Νέα

Μήνυση σε σεισμολόγους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anyparktos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Μηνυση εκανε σημερα ο νομαρχης Αχαιας στους σεισμολογους που προβλεπουν μεγαλο σεισμο στο νομο του.

Εγω θελω να αναφερω καποια ελπιζω τυχαια περιστατικα.

Αν δεν κανω λαθος το ετος 1998 ή 1999 καπου εκει γυρω εγιναν 3 μεγαλοι καταστροφικοι σεισμοι.

1. Ταιβαν
2. Τουρκια
3. Αθηνα

Επισης αν δεν με απατα η ''γερικη'' μνημη μου, οι σεισμοι εγιναν με διαφορα 2 εβδομαδων.

Στον πρωτο σεισμο δεν εδωσα σημασια.

Μετα απο μερικες μερες ανακοινωσαν οτι 2 εβδομαδες πριν τον μεγαλο σεισμο της Ταιβαν, εξαφανιστηκαν ολα τα ερπετα. Ως γνωστο τα ερπετα εχουν αυτη την διαισθηση.

Εγω σαν pet τα τελευταια 14 χρονια εχω επιλεξει ενα Βοα.

Πριν τον σεισμο στην Τουρκια και πριν τον σεισμο στην Αθηνα ο Βοας ηταν πολυ ανησυχος και γενικα ειχε τασεις να φυγει απο το κλουβι του.

3 - 4 μερες τωρα εχει τις ιδιες τασεις και αυτο με εχει προβληματισει.

Μενουν λοιπον 10 μερες περιπου για να δουμε αν ο Βοας βγει αληθινος.

Ελπιζω πως οχι.

Υ.Γ.
Δεν θελω σχολια για το πουκαμισο στην φωτογραφια. Ειναι παλια φωτο.
  :P

Συνημμένα

• Fidi.JPG
    Fidi.JPG
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 21

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάρτε ένα βόα για σεισμολόγο!
:dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρχει περιπτωση να μας πει ο βοας ποσο θα ερθει ο Ολυμπιακος την τεταρτη; :grin:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Μηπως να μαθαιναμε την ip σου και να στελναμε  σπιτι σου κανενα εισαγγελεα να  δουμε αν οντως εχεις φιδι? Γιατι αν δεν εχεις με αυτο το ποσταρισμα πας αυτοφωρο και δυσκολα βγαινεις.

Η προβλεψη σεισμων με τα φιδια ειναι παλια ιστορια.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αφού δεν θέλεις σχόλια για το πουκάμισο.
Ωραίο ρολόι φοράς.
:2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα σοβαρά καλά τους κάνανε.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Μάλλον έχεις γράψει τη μεγαλύτερη μαλακία εδω μέσα!!!

Σεβαστη η αποψη σου.Καποιος που δεν γνωριζουμε ουτε αν εχει φιδι αλλα κυριως ουτε αν το φιδι του ειναι ανησυχο ποσταρει σε ενα σαιτ με 40000 και βαλε μελη και ουσιαστικα προειδοποιει για επερχομενο μεγαλο σεισμο.

Αν ειχες ιχνος κοινωνικης ευαισθησιας αλλα και ιχνος εγκεφαλου θα καταλαβαινες το σκεπτικο μου.Νομιζω οτι οι διαχειριστες θα πρεπει να παρουν θεση (εχουν και νομικες ευθυνες).

(τη βρισια δεν στην επιστρεφω, δεν αξιζει ουτε να ασχοληθω

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Τα ζώα έχουν ένστικτο και δη τα ερπετά...Αλλά όχι και 2 εβδομάδες πριν.Ίσως λίγες ώρες πριν την σεισμική δόνηση...Κι εγώ το 1999 είχα ένα κυνηγόσκυλο πόιντερ,και πριν το σεισμό περίπου 2 ώρες έκλαιγε...Μπορεί να είχε "πιάσει τους πολλούς μικρούς προσεισμούς.Αν μπορούσαν να "προβλέψουν" σεισμούς,θα χρησιμοποιούσαν τα ζώα και οι επιστήμονες...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δημοκρατία έχουμε υποτίθεται και ότι γουστάρει ο καθένας γράφει!!!

Αμάν με αυτή τη δημοκρατία πια...Η διάδοση ψευδών ειδήσεων και φημών,τιμωρείται από τους νόμους...Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει.Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αφελείς και μπορεί να τους κάνει κακό όποιος λέει π.χ για σεισμό.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά πότε θα γίνει σεισμός να έρθουμε λίγο στα ίσια μας; :2funny: :2funny:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Τελικά πότε θα γίνει σεισμός να έρθουμε λίγο στα ίσια μας; :2funny: :2funny:

Αν το ήξερε κάποιος,να είσαι σίγουρος ότι θα εξασφάλιζε την οικογένεια του πρώτα,και μετά τους υπόλοιπους.Ακόμα η επιστήμη δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο,να προβλέπει πότε και πού.Ας φτιάχνουμε τα σπίτια μας σωστά,και να τον περιμένουμε.Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν βλάκες που διάλεξαν αυτή την περιοχή.Και έφτιαξαν παρθενώνα,Ιερά παντού,και δεν έπεφταν.Έπρεπε να περάσουν οι φυλές του Ισραήλ να τα διαλύσουν...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε ειπε κατι το παιδι ισχυει δεν ισχυει δεν καταλαβενω το προβλημα εχουμε ακουση πολυ χειροτερα εδω μεσα, ο αλλος γαμησε την μανα του.
Εκτος αν μετα απο αυτο το ποστ πηρατε τα αντισκοινα και βγηκατε στης πλατειες. :grin:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ρε ειπε κατι το παιδι ισχυει δεν ισχυει δεν καταλαβενω το προβλημα εχουμε ακουση πολυ χειροτερα εδω μεσα, ο αλλος γαμησε την μανα του.
Εκτος αν μετα απο αυτο το ποστ πηρατε τα αντισκοινα και βγηκατε στης πλατειες. :grin:

Επειδή λέει ο άλλος ότι γάμησε τη μάνα του,είναι καλό;Έπρεπε να είχε φάει σουτ σαν του...Ρατς αν το θυμάσαι!!!!

Εγώ δεν βγήκα έξω το 1999 που έμενα στην Πετρούπολη...

Επισκέπτης
Αμάν με αυτή τη δημοκρατία πια...Η διάδοση ψευδών ειδήσεων και φημών,τιμωρείται από τους νόμους...Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει.Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αφελείς και μπορεί να τους κάνει κακό όποιος λέει π.χ για σεισμό.
Να του πει ότι είναι λάθος για αυτό και αυτό τον λόγο και όχι να απειλει με αυτό τον τρόπο!
Το ότι δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει το ξέρω καλύτερα απο πολλούς εδω μέσα, την δουλειά που κάνω την ξέρουν πολλοί λίγοι εδω μέσα και αυτό γιατί το να μιλάω για την δουλεία μου εδώ κρύβει πολλούς κινδύνους! Λοιπόν και πολύ ασχολήθηκα, μερικούς σας αξίζει τελικά να σας απειλούν με εισαγγελείς!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να του πει ότι είναι λάθος για αυτό και αυτό τον λόγο και όχι να απειλει με αυτό τον τρόπο!
Το ότι δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει το ξέρω καλύτερα απο πολλούς εδω μέσα, την δουλειά που κάνω την ξέρουν πολλοί λίγοι εδω μέσα και αυτό γιατί το να μιλάω για την δουλεία μου εδώ κρύβει πολλούς κινδύνους! Λοιπόν και πολύ ασχολήθηκα, μερικούς σας αξίζει τελικά να σας απειλούν με εισαγγελείς!
Σουβλατζης εισαι; :grin:

OP
OP
A

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Μηπως να μαθαιναμε την ip σου και να στελναμε  σπιτι σου κανενα εισαγγελεα να  δουμε αν οντως εχεις φιδι? Γιατι αν δεν εχεις με αυτο το ποσταρισμα πας αυτοφωρο και δυσκολα βγαινεις.

Η προβλεψη σεισμων με τα φιδια ειναι παλια ιστορια.

Πραγματικα εχω φιδι στο σπιτι μου και επειδη δεν περιμενα να παρει τετοια διασταση το θεμα και φυσικα δεν ηταν και σκοπος μου να το κανω, θα παρακαλουσα και εγω καποιον admnin να διαγραψει αυτο το ποστ αν και αυτος νομιζει οτι εκανα λαθος που το εβαλα.

Να πω επισης οτι αν ακουγα τους σεισμολογους ή πιστευα στις κινησεις του φιδιου, θα ημουν ηδη εξω απο το σπιτι για διανυκτερευση.

Και οπως ειπε και καποιος αλλος, ο μονος σιγουρος σεισμος ειναι αν ο Ολυμπιακος νικησει την Chelsea.

Y.Γ.
Ο δικος μου ο σκυλος το 99 δεν πηρε χαμπαρι

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πραγματικα εχω φιδι στο σπιτι μου και επειδη δεν περιμενα να παρει τετοια διασταση το θεμα και φυσικα δεν ηταν και σκοπος μου να το κανω, θα παρακαλουσα και εγω καποιον admnin να διαγραψει αυτο το ποστ αν και αυτος νομιζει οτι εκανα λαθος που το εβαλα.

Να πω επισης οτι αν ακουγα τους σεισμολογους ή πιστευα στις κινησεις του φιδιου, θα ημουν ηδη εξω απο το σπιτι για διανυκτερευση.

Και οπως ειπε και καποιος αλλος, ο μονος σιγουρος σεισμος ειναι αν ο Ολυμπιακος νικησει την Chelsea.

Y.Γ.
Ο δικος μου ο σκυλος το 99 δεν πηρε χαμπαρι
Δεν τρεχει τιποτε ρε φιλε, ουτε ο δικος μου πηρε χαμπαρι τιποτα πριν γινει μολις εγινε χεστηκε πανω του. :2funny:
Ηταν στο μπαλκονι και μεσα σε ενα δευτερολεπτο βρεθηκε στην αγκαλια της μανας μου. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom