Νέα

Μήνυμα για όλους μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εξοργίζεσαι αν μη τι άλλο. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αφού τη βγάζουν καθαρή οι μπάτσοι και οι πολιτικοί και οι πρέσβεις, τότε γιατί όχι και εμείς.
"Α, το αρχίδι δεν το πειράζει κανείς, και μένα για μια ζώνη μου έκοψαν ταρίφα τόσα"

Όχι. Φοράω ζώνη γιατί θα σώσει την ζωή μου, έχω το αμάξι μου σε tip top κατάσταση γιατί δεν είμαι μόνος μου στο δρόμο. Δεν πίνω γιατί είναι και άλλες ζωές στο δρόμο. Προσέχω γιατί είναι άλλες ζωές στο δρόμο. Οδηγώ συνειδητοποιημένα, και έχοντας τον νου μου ένα χλμ μπροστά, προσέχω την νταλίκα που θέλει να κάνει προσπέραση, δεν την γράφω στα αρχίδια μου. Βλέπω τους καθρέφτες μου για μηχανές για να μην σκοτώσω κανέναν. Διευκολύνω τους άλλους οδηγούς ώστε να μην δημιουργείται συμφόρηση. Δεν εκνευρίζομαι βρίζοντας, πατώντας κόρνες, γκαζώνοντας κλπ κλπ κλπ. Και όχι για να μην φάω κλήση, αλλά για να πάω καλά στον προορισμό μου ασφαλής, ήρεμος και νιώθοντας καλά που οδήγησα.

Η οδήγηση είναι μία θαυμάσια ασχολία, μια ελευθερία όταν βρίσκεσαι εσύ, μία όμορφη διαδρομή, το τιμόνι.
Αντ'αυτού αντί να διδάσκεται η ομορφιά της, έχουμε τσακωμούς, σκοτωμούς, νεύρα, ασχετοσύνη.

Τα νεύρα έξω από το τιμόνι. Ηρεμία και συγκέντρωση χωρίς περισπασμούς.

Mετα απο μερικα λαθη στη ζωη μου πανω στο θεμα....

Θα συμφωνησω απολυτα....

Και θα προσθεσω...μακρια απο επιδειξεις μαγκιας σε δημοσιους δρομους....κ χωρις τη στοιχειωδη ασφαλεια....ειναι βεβαιο το αποτελεσμα...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια τα παντα ειναι στην παιδεια μας μια φορα ειχα γινει τουμπανο και εκανα 10 χιλιομετρα σε αδειο δρομο (ευθεια) με δευτερα

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
θα πειτε οτι εκανα μαλακια....ειπα ομως στον εαυτο μου.....μαλακα.....ηρεμα...και δεν πηγα του σκοτωμου για ν αποδειξω οτι και ντιρλα ειμαι σουμαχερ

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Φιλοι και συναγωνιστες ειμαι κοντα στα 40 και η εμπειρια μου μου λεει οτι τις μαλακιες στο τιμονι τις εχουμε κανει ολοι.Για θυμηθυτε οι παλιοι οταν εισασταν 18-25 πως οδηγουσατε και συγκρινετε με το τωρα.Και σκεφτητε και το εξης οτι τα αυτοκινητα πριν 20 χρονια απο παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια ουδεμια σχεση εχουν με τα σημερινα.Εγω προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που δεν ειμαι σε αναπηρικο καροτσακι η ακομα χειροτερα κατω απο ραδικια.Ειναι φυσικο ενας νεος να μην νιωθει τον φοβο που νιωθουμε εμεις και σε καθε φαναρι που ακουει μια γκαζια διπλα του να ξεκιναει για να κανει φιγουρα στην γκομενα που εχει διπλα του με τα χιλια.Οχι οτι ειναι σωστο αλλα ετσι ειναι η ζωη βραζει το αιμα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ από τις μαλακίες μου έμαθα. Αλλιώς? Ποιος Βατάνεν? Εγώ!

Βλέποντας όμως ότι α)Δεν έπαθα τπτ (λαμαρίνες) β)Δεν πήρα κάποιον στο λαιμό μου, άλλαξα τροπάρι. Έκοψα τα νεύρα(βασικό), την κόρνα, το πιώμα μαχαίρι, είμαι και κωλόφαρδος που συνάδελφος μου είναι και οδηγός αγώνων και έχω δει πως οδηγάει και με βοηθάει και εμένα ενίοτε(όχι πως να το πηγαίνω με 300, αλλά βασικά που δεν ήξερα ή ήξερα λάθος) και ακόμα προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Όσο για αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω: Πολύ σωστά. Αν δεις ότι δεν είσαι και πολύ σόι, δεξιά και με 30(μην σου πω και με αλάρμ)

Και βέβαια συμφωνώ και με τον φίλο peskandritso απόλυτα.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αυτο ομως που δεν συγχωρω με τιποτα ειναι καποιοι ανεγκεφαλοι που ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι πολυ εποιικης βαζουν μεσα τα παιδια τους και συνεχιζουν να κανουν μαλακιες και αν την γλυτωσουν εχουν κανει το καθηκον τους και εχουν βγαλει καινουργιους δολοφονους στην ασφαλτο.  

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι οι οδηγοί όπως εσύ κι εγώ. Οι περισσότεροι ως κλασικοί Ελληνάρες ακολουθούν τη λογική του ''γιατί αυτός κι όχι εγώ;''.
Ή ακόμη χειρότερα επιβραβεύουν τέτοια συμπεριφορά όπως φαίνεται από την εμετική περίπτωση Καραμηνά.  

Μην το λες. Και εγώ κωλοπαιδαράς ήμουνα στο τιμόνι, την είχα δει αλλιώς. Έφαγα τις σφαλιάρες μου και έστρωσα. Δεν έφαγα άνθρωπο, αλλά είδα τόσες φορές το αμάξι σμπαράλια, τον εαυτό μου ξεφτίλα και ξενέρωσα. Θυμήθηκα και την μάνα μου που μου έλεγε ότι η μόνη στιγμή που αισθανόταν ελεύθερη ήταν πίσω από το τιμόνι(και ήταν και γαμώ τα τιμόνια) και το είδα αλλιώς.
Αρκετοί από αυτούς που κάνουνε τους μαλάκες στο δρόμο, δεν την έχουνε πάθει ακόμα, γι 'αυτό είναι έτσι, πιστεύω.

Αυτο ομως που δεν συγχωρω με τιποτα ειναι καποιοι ανεγκεφαλοι που ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι πολυ εποιικης βαζουν μεσα τα παιδια τους και συνεχιζουν να κανουν μαλακιες και αν την γλυτωσουν εχουν κανει το καθηκον τους και εχουν βγαλει καινουργιους δολοφονους στην ασφαλτο. 

+1.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Υπάρχουν κι αγύριστα κεφάλια, που κάνουν μαλακίες την πληρώνουν, έχουν για να την ξαναπληρώσουν και συνεχίζουν

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ε αυτοί είναι επικίνδυνοι οπότε κοιτάς να δεις αν μπορείς να τον ξεχωρίσεις και μακριά του.

Εδώ άλλος στη Συγγρού με δύο άτομα εγώ μέσα, μου έβγαλε πιστόλι, ε δεν γαμιέται λέω γω, τέρμα οι τσαμπουκάδες. Τον Αλέκο και στον προορισμό μου/την βόλτα μου.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Τεράστιο θέμα...

Θα το προσεγγίσω λίγο διαφορετικά....
Σαφώς και το αλκοόλ - φούντα - διαφορα drugs είναι απαγορευτικά σε συνδυασμό με το τιμόνι.

Έχετε πάρει γραμμή όμως πόσοι νηφάλιοι τρώνε κοσμάκι στο δρόμο?
Πόσοι πιτσιρικάδες (κωλοπειραγμένοι) με λάμπες νέον κάτω από το σασί, τεράστιες μπούκες, και χαόδεις φιλτροχωάνες, μετατρέπουν τους δρόμους μας σε πίστες? Πόσοι από αυτούς τους δήθεν γρήγορους, διακυνδυνεύουν τη ζωή τους και τη ζωή των άλλων, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι ο μηχανικός τους έχει κάνει καλή δουλειά κάτω από το καπό του Hyndai Accent?

Καλά να μην πιάσω την άλλη άκρη... Οδηγοί του στυλ 'Μπαμπά μην τρέχεις'...
Ναι! μην τρέχεις κύριε ΜΑΛΑΚΑ, αλλά πιάσε δεξιά... Μη μιλάς στο Γαμωκινητό...
Τι φταίω εγώ να σε πετύχω πάνω σε στροφή της Εθνικής να πηγαίνεις με 70-80?
Θα φταίω εγώ μετά αν σταματήσω πάνω σου?

Για τις γυναίκες ούτε λόγος. Δεν θέλω καν να τις πιάσω στο στόμα μου. Αφήστε με σας παρακαλώ...!!!!

Τι να λέμε τώρα ρε μάγκες... Οι μεθυσμένοι μόνο μας φταίνε?
Εδώ μιλάμε για πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ!
Οι Δολοφόνοι στους δρόμους μας είναι πάρα πολλοί.

Και για να είμαι δίκαιος...
Ας κοιτάξω πρώτα να βελτιωθώ ο ίδιος ...Αμέτρητες οι μαλακίες στις οποίες έχω υποπέσει στα 17 χρόνια που οδηγώ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τεράστιο θέμα...

Θα το προσεγγίσω λίγο διαφορετικά....

Έχετε πάρει γραμμή όμως πόσοι νηφάλιοι τρώνε κοσμάκι στο δρόμο?

Τι να λέμε τώρα ρε μάγκες... Οι μεθυσμένοι μόνο μας φταίνε?
Εδώ μιλάμε για πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ!
Οι Δολοφόνοι στους δρόμους μας είναι πάρα πολλοί.

Και για να είμαι δίκαιος...
Ας κοιτάξω πρώτα να βελτιωθώ ο ίδιος ...Αμέτρητες οι μαλακίες στις οποίες έχω υποπέσει στα 17 χρόνια που οδηγώ.

Μαζί σου. Μακάρι το μόνο πρόβλημα στην αυτοκίνηση εν ελλάδι, να ήταν το αλκοόλ. Θα λυνόταν κάποτε. Είναι όλα τα άλλα που ξεκινούν από το ότι ποτέ μα ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε να δείξει στα παιδιά από μικρή ηλικία τι εστί εν τέλει αυτό το ρημαδοαυτοκίνητο και η οδήγηση. Όλα στο χαβαλέ, να πάρει το παιδί αυτοκίνητο κλπ κλπ. Μα ρε φίλε, το παιδί ξέρει να οδηγεί? Και αν ναι, ξέρει να συμπεριφέρεται σε δρόμους δημόσιας χρήσης?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
@Peloponisios

Όντως, έχεις δίκιο... Αν ήταν το μόνο πρόβλημα μπορεί και να είχε ήδη λυθεί.
Είναι η σκατο-νοοτροπία που έχουμε.

Και ναι, να το πάρει το παιδί το αυτοκίνητο. Να το πάρει! Ποιος όμως θα του δείξει ΣΩΣΤΑ πως να το χρησιμοποιεί?
Ποιος θα του μεταφέρει τη φιλοσοφία του τι είναι αυτοκίνητο?
Οι σημερινοί 'δάσκαλοι' οδήγησης?
Η σημερινοί παιδεία?
Ποιος?

ΥΓ: ΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ??????!!!!???!??!?!?!?!?!?!
Αφού όλοι νομίζουν ότι τους ανήκει......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε παιδιά σήμερα είδα το θέμα και με αυτά που είδα στα βίντεο,μου έχουν κοπεί τα πόδια..Οδηγ ώ μηχανή 21 χρόνια χωρίς ευτυχώς να έχω πάθει κάτι σοβαρό,αλλά μετά από κατι τέτοια τρέμω..Το κακό συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις. Καλή τύχη σε όσους οδηγούν και ποτέ να μην συναντήσουν στο δρόμο οδηγούς-ΧΑΡΟΥΣ......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το κακό συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις. Καλή τύχη σε όσους οδηγούν και ποτέ να μην συναντήσουν στο δρόμο οδηγούς-ΧΑΡΟΥΣ...... 

Αυτό είναι αδύνατο φίλε μου. Καλλίτερα να είμαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι όταν και εφόσον εντοπίσουμε έναν τέτοιο "εν δυνάμει" δολοφόνο.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Eχω μια εμπειρια οδηγησης περιπου 400.000 χλμ εκ των οποιων τα 40.000 πολυ μεθυσμενος(μια απο της πολυ μεγαλες νεανικες μαλακιες μου)Εμενα εκεινη την εποχη 200 χλμ.μακρια απο την αθηνα και καθε 2ο βραδυ ημουν σε κλαμπ των Αθηνων.Εφευγα 5.45 απο το κλαμπ για να αποφυγω την πρωινη κινηση εχοντας πιει 1/2 μπουκαλι το λιγοτερο κτλ.Σιγουρα ο πρωτος παραγοντας κατα 90%που δεν ειχα ατυχημα ηταν η τυχη ή ειχα αγιο ή οπως αλλιως μπορει να το πει καποιος.Πιστευω ομως οτι το αλλο 10% ηταν επειδη ειχα την <<συνειδηση>> και πηγαινα με χλμ νταλικας. Επαιρνα μια νταλικα απο πισω σε μια αποσταση 500 μετρων περιπου και την ακολουθουσα παντα δεξια. Ολα αυτα εποχη το 1998 με 1999.Σιγουρα προκειται για πολυ μεγαλη μαλακια μου αλλα καμια φορα δεν βρεθηκε μπλοκο να με σταματησει και να μου κοψει τον κολο.Μονο μπλοκα για υπερβολικη ταχυτητα υπηρχαν.Εγω που πηγαινα σιγα δεν ημουν επικυνδυνος!!!!
Να σας πω και μια ιστορια καποιου γνωστου μου στην Γερμανια για να δειται διαφορα.Μεθυσμενος πηρε το ποδηλατο του για να γυρισει σπιτι.Στον δρομο επεσε πανω σε μια γυναικα και την χτυπησε λιγο.Του πηραν το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου με το σκεπτικο οτι αφου δεν ηταν σε θεση να οδηγησει το ποδηλατο και το οδηγησε αυτο θα μπορουσε να ειχε συμβει και με το αυτοκινητο.
Ο ελληνας χρειαζεται πανω απο ολα παιδεια.Οταν πηγαινοντας Αθηνων Κορινθου 140 με 150χλμ στην αριστερη λωριδα σε μια ανοιχτη αριστερη στροφη βλεπω σταματημενο(και οχι τρακαρισμενο) ενα αυτοκινητο στην αριστερη λωριδα!!!!!Τη γλιτωσα εγω οι πιο πισω μου ομως.
Συμπερασμα σιγουρα η πρωτη αιτια θανατου ειναι το αλκοολ αλλα αν δεν υπαρξει η αναλογη παιδεια δεν προκειται ποτε να γινει κατι οχι μονο στο θεμα του πινω και οδηγω αλλα και στον πιτσιρικα με το τουρμπισιο (θυμασται μια κοντρα στο υγεια που εφυγε το μοτερ απο το αμαξι και σκωτοσε μια γυναικα που περναγε κατω απο τη γεφυρα) και σε ολους τους αλλους τομεις.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φιλε συναγωνιστη jepeto εχεις απολυτο δικιο χρειαζεται πανω απο ολα παιδεια

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και μιας και δεν πρόκειται ποτέ σε αυτή την μπανανία να μας την δώσουν άλλοι, εμείς πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι ώστε να την μεταδίδουμε. Κάθε μέρα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αυτό είναι αδύνατο φίλε μου. Καλλίτερα να είμαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι όταν και εφόσον εντοπίσουμε έναν τέτοιο "εν δυνάμει" δολοφόνο.

Φίλε μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είσαι προετοιμασμένος για κάτι που δεν ξέρεις πότε θα σου συμβει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις τα κατάλληλα μέτρα προστασίας/ασφαλείας και να είσαι νηφάλιος και συγκεντρωμένος στο τιμόνι.Τι μπορείς να κάνεις όταν:
-O ταρίφας ανοίξει ΔΕΞΙΑ πόρτα για να κατεβάσει πελάτη
-Η μαντάμ που πάει για κουμ-καν με τις φίλες τις βγάλει ΑΡΙΣΤΕΡΟ φλας και στρίψει ΔΕΞΙΑ
-Στην άκρη κεντρικών δρόμων της Αθήνας η ασφαλτος έχει βουναλάκια 30 πόντων
-Σου πεταχτεί πεζός ανάμεσα από αυτοκίνητα
-Σου μπει σφήκα στο μπουφάν/κράνος
-Παραβιάσει STOP ο άλλος και εσύ δεν μπορείς να φρενάρεις γιατί κάτω έχει λάδια/νερά
-Σου σκάσει λάστιχο και πολλά άλλα που μου έχουν συμβεί ή τα έχω ακούσει...Γι'αυτό σου λέω,να μη σου τύχει..Και για να κλείσω αν έχεις γερά νεύρα τράβα από το ΚΑΤ ένα Σάββατο βράδυ να πάρεις το καλύτερο μάθημα της ζωής σου,όταν θα βλέπεις παλληκάρια 20-25 χρονών στα φορεία και από πίσω να φέρνουν το πόδι τους,το είδα κι έφυγα από το ΚΑΤ τρέμοντας και με 10 χλμ την ώρα..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά νομίζετε ότι είμαι ο Iron Man και δεν έχω περάσει από νοσοκομεία? Τι ΚΑΤ και Ντογκ κάθε φορά? Και χέρια και πόδια έχω δει να φέρνουν, και κεφάλια και άντερα. Και τι με αυτό? Δεν έχω καταλάβει ακόμα(ίσως είμαι και χαζός), πως νιώθοντας φρίκη, αηδία, τύχερός που δεν είμαι εγώ(ποταπό συναίσθημα, ο άλλος να χαροπαλεύει και εσύ να σκέφτεσαι "Ουφ! " ) γίνεσαι καλλίτερος οδηγός? Πήγαινε στις Σέρρες αν είναι έτσι! Να λιώσεις και να βγεις άλλος άνθρωπος. Πολλά δε από τα παλικαράκια που πάνε στο ΚΑΤ, είτε είχαν πιει, είτε δεν φορούσαν κράνος, είτε ζώνη, είτε μπήκαν σε μεθυσμένο, είτε ΄πήγαιναν με την ταυτότητα στο στόμα κλπ κλπ.
Και κάτι άλλο που μου ήρθε, όσοι λένε για ταξί και τέτοια, 5 η ώρα το πρωί, πόσο εμπιστεύεστε έναν ξένο να σας πάει στον προορισμό σας?

Θα σου απαντήσω όπως το σκέφτομαι εγώ:

-Έχεις δει από πριν τον ταρίφα ότι κάνει στάση και είσαι σε άλλη λωρίδα από αυτόν.
-Κρατάς απόσταση από την προπορευόμενη μανταμίτσα
-Τα βουναλάκια τι θα σου κάνουν αν οδηγείς αυτοκίνητο? Δεν είναι από βούτυρο. Αν οδηγείς μηχανή, το πράγμα αλλάζει άρδην βέβαια.
-Τους πεζούς τους προσέχεις, δίπλα από λεωφορεία δεν τρέχεις σαν τρελός μετά την στάση, τον έχεις δει να κατεβαίνει πεζοδρόμιο και να χάνεται, προσέχεις.
-Για την σφήκα, ψυχραιμία, Δύσκολο όχι ακατόρθωτο, θέλει προπόνηση, την έχω πάθει πολλές φορές στο αμάξι.
-Την πούτσισες.
-Πάλι ψυχραιμία στο κλατάρισμα.

Επαναλαμβάνω, οδηγώ αυτοκίνητο, ποτέ μηχανή, οπότε δεν είμαι σχετικός σε ό,τι αφορά τους 2 τροχούς. Αλλά για να οδηγείς μηχανή και ειδικά εδώ, παίζεις τον κώλο σου ενσυνείδητα, έτσι δεν είναι? Το γιατί να παίζεις τον κώλό σου, είναι μια λογική απορία. Το ότι τον παίζεις, είναι δεδομένο.
Αλλά από την άλλη, δεν πρέπει να έχεις κράνος, την κατάλληλη ενδυμασία και όλα αυτά?

Δεν είναι χαβαλές το τιμόνι... Τα λέω για να τα ακούω και εγώ.
Και βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες, η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη. Π.χ. τα hit and run ανά την Ελλάδα... Εκεί συντελούνται αδικίες κατάφορες. Τι να πω? Προσπαθώ να το εκλογικεύσω μπας και βρούμε καμιάν άκρη.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
οι μηχανόβιοι πάσης φύσεως εκτός ελαχίστων μεθοδικών εξαιρέσεων είναι μελλοθάνατοι. Πρώτοι και καλλίτεροι οι παπάκηδες και τα deliveries που ο παππούς τους είχε φτιάξει τους δρόμους όλους αντίθετης κατεύθυνσης και κάτι δήμαρχοι, το χωροταξίας, διαγράμμισης κλπ κλπ κάναν του κεφαλιού τους και τα αλλάξανε. Από τότε όλοι οι παπάκηδες λόγω διεκδίκησης της τίμιας κληρονομιάς έχουν μια βιασύνη να πεθάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom