη μου ως πιο εμπειρος γαμιας :2on1:

σε ποια θεματα ρε χοντροκεφαλε???
παλι στις γκομενες το πηγατε??? γενικα μιλαω ρε χοντροκωλη  :-

Επισκέπτης
Μπορεις να πεις οτι δεν εισαι σε φαση για σχεση και οτι απλα θελεις να περνας καλα..
Το οτι πηγαινεις σε πουτανες κρατα το για σενα,δεν ειναι αναγκη να τα λεμε ολα ;)

Μα δεν με καταλαβαινεις ακομα? Εγω δεν γουσταρω να λεω στις γκομενες αυτο που θελουν να ακουσουν. Γουσταρω να τους λεω την ωμη αληθεια. Τους λεω επισης στα ισια οτι ειναι κατωτερες, λιγοτερο εξυπνες (επιστημονικα αποδεδειγμενο πλεον) και γενικα ολα αυτα που δεν τους λενε οι αλλοι γλυφτες. Τωρα με καταλαβες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα δεν με καταλαβαινεις ακομα? Εγω δεν γουσταρω να λεω στις γκομενες αυτο που θελουν να ακουσουν. Γουσταρω να τους λεω την ωμη αληθεια. Τους λεω επισης στα ισια οτι ειναι κατωτερες, λιγοτερο εξυπνες (επιστημονικα αποδεδειγμενο πλεον) και γενικα ολα αυτα που δεν τους λενε οι αλλοι γλυφτες. Τωρα με καταλαβες?

τυπε με τον αβραμη τι συγγενεια εχεις?
μηπως ειστε αδερφια? απλα εσυ βγηκες στρειτ και πας
και σε κανα μπουρδελο  :grin:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ?
      ----------------------------------
      ο καθενας εχει μια γνωμη οπως ειχε πει κ ο κλιντ...
      ισως η πιο σοφη ατακα  "ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙς"
      ΠΕς ΤΟ κλαμπ,πουχα,εξοδο,φαγητο........κτλ...
      σκεψου οτι αυτα τα ποσα 15,40ε,50ε αλλοι δινουν 1,000ευρα...
      οι γκομενες οπου τις συμφερει ειναι φεμινιστριες αλλα στα αλλα βλεπε πορτοφολι
      (ειναι παλιας κοπης)....
      ασχετα αν μια γκομενα βγαζει 3,000 κ ο τυπος 1,000 κ παλι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ λεφτα το θεωρει δεδομενο.....
      δεν ειναι ολες ετσι μην τα γαμαμε ολα (σε ολους καποτε εχει τυχει γκομενα σπαθι που δεν καταδεχονταν καν)
      υπηρχει κ η αντιθετη περιπτωση του 3% (εγω κολλητο)παντα εβαζε το αμαξι..τα ποτα κ τα συναφη οι γκομενες χρονια-παντρευτηκε μια κ δεν δουλευει στα 38 του δεν εχει δουλεψει ενα κανονικο 8ωρο...----
      στην δουλεια μου στα 12 χρονια δεν εχει τυχει ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ να πει η γκομενα ασε να πληρωσω ΕΓΩ στον αλλο-
      παιζουν παντως πολλες ανεξαρτητες γκομενες κ στο μυαλο κ στην τσεπη απλα θελει τυχη κ κυνηγι,το οτι σου εκατσαν 2,3,4 ετσι δεν ειναι ο κανονας-αλλα το 90%!!!!!
      μερικες διαφορες¨
      1-με την πουτανα οτι δινεις θα παρεις..
      2-ξερεις ποσο θα σου κοστισει(παιδια-διατροφες με γυναικα δεν υπαρχει οροφη)
      3-δεν εχει γκρινια-τηλεφωνα κτλ...-πας οποτε θες..
      -----
      απο την αλλη αλλο θεμα η  ΜΟΝΑΞΙΑ-
      ο κοινωνικος περιγυρος..
      η αναγκη να κανεις οικογενεια παιδια κτλ..
      ------
      βαλτα κατω κ δες +/-
      απλο ειναι

Επισκέπτης
Σκατά λύσεις είναι τόσο οι ιερόδουλες όσο κ οι σχέσεις,κοροϊδεύεις τον εαυτό σου κ στις δύο περιπτώσεις απλά αλλάζει το χρονικό διάστημα,με τις σχέσεις είναι μεγαλύτερο.
Με σχέση εκτός από σεξ νομίζεις ότι ζεις κ θα ζεις κάτι παραπάνω αλλά κάποια στιγμή σκυλομετανιώνεις/με τις ιερόδουλες δεν το ζεις(εκτός αν είσαι πολύ τρόμπας) κ έχεις μόνο το σεξ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
και εξαιρεση Ν.2
-----
δεν ειναι το ιδιο να σκας ενα 200ε στο καλυτερο  cg
απο το να βγεις να τα πιεις να καμακοσεις μια κ να την παρεις σπιτι για την συνεχεια
ασχετα αν δεν ειναι μοντελο η δεν σου κανε θεικο γαμησι
απλα βγηκες κ τσιμπησες το θηραμα κ αυτο φτανει κ σε γεμιζει....
--------------
αλλα τα one night stand δεν ειναι οτι καθε φορα που θα βγεις θα σου κατσει 100%....

Επισκέπτης
και εξαιρεση Ν.2
-----
δεν ειναι το ιδιο να σκας ενα 200ε στο καλυτερο  cg
απο το να βγεις να τα πιεις να καμακοσεις μια κ να την παρεις σπιτι για την συνεχεια
ασχετα αν δεν ειναι μοντελο η δεν σου κανε θεικο γαμησι
απλα βγηκες κ τσιμπησες το θηραμα κ αυτο φτανει κ σε γεμιζει....
--------------
αλλα τα one night stand δεν ειναι οτι καθε φορα που θα βγεις θα σου κατσει 100%....
Το θήραμα όμως μήπως δεν είναι αυτή;
Αυτή γαμιέται,πίνει κ το κερασμένο ποτάκι της κ ντάξει,δεν γουστάρουν μόνο οι άντρες το σεξ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το να κερασεις π.χ δυο ποτα ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ γουσταρεις δεν χαθηκε κ ο κοσμος...
εχω το κολλημα εχω οταν μου το ζητανε....εκει στριβω...
αλλο αυτο κ αλλο να παρεις καλυτερο αμαξι μπας κ σου κατσει καμια η αυτο που εχεις δεν αρεσει στην γκομενα...
οπως κ αλλο αν η τσεπη σου αντεχει μηλο διακοπες κ αυτη θελει μυκονο....
μαζι με το οικονομικο εχεις κ αλλα θεματα..π.χ
που ησουν,τηλεφωνα γκρινια....συναιτερο στο πορτοφολι λες κ μαζι τα βγαζετε κ θα χει αποψη για δικες σου αγορες η αναγκες....
το θεμα ειναι οτι κανεισ να το κανεις συνηδειτα....χωρις παραμυθι 
π.χ 2 εχεις μια γκομενα κ ξερεις οτι ειναι μαζι σου για τα φραγκα δεν παραμυθιαζεις εαυτο σου οτι ειναι καψουρα μαζι σου-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μην πας στα ακρα με αυτην την λογικη..
δεν οδηγαω γιατι μπορει να τρακαρω..
δεν γαμαω ισως κολλησω τιποτα..
τα ξοδευω ολα ισως φαληρισουν οι τραπεζες κτλ...
-----
απλα σημερα ακομα κ αυτος που σου λεει καλημερα κατι"" θελει..
εχει γαμηθει η λεξη εμπιστοσυνη κ παλια ετσι ηταν αλλα οχι τοσο ξεφτυλα..
το σκεπτικο της γκομενας κατα 90% ειναι θα το δοσω που θα το δοσω γιατι να μην το δοσω σε αυτον που θα περασω καλυτερα...

Επισκέπτης
Σήμερα αυτός αύριο ο άλλος,αλλά επιλέγουν λες;
Απλά βγαίνουν κ αυτές μπουρδελότσαρκα κατά κάποιον τρόπο κ μπαίνουν με αυτόν που θα τους γυαλίσει περισσότερο κ  θα τις κεράσει τα περισσότερα ποτά στο δωμάτιο.

Το one night stand είναι η αντρική πορνεία κατά κάποιον τρόπο,άντρες στο μενού γυναικών.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
επικ θρεντ θα γινει στικυ σε λιγο

Stories