Νέα

Μίνι φούστες-Φετίχ ή ευκαιρία για μάτι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ως ΑΝΔΡΑΣ το μίνι το θεωρώ....

• ..πρόσκληση για καμάκι

Ψήφοι: 5 25,0%
  • ..όμορφο να το βλέπω.Δεν αγγίζω

Ψήφοι: 3 15,0%
  • ..πρόστυχο. Δεν γουστάρω.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ..κατάλληλο για το κατάλληλο σώμα..

Ψήφοι: 12 60,0%
  • ..αδιάφορο. Προτιμώ να φοράει μέχρι τον αστράγαλο...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20
OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16

ΡΕ VELVY...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ....ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΙΛΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ....ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
tumblr_lheyd3o0y91qzgajlo1_500.jpg

tumblr_ljnuikZeOh1qav7sho1_500.jpg

1098953-bigthumbnail.jpg

2193.jpg

sexy-legs-wallpaper.jpg

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Από τις πρώτες εμπειρίες που είχα με γυναίκα...έτυχε να φοράει μίνι φουστα..

Καλοκαίρι, εγώ περίπου 6η Δημοτικού. Ημασταν σε διακοπές, νησι...είχαμε πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, απο την πόλη στο χωριο.
Στο δρόμο ανεβαίνου τουρίστες..και γινόταν πατεις με πατώ σε..
Κάθεται δίπλα μου μια τουρίστρια Γερμανίδα, κατάξανθη γύρω στα 30-35...μαι δίπλα έβαλε την κόρη της...

Ημασταν τόσο στριμωγμένοι που καθομασταν 3 ατομα σε δυο θεσεις...
Η φουστα της Γερμανίδα είχε ανέβει πανω..και φαινοταν απο κάτω το μαγιο της (απο πάνω χωρίς μπλουζα, μονο το μαγιο)
Τα μπουτια της ήταν κολλημένα πάνω στα δικα μου...και ζεστα απο τον ήλιο..με μια ευχαριστη οσμη αντιηλιακου...
Προσπαθουσα να μην κοιταξω τα βυζια της (που ξεχειλιζαν)...ουτε το μαγιο της (που ήταν έξω απο τη μινι φουστα)...
Αλλα η αίσθηση απο τα μπουτια της...την ενιωθα...

Καύλωσα χωρίς να το καταλάβω...και αυτη το είδε αμεσως... (μονο μαγιο-βερμουδα φορουσα) και ήμασταν κολλημενοι...
Δεν ξεκόλλησε τα μπουτια της...αλλα με κοιτουσε...
Εγω είχα κατακοκκινησει και ειχα κολλημενο το προσωπο στο παραθυρο..
Μολις ένιωσα σαν να τριβεται το μπουτι της περα δωθε στο δικο μου (επιτηδες? ή έτσι ήθελα να πιστεψω..)... έχυσα πάνω μου..τοσο πολυ (χωρίς να αγγιξω τιποτα) που ο λεκες φάνηκε πάνω απο τη βερμουδα τεραστιος..

Θυμαμαι τα γέλια της και κάτι που έλεγε γερμανικα στην κορη της που επισης γελαγε... (ενω εγω κατακόκκινος μονο που δεν έβαλα τα κλαματα)

Μετα απο τόσα και τοσα χρόνια..ακόμα θυμαμαι αυτην την πρώτη επαφη..με μινι φουστα....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΡΕ VELVY...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ....ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΙΛΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ....ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ...

Α έχει και ψηφοφορία, πάω. :rockon:
Το ξέρεις ότι μετά τα όσα είπε ο Βλάχος, ελάχιστοι ανοίγουν τις φωτός σου ε? :2funny:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ (Η ΤΟ ΤΡΙΒΕΤΕ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ PHOTOSHOP..ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από τις πρώτες εμπειρίες που είχα με γυναίκα...έτυχε να φοράει μίνι φουστα..

Καλοκαίρι, εγώ περίπου 6η Δημοτικού. Ημασταν σε διακοπές, νησι...είχαμε πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, απο την πόλη στο χωριο.
Στο δρόμο ανεβαίνου τουρίστες..και γινόταν πατεις με πατώ σε..
Κάθεται δίπλα μου μια τουρίστρια Γερμανίδα, κατάξανθη γύρω στα 30-35...μαι δίπλα έβαλε την κόρη της...

Ημασταν τόσο στριμωγμένοι που καθομασταν 3 ατομα σε δυο θεσεις...
Η φουστα της Γερμανίδα είχε ανέβει πανω..και φαινοταν απο κάτω το μαγιο της (απο πάνω χωρίς μπλουζα, μονο το μαγιο)
Τα μπουτια της ήταν κολλημένα πάνω στα δικα μου...και ζεστα απο τον ήλιο..με μια ευχαριστη οσμη αντιηλιακου...
Προσπαθουσα να μην κοιταξω τα βυζια της (που ξεχειλιζαν)...ουτε το μαγιο της (που ήταν έξω απο τη μινι φουστα)...
Αλλα η αίσθηση απο τα μπουτια της...την ενιωθα...

Καύλωσα χωρίς να το καταλάβω...και αυτη το είδε αμεσως... (μονο μαγιο-βερμουδα φορουσα) και ήμασταν κολλημενοι...
Δεν ξεκόλλησε τα μπουτια της...αλλα με κοιτουσε...
Εγω είχα κατακοκκινησει και ειχα κολλημενο το προσωπο στο παραθυρο..
Μολις ένιωσα σαν να τριβεται το μπουτι της περα δωθε στο δικο μου (επιτηδες? ή έτσι ήθελα να πιστεψω..)... έχυσα πάνω μου..τοσο πολυ (χωρίς να αγγιξω τιποτα) που ο λεκες φάνηκε πάνω απο τη βερμουδα τεραστιος..

Θυμαμαι τα γέλια της και κάτι που έλεγε γερμανικα στην κορη της που επισης γελαγε... (ενω εγω κατακόκκινος μονο που δεν έβαλα τα κλαματα)

Μετα απο τόσα και τοσα χρόνια..ακόμα θυμαμαι αυτην την πρώτη επαφη..με μινι φουστα....
Εχυνες στα 12?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
sarouman ωραια ιστορια. Ελπιζω να σου αφησε κανενα παιδικο τραυμα.  :grin:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Α έχει και ψηφοφορία, πάω. :rockon:
Το ξέρεις ότι μετά τα όσα είπε ο Βλάχος, ελάχιστοι ανοίγουν τις φωτός σου ε? :2funny:

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ....ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ....ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ...

Γι'αυτό γράφεις μονίμως με κεφαλαία? Για να μας διευκολύνεις?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

μας έχεις ζαλίσει λίγο το μουνί το ξέρεις ? φτιάξε το κάπς λοκ κ χαλάρωσε λίγο  :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
beautiful,black,and,white,breast,legs,sexy,beauty-c146ac3d9e8c8193b16730c50a02aca0_h_large.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.cellphone-wallpapers.net/Wallpapers/Iphone/Sexy/sexy-girl-skirt-butt.jpg[/img[/URL]]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4s8h8nuH41r7npp0o1_400.jpg
tumblr_lwzj82QH1V1qfp5jso1_500.jpg

tumblr_m0wb4aPFoz1qishb3o1_500.jpg

OP
OP
T

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ.....ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ...ΕΙΠΑΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το ποσα πιτσιρικια κυκλοφορουν στο ιντερνετ ξεβρακωτα παιρνοντας ποζα διπλα απο το μπιντε ειναι αξιοθαυμαστο :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom