AN H ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.ΕΙΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΟ...
ε ναι αμα δουλευεις σε καμια πολυεθνικη ή καμια τραπεζα...εγω τις βρισκω πολυ κομψες για βραδινη εξοδο παντως...προφανως οχι για συναυλια ή κανενα χοροπηδηχταδικο αλλα μεχρι και σε μπουζουκια εχω βαλει...
Γυναικα που βγαινει ετσι εξω δεν ειναι απλα για σφαλιαρες αλλα για φτυσιμο
οσο για κατι αγαπουληδες που τις κυκλοφορουν ετσι εξω, ή με τα βυζια φορα παρτιδα, αυτοι ειναι για χεσιμο
η φουστα στην γυναικα πρεπει να ειναι λιγο κατω απο το γονατο εαν θελει να λεγεται κυρια..συνοδευομενη με ομορφα ψιλοτακουνα παπουτσια, προσεγμενο χτενισμα..
Και σε ιδιαιτερες περιπτωσεις ελαχιστα πανω απο το γονατο
ε ναι αμα δουλευεις σε καμια πολυεθνικη ή καμια τραπεζα...εγω τις βρισκω πολυ κομψες για βραδινη εξοδο παντως...προφανως οχι για συναυλια ή κανενα χοροπηδηχταδικο αλλα μεχρι και σε μπουζουκια εχω βαλει...
Ξέχνα τα όοοολα τα υπόλοιπα χαχα κ επικεντρώσου στην κοντή φούστα...
εννοείται θα σ πάει μην είσαι χαζή :-*
βασικά η πένσιλ λίγο πιο πάνω απ το γόνατο κολακεύουν οοοοοοοοοοοοοοοοοόλες τις γυναίκες .
τώρα οι πολύ κοντές κ οι πολύ μακριές θέλουν κ τα ανάλογα κορμιά