Επισκέπτης
Εξοργίζεσαι αν μη τι άλλο. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αφού τη βγάζουν καθαρή οι μπάτσοι και οι πολιτικοί και οι πρέσβεις, τότε γιατί όχι και εμείς.
"Α, το αρχίδι δεν το πειράζει κανείς, και μένα για μια ζώνη μου έκοψαν ταρίφα τόσα"
Όχι. Φοράω ζώνη γιατί θα σώσει την ζωή μου, έχω το αμάξι μου σε tip top κατάσταση γιατί δεν είμαι μόνος μου στο δρόμο. Δεν πίνω γιατί είναι και άλλες ζωές στο δρόμο. Προσέχω γιατί είναι άλλες ζωές στο δρόμο. Οδηγώ συνειδητοποιημένα, και έχοντας τον νου μου ένα χλμ μπροστά, προσέχω την νταλίκα που θέλει να κάνει προσπέραση, δεν την γράφω στα αρχίδια μου. Βλέπω τους καθρέφτες μου για μηχανές για να μην σκοτώσω κανέναν. Διευκολύνω τους άλλους οδηγούς ώστε να μην δημιουργείται συμφόρηση. Δεν εκνευρίζομαι βρίζοντας, πατώντας κόρνες, γκαζώνοντας κλπ κλπ κλπ. Και όχι για να μην φάω κλήση, αλλά για να πάω καλά στον προορισμό μου ασφαλής, ήρεμος και νιώθοντας καλά που οδήγησα.
Η οδήγηση είναι μία θαυμάσια ασχολία, μια ελευθερία όταν βρίσκεσαι εσύ, μία όμορφη διαδρομή, το τιμόνι.
Αντ'αυτού αντί να διδάσκεται η ομορφιά της, έχουμε τσακωμούς, σκοτωμούς, νεύρα, ασχετοσύνη.
Τα νεύρα έξω από το τιμόνι. Ηρεμία και συγκέντρωση χωρίς περισπασμούς.
Mετα απο μερικα λαθη στη ζωη μου πανω στο θεμα....
Θα συμφωνησω απολυτα....
Και θα προσθεσω...μακρια απο επιδειξεις μαγκιας σε δημοσιους δρομους....κ χωρις τη στοιχειωδη ασφαλεια....ειναι βεβαιο το αποτελεσμα...