Νέα

Μήπως έχουμε υπερτιμήσει τις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στα τελευταία μου post θα επισημαίνω όσο μπορώ ότι είναι κρίμα που ακόμα οι περισσότεροι παραμένετε ΑΠΟΛΥΤΟΙ.

. Αρα τίποτα δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. Και αυτά τα ανέφερα χωρίς να πω πια πόλη (χώρα) είναι για το λόγο ότι ο καθένας πάλι θα άρχιζε τις συγκρίσεις...

Δεν νομίζω ότι όσοι γράφουν σε αυτά τα θέματα είναι απόλυτοι και βάζουν νομοτελιακή ισχύ σε όσα γράφουν. Εμπειρίες καταθέτουν και συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτές.Θα σου δώσω ένα παράδειγμα ...

Σε ταξίδι που έκανα στην Ουγγαρία το 1995. Στις 9.30 το πρωί πήγα σε ένα φαστφουντάδικο. Μόλις είχε ανοίξει, τεράστια αίθουσα, ελάχιστος κόσμος. Έκατσα σε ένα τραπεζάκι μόνος μου. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και μου ζήτησε να μου κάνει παρέα (!) μια απίστευτη μουνάρα! Έκατσε στο τραπέζι μου ενώ υπήρχαν 100 άδεια και αρχίσαμε μπλα-μπλα ...

Ήμουν 23 χρονών τότε. Όπως καταλαβαίνεις είχα φάει πολλές φορές μόνο στα γρήγορα στην Ελλάδα.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Γιατί;

Από αυτό θέλεις δηλαδή εσύ να μην βγάλω κάποια συμπεράσματα; Να το θεωρήσω αναίτιο φαινόμενο; Συνέβει τυχαία; Μπορούσε κάλλιστα να συμβεί στο αντίστοιχο MacDonalds στο σύνταγμα; Δεν έχει να κάνει με τη χώρα; Δεν πρέπει να διηγούμαι αυτή την εμπειρία με ... παράπονο και να βρίζω τη γαμημένη την τύχη που γεννήθηκα στην Ελλάδα και είχα την τραγική ατυχία να σπουδάσω στην Αθήνα;

Να με συγχωρείς, αλλά όποτε θυμάμαι τη μέρα που πήγα και έγραψα στις τότε πανελλαδικές και δυστυχώς μπήκα στην Αθήνα, θα εύχομαι να είχα σπάσει τα χέρια μου όταν πήγαινα να δώσω, να αποτύγχανα, να μην έσωνα ποτέ να μπω στο γαμημένο κομματικό πανεπιστήμιο της Αθήνας και να έφευγα να σπουδάσω στο εξωτερικό. Θα ήταν μεγάλη τύχη. Δυστυχώς ήμουν άτυχος.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
koproni65 τι περιμενεις απο τον σημερινό νεοέλληνα?λιγδιάρης,αγγράματος,άξεστος με υπεροψία..
πιασε το μουνι κ ξύριστο δηλαδή..
ελα ντε εχεις δικηο ...παλια βγαλαμε και 2 νομπελιστες.είχαμε και κανένα καλό ηθοποιό,είχαμε καλούς συγγραφείς ,ζωγράφους κλπ τώρα τί έχουμε ??πηγαίνω καί βλέπω σπίτια είμαι κτηματομεσίτης και μέ πιάνουν τα κλάματα.. πάνε αγοράζουν με χιλιάδες  ευρώ σπίτια καί αντί νά βάλουν κανένα πίνακα κανένα εργό τέχνης βάζουν αφίσες από το αφισόραμα,...και τζιπ στην πλατεία κολωνακίου επειδή  αρέσουν στίς ξεκωλιάρες.. εκεί δεν χαλάνε χαντήρι άσε φίλε...υπάρχουν καί εξαιρέσεις αλλα κατά κανόνα είναι όπως τα λέμε..

Επισκέπτης
επηγαίνω καί βλέπω σπίτια είμαι κτηματομεσίτης και μέ πιάνουν τα κλάματα.. πάνε αγοράζουν με χιλιάδες  ευρώ σπίτια καί αντί νά βάλουν κανένα πίνακα κανένα εργό τέχνης βάζουν αφίσες από το αφισόραμα,...

Και έπιπλα, γραφεία ΙΚΕΑ/ΝΕΟSET/SATO ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: μόνο για τον τίτλο ενός ακόμα πονεμένου thread

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Και έπιπλα, γραφεία ΙΚΕΑ/ΝΕΟSET/SATO ...
καί φαγητό στα μακντοναλντς..έχω νά φάω ένα καλό φαγητό από ελληνίδα μεχρι τα 40 εδώ καί 10 χρόνια..εμείς μαγειρεύουμε κολητέ ...οι γυναίκες και προπάντων οι ελληνίδες βλέπουν τηλεόραση έτσι δέν είναι...μετά λέτε μερικοί ότι είμαι υπερβολικός όταν λέω ότι είναι υπερτημιμένες...ευτυχώς πού υπάρχει η πεθερά η καμμία μαννούλα...καί τρώμε την κυριακή κανένα φαί της προκοπής. αλλά εμείς φταίμε έτσι τίς μάθαμε..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καί φαγητό στα μακντοναλντς..έχω νά φάω ένα καλό φαγητό από ελληνίδα μεχρι τα 40 εδώ καί 10 χρόνια..εμείς μαγειρεύουμε κολητέ ...οι γυναίκες και προπάντων οι ελληνίδες βλέπουν τηλεόραση έτσι δέν είναι...μετά λέτε μερικοί ότι είμαι υπερβολικός όταν λέω ότι είναι υπερτημιμένες...ευτυχώς πού υπάρχει η πεθερά η καμμία μαννούλα...καί τρώμε την κυριακή κανένα φαί της προκοπής. αλλά εμείς φταίμε έτσι τίς μάθαμε..
οι ρωσιδες ξερουν να μαγειρευουν? Η ρωσικη κουζινα ειναι καλη. Εστιατορια εδω αθηνα ξερετε αν ειναι καλα? Δεν μιλαω για την παραδοσιακη μπριζολιτσα αυτη το ξερω και εγω ειναι καλη.  :2funny:  :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
γάματα! τα περισσότερα ζευγάρια που ξέρω το πάνε μονά-ζυγά. την μια πέφτει τάπερ απο μάνα την άλλη απο πεθερά! δεν προλαβαίνω σου λέει, με το που θα γυρίσω απο δουλειά την κατσαρόλα θα πιάσω?

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
γάματα! τα περισσότερα ζευγάρια που ξέρω το πάνε μονά-ζυγά. την μια πέφτει τάπερ απο μάνα την άλλη απο πεθερά! δεν προλαβαίνω σου λέει, με το που θα γυρίσω απο δουλειά την κατσαρόλα θα πιάσω?
παιδια λεω να ανόιξουμε κανένα εστιατόριο τακε away έχουν κατακόρυφη αύξυση πωλήσεων...αφού καμμά δέν μαγειρεύει..θα κονομήσουμε...

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
συγνώμη, αλλά απ'ό,τι διαβάζω, όχι μόνο τις έχετε υπερτιμήσει τις γυναίκες, αλλά και υπερεκτιμήσει και κακομάθει και δεν ξέρω'γω τί άλλο...

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

δηλαδή, εμ σας πουλάνε υφάκι, εμ έχουν οικονομικοκοινωνικές απαιτήσεις από τη σχέση σας (δηλαδή από εσάς), εμ τους κάνετε και τις χαρωπές νοικοκυρές..???

Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς..

Συγνώμη, αλλά εγώ για το χατήρι ενός μελαχροινού, σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου, σταμάτησα να τρώω γενικώς, μείωσα το κάπνισμα, μαγειρεύω πλέον ΜΟΝΟ όπως του αρέσει, αποποιήθηκα και την καραμελάχρινη καούκα μου για κάτι πιο καστανόξανθο, και λέω και ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ..

ε, ρε προβλήματα που'χει ο κόσμος...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αποποιήθηκα και την καραμελάχρινη καούκα μου για κάτι πιο καστανόξανθο, και λέω και ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ..
Εγώ πάντα το έλεγα ότι μια απλή βαφή στο πιο ανοιχτό λύνει ουσιαστικά προβλήματα στις σχέσεις…. Τώρα δε αν η βαφή (ξανθό) αγγίξει και εγκεφαλικά κύτταρα ,νευρώνες….Εδέμ επί στρώματος.... :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
συγνώμη, αλλά απ'ό,τι διαβάζω, όχι μόνο τις έχετε υπερτιμήσει τις γυναίκες, αλλά και υπερεκτιμήσει και κακομάθει και δεν ξέρω'γω τί άλλο...

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

μα καλα βρε νινα μου, κι εσυ αυτο το φορουμ περιμενες για να καταλαβεις τα αυτονοητα ??

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ε, ναι πάτερ μου... μικρή και αθώα κορασίς, πού να τα ξαναματαδώ εγώ αυτά τα "αυτονόητα"??
μήπως ψάχνω γκόμενα..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε  .......(μπιπ)!!!! ειστε ικανοι να εχετε ενα τεραστιο πουτσο και να ψαχνετε σε σαιτ επιμηκυνσης πεους :uglystupid: τις γυναικες υπερεκτιματε η απλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας ?

Εχετε διαβασει το βιβλιο με τη ζωη του Ωναση ?Διαβαστε το και εκει θα καταλαβετε για τη δυναμη και την αξια που εχει ο πουτσος. :rockon:

Γινατε ολοι trendy πουστακια,με ροζ ρουχα,αποτριχωμενα σωματα,πολυπεριποιημενα μαλλια και παει λεγοντας. Και απο περιποιηση εγκεφαλου μηδεν. :jerking: :jerking:

.......(μπιπ) δεν θα γαμησετε τις γυναικες αν μοιαζετε και συμπεριφερεστε σαν αυτες. Διαβαστε λιγο ιστορια δειτε ποια ηταν η θεση της γυναικας παλια και πραξτε αναλογα.Ηταν μαλακες οι προγονοι μας που μεγαλουργησαν και τις ειχαν κλεισμενες και εξυπνοι εμεις που τις δωσαμε δικαιωματα και ελευθερια και εχουμε καταστρεψει την κοινωνια.

Φιλελευθεροι που φοβαστε μηπως σας πουν και αντιφεμινιστες αυτες που "σεβεστε" και "εκτιματε" . Τις παπατζες που λεμε σε μια γυναικα για να μας κατσει μερικοι(παρα πολλοι μερικοι) τις εκαναν ευαγγελιο.

Υπαρχει συγχυση στους ανδρες και που ειστε ακομα,να δειτε ολα αυτα τα αγορακια που βλεπουν το μπαμπα να μαγειρευει,να πλενει ,να σκουπιζει και να ειναι ενα ανδρεικελο τι θα γινουν ολα αυτα ? Σταματηστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας οτι φταινε ολο αυτες. 

Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα. Το Β πληθυντικο που χρησιμοποιω ειναι για οσους εχουν τη μυγα .Σορυ για το υφος του ποστ,ηταν πολυ χειροτερο και το διορθωσα αρκετα.

Τα πιο πολλα απο τα παραπανω λογια,ειναι κλεμενα απο το δασκαλο που ειχα και μου τα ελεγε(πολυ χειροτερα βεβαια) σε ηλικια περιπου 70 ετων.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παιδιά ξέρετε την παροιμία που λέει no romance without finance, όπως λέει και ο  eddie murphy.?
Οι γκόμενες σχεδόν όλες ψάχνουν να βρουν κάποιον να συνταξιοδοτηθούν, κοιτάνε πρώτα τα περιουσιακά του στοιχεία πριν  τον παντρευτούν για να τα ξύνουν και μετά όλα τα άλλα.Οι μανάδες τους οι οποίες και αυτές με τα ίδια κριτήρια παντρεύτηκαν βίωσαν πολλές ασχήμιες και φτώχια, τα ίδια και οι μανάδες αυτών.Γι΄αυτό και όταν είναι μικρές και όμορφες (δηλαδή μέχρι τα 25 γιατί μετά τους ζώνουν τα φίδια) πάντα πιστεύουν ότι όταν αργότερα όταν θα αποφασίσουν να παντρευτούν θα πάρουν το πριγκιπόππουλο, το οποίο θα είναι τουλάχιστον εφοπλιστής.Σου λένε εγώ είμαι μουνάρα τι θα πάρω ένανα μέσο ¨ελληνα?Εϊμαι mercedes και σαν τέτοια μόνο ένας ματσο θα με πάρει.Τα ίδια λέει και μαμά της . Εσύ κορίτσι μου έχεις προσόντα (παίζει βέβαια να είναι χατζημπάζο, αλλά δεν έχει σημασία το παιδί μου εμένα είναι μουνάρα, πανέξυπνη κ.λ.π κ)δε θα πάρεις όποιον και όποιον.Όσο παιρνάνε τα χρόνια και δεν παντρεύεται τα στάνταρ της πέφτουν.Εν τω μεταξύ παίζει μπάλα με διάφορους, τα χει με κάποιον άλλα αν εμφανισθεί κάποιος άλλος πλουσιότερος και φυσικά τον αφήνει.Αν δεν καταφέρει να βρεί πάει στον λιγότερο ματσό αναγκαστικά και όλα αυτά πριν τελειώσει η ημερομηνία λήξης της που είναι τα 30 με 32...Εγω παιδιά είμαι 33 ετών.Μα τι μαλάκας ήμουν όλα αυτά τα χρόνια που κηνύγαγα τις συνομίληκες ή και μεγαλύτερες μου.Τις βλέπω τώρα και είναι μπάζα και κάνουν κρά να με παντρευτούν, όχι μόνο εμένα αλλά ότι τους κάτσει.Ήταν κούκλες παλιά ,βλέπετε, και όταν τις κηνυγούσα ή και τα έφτιαχνα με μερικές από αυτές μου σπάγαν τα αρχίδια και το παιζαν δυσκολες, τώρα όμως δεν παιρνάει η μπογια τους μία.Ναι ρε κορίτσια τώρα τι να σας κάνω που σαβουρέψατε...Άρα...μετά από όλα αυτά ερωτώ ποια είναι πιο πολύ πουτάνα, αυτή του μπουρδέλλου, ή μια τύπισσα που έχει βγάλει τον εαυτό της στον πλειστηριασμό και όποιος προσφέρει τα περισσότερα την αγοράζει...... εεε........ συγνώμμη την παντρεύεται.
Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις συνήθως γκόμενες που είναι οι ίδιες ματσό όμως.Πολλές βέβαια είναι ματσο και θέλουν τους ακόμα πιο ματσο (κλασικό παράδειγμα Paris Hilton που διαλέγει τους φραγκάτους)
Γι αυτό αφήστε τους έρωτες.Γαμήστε τις κώλο στο κρεβάτι ( έλα τωρα που δεν τον παίρνουν ,σε όλες αρέσει λίγο δάχτυλο με υγραντικο σιγά-σιγάκαι έγινε η δουλεία)χωρίς να τις κερνάτε ,να τους μαγειρέυτε και να τους κάνετε τον ταξιντζή, χωρίς να χαλάτε το προγραμμα σας για χάρη τους, το χόμπυ σας γιαυτες και γενικότερα χωρίς να οργανώνετε τη ζωή σας με βάσει τις δικές τους ανάγκες και το σπουδαιότερο χωρίς να πληρώνετε τα έξοδά της ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ
ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ..ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΑΝΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

δηλαδή, εμ σας πουλάνε υφάκι, εμ έχουν οικονομικοκοινωνικές απαιτήσεις από τη σχέση σας (δηλαδή από εσάς), εμ τους κάνετε και τις χαρωπές νοικοκυρές..???

Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς..

Συγνώμη, αλλά εγώ για το χατήρι ενός μελαχροινού, σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου, σταμάτησα να τρώω γενικώς, μείωσα το κάπνισμα, μαγειρεύω πλέον ΜΟΝΟ όπως του αρέσει, αποποιήθηκα και την καραμελάχρινη καούκα μου για κάτι πιο καστανόξανθο, και λέω και ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ..

ε, ρε προβλήματα που'χει ο κόσμος...
μπραβο νινα... οι αλλαγες ηταν κ προς το καλυτερο οι περισσοτερες απ οτι διαβαζω εκτος του μαλλιου που εγω δεν θα το αλλαζα ποτε για κανενα :2funny:

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
(κι αυτό προς το καλύτερο είναι, κατά γενική ομολογία.. πιο γλυκό το καστανόξανθο από το κορακί..)

Γιατί λοιπόν να μην υποκλίνομαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη?
Και μπριζολίτσες όπως τις θέλει να του φτιάξω, και τις παντόφλες να τρέξω να του φέρω. Άει σοιχτήρ πια μ'αυτό το φεμινισμό..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
(πιο γλυκο μεν αλλα το μαυρο κορακι ειναι ωραιο χρωμα εμενα μ αρεσει πολυ :))

κ τις παντοφλες ε? αν ειναι τρελλα κουρασμενος που να μην μπορει να παρει τα ποδια του να ειναι ετοιμος να πεσει κατω κ να τον μαζευουμε να εχει τασεις λιποθυμιας... πουρκουα πα...  :rolleyes:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Agent_Nina έγραψε:
(κι αυτό προς το καλύτερο είναι, κατά γενική ομολογία.. πιο γλυκό το καστανόξανθο από το κορακί..)

Γιατί λοιπόν να μην υποκλίνομαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη?
Και μπριζολίτσες όπως τις θέλει να του φτιάξω, και τις παντόφλες να τρέξω να του φέρω. Άει σοιχτήρ πια μ'αυτό το φεμινισμό..

Να και μια που μιλαει σωστα επιτελους :cheesy:

Το κορακι παντως ειναι μακραν καλυτερο απο το καστανοξανθο με το οποιο εχει γεμισει ο τοπος. Γουστα ειναι αυτα βεβαια, εδω υπαρχουν καριολες εν ετη 2007 που δεν δινουν κωλο αυτο θα μας χαλασει?  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι στη δικτατορια της Νανσυ :2funny: λευτερια στο Αφγανισταν......ελεγε ο μεγαλος χατζηστεφανου.....τι κακο ειναι αυτο να γινονται ολες ξανθιες? και καλα να τους πηγαινει δηλαδη εγω παω πασο........αλλα με το στανιο ολες σαν τα γυφτακια με μαυρο φρυδι σκουρο δερμα και ξανθο μαλλι? ρε ειμαστε μεσογειοι λεμε...... :P :P

νινα δεν το λεω για σενα.....μπορει και να σου πηγαινει δεν ξερω......(Ως πρωην κορακι μιλαω και εγω πλεον) αλλα αδραξα την ευκαιρια να πω τον πονο μου :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε  .......(μπιπ)!!!! ειστε ικανοι να εχετε ενα τεραστιο πουτσο και να ψαχνετε σε σαιτ επιμηκυνσης πεους :uglystupid: τις γυναικες υπερεκτιματε η απλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας ?

Εχετε διαβασει το βιβλιο με τη ζωη του Ωναση ?Διαβαστε το και εκει θα καταλαβετε για τη δυναμη και την αξια που εχει ο πουτσος. :rockon:

Γινατε ολοι trendy πουστακια,με ροζ ρουχα,αποτριχωμενα σωματα,πολυπεριποιημενα μαλλια και παει λεγοντας. Και απο περιποιηση εγκεφαλου μηδεν. :jerking: :jerking:

.......(μπιπ) δεν θα γαμησετε τις γυναικες αν μοιαζετε και συμπεριφερεστε σαν αυτες. Διαβαστε λιγο ιστορια δειτε ποια ηταν η θεση της γυναικας παλια και πραξτε αναλογα.Ηταν μαλακες οι προγονοι μας που μεγαλουργησαν και τις ειχαν κλεισμενες και εξυπνοι εμεις που τις δωσαμε δικαιωματα και ελευθερια και εχουμε καταστρεψει την κοινωνια.

Φιλελευθεροι που φοβαστε μηπως σας πουν και αντιφεμινιστες αυτες που "σεβεστε" και "εκτιματε" . Τις παπατζες που λεμε σε μια γυναικα για να μας κατσει μερικοι(παρα πολλοι μερικοι) τις εκαναν ευαγγελιο.

Υπαρχει συγχυση στους ανδρες και που ειστε ακομα,να δειτε ολα αυτα τα αγορακια που βλεπουν το μπαμπα να μαγειρευει,να πλενει ,να σκουπιζει και να ειναι ενα ανδρεικελο τι θα γινουν ολα αυτα ? Σταματηστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας οτι φταινε ολο αυτες. 

Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα. Το Β πληθυντικο που χρησιμοποιω ειναι για οσους εχουν τη μυγα .Σορυ για το υφος του ποστ,ηταν πολυ χειροτερο και το διορθωσα αρκετα.

Τα πιο πολλα απο τα παραπανω λογια,ειναι κλεμενα απο το δασκαλο που ειχα και μου τα ελεγε(πολυ χειροτερα βεβαια) σε ηλικια περιπου 70 ετων.

Σωστός με κάποιες διαφορές :cheesy:
Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άδικο για γυναίκες που έχουν λίγο μυαλό και προσωπικότητα να κυκλοφορούν με το μαδέρι ξύλα και τον άντρα πάνω στο άλογο όπως τα παλιά καλά :cheesy: χρόνια; Η κοινωνία είναι αυτή που είναι πια, απλά απέκτησαν το δικαίωμα της επιλογής. Ας σκεφτούμε λίγο ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από  :piss: για να χαρακτηριστεί κάποιος άντρας. Και αν το πάμε στο δικαίωμα της επιλογής, ξέρετε τι γίνεται στη φύση.
Το εν πατρίδι :cheesy: μονάδικό θέμα, είναι έξω από τις σχέσεις άνδρα - γυναίκας, είναι κοινωνικό κατάλοιπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom