You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mήνυμα αυθεντικότητας Win 7
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mohaa_master
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απ τη στιγμη που υπαρχουν πολλων ειδων linux, οπως τα ubuntu που ανεφερε ο φιλος, μπορω να τα λεω "τα linux". Αυτο φυσικα δεν εχει σημασια.ΤΟ λινουξ και οχι ΤΑ λινουξ, ΔΕΝ ειναι εναλλακτικα windows. Ειναι ενα λειτουργικο στιβαρο που δε βγαζει μπλε οθονες ουτε θελει καθε 6 μηνες φορματ.
Δεν ειπα οτι ειναι εναλλακτικα windows, ειπα οτι ειναι λειτουργικο σαφως κατωτερο απ τα Windows, και ιδιαιτερα τα 7 τα οποια oπως περιεγραψα τα σπανε...
Καταλαβαινω πως εσεις που εχετε linux αισθανεστε υποχρεωμενοι να τα υπερασπιστειτε ή μπορει και να θεωρειτε οτι εχετε το καλυτερο λειτουργικο. Ωστοσο τα αντικειμενικα δεδομενα ειναι καταπελτης.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Linux είναι ο πυρήνας, άρα είναι "το" Linux. Ανάλογα θα έπρεπε να είναι "Το window";;Απ τη στιγμη που υπαρχουν πολλων ειδων linux, οπως τα ubuntu που ανεφερε ο φιλος, μπορω να τα λεω "τα linux". Αυτο φυσικα δεν εχει σημασια.
Δεν ειπα οτι ειναι εναλλακτικα windows, ειπα οτι ειναι λειτουργικο σαφως κατωτερο απ τα Windows, και ιδιαιτερα τα 7 τα οποια oπως περιεγραψα τα σπανε...
Καταλαβαινω πως εσεις που εχετε linux αισθανεστε υποχρεωμενοι να τα υπερασπιστειτε ή μπορει και να θεωρειτε οτι εχετε το καλυτερο λειτουργικο. Ωστοσο τα αντικειμενικα δεδομενα ειναι καταπελτης.
Και εμείς σε καταλαβαίνουμε που προσπαθείς να υπερασπιστείς τα windoze, τα trolls αφθονούν την άνοιξη.
Πάντως δεν πρόκειται να βοηθήσω κανέναν να κάνει κάτι παράνομο.
Παρεπιμπτόντως τον όρο πειρατεία τον επινόησε ο Βασίλης Πύλες (Bill Gates)...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τελικά είσαι αστέριΔεν εxω βαλει ποτέ linux... ωστοσο, εχουν τα linux Direct10/11? εχουν trim για υποστηριξη ssd? εχουν αυτοματη ευρεση drivers? εχουν συστημα αυτοπροστασιας με τη σχεδον ανυπαρξια(πλεον) μπλέ οθονων? Εχουν ολη τη τεραστια υποστηριξη λογισμικου? κλπ κλπ...
αυτά που λες προσπαθεί να τα κάνει μόνο το www.reactos.org/el/index.html]ReactOS[/url]
υπάρχει και με emulator ενσωματωμένο για να το τεστάρετε στα παραθύρια: Qemu
πηγαίος κώδικας από κάτω
[move] [/move]
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σε ολα.το μονο καλο με τα λινουξ ειναι οτι ειναι τσαμπα.απο εκει και περα αν εισαι ασχετος με το ανττκειμενο,αν ειχες μπροστα σου αυτον που εβγαλε τα λινουξ θα τον επνιγες.ασε που δεν μπορεις ουτε καν ενα παιχνιδακι να παιξεις.ουτε το football manager ρε.ασε που για να δεις ενα βιντεο πρεπει να σου βγει η γλωσσα.ρε widnows και παλι windows.σε τι;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το πρωτο ναι....το δευτερο δεν ισχυει....ασε που δεν μπορεις ουτε καν ενα παιχνιδακι να παιξεις.ουτε το football manager ρε.ασε που για να δεις ενα βιντεο πρεπει να σου βγει η γλωσσα.ρε widnows και παλι windows.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πραγματικα μεχρι να βρω τον τροπο να περασω εστω το vlc αγανακτησα.ενταξει εγω δεν ειμαι για αυτα εκνευριζομαι ευκολα.προτιμω τα windows που ειναι πιο ευχρηστα αλλα ο γκειτς δραχμη δεν θα παρει απο εμενα.το πρωτο ναι....το δευτερο δεν ισχυει....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
οξύμορο αλλά για άκουσε και αυτό.σε ολα.το μονο καλο με τα λινουξ ειναι οτι ειναι τσαμπα.απο εκει και περα αν εισαι ασχετος με το ανττκειμενο,αν ειχες μπροστα σου αυτον που εβγαλε τα λινουξ θα τον επνιγες.ασε που δεν μπορεις ουτε καν ενα παιχνιδακι να παιξεις.ουτε το football manager ρε.ασε που για να δεις ενα βιντεο πρεπει να σου βγει η γλωσσα.ρε widnows και παλι windows.
το μόνο καλό στα windows είναι το μάρκετινγκ. έχει πάρει όλες τις εταιρίες και τις έχει αναγκάσει με συμβόλαια να στηρίζουν με το λογισμικό τους (παιχνίδια, εφαρμογές γραφείου, επιστημονικά εργαλεία όπως matlab ...) τα windows.
επίσης πλέον ότι λάπτοπ ΔΕΝ είναι apple πλασσάρεται με windows με το έτσι θέλω.
οι δυνατότητες του OpenGL(αντίστοιχο του DirectX) , το σταθερό στήσιμο του πυρήνα+ DE σε συνεργασία με τις άπειρες εφαρμογές καθιστούν το λίνουξ ένα από τα πιο εξελίσιμα λειτουργικά.
το γεγονός ότι θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω, αλλά και επειδή οι περισσότερες εφαρμογές φτιάχνονται από απλούς προγραμματιστές δεν δημιουργούν user-friendly εφαρμογές.
κόβω την ψωλή μου ότι η M$ έχει περισσότερους γραφίστες και σχεδιαστές που φτιάχνουν όμορφα χρώματα και παραθυράκια για να είναι ωράια οπτικά και μόνο.
προσωπικά πιστεύω ότι σε διανομές στυλ ubuntu, etc.. ο χρόνος εξοικείωσης είναι 1-2 μήνες.
σε πιο απαιτητικές debian, "redhat" είναι κάπως μεγαλύτερος
και σε άλλες όπως slack,gentoo,cent είναι σχεδόν απίθανο να το "κατανοήσει" κάποιος.
οπότε έχεις και παίρνεις.
μας έχουν κάνει οι ανάγκες μας και οι συνήθειές μας να καταλήγουν στα windows.
νομίζω΄οτι το καλύτερο μότο για το linux είναι "Explore the World!", γιατί τα υπόλοιπα λειτουργικά σε κρατάνε χρόνια πίσω.
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Linux είναι ο πυρήνας, άρα είναι "το" Linux. Ανάλογα θα έπρεπε να είναι "Το window";;
Και εμείς σε καταλαβαίνουμε που προσπαθείς να υπερασπιστείς τα windoze, τα trolls αφθονούν την άνοιξη.
Πάντως δεν πρόκειται να βοηθήσω κανέναν να κάνει κάτι παράνομο.
Παρεπιμπτόντως τον όρο πειρατεία τον επινόησε ο Βασίλης Πύλες (Bill Gates)...
http://[URL unfurl="true"]www.ipprospective.com/wp-content/uploads/2009/01/troll-web.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πολυ γαματο το επιχειρημα σου, οποιος δεν βαζει linux ειναι troll... :2funny: :2funny:
καλα, τι μυαλα κουβαλας ρε παλληκαρι?
Θες να περιοριζεσαι στα linux, βαζε linux τι μας νοιαζει εμας? χεστηκαμε...
Εμεις, η μεγαλη πλειοψηφια χρηστων windows δεν εχουμε λογο να υπερασπιστουμε το αυτονοητο. Σα να βαζεις ισα κι ομοια πορσε με φιατακι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα ρε φιλε...να μου λεγες για μακ ...αλλα πορσε τα γουιντοουζ που εχει και η κουτση μαρια ;Πολυ γαματο το επιχειρημα σου, οποιος δεν βαζει linux ειναι troll...
Εμεις, η μεγαλη πλειοψηφια χρηστων windows δεν εχουμε λογο να υπερασπιστουμε το αυτονοητο. Σα να βαζεις ισα κι ομοια πορσε με φιατακι.
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πορσε μονο τα 7 ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω εχω xp στο αλλο.....αυτα τι ειναι;πορσε μονο τα 7 ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είναι πυρήνας από τα XP ακόμα ,με άλλο Interface.εγω εχω xp στο αλλο.....αυτα τι ειναι;
Πόρσε τα 7 με κινητήρα Datsun
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα 7 εχουν τεραστια αποσταση απ τα xp. Κι εγω φανατικος των xp ημουνα, χρονια...
Aν βαλεις τα 7 ουτε που θα το ξανασυζητησεις για xp.
Aν βαλεις τα 7 ουτε που θα το ξανασυζητησεις για xp.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτο ισχυει, aν και εχει πεσει κλεψιμο απο το leopardAν βαλεις τα 7 ουτε που θα το ξανασυζητησεις για xp.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αααααααααχαχαχαχχαχαχΠόρσε τα 7 με κινητήρα Datsun
εχω δοκιμασει οτι windows υπαρχει .... αφου αρχισα να χρησιμοποιω το pc επι εποχης MS-Dos !
Τα πιο σταθερα αλλα οχι απολυτα συμβατα με τα παντα ηταν τα NT
Στη συνεχεια βρηκα την υγεια μου με τα XP
Εδω και παρα πολυ καιρο ομως τωρα χρησιμοποιω τα 7 , μπορω να πω παρα πολυ καλα λογια αν και στην αρχη μου ηταν "καπως" λογω ισως οτι δεν ειχα τους καταλληλους drivers etc , πλεον και φορματ να εκανα αυτα θα ξαναεβαζα. (Βεβαια μετραει και τι pc διαθετεις)
Τα πιο σταθερα αλλα οχι απολυτα συμβατα με τα παντα ηταν τα NT
Στη συνεχεια βρηκα την υγεια μου με τα XP
Εδω και παρα πολυ καιρο ομως τωρα χρησιμοποιω τα 7 , μπορω να πω παρα πολυ καλα λογια αν και στην αρχη μου ηταν "καπως" λογω ισως οτι δεν ειχα τους καταλληλους drivers etc , πλεον και φορματ να εκανα αυτα θα ξαναεβαζα. (Βεβαια μετραει και τι pc διαθετεις)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το κλέψιμο ξεκίνησε από το Glass Project.Αυτο ισχυει, aν και εχει πεσει κλεψιμο απο το leopard
και φυσικά, τα πιο κέραια σημεία ασφάλειας των windows είναι κλεμένα από το linux.
μην το γελάς καθόλου.αααααααααχαχαχαχχαχαχ
ο πυρήνας των 7 είναι αυτός των vista απλά έχουν διαορθώσει κάποια bugs και έχουν προσθέσει λειτουργίες.
ενώ ο πυρήνας των vista είναι ο ίδιος με αυτόν των XP μόνο που έχει το aero και κάποιες επιπλέον λειτουργίες με πολλά bugs(γι' αυτό απέτυχε)
λειτουργικά όπως τα XP και τα '95 έδωσαν στον κόσμο πραγματικό λειτουργικό σύστημα. τα υπόλοιπα είναι απλά αναβαθμίσεις που πληρώνεις σαν ξεχωριστό λειτουργικό με άλλο όνομα.
εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα XP μπορύν να υποστηρίξουν DX10-11 αλλά δεν το κάνουν γιατί τα XP μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσαν το 60% των χρηστών. τώρα με τα 7 δεν ξέρω πως είναι αλλά βλέπεις ότι ο κόσμος το έχαψε και αυτό το διαφημιστικό κόλπο
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Fiatάκι έχει ο πολύς κόσμος, που ΔΕΝ ξέρει να οδηγάει.Πολυ γαματο το επιχειρημα σου, οποιος δεν βαζει linux ειναι troll...
Χεστήκαμε που θες να βάλεις windoze ενώ είσαι καρμίρης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 706