prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Γιατι δεν κοιτας κατι σε Hyundai. Ειναι πολυ καλα και αξιοπιστα αν φυσικά δεν τα τρακαρεις. Και τα ανταλλακτικά σχετικώς φθηνά.
Γιατι δεν κοιτας κατι σε Hyundai. Ειναι πολυ καλα και αξιοπιστα αν φυσικά δεν τα τρακαρεις. Και τα ανταλλακτικά σχετικώς φθηνά.
Το χωρις μετατροπες ειναι σχετικό.Αμα πρεπει να παρεις οπωσδηποτε ενα απ τα 2 βρες ενα απο 1ο ιδιοκτητη χωρις μετατροπες και με λιγα χλμ.
εγω σου προτείνω vw golf gti η focus rs η leon cupraΕχει κανενας εμπειρια απο αυτα τα 2 αυτοκινητα? Εμενα προσωπικα παντα ηταν ονειρο μου να παρω S3 αλλα το 8P το οποιο βγαινει πιο ακριβο αλλα ειναι 2.0 λιτρο ενω το παλιοτερο ειναι 1.8 και με λιγοτερα αλογα αρα μαλλον και πιο οικονομικο.
Το μινι απο την αλλη το ειχε ο κολλητος μου παλια και ηταν πολυ γρηγορο, χωρουσε παντου και ηταν γκομενο μαγνητης αφου ολα τα πουτανακια το γουσταραν. Ασε που πλεον το μινι κραταει πιο καλα ενω το σ3 φαινεται πολυ παλιο αμαξι.
Επισης εχω μπερδευτει με τα μινι, εχουν βγει διαφορα μοντελα και δεν ξερω ποιο να επιλεξω.
Το μπατζετ ειναι γυρω στα 8000ε. μιλαω για μεταχειρισμενο.
Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο καποιους που ειχαν εμπειρια απο τα αμαξια αυτα.
Και κάτι τέτοιο ισως θα μπορουσες να δεις , αν όχι το συγκεκριμένο κάτι παρόμοιο , ειναι περίπου στην ιπποδυναμη που θες , αλλα δεν ξερω αν ειναι βαρυ το αμαξι η όχι. Κατα τα άλλα νομίζω ειναι και αξιόπιστα τα συγκεκριμένα.mazda rx8 τι λετε? Ξερω οτι θα πρεπει να το προσεχω πολυ αλλα μπορω να βρω και με 5000ε και τα υπολοιπα χρηματα να τα κρατησω για την συντηρηση του. Επισης ξερω οτι το μοτερ πρεπει να αλλαχτει και εχω ηδη βρει ενα rx8 που αλλαξε μοτερ και εχει πανω μονο 15000 χιλιομετρα.
Ακυρο μιλησα με γνωστη πουτανα που ειχε τετοιο αμαξι και μου λεει μακρια! πολυ ακριβο στην συντηρηση, 17λτ/100χλμ καταναλωση
Βασικα ενα τετοιο είχε ενας φίλος , και νομίζω οτι δεν του εβγαλε προβληματα ... για αυτό είπα για αξιοπιστία , όχι οτι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα το ένα αμάξιΚαι κάτι τέτοιο ισως θα μπορουσες να δεις , αν όχι το συγκεκριμένο κάτι παρόμοιο , ειναι περίπου στην ιπποδυναμη που θες , αλλα δεν ξερω αν ειναι βαρυ το αμαξι η όχι. Κατα τα άλλα νομίζω ειναι και αξιόπιστα τα συγκεκριμένα.
Φίλε μου νομίζω πως είσαι μπερδεμένος..
S3 rx8 και mini s κοιτάς αλλά οδηγείς quaskai..
Κάνε ένα σεμινάριο οδήγησης πριν πιάσεις αυτά τα εργαλεία.
Φιλικά
Με 8.000 παίρνεις μόνο S3 και mini S πρώτης γενιάς.Τα μεταγενέστερα έχουν αρκετά παραπάνω.
Το RX8 είναι ειδικό αυτοκίνητο και καλύτερο σε όλα (αν μιλάμε για εργοστασιακές καταστάσεις)
πλην της κατανάλωσης που μετριάζεται με ένα καλό συστημα lpg.
ΥΓ Όποιος οδήγησε καλό πισωκίνητο σαν το rx8 δύσκολα επιστρέφει σε προσθιοκίνητα ή ψευδο-τετρακίνητα
για το rx8 ψηθηκα να πω την αληθεια. και ετσι και αλλιως θελω οπως ειπα ενα αμαξι για 1-2χρονια μεχρι να σταθω στα ποδια μου οικονομικα. οποτε αμα υπολογισουμε οτι θα εχω καποια χρηματα στην ακρη για την συντηρηση του νομιζω θα βγαλω καλα γουστα με αυτο. Και επειδη εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ απο ατομα που το ειχανε ολοι λενε το ιδιο πραμα, πρεπει να ξερεις να το συντηρεις σωστα και αμα το κανεις αυτο δεν θα σου βγαλει τιποτα σημαντικο.
Με το συμπάθειο : Τι του λείπει του ψωριάρη? Σκούφος με μαργαριτάρι.
Το RX8 ΗΤΑΝ μια καλή επιλογή μια 10ετια+ πριν ΕΑΝ ήσουν πρόθυμος να υποστείς τις ιδιαιτερότητες του και να το αντιμετωπισεις ως χομπίστας.
Ρωτα όσους σου λένε για πισωκίνητα και μπάντες στις πόσες στροφές, με τι λάστιχα και σε τι οδόστρωμα ξεκολλάει το all show no go rice burner - και τι τιμές στιγμιαίας κατανάλωσης βλέπουν ...
Αδερφέ, τα γούστα θέλουν λεφτά, όταν δεν τα έχεις αγοράζεις ένα αμάξι του θεού να κανείς την δουλειά σου και αφηνεις τα γκάζια για αργότερα - αφού γεμίσουν οι τσέπες ... Και τότε φυσικά μονον ως ρομαντικός μερακλής του wankel θα διανοούσουν να αγοράσεις το RX8.
το rx8 δηλαδη ειναι του σατανα και οχι του θεου?
τι σεμιναριο οδηγησης λες ρε φιλε? δηλαδη οσοι εχουν οδηγησει τετοια αμαξια καναν σεμιναρια πρωτα? Δεν μιλαμε για καμμια ferrari.
(Οδηγουσα porsche boxster S για δυο χρονια).
Για το opel corsa OPC εχει κανεις να πει τιποτα? πολυ ψευτικο μου φαινεται να πω την αληθεια. ποιοτητα κατασκευης 0.