Νέα

Mήνυμα αυθεντικότητας Win 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mohaa_master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ποσο σιγουροι ειστε οτι ολα αυτα που κατεβαζετε σπασμενα, δεν δινουν προσβαση σε αυτους που τα διανεμουν?

Βάλε ένα software firewall και το ελέγχεις εύκολα αυτό.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μπα, καλυτερα να μην τους κανω την τιμη ουτε να τους κλεβω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ασε δε που ενα κλειστο λογισμικο δε ξερεις τι πληροφοριες σου μοιραζει και που.

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τα .exe αρχεία είναι binary αρχεία που τρέχουν σε windows.
και δεν μπορεί να σου πει και πολλά για το αρχεία... γιατί όταν είναι binary δεν μπορείς να το διαβάσεις, περιέχει compiled εντολές σε γλώσσα μηχανής.
Εισαι τελειως φευγατος... Το exe αρχειο απλα θα το τρεξει. Και απο κει και περα πρεπει να κλικαρεις στις σωστες επιλογες μεσα απ τα options του.

μάλιστα... σήμερα μάθαμε ότι τα 7 είναι δύσκολα;
άραγε είναι το 1ο σου σπασμένο λειτουργικό και κάνεις έτσι;
ξέρεις τι σημαίνει το readme ¨η how-to-install  αρχεία σε σπασμένο λογισμικό;
κάνε κωλοτούμπες... σε έκανε ο gates να τρέχεις βλήμα
Δεν ειπα οτι 7 ειναι πιο δυσκολα ή πιο ευκολα... οτι δε γνωριζω απο 7 ειπα.
Πως "κανω ετσι" δηλαδη? ενα απλο θρεντ ερωτησης οπως τοσα αλλα, που δεν κοστιζει τιποτα.
Που ειδες να τρεχω ρε κακομοιρη?...
Μην πασχιζεις να κανεις τον εξυπνο εκει που δεν μπορεις ;)

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο σιγουροι ειστε οτι ολα αυτα που κατεβαζετε σπασμενα, δεν δινουν προσβαση σε αυτους που τα διανεμουν?
Οι οργανωμενες κοινοτητες που διαθετουν torrents εχουν συστημα αυτοπροστασιας, τα μελη-χρηστες κανουν αξιολογηση. Ξερεις απο πριν κατα ποσον αξιοπιστο ειναι αυτο που θα κατεβασεις.

Εσυ που δεν κατεβαζεις σπασμενα, εδωσες 330€ για να αγορασεις γνησια 7?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
φιλε , μη σε νοιαζει για το μνμα,
δε θα σου κλειδωσει το λειτουργικο...

και αν τα ξαναπατσαρεις καλα ,
τοτε ισως και να φυγει...

κοιτα μην κανεις κανενα φορμα.

τρεχω το ιδιο λειτουργικο σπασμενο
dual-boot με αυθεντικα βιστα.

ε, αν εχετε το θεο σας , μου εχει εμφανισει το μνμα μη αυθεντικοτητας στα βιστα,
που ειναι τα αυθεντικα...

δεν τρεχει καστανο, τρεχουν μια χαρα και ετσι...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
οταν πατσαρω τα βιστα λοιπον, φευγει το μνμα και το βγαζει στα 7,
οταν πατσαρω τα 7 το μνμα εμφανιζεται παλι στα βιστα.
προφανως δεν πατσαρωνται και τα δυο μαζι σε dual-boot,
παντα με τα υπαρχοντα πατσ

αν καποιο τσακαλι εχει υποψιν κατι σχετικα, ας το γραψει εδω,
αλλιως ας σιωπησει για παντα...

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εισαι τελειως φευγατος... Το exe αρχειο απλα θα το τρεξει. Και απο κει και περα πρεπει να κλικαρεις στις σωστες επιλογες μεσα απ τα options του.
Δεν ειπα οτι 7 ειναι πιο δυσκολα ή πιο ευκολα... οτι δε γνωριζω απο 7 ειπα.
Πως "κανω ετσι" δηλαδη? ενα απλο θρεντ ερωτησης οπως τοσα αλλα, που δεν κοστιζει τιποτα.
Που ειδες να τρεχω ρε κακομοιρη?...
Μην πασχιζεις να κανεις τον εξυπνο εκει που δεν μπορεις ;)
μαλακαντρέα που το παίζεις και ιστορία... το 2001 ένα ωραίο πρωινό ανακοίνωσε ο gates ότι κατασκεύασε το πιο ασφαλές λειτουργικό, τα windows xp.
το ίδιο απόγευμα στο irc ήμουν στο τσατ και διάβαζα τα παλικάρια που σπάσανε σε μερικές ώρες την ασφάλεια των windows να γελάνε με τις μαλακίες του gates.
οπότε κάτσε και παίξε κανένα μόχαα ή κανέτα cs και μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
άμα ήξερες να διαβάζεις τις οδηγίες στα readme βλήμα δεν θα είχες καν τέτοιο πρόβλημα... αλλά αυτοί που σπάνε λογισμικό δεν ξέρουν ότι απευθύνονται σε καθυστερημένους και πρόωρους εκσπερματιστές ολικής.

οταν πατσαρω τα βιστα λοιπον, φευγει το μνμα και το βγαζει στα 7,
οταν πατσαρω τα 7 το μνμα εμφανιζεται παλι στα βιστα.
προφανως δεν πατσαρωνται και τα δυο μαζι σε dual-boot,
παντα με τα υπαρχοντα πατσ

αν καποιο τσακαλι εχει υποψιν κατι σχετικα, ας το γραψει εδω,
αλλιως ας σιωπησει για παντα...

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
λογικά θα πρέπει μέσω του MBR να σου το βγάζει το πρόβλημα διότι μόνο μέσω boot.ini μπορούν 2 λειτουργικά να "επικοινωνήσουν".
επίσης επειδή έχω μια υποψία ότι στέλνει ραβασάκι στην M$ κάθε φορά που συνδέεσαι στο ίντερνετ προσπάθησε να κάνεις boot το ένα λειτουργικό, κάνε το πατς, κλείσε μετά, άνοιξε το άλλο, βάλε το πατς, και κοίτα αν σου πετάει πάλι προβλήματα, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ το ίντερνετ. ΑΝ δεν σου βγάλει πρόβλημα τότε φταίει το ραβασάκι που έλεγα, αλλιώς θα κοιτάξω τι διάολο μπορεί να φταίει για το MBR.
αν φταίει ο boot loader των windows τότε πρέπει να βάλεις grub σε ένα μικρό partition και να κάνεις από εκεί boot.
για κάνε αυτό που σου είπα και ανέφερε.
over.

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε , μη σε νοιαζει για το μνμα,
δε θα σου κλειδωσει το λειτουργικο...

και αν τα ξαναπατσαρεις καλα ,
τοτε ισως και να φυγει...

κοιτα μην κανεις κανενα φορμα.

τρεχω το ιδιο λειτουργικο σπασμενο
dual-boot με αυθεντικα βιστα.

ε, αν εχετε το θεο σας , μου εχει εμφανισει το μνμα μη αυθεντικοτητας στα βιστα,
που ειναι τα αυθεντικα...

δεν τρεχει καστανο, τρεχουν μια χαρα και ετσι...
Eννοειται οτι δεν θα εκανα φορμα. Βεβαια και δεν κλειδωνουν, απλα σου βγαζουν συνεχεια ενοχλητικες ειδοποιησεις, και μπορει να διακοψουν προσωρινα μια εφαρμογη που εκτελεις εκεινη τη στιγμη. Δεν τα ειχα πατσαρει εγω, ετοιμη τη κοπια ειχα κατεβασει απο trustful site.
Το θεμα λυθηκε με το προγραμματακι που αναφερει ο Ιαγος. Υπαρχουν πολλα παρομοια στο νετ αν ψαξεις, τελικα εγω εκτελεσα αυτο που ειναι υποθεση ενος μονο κλικ.

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλακαντρέα που το παίζεις και ιστορία... το 2001 ένα ωραίο πρωινό ανακοίνωσε ο gates ότι κατασκεύασε το πιο ασφαλές λειτουργικό, τα windows xp.
το ίδιο απόγευμα στο irc ήμουν στο τσατ και διάβαζα τα παλικάρια που σπάσανε σε μερικές ώρες την ασφάλεια των windows να γελάνε με τις μαλακίες του gates.
οπότε κάτσε και παίξε κανένα μόχαα ή κανέτα cs και μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
άμα ήξερες να διαβάζεις τις οδηγίες στα readme βλήμα δεν θα είχες καν τέτοιο πρόβλημα... αλλά αυτοί που σπάνε λογισμικό δεν ξέρουν ότι απευθύνονται σε καθυστερημένους και πρόωρους εκσπερματιστές ολικής.
λογικά θα πρέπει μέσω του MBR να σου το βγάζει το πρόβλημα διότι μόνο μέσω boot.ini μπορούν 2 λειτουργικά να "επικοινωνήσουν".
επίσης επειδή έχω μια υποψία ότι στέλνει ραβασάκι στην M$ κάθε φορά που συνδέεσαι στο ίντερνετ προσπάθησε να κάνεις boot το ένα λειτουργικό, κάνε το πατς, κλείσε μετά, άνοιξε το άλλο, βάλε το πατς, και κοίτα αν σου πετάει πάλι προβλήματα, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ το ίντερνετ. ΑΝ δεν σου βγάλει πρόβλημα τότε φταίει το ραβασάκι που έλεγα, αλλιώς θα κοιτάξω τι διάολο μπορεί να φταίει για το MBR.
αν φταίει ο boot loader των windows τότε πρέπει να βάλεις grub σε ένα μικρό partition και να κάνεις από εκεί boot.
για κάνε αυτό που σου είπα και ανέφερε.
over.
Συνεχιζεις το κουφιο ντελιριο σου, βλεπω :)
Το τι εκανες εσυ με τον... γκειτς με αφηνει παγερα αδιαφορο.  Απο τα γραφομενα σου δεν δειχνεις ουτε εμπειρο ουτε γνώστη, εξαλλου οποιος επιτιθεται στον αλλο χωρις λογο συνηθως το κανει για να καλύψει τη γυμνια του ή για να εμφανιστει "καπως".
Εσυ μας ζαλιζεις τ αρχιδια και πρωτου κατσω εγω για mohaa πηγαινε εσυ στο Συνταγμα να κανεις τον "Τsolia-Psolia" (και γαμω τα nicks...) Ποια readme να διαβασω ρε βλακοβλακα αυτιστικε?
Λοιπον, ουτε απο ραβασακια κινδυνευουμε, ουτε να ειμαστε off line ουτε boot loader ουτε τιποτα απ αυτα που ανησυχεις, ενα κλικ ειναι η υποθεση. To καταλαβες τωρα ξεφτερη μου?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον, ουτε απο ραβασακια κινδυνευουμε,
Κινδυνεύετε όσοι έχετε windoze, η Μ$ το δήλωσε στο επίσημο blog της.

Δε νομίζω να βοηθήσει. Το grub δε θα καλέσει στη συνέχεια το loader των windoze;

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κινδυνεύετε όσοι έχετε windoze, η Μ$ το δήλωσε στο επίσημο blog της.
]
Σε τι κινδυνευουμε, τι θα μας κανουν?

Μη ψαρωνεις, η ms δηλωνει αυτα που πρεπει να δηλωσει, τι περιμενες να πει, "ελατε παιδια και κλεψτε μας ελευθερα"? :)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σε τι κινδυνευουμε, τι θα μας κανουν?

Μη ψαρωνεις, η ms δηλωνει αυτα που πρεπει να δηλωσει, τι περιμενες να πει, "ελατε παιδια και κλεψτε μας ελευθερα"? :)
Ούτε αυτό περιμένω ούτε να μειώσουν τις αντιμονοπωλειακές πρακτικές.
Αλλά αφού νοιάζονται τόσο για το καλό σου, γιατί δεν αγοράζεις τα προϊόντα τους;

Θέλουν να ξέρουν ότι κάνουμε κάθε στιγμή. Τους λόγους μπορείς να τους φανταστείς.
Βλ επίσης "συνακροάσεις",  δορυφόροι που φωτογραφίζουν τα πάντα, η δήλωση των καρτοκινητών, το facebook (γράφουν ορισμένοι μέχρι τι χρώμα σώβρακο φοράνε και μετά λένε ότι μας φακελώνει το κράτος :jerking:)τα τσιπάκια στα κατοικίδια κλπ...
Δες και το αυτό το βίντεο για τη Google. (φορτωμένο στο youtube, τι ειρωνεία...)

Εγώ έβαλα ubuntu που δεν "τηλεφωνεί σπίτι" να ενημερώσει την εταιρία του για το τι κάνω.
Και αν πάνε να το υλοποιήσουν αυτό στο μέλλον (που δε θα το κάνουν γιατί θα το εγκαταλείψουν ΟΛΟΙ οι χρήστες του), θα το μάθουμε αμέσως καθώς είναι διαθέσιμος ο κώδικος και θα το αφαιρέσουμε.

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
1)Αλλά αφού νοιάζονται τόσο για το καλό σου, γιατί δεν αγοράζεις τα προϊόντα τους;

2)Θέλουν να ξέρουν ότι κάνουμε κάθε στιγμή. Τους λόγους μπορείς να τους φανταστείς.
Βλ επίσης "συνακροάσεις",  δορυφόροι που φωτογραφίζουν τα πάντα, η δήλωση των καρτοκινητών, το facebook (γράφουν ορισμένοι μέχρι τι χρώμα σώβρακο φοράνε και μετά λένε ότι μας φακελώνει το κράτος :jerking:)τα τσιπάκια στα κατοικίδια κλπ...

3)Εγώ έβαλα ubuntu που δεν "τηλεφωνεί σπίτι" να ενημερώσει την εταιρία του για το τι κάνω.
Και αν πάνε να το υλοποιήσουν αυτό στο μέλλον (που δε θα το κάνουν γιατί θα το εγκαταλείψουν ΟΛΟΙ οι χρήστες του), θα το μάθουμε αμέσως καθώς είναι διαθέσιμος ο κώδικος και θα το αφαιρέσουμε.
1) Δε νοιαζονται για το καλο μου φυσικα, για τη τσεπη τους νοιαζονται.
Γιατι να αγορασω ενα προιον οταν μπορω να το εχω τσαμπα? κοροϊδο ειμαι?
2) Σορυ αλλα αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα. Θυμιζουν το χαραγμα του αντιχριστου... :cheesy:
Τι μπορει να νοιαζει τη ms ή καποια αλλη υπηρεσια ποτε εγω θα παω για χεσιμο ή ποτε θα παιξω mohaa?
Τα καρτοκινητα σαφως και να δηλωνονται, αν δεν εισαι παρανομος δεν εχεις να φοβηθεις κατι.
3) Tα linux ειναι πολυ κατωτερα των 7.

OP
OP
M

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εxω βαλει ποτέ linux... ωστοσο, εχουν τα linux Direct10/11? εχουν trim για υποστηριξη ssd? εχουν αυτοματη ευρεση drivers? εχουν συστημα αυτοπροστασιας με τη σχεδον ανυπαρξια(πλεον) μπλέ οθονων? Εχουν ολη τη τεραστια υποστηριξη λογισμικου? κλπ κλπ...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΤΟ λινουξ και οχι ΤΑ λινουξ, ΔΕΝ ειναι εναλλακτικα windows. Ειναι ενα λειτουργικο στιβαρο που δε βγαζει μπλε οθονες ουτε θελει καθε 6 μηνες φορματ.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σπασμένο λειτουργικό είναι πάρα πολύ κακή ιδέα, εκτός αν η χρήση του υπολογιστή είναι μόνο για παιχνίδια. Απορώ ποιος διακινδυνεύει για παράδειγμα να χρησιμοποιεί ebanking με σπασμένο λειτουργικό.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom