Νέα

Μήνυση σε σεισμολόγους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anyparktos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν τρεχει τιποτε ρε φιλε, ουτε ο δικος μου πηρε χαμπαρι τιποτα πριν γινει μολις εγινε χεστηκε πανω του. :2funny:
Ηταν στο μπαλκονι και μεσα σε ενα δευτερολεπτο βρεθηκε στην αγκαλια της μανας μου. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πάντως αν γινει τετοιος μεγαλος σεισμος εδω κοντα σε μας(κορινθιακος,ρηγμα αταλαντης κλπ...)μακαρι να ειμαι σε ιδρυμα που μολις εχω τελειωσει τον φραπε μου..να παω τουλαχιστον ευχαριστημενος στον αλλο κοσμο(τον παραδεισο δηλ.) οπου ο καφες θα ρεει αφθονος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γαμησετα γκριφον κανις και εκανε αλμα απο 2 μετρα αποσταση απο την μανα μου και βρεθηκε πανω της ο χεστης.
Για αυτο πηγα και πηρα ενα μποξερ.
Θελω να δω πως θα αντιδραση αυτος. :grin:

Επισκέπτης
Γαμησετα γκριφον κανις και εκανε αλμα απο 2 μετρα αποσταση απο την μανα μου και βρεθηκε πανω της ο χεστης.

αυτος θα πεσει απο το μπαλκονι νομιζωντας οτι ειναι η εξοδος κινδυνου :grin: :grin:

OP
OP
A

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Εμενα ο σκυλος μου (κολει) ετρεξε επειδη ειδε εμας να τρεχουμε.

Κοιμοοοοοοοοοταν

Επισκέπτης
Το ίδιο και τα μποξερ!
2 έχω και κοιμούνται όρθια!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το ίδιο και τα μποξερ!
2 έχω και κοιμούνται όρθια!
Ταρατσα και εσυ μποξερ με ανατριχιαζεις.

Παντος για εμενα τα Μποξερ ειναι κορυφη τον λατρευω τον μουργο ειναι απιστευτο σκυλη.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Ταρατσα γιατι εσβησες το μηνυμα σου που αποκαλουσες το μηνυμα μου "μαλακια"? Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κατι.Εδω δε φοβαται ο αλλος που διακινει ψευδεις ειδησεις (και εντελως αβασιμες).

Μια απορια εχω,που στο καλο τον εχει το βοα? Στο δυαρι στη κυψελη?
Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.Φυσικα ο φιλος μπορει να αποδειξει αν λεει την αληθεια αρκει να ποσταρει σημερινες φωτο απο το φιδι ,απο το σπιτι του και τον ιδιο (χωρις προσωπο φυσικα).

Επισκέπτης

Παντος για εμενα τα Μποξερ ειναι κορυφη τον λατρευω τον μουργο ειναι απιστευτο σκυλη.

εμενα εχουν αρχισει να μ αρεσουν πολυ τα σαρπει....αλλα εχω γερμανικο ποιμενικο καθαροαιμο θυληκο αλλα πανιβλακα που μονο να κωλοτρυβομαστε γουσταρει...να φυλαξει το σπιτι μπααααααααααααα

Επισκέπτης

Είναι πανέξυπνα! Μέχρι να γίνουν 1,5 χρονων περίπου ανάλογα αν είναι θηλυκο η αρσενικο σου βγάζει την ψυχη, έχω βρεί πατημασιές πανω στην τηλεόραση!Το κακό είναι ότι πεθαίνουν γρήγορα και έχουν πρόβλημα με το στομάχι συνήθως!

Ταρατσα γιατι εσβησες το μηνυμα σου που αποκαλουσες το μηνυμα μου "μαλακια"? Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κατι.Εδω δε φοβαται ο αλλος που διακινει ψευδεις ειδησεις (και εντελως αβασιμες).

Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.Φυσικα ο φιλος μπορει να αποδειξει αν λεει την αληθεια αρκει να ποσταρει σημερινες φωτο απο το φιδι ,απο το σπιτι του και τον ιδιο (χωρις προσωπο φυσικα).

Έσβησα το μήνυμα γιατί έκανα το λάθος να μπώ σε αντιπαράθεση με κάποιον εδω μέσα και για να μην ρίχνω λάδι στην φωτιά! Δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής και όσο μπορώ το αποφευγω!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Με βάση το άρθρο 191 του Ποινικού κώδικα περί "Διασποράς ψευδών και ανησυχητικών ειδήσεων" το παρών θέμα έπρεπε να έχει σβηστεί από την πρώτη στιγμή. Στην περίπτωση που ανεφέρθει πριν ότι ο άλλος πήδηξε τη μάνα του, ακόμα και αλήθεια να είναι άρα πάμε στο νόμο περί αιμομιξίας, δεν είναι δυνατό αν αποδειχθεί ότι τελέστηκε η πράξη και συνεπώς δεν υφίστατε παρανομία όσο και να αϊδιάζει το θέμα. Από εκεί και πέρα όσο παραμένουν οι τρομολαγνικές περί σεισμών εγγραφές όλοι είναι συνυπέυθυνοι.

OP
OP
A

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0

Πρωτον δεν διαδιδω καμια ψευδη πληροφορια απλα αναφερω διαφορα ισως τυχαια περιστατικα.
Δευτερον ανεβαζω και μια φωτο απο το cornsnake που επισης εχω.
Τον βοα καποια αλλη στιγμη γιατι ειναι στο αλλο σπιτι.

Συνημμένα

• Photo.jpg
    Photo.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 48

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είπαμε, όπου βλέπω θρέντ με σεισμούς θα το κοτσάρω.

Λοιπόν, πόσοι έγιναν σήμερα στην Ελλάδα.
Θα το πάρετε χαμπάρι ορισμένοι οτι ζούμε σε σεισμογενή περιοχή??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με βάση το άρθρο 191 του Ποινικού κώδικα περί "Διασποράς ψευδών και ανησυχητικών ειδήσεων" το παρών θέμα έπρεπε να έχει σβηστεί από την πρώτη στιγμή. Στην περίπτωση που ανεφέρθει πριν ότι ο άλλος πήδηξε τη μάνα του, ακόμα και αλήθεια να είναι άρα πάμε στο νόμο περί αιμομιξίας, δεν είναι δυνατό αν αποδειχθεί ότι τελέστηκε η πράξη και συνεπώς δεν υφίστατε παρανομία όσο και να αϊδιάζει το θέμα. Από εκεί και πέρα όσο παραμένουν οι τρομολαγνικές περί σεισμών εγγραφές όλοι είναι συνυπέυθυνοι.

φιλτατε πιλοτε συμφωνω απολυτα,αλλα κατ'εμε νομιζω οτι κανεις σεισμολογος δεν ειναι τρομολαγνος και κομιστης φοβου και τρομου.Οι "κακοι" δημοσιογραφοι σπερνουν τον πανικο καθως και η αγνοια του πλυθησμου που κακα τα ψεμματα το τοσο το κανει ΤΟΣΟ!Για να ανησυχουν παντως καποιοι σεισμολογοι σημαινει οτι υπαρχουν βασιμα στοιχεια για μια σεισμικη ή σεισμικες δονησεις μεγαλου βαθμου που θα μας "χορεψουν" λιαν συντομως ή λιγο μεταγενεστερα απο το λιαν συντομως.Δεν χρειαζεται πανικος,απλα γνωση.Σιγουρα ενα ακραιο γεωλογικο φαινομενο μπορει να μας επηρρεασει πολυ,ιδιαιτερα εμας στις μεγαλουπολεις που εχουμε υψηλα κτιρια και αναρχη δομηση.Ας ελπισουμε να μην ξυπνησουν ρηγματα που κοιμουνται επι δεκαετιες οπως της αταλαντης διοτι τοτε τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Συστηνω λοιπον συνεση και και οχι πανικο.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Νομιζω οτι μπορουμε να ηρεμησουμε πλεον γιατι οπως καταλαβαται βοας δεν υπαρχει παρα μονο στη φαντασια του φιλου μας.Το φιδακι (ο Διαμαντης ειναι?) που μας δειχνει στη φωτο προφανως δεν μπορει να δειξει την ανησυχια του εκει μεσα που ειναι κλεισμενο.Βεβαια το να βαλουμε μια ημερομηνια σε μια τυχαια φωτο ειναι απλη υποθεση με ενα προγραμαμτακι επεξεργασιας φωτο,δηλαδη απλα εγω δεν πιστευω οτι εχει και αυτο.

Για μενα εχει σημασια που αποδειχθηκε οτι ο φιλος μας απλα ηθελε να παιξει μαζι μας και ισως απλα να μας τρομαξει.Αν διαβασετε προσεκτικα το αρχικο μηνυμα του θα δειτε οτι δεν αναφερει πουθενα για δευτερο φιδι αλλα λεει ξεκαθαρα οτι εχει επιλεξει σαν κατοικιδιο ενα βοα.Λεει και αλλα που δειχνουν οτι μας παραμυθιαζει.

Λιγη δημοσιοτητα,λιγη προσοχη μαλλον ηθελε.Ενταξει τη κερδισε.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

OP
OP
A

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Αν ειναι τοσο γρηγορος στο photoshop μπραβο μου

Συνημμένα

• Photo 001.jpg
    Photo 001.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 54

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φιλτατε πιλοτε συμφωνω απολυτα,αλλα κατ'εμε νομιζω οτι κανεις σεισμολογος δεν ειναι τρομολαγνος και κομιστης φοβου και τρομου.Οι "κακοι" δημοσιογραφοι σπερνουν τον πανικο καθως και η αγνοια του πλυθησμου που κακα τα ψεμματα το τοσο το κανει ΤΟΣΟ!Για να ανησυχουν παντως καποιοι σεισμολογοι σημαινει οτι υπαρχουν βασιμα στοιχεια για μια σεισμικη ή σεισμικες δονησεις μεγαλου βαθμου που θα μας "χορεψουν" λιαν συντομως ή λιγο μεταγενεστερα απο το λιαν συντομως.Δεν χρειαζεται πανικος,απλα γνωση.Σιγουρα ενα ακραιο γεωλογικο φαινομενο μπορει να μας επηρρεασει πολυ,ιδιαιτερα εμας στις μεγαλουπολεις που εχουμε υψηλα κτιρια και αναρχη δομηση.Ας ελπισουμε να μην ξυπνησουν ρηγματα που κοιμουνται επι δεκαετιες οπως της αταλαντης διοτι τοτε τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Συστηνω λοιπον συνεση και και οχι πανικο.
vaso το σχόλιο και η αναφορά του νόμου δε γίνεται για τους σεισμολόγους αλλά για τον τύπο που ξεκίνησε το θέμα και τους διαχειρστές που ακόμα δε το έσβησαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom