Anyparktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μηνυση εκανε σημερα ο νομαρχης Αχαιας στους σεισμολογους που προβλεπουν μεγαλο σεισμο στο νομο του.
Εγω θελω να αναφερω καποια ελπιζω τυχαια περιστατικα.
Αν δεν κανω λαθος το ετος 1998 ή 1999 καπου εκει γυρω εγιναν 3 μεγαλοι καταστροφικοι σεισμοι.
1. Ταιβαν
2. Τουρκια
3. Αθηνα
Επισης αν δεν με απατα η ''γερικη'' μνημη μου, οι σεισμοι εγιναν με διαφορα 2 εβδομαδων.
Στον πρωτο σεισμο δεν εδωσα σημασια.
Μετα απο μερικες μερες ανακοινωσαν οτι 2 εβδομαδες πριν τον μεγαλο σεισμο της Ταιβαν, εξαφανιστηκαν ολα τα ερπετα. Ως γνωστο τα ερπετα εχουν αυτη την διαισθηση.
Εγω σαν pet τα τελευταια 14 χρονια εχω επιλεξει ενα Βοα.
Πριν τον σεισμο στην Τουρκια και πριν τον σεισμο στην Αθηνα ο Βοας ηταν πολυ ανησυχος και γενικα ειχε τασεις να φυγει απο το κλουβι του.
3 - 4 μερες τωρα εχει τις ιδιες τασεις και αυτο με εχει προβληματισει.
Μενουν λοιπον 10 μερες περιπου για να δουμε αν ο Βοας βγει αληθινος.
Ελπιζω πως οχι.
Υ.Γ.
Δεν θελω σχολια για το πουκαμισο στην φωτογραφια. Ειναι παλια φωτο.
Εγω θελω να αναφερω καποια ελπιζω τυχαια περιστατικα.
Αν δεν κανω λαθος το ετος 1998 ή 1999 καπου εκει γυρω εγιναν 3 μεγαλοι καταστροφικοι σεισμοι.
1. Ταιβαν
2. Τουρκια
3. Αθηνα
Επισης αν δεν με απατα η ''γερικη'' μνημη μου, οι σεισμοι εγιναν με διαφορα 2 εβδομαδων.
Στον πρωτο σεισμο δεν εδωσα σημασια.
Μετα απο μερικες μερες ανακοινωσαν οτι 2 εβδομαδες πριν τον μεγαλο σεισμο της Ταιβαν, εξαφανιστηκαν ολα τα ερπετα. Ως γνωστο τα ερπετα εχουν αυτη την διαισθηση.
Εγω σαν pet τα τελευταια 14 χρονια εχω επιλεξει ενα Βοα.
Πριν τον σεισμο στην Τουρκια και πριν τον σεισμο στην Αθηνα ο Βοας ηταν πολυ ανησυχος και γενικα ειχε τασεις να φυγει απο το κλουβι του.
3 - 4 μερες τωρα εχει τις ιδιες τασεις και αυτο με εχει προβληματισει.
Μενουν λοιπον 10 μερες περιπου για να δουμε αν ο Βοας βγει αληθινος.
Ελπιζω πως οχι.
Υ.Γ.
Δεν θελω σχολια για το πουκαμισο στην φωτογραφια. Ειναι παλια φωτο.