You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως έχουμε υπερτιμήσει τις γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το παληκάρι που πρόσφερε δωρεάν διακοπές μάλλον θα έφαγε το δούλεμα της ζωής του, θα τον ξεφτύλισαν πάμπολες, θα έμεινε στη στέρηση για καιρό και τελικά αν βρεθεί καμιά χαμούρα να αποδεχθεί τις δωρέαν διακοπές , τα κεράσματα, να τις ανοίγει πόρτες, να τις κάνει υποκλίσεις και χίλιες μύριες μαλακίες , εκεί που θα πάνε η γκόμενα επειδή θα πλήττει αφάνταστα με το κορόιδο θα πηδηχτεί με κανέναν καρεκλά (ο τύπος που νοικιάζει τις ξαπλώστρες στην παραλία) ή μπάρμαν ή πορτιέρη ή σερβιτόρο ο οποίος μπορεί να έχει πιπώσει άλλες δύο την ίδια μέρα και θα την ξυφτυλίσει διηγούμενος την ιστορία πως της τα έδωσε στα μούτρα σε πολύ κόσμο. Επίσης ο τυπάς αυτός μπορεί να τη γαμήσει άπλυτος με το φωρώντας το ίδιο σώβρακο με το οποίο πήρε απολυτήριο από το στρατό ,το οποία δεν έχει πλυθεί μετά το πέρας της θητείας!
Αναγκαστικά τέτοιοι τύποι έχουν τις εξής δυνατότητες εξέλιξης:
1)Κάποια στιγμή μαθαίνουν ότι πρέπει ασχολείσαι με τις γυναίκες που θα σε κυνηγάνε και ο ίδιος δεν κυνηγάς. Μια γυναίκα τη ρίχνεις όταν την κάνεις να σε θέλει αυτή και εσύ της το παίζεις δύσκολος, έτσι ώστε να νομίζει ότι αυτή πρέπει να σε κυνηγήσει για να της κάτσεις και να αγωνισθεί γι'αυτό.
2)Παραμένει μια ζωή σπόνσορας που τα σκάει παρακαλώντας , οπότε τον μαδάνε μια ζωή για λίγο και στη συνέχεια τον παρατάνε για να πηδηχθούν με αλβανούς, πολίστες, μπαρμαν, πορτιέρηδες! Μια ζωή μαλάκας δηλ.
3)Παραμένει σπόνσορας, αλλά τον παντρέυεται κάποια από αυτές που τον μαδάνε και βέβαια αυτή γαμιέται παντρεμένη με τα προαναφερθέντα παληκάρια και ο τύπος γίνεται μαδημένος μαλάκας σπόνσορας και κερατάς!
4)Αυτοκτονεί ή το γυρίζει στην πρέζα ή το αλκολίκι ή τα ψυχοφάρμακα και πάει στο διάολο.
5)Επειδή δεν θέλει να μάθει το σωστό τρόπο με τις γυναίκες απογοητεύεται και το γυρνάει στην πουστιά , οπότε μπορεί να του λαδώσουν το κουλούρι τα παληκάρια που γράφουν το thread πουτσο-τραβέλια με προσόντα.
Αναγκαστικά τέτοιοι τύποι έχουν τις εξής δυνατότητες εξέλιξης:
1)Κάποια στιγμή μαθαίνουν ότι πρέπει ασχολείσαι με τις γυναίκες που θα σε κυνηγάνε και ο ίδιος δεν κυνηγάς. Μια γυναίκα τη ρίχνεις όταν την κάνεις να σε θέλει αυτή και εσύ της το παίζεις δύσκολος, έτσι ώστε να νομίζει ότι αυτή πρέπει να σε κυνηγήσει για να της κάτσεις και να αγωνισθεί γι'αυτό.
2)Παραμένει μια ζωή σπόνσορας που τα σκάει παρακαλώντας , οπότε τον μαδάνε μια ζωή για λίγο και στη συνέχεια τον παρατάνε για να πηδηχθούν με αλβανούς, πολίστες, μπαρμαν, πορτιέρηδες! Μια ζωή μαλάκας δηλ.
3)Παραμένει σπόνσορας, αλλά τον παντρέυεται κάποια από αυτές που τον μαδάνε και βέβαια αυτή γαμιέται παντρεμένη με τα προαναφερθέντα παληκάρια και ο τύπος γίνεται μαδημένος μαλάκας σπόνσορας και κερατάς!
4)Αυτοκτονεί ή το γυρίζει στην πρέζα ή το αλκολίκι ή τα ψυχοφάρμακα και πάει στο διάολο.
5)Επειδή δεν θέλει να μάθει το σωστό τρόπο με τις γυναίκες απογοητεύεται και το γυρνάει στην πουστιά , οπότε μπορεί να του λαδώσουν το κουλούρι τα παληκάρια που γράφουν το thread πουτσο-τραβέλια με προσόντα.
Επισκέπτης
ξερω και κατι ρωσιδες που τακουμπανε και τρωνε ξυλο αλλα μου λεγαν τον αγαπαω...τον αλβανο ..αυτα ειναι εξαιρεσεις
Καθόλου εξαιρέσεις. Απλά ο Αλβανός είναι μάγκας και έχει καταλάβει πράγματα που αδυνατεί να καταλάβει ο μαλάκας που παίρνει 1000€/μήνα και πιστεύει ότι πρέπει να πάρει mercedes για να γαμήσει , ενώ αυτό που πρέπει να πάρει είναι καινούργιο μυσλό ή να πάει για λίγο εκτός Ελλάδος για να δει τι γαμάνε οι Πακιστανοί τσάμπα στην Ευρώπη.
ή να πάει για λίγο εκτός Ελλάδος για να δει τι γαμάνε οι Πακιστανοί τσάμπα στην Ευρώπη.
;)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πάλι δεν εγινα αντιληπτη….τες πα…!!!!εχουν φαγωθει περιουσιες για τεκνα ειναι κατ εξαιρεση.. το 99 τοις εκατο των ανδρων τα ακουμπαει χοντρα η ψηλοχοντρα εδω στην ελλαδα για παρτυ των γυναικων.. αυτη ειναι η αληθεια,μην βαζεις τον εαυτο σου που μπορει να ταχει χωσει στους ανδρες...ξερω και κατι ρωσιδες που τακουμπανε και τρωνε ξυλο αλλα μου λεγαν τον αγαπαω...τον αλβανο ..αυτα ειναι εξαιρεσεις
ανάλογα! αν βάλεις κάτω τα έξοδα και τα συγκρίνεις με CT ίσως συμφέρει! φυσικά και το τι γκόμενα θα έχεις στα χέρια σου! παράδειγμα γνωστού μου!
μιλάει καθημερινά με ρουμάνες πιτσιρίκες 18-22 και ΟΛΕΣ μουνάρες! τι baby gold και πίπες εκεί να δεις κορμάρες!
γύρω στα 40 ο τύπος απο εμφάνιση ξέρει οτι μετράει απο ελάχιστα ως καθόλου. οι ρουμάνες κάνουν κρα να βρουν κάποιον ματσωμένο! τους πουλάει μούρη απο νετ, μιλάνε με κάμερα για 2-3 βδομάδες τους στέλνει το εισιτήριο και όταν τις φέρει ελλάδα για 3-4 μέρες ξεσκίζεται στο πήδημα!
ούτε μία ούτε δύο να πεις έτυχε, το έχει πάρει φάμπρικα.
το κοριτσάκι φυσικά μένει με την εντύπωση οτι τον έπιασε μαλάκα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα την ξαναφέρει με σκοπό να παντρευτούν
μιλάει καθημερινά με ρουμάνες πιτσιρίκες 18-22 και ΟΛΕΣ μουνάρες! τι baby gold και πίπες εκεί να δεις κορμάρες!
γύρω στα 40 ο τύπος απο εμφάνιση ξέρει οτι μετράει απο ελάχιστα ως καθόλου. οι ρουμάνες κάνουν κρα να βρουν κάποιον ματσωμένο! τους πουλάει μούρη απο νετ, μιλάνε με κάμερα για 2-3 βδομάδες τους στέλνει το εισιτήριο και όταν τις φέρει ελλάδα για 3-4 μέρες ξεσκίζεται στο πήδημα!
το κοριτσάκι φυσικά μένει με την εντύπωση οτι τον έπιασε μαλάκα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα την ξαναφέρει με σκοπό να παντρευτούν
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
ανάλογα! αν βάλεις κάτω τα έξοδα και τα συγκρίνεις με CT ίσως συμφέρει! φυσικά και το τι γκόμενα θα έχεις στα χέρια σου! παράδειγμα γνωστού μου!
στειλε με pm το mail του φιλου σου
βλεπω να εχουμε πολλα κοινα
Oh YES!!!
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
ασε με τον πούστη! κλασικός έλληνας παρτάκιας! έχει βρει ενα site που διάφορες μοστρόβιες βάζουν το ID τους και απο εκει τις τσιμπάει! δεν λέει να μου το δώσει με τίποτα
σου στελνω με pm το δικο μου mail
πες του να επικοινωνησει
ναι περίμενε! εδώ δεν το δίνει στον αδελφό του θα το δώσει σε εσένασου στελνω με pm το δικο μου mail
πες του να επικοινωνησει
Επισκέπτης
ασε με τον πούστη! κλασικός έλληνας παρτάκιας! έχει βρει ενα site που διάφορες μοστρόβιες βάζουν το ID τους και απο εκει τις τσιμπάει! δεν λέει να μου το δώσει με τίποτα
Πιστεύεις ότι αν δαπανήσεις τις ώρες που δαπανά αυτός στο τσάτ, γυρίζοντας στους δρόμους και πιάνοντας κουβέντες με άσχετες γκόμενες δεν θα γαμήσεις περισσότερες; Και θα είναι ελληνόφωνες που δεν θα χρειαστεί να τους στείλεις εισητήριο.
Σε κάποιες φάσεις μικρότερος που είχα χρόνο είχα διαπιστώσει ότι με δύο γεμίσματα του ρεζερβουάρ και περιφορά στους δρόμους της Αθήνας , τσιμπούσα 10-15 τηλέφωνα.
Με τις μισές θα έβγαινα για καφέ. Με κάθε 40-50 γκόμενες που έβγαινα για καφέ γαμούσα 1-2, καλές όμως.Χρόνο που βρίσκεις τώρα πια ...
οχι αλλα μιλάει ιταλικά! απ οτι μου είπε οι ρουμάνες δεν πολυγουστάρουν έλληνες, αλλά ιταλούς! το παίζει ελληνοιταλός ένα πράμαασχετο ο φιλος σου μιλαει ρουμανικα?
καταρχάς δεν είμαι μόνος για να τις φέρω! αυτός που είναι ανύπαντρος καλά κάνει και χαλάει τις ώρες του στο τσατ! και στην τελική γιατί να πιάσει την κουβέντα σε κάθε ελληνίδα με τουπέ για να γαμίσει αφού το κάνει απο την καρέκλα του και σίγουρα! μια χαρα είναι το παλικάρι! έχει και τα στριπτιζάκια του απο κάμερα! άλλοι βλέπουν τσόντες, αυτός έχει ζωντανό πράγμα! κάποτε μου έδωσε αρκετά ID και πήρα αρκεό μάτι αλλα το βαρέθηκα! πρέπει να το έχεις στο αίμα σου το μπλαμπλαΠιστεύεις ότι αν δαπανήσεις τις ώρες που δαπανά αυτός στο τσάτ, γυρίζοντας στους δρόμους και πιάνοντας κουβέντες με άσχετες γκόμενες δεν θα γαμήσεις περισσότερες; Και θα είναι ελληνόφωνες που δεν θα χρειαστεί να τους στείλεις εισητήριο.
Σε κάποιες φάσεις μικρότερος που είχα χρόνο είχα διαπιστώσει ότι με δύο γεμίσματα του ρεζερβουάρ και περιφορά στους δρόμους της Αθήνας , τσιμπούσα 10-15 τηλέφωνα.
Με τις μισές θα έβγαινα για καφέ. Με κάθε 40-50 γκόμενες που έβγαινα για καφέ γαμούσα 1-2, καλές όμως.Χρόνο που βρίσκεις τώρα πια ...
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
καταρχάς δεν είμαι μόνος για να τις φέρω! αυτός που είναι ανύπαντρος καλά κάνει και χαλάει τις ώρες του στο τσατ! και στην τελική γιατί να πιάσει την κουβέντα σε κάθε ελληνίδα με τουπέ για να γαμίσει αφού το κάνει απο την καρέκλα του και σίγουρα! μια χαρα είναι το παλικάρι! έχει και τα στριπτιζάκια του απο κάμερα! άλλοι βλέπουν τσόντες, αυτός έχει ζωντανό πράγμα! κάποτε μου έδωσε αρκετά ID και πήρα αρκεό μάτι αλλα το βαρέθηκα! πρέπει να το έχεις στο αίμα σου το μπλαμπλα
παιδες ο kifinas εχει δικιο για το φιλο του
κατι ξερω και εγω
Στα τελευταία μου post θα επισημαίνω όσο μπορώ ότι είναι κρίμα που ακόμα οι περισσότεροι παραμένετε ΑΠΟΛΥΤΟΙ. Οι γυναίκες είναι έτσι, οι άντρες είναι αλλιώς, τα ενδιάμεσα κάτι άλλο. Με τίποτα δε μπορείτε να παραδεχθείτε ότι όλα ρέουν και αλλάζουν. Μιλάμε για ανθρώπινες συμπεριφορές και σχέσεις ΔΕΝ μπορεί να είναι ποτέ σταθερά, στατικά. Και δεν πρέπει...όσο και αν κάποιες φορές θέλουμε να είναι. Υπάρχει μια πορεία που αλλάζει, αποκτά ροπή, στρίβει, επιταχύνει ή σταθμεύει για κάθε άνθρωπο και έτσι πρέπει. Μην χαρακτηρίζουμε λοιπόν παρακαλώ...
Πολύ πρόσφατα ήμουν σε ταξίδι στο εξωτερικό. Για 8 ημέρες ένιωσα ότι στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή πόλη είδα πράγματα που στην Ελλάδα δε θα δούμε ούτε σε 100 χρόνια. Ενιωσα ότι είχα πλάι μου πολίτες τουλάχιστον 5 κατηγορίες πάνω από τους έλληνες. Και όμως δεν ήταν τέλειοι. Σε κάποια πράγματα πιο ώριμα είδα και λάθη τους. Μπορεί ποσοστιαία να έχουν κάμποσο καλύτερο προφίλ αλλά δεν είναι τέλειοι. Αρα τίποτα δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. Και αυτά τα ανέφερα χωρίς να πω πια πόλη (χώρα) είναι για το λόγο ότι ο καθένας πάλι θα άρχιζε τις συγκρίσεις...
Πολύ πρόσφατα ήμουν σε ταξίδι στο εξωτερικό. Για 8 ημέρες ένιωσα ότι στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή πόλη είδα πράγματα που στην Ελλάδα δε θα δούμε ούτε σε 100 χρόνια. Ενιωσα ότι είχα πλάι μου πολίτες τουλάχιστον 5 κατηγορίες πάνω από τους έλληνες. Και όμως δεν ήταν τέλειοι. Σε κάποια πράγματα πιο ώριμα είδα και λάθη τους. Μπορεί ποσοστιαία να έχουν κάμποσο καλύτερο προφίλ αλλά δεν είναι τέλειοι. Αρα τίποτα δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. Και αυτά τα ανέφερα χωρίς να πω πια πόλη (χώρα) είναι για το λόγο ότι ο καθένας πάλι θα άρχιζε τις συγκρίσεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις