Επισκέπτης
Κουλούρια πουλάω!Σουβλατζης εισαι;
Κουλούρια πουλάω!Σουβλατζης εισαι;
Δεν τρεχει τιποτε ρε φιλε, ουτε ο δικος μου πηρε χαμπαρι τιποτα πριν γινει μολις εγινε χεστηκε πανω του.
Ηταν στο μπαλκονι και μεσα σε ενα δευτερολεπτο βρεθηκε στην αγκαλια της μανας μου.
Γαμησετα γκριφον κανις και εκανε αλμα απο 2 μετρα αποσταση απο την μανα μου και βρεθηκε πανω της ο χεστης.
Γαμησετα γκριφον κανις και εκανε αλμα απο 2 μετρα αποσταση απο την μανα μου και βρεθηκε πανω της ο χεστης.
Για αυτο πηγα και πηρα ενα μποξερ.
Θελω να δω πως θα αντιδραση αυτος.
Το ίδιο και τα μποξερ!Γαμησετα γκριφον κανις και εκανε αλμα απο 2 μετρα αποσταση απο την μανα μου και βρεθηκε πανω της ο χεστης.
Για αυτο πηγα και πηρα ενα μποξερ.
Θελω να δω πως θα αντιδραση αυτος.
Το ίδιο και τα μποξερ!
2 έχω και κοιμούνται όρθια!
Ταρατσα και εσυ μποξερ με ανατριχιαζεις.Το ίδιο και τα μποξερ!
2 έχω και κοιμούνται όρθια!
Ταρατσα και εσυ μποξερ με ανατριχιαζεις.
Παντος για εμενα τα Μποξερ ειναι κορυφη τον λατρευω τον μουργο ειναι απιστευτο σκυλη.
Είναι πανέξυπνα! Μέχρι να γίνουν 1,5 χρονων περίπου ανάλογα αν είναι θηλυκο η αρσενικο σου βγάζει την ψυχη, έχω βρεί πατημασιές πανω στην τηλεόραση!Το κακό είναι ότι πεθαίνουν γρήγορα και έχουν πρόβλημα με το στομάχι συνήθως!Ταρατσα και εσυ μποξερ με ανατριχιαζεις.
Παντος για εμενα τα Μποξερ ειναι κορυφη τον λατρευω τον μουργο ειναι απιστευτο σκυλη.
Ταρατσα γιατι εσβησες το μηνυμα σου που αποκαλουσες το μηνυμα μου "μαλακια"? Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κατι.Εδω δε φοβαται ο αλλος που διακινει ψευδεις ειδησεις (και εντελως αβασιμες).
Μια απορια εχω,που στο καλο τον εχει το βοα? Στο δυαρι στη κυψελη?
Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.Φυσικα ο φιλος μπορει να αποδειξει αν λεει την αληθεια αρκει να ποσταρει σημερινες φωτο απο το φιδι ,απο το σπιτι του και τον ιδιο (χωρις προσωπο φυσικα).
Ταρατσα γιατι εσβησες το μηνυμα σου που αποκαλουσες το μηνυμα μου "μαλακια"? Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κατι.Εδω δε φοβαται ο αλλος που διακινει ψευδεις ειδησεις (και εντελως αβασιμες).
Μια απορια εχω,που στο καλο τον εχει το βοα? Στο δυαρι στη κυψελη?
Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.Φυσικα ο φιλος μπορει να αποδειξει αν λεει την αληθεια αρκει να ποσταρει σημερινες φωτο απο το φιδι ,απο το σπιτι του και τον ιδιο (χωρις προσωπο φυσικα).
Με βάση το άρθρο 191 του Ποινικού κώδικα περί "Διασποράς ψευδών και ανησυχητικών ειδήσεων" το παρών θέμα έπρεπε να έχει σβηστεί από την πρώτη στιγμή. Στην περίπτωση που ανεφέρθει πριν ότι ο άλλος πήδηξε τη μάνα του, ακόμα και αλήθεια να είναι άρα πάμε στο νόμο περί αιμομιξίας, δεν είναι δυνατό αν αποδειχθεί ότι τελέστηκε η πράξη και συνεπώς δεν υφίστατε παρανομία όσο και να αϊδιάζει το θέμα. Από εκεί και πέρα όσο παραμένουν οι τρομολαγνικές περί σεισμών εγγραφές όλοι είναι συνυπέυθυνοι.
δηλαδη απλα εγω δεν πιστευω οτι εχει και αυτο.
vaso το σχόλιο και η αναφορά του νόμου δε γίνεται για τους σεισμολόγους αλλά για τον τύπο που ξεκίνησε το θέμα και τους διαχειρστές που ακόμα δε το έσβησαν.φιλτατε πιλοτε συμφωνω απολυτα,αλλα κατ'εμε νομιζω οτι κανεις σεισμολογος δεν ειναι τρομολαγνος και κομιστης φοβου και τρομου.Οι "κακοι" δημοσιογραφοι σπερνουν τον πανικο καθως και η αγνοια του πλυθησμου που κακα τα ψεμματα το τοσο το κανει ΤΟΣΟ!Για να ανησυχουν παντως καποιοι σεισμολογοι σημαινει οτι υπαρχουν βασιμα στοιχεια για μια σεισμικη ή σεισμικες δονησεις μεγαλου βαθμου που θα μας "χορεψουν" λιαν συντομως ή λιγο μεταγενεστερα απο το λιαν συντομως.Δεν χρειαζεται πανικος,απλα γνωση.Σιγουρα ενα ακραιο γεωλογικο φαινομενο μπορει να μας επηρρεασει πολυ,ιδιαιτερα εμας στις μεγαλουπολεις που εχουμε υψηλα κτιρια και αναρχη δομηση.Ας ελπισουμε να μην ξυπνησουν ρηγματα που κοιμουνται επι δεκαετιες οπως της αταλαντης διοτι τοτε τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Συστηνω λοιπον συνεση και και οχι πανικο.