Νέα

Mini cooper S vs audi s3 8L μεταχειρισμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Γιατι δεν κοιτας κατι σε Hyundai. Ειναι πολυ καλα και αξιοπιστα αν φυσικά δεν τα τρακαρεις. Και τα ανταλλακτικά  σχετικώς  φθηνά.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
απο αυτα που γραφεις και τα αμαξια που σου αρεσουν εισαι σιγουρα πιτσιρικας. κανε ενα λιζινγκ σε ενα γκαζιαρικο αμαξι καλυτερα να σου φυγουν οι καβλες και ξανασκεψου το . τα αμαξια αυτα δεν ειναι για το μπατζετ που θες ακομα και μεταχειρισμενα θα εχεις τρεχαματα.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.663
Πόντοι
506
Αμα πρεπει να παρεις οπωσδηποτε ενα απ τα 2 βρες ενα απο 1ο ιδιοκτητη χωρις μετατροπες και με λιγα χλμ.
Το χωρις μετατροπες ειναι σχετικό.
Ξερω ουκ ολιγα τουρμπατα 911 που τα γυρισαν απο τα 700 αλογα ξανά εργοστάσιακα ενα μηνα πριν τα πουλησουν για καλύτερη μεταπωληση.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εχει κανενας εμπειρια απο αυτα τα 2 αυτοκινητα? Εμενα προσωπικα παντα ηταν ονειρο μου να παρω S3 αλλα το 8P το οποιο βγαινει πιο ακριβο αλλα ειναι 2.0 λιτρο ενω το παλιοτερο ειναι 1.8 και με λιγοτερα αλογα αρα μαλλον και πιο οικονομικο.
Το μινι απο την αλλη το ειχε ο κολλητος μου παλια και ηταν πολυ γρηγορο, χωρουσε παντου και ηταν γκομενο μαγνητης αφου ολα τα πουτανακια το γουσταραν. Ασε που πλεον το μινι κραταει πιο καλα ενω το σ3 φαινεται πολυ παλιο αμαξι.
Επισης εχω μπερδευτει με τα μινι, εχουν βγει διαφορα μοντελα και δεν ξερω ποιο να επιλεξω.
Το μπατζετ ειναι γυρω στα 8000ε. μιλαω για μεταχειρισμενο.

Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο καποιους που ειχαν εμπειρια απο τα αμαξια αυτα.
εγω σου προτείνω vw golf gti η focus rs η leon cupra 
φθηνοτερα ανταλλακτικα από το Audi Mini αλογα πολλα οδηγικη συμπεριφορα.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
mazda rx8 τι λετε? Ξερω οτι θα πρεπει να το προσεχω πολυ αλλα μπορω να βρω και με 5000ε και τα υπολοιπα χρηματα να τα κρατησω για την συντηρηση του. Επισης ξερω οτι το μοτερ πρεπει να αλλαχτει και εχω ηδη βρει ενα rx8 που αλλαξε μοτερ και εχει πανω μονο 15000 χιλιομετρα.

Ακυρο μιλησα με γνωστη πουτανα που ειχε τετοιο αμαξι και μου λεει μακρια! πολυ ακριβο στην συντηρηση, 17λτ/100χλμ καταναλωση  :headbang: :headbang: :headbang:

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
642
Πόντοι
301
Αυτό είναι μόνο η βενζίνη για λάδι σου είπε πόσο θέλει στα 100;; :thubsdown:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
mazda rx8 τι λετε? Ξερω οτι θα πρεπει να το προσεχω πολυ αλλα μπορω να βρω και με 5000ε και τα υπολοιπα χρηματα να τα κρατησω για την συντηρηση του. Επισης ξερω οτι το μοτερ πρεπει να αλλαχτει και εχω ηδη βρει ενα rx8 που αλλαξε μοτερ και εχει πανω μονο 15000 χιλιομετρα.

Ακυρο μιλησα με γνωστη πουτανα που ειχε τετοιο αμαξι και μου λεει μακρια! πολυ ακριβο στην συντηρηση, 17λτ/100χλμ καταναλωση  :headbang: :headbang: :headbang:
Και κάτι τέτοιο ισως θα μπορουσες να δεις , αν όχι το συγκεκριμένο κάτι παρόμοιο , ειναι περίπου στην ιπποδυναμη που θες , αλλα δεν ξερω αν ειναι βαρυ το αμαξι η όχι. Κατα τα άλλα νομίζω ειναι και αξιόπιστα τα συγκεκριμένα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Και κάτι τέτοιο ισως θα μπορουσες να δεις , αν όχι το συγκεκριμένο κάτι παρόμοιο , ειναι περίπου στην ιπποδυναμη που θες , αλλα δεν ξερω αν ειναι βαρυ το αμαξι η όχι. Κατα τα άλλα νομίζω ειναι και αξιόπιστα τα συγκεκριμένα.

Βασικα ενα τετοιο είχε ενας φίλος , και νομίζω οτι δεν του εβγαλε προβληματα ... για αυτό είπα για αξιοπιστία , όχι οτι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα το ένα αμάξι :P

Και εκτός αυτου νομίζω οτι είναι και όμορφο αμάξι , του φιλου μου ηταν σε σκουρο μπλέ.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Με 8.000 παίρνεις μόνο S3 και mini S πρώτης γενιάς.Τα μεταγενέστερα έχουν αρκετά παραπάνω.
Το RX8 είναι ειδικό αυτοκίνητο και καλύτερο σε όλα (αν μιλάμε για εργοστασιακές καταστάσεις)
πλην της κατανάλωσης που μετριάζεται με ένα καλό συστημα lpg.
ΥΓ Όποιος οδήγησε καλό πισωκίνητο σαν το rx8 δύσκολα επιστρέφει σε προσθιοκίνητα ή ψευδο-τετρακίνητα

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Φίλε μου νομίζω πως είσαι μπερδεμένος..
S3 rx8 και mini s κοιτάς αλλά οδηγείς quaskai..
Κάνε ένα σεμινάριο οδήγησης πριν πιάσεις αυτά τα εργαλεία.

Φιλικά

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Φίλε μου νομίζω πως είσαι μπερδεμένος..
S3 rx8 και mini s κοιτάς αλλά οδηγείς quaskai..
Κάνε ένα σεμινάριο οδήγησης πριν πιάσεις αυτά τα εργαλεία.

Φιλικά

τι σεμιναριο οδηγησης λες ρε φιλε? δηλαδη οσοι εχουν οδηγησει τετοια αμαξια καναν σεμιναρια πρωτα? Δεν μιλαμε για καμμια ferrari.

(Οδηγουσα porsche boxster S για δυο χρονια).

Για το opel corsa OPC εχει κανεις να πει τιποτα? πολυ ψευτικο μου φαινεται να πω την αληθεια. ποιοτητα κατασκευης 0.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Με 8.000 παίρνεις μόνο S3 και mini S πρώτης γενιάς.Τα μεταγενέστερα έχουν αρκετά παραπάνω.
Το RX8 είναι ειδικό αυτοκίνητο και καλύτερο σε όλα (αν μιλάμε για εργοστασιακές καταστάσεις)
πλην της κατανάλωσης που μετριάζεται με ένα καλό συστημα lpg.
ΥΓ Όποιος οδήγησε καλό πισωκίνητο σαν το rx8 δύσκολα επιστρέφει σε προσθιοκίνητα ή ψευδο-τετρακίνητα

για το rx8 ψηθηκα να πω την αληθεια. και ετσι και αλλιως θελω οπως ειπα ενα αμαξι για 1-2χρονια μεχρι να σταθω στα ποδια μου οικονομικα. οποτε αμα υπολογισουμε οτι θα εχω καποια χρηματα στην ακρη για την συντηρηση του νομιζω θα βγαλω καλα γουστα με αυτο. Και επειδη εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ απο ατομα που το ειχανε ολοι λενε το ιδιο πραμα, πρεπει να ξερεις να το συντηρεις σωστα και αμα το κανεις αυτο δεν θα σου βγαλει τιποτα σημαντικο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
για το rx8 ψηθηκα να πω την αληθεια. και ετσι και αλλιως θελω οπως ειπα ενα αμαξι για 1-2χρονια μεχρι να σταθω στα ποδια μου οικονομικα. οποτε αμα υπολογισουμε οτι θα εχω καποια χρηματα στην ακρη για την συντηρηση του νομιζω θα βγαλω καλα γουστα με αυτο. Και επειδη εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ απο ατομα που το ειχανε ολοι λενε το ιδιο πραμα, πρεπει να ξερεις να το συντηρεις σωστα και αμα το κανεις αυτο δεν θα σου βγαλει τιποτα σημαντικο.

Με το συμπάθειο : Τι του λείπει του ψωριάρη? Σκούφος με μαργαριτάρι.

Το RX8 ΗΤΑΝ μια καλή επιλογή μια 10ετια+ πριν ΕΑΝ ήσουν πρόθυμος να υποστείς τις ιδιαιτερότητες του και να το αντιμετωπισεις ως χομπίστας.

Ρωτα όσους σου λένε για πισωκίνητα και μπάντες στις πόσες στροφές, με τι λάστιχα και σε τι οδόστρωμα ξεκολλάει το all show no go rice burner - και τι τιμές στιγμιαίας κατανάλωσης βλέπουν ...

Αδερφέ, τα γούστα θέλουν λεφτά, όταν δεν τα έχεις αγοράζεις  ένα αμάξι του θεού να κανείς την δουλειά σου και αφηνεις τα γκάζια για αργότερα - αφού γεμίσουν οι τσέπες ... Και τότε φυσικά μονον ως ρομαντικός μερακλής του wankel θα διανοούσουν να αγοράσεις το RX8.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Με το συμπάθειο : Τι του λείπει του ψωριάρη? Σκούφος με μαργαριτάρι.

Το RX8 ΗΤΑΝ μια καλή επιλογή μια 10ετια+ πριν ΕΑΝ ήσουν πρόθυμος να υποστείς τις ιδιαιτερότητες του και να το αντιμετωπισεις ως χομπίστας.

Ρωτα όσους σου λένε για πισωκίνητα και μπάντες στις πόσες στροφές, με τι λάστιχα και σε τι οδόστρωμα ξεκολλάει το all show no go rice burner - και τι τιμές στιγμιαίας κατανάλωσης βλέπουν ...

Αδερφέ, τα γούστα θέλουν λεφτά, όταν δεν τα έχεις αγοράζεις  ένα αμάξι του θεού να κανείς την δουλειά σου και αφηνεις τα γκάζια για αργότερα - αφού γεμίσουν οι τσέπες ... Και τότε φυσικά μονον ως ρομαντικός μερακλής του wankel θα διανοούσουν να αγοράσεις το RX8.

το rx8 δηλαδη ειναι του σατανα και οχι του θεου?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
το rx8 δηλαδη ειναι του σατανα και οχι του θεου?

Είναι ακατάλληλο πλέον για οποιονδήποτε μη χομπίστα που δεν είναι πρόθυμος αφενος να το κάνει κουμπαρά σπρώχνοντας συνεχώς λεφτά και αφετέρου να ανέχεται τις ιδιαιτερότητες του.

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
τι σεμιναριο οδηγησης λες ρε φιλε? δηλαδη οσοι εχουν οδηγησει τετοια αμαξια καναν σεμιναρια πρωτα? Δεν μιλαμε για καμμια ferrari.

(Οδηγουσα porsche boxster S για δυο χρονια).

Για το opel corsa OPC εχει κανεις να πει τιποτα? πολυ ψευτικο μου φαινεται να πω την αληθεια. ποιοτητα κατασκευης 0.

Με μπέρδεψε το quaskai φίλε μου νόμιζα πως δεν είχες πείρα σε αυτοκίνητα προδιαγραφών γιατί αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι για πολλά.

Αφού είχες όμως το Πόρσε ότι και να  πάρεις τώρα το έχεις.
Με το καλό να το χαρείς

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Πάρε ένα μπεμβε 320 si 180 άλογα περίπου ωραίο αισθητικά το βρίσκεις στα λεφτά που θέλεις βάζεις την οικογένεια σου μέσα και έχεις και πισωκίνητο για καμιά χαζομπαντα αφού για σοβαρά πράγματα χρειάζονται πολλά άλογα μπλοκέ διαφορικά και κυρίως αρκετά Χρηματα.η κατανάλωση  του είναι χαμηλή και η συντήρηση του ανεκτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom