Από τις πρώτες εμπειρίες που είχα με γυναίκα...έτυχε να φοράει μίνι φουστα..
Καλοκαίρι, εγώ περίπου 6η Δημοτικού. Ημασταν σε διακοπές, νησι...είχαμε πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, απο την πόλη στο χωριο.
Στο δρόμο ανεβαίνου τουρίστες..και γινόταν πατεις με πατώ σε..
Κάθεται δίπλα μου μια τουρίστρια Γερμανίδα, κατάξανθη γύρω στα 30-35...μαι δίπλα έβαλε την κόρη της...
Ημασταν τόσο στριμωγμένοι που καθομασταν 3 ατομα σε δυο θεσεις...
Η φουστα της Γερμανίδα είχε ανέβει πανω..και φαινοταν απο κάτω το μαγιο της (απο πάνω χωρίς μπλουζα, μονο το μαγιο)
Τα μπουτια της ήταν κολλημένα πάνω στα δικα μου...και ζεστα απο τον ήλιο..με μια ευχαριστη οσμη αντιηλιακου...
Προσπαθουσα να μην κοιταξω τα βυζια της (που ξεχειλιζαν)...ουτε το μαγιο της (που ήταν έξω απο τη μινι φουστα)...
Αλλα η αίσθηση απο τα μπουτια της...την ενιωθα...
Καύλωσα χωρίς να το καταλάβω...και αυτη το είδε αμεσως... (μονο μαγιο-βερμουδα φορουσα) και ήμασταν κολλημενοι...
Δεν ξεκόλλησε τα μπουτια της...αλλα με κοιτουσε...
Εγω είχα κατακοκκινησει και ειχα κολλημενο το προσωπο στο παραθυρο..
Μολις ένιωσα σαν να τριβεται το μπουτι της περα δωθε στο δικο μου (επιτηδες? ή έτσι ήθελα να πιστεψω..)... έχυσα πάνω μου..τοσο πολυ (χωρίς να αγγιξω τιποτα) που ο λεκες φάνηκε πάνω απο τη βερμουδα τεραστιος..
Θυμαμαι τα γέλια της και κάτι που έλεγε γερμανικα στην κορη της που επισης γελαγε... (ενω εγω κατακόκκινος μονο που δεν έβαλα τα κλαματα)
Μετα απο τόσα και τοσα χρόνια..ακόμα θυμαμαι αυτην την πρώτη επαφη..με μινι φουστα....