You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mini cooper S vs audi s3 8L μεταχειρισμενα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Το 1ο ΒΜW ΜΙΝΙ Cooper S εχει compressor,οχι turbo το Cooper,χωρις S,ειναι ατμοσφαιρικο.
Ναι ειναι μπελαλιδικα αυτοκινητα
Εγω θα προτεινα στον Joker να δει ενα τα MX5 2ης+3ης γενιας
αδερφε επειδη εχω και 2 παιδια δεν γινεται να παρω αμαξι σαν το mx5. για το rx8 εχεις να πεις κατι? επισης μια παλια γκομενα μου ειχε ενα audi a3 1.4 122ps ασπρο, πολυ ωραιο αμαξι. Το σ3 τελικα οδηγησα ενα σημερα και να σας πω την αληθεια ενω εχει τρελο ηχο και γκαζι (μαμα ητανε το αμαξι) σκεφτομουν απο μεσα μου τα κερατα που καιει και το κοστος συντηρησης και λεω ασε μακρια.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
Rx8 δεν ξέρω τι καταναλώνει περισσότερο βενζίνη η λάδι αχαχαχαχαχαχααδερφε επειδη εχω και 2 παιδια δεν γινεται να παρω αμαξι σαν το mx5. για το rx8 εχεις να πεις κατι? επισης μια παλια γκομενα μου ειχε ενα audi a3 1.4 122ps ασπρο, πολυ ωραιο αμαξι. Το σ3 τελικα οδηγησα ενα σημερα και να σας πω την αληθεια ενω εχει τρελο ηχο και γκαζι (μαμα ητανε το αμαξι) σκεφτομουν απο μεσα μου τα κερατα που καιει και το κοστος συντηρησης και λεω ασε μακρια.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
RX8...βενζινοβορος κινητηρας με αυξημενη καταναλωση λαδιου,ΠΑΝΤΑ ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ,με προβλημα συμπιεσης,ετσι ειναι απο την φυση του να γιατι δεν χρησιμοποιειται εδω+χρονια :-( φταινε+οι αυξημενοι ρυποι που παραγει ,ειτε μιλαμε για το COSMO 230PS ειτε για το CHALLENGE 192PS :thubsdown:αδερφε επειδη εχω και 2 παιδια δεν γινεται να παρω αμαξι σαν το mx5. για το rx8 εχεις να πεις κατι? επισης μια παλια γκομενα μου ειχε ενα audi a3 1.4 122ps ασπρο, πολυ ωραιο αμαξι. Το σ3 τελικα οδηγησα ενα σημερα και να σας πω την αληθεια ενω εχει τρελο ηχο και γκαζι (μαμα ητανε το αμαξι) σκεφτομουν απο μεσα μου τα κερατα που καιει και το κοστος συντηρησης και λεω ασε μακρια.
Ειναι ομως ενα μοναδικο,ιδιαιτερο αυτοκινητο
με την προυποθεση να αντεξεις το κοστος της ανακατασκευης η οποια,αν δεν εχει γινει,θα ειναι μονοδρομος :thubsdown:
Το θεμα με το θεμα που ανοιξες ειναι οτι το ΜΙΝΙ+το S3 ειναι αυτοκινητα διαφορετικης κατηγοριας
Αν θες κατι σαν καρτ με οροφη παρε το ΜΙΝΙ COOPER 1.6 120PS ατμοσφαιτικο,οχι τo S με τον κoμπρεσορα,αν μενεις στην Κοζανη ή σε μερος που πιανει ευκολα παγο απο τον επομενο μηνα,
παρε το S3 +θα αποσβεσεις την αυξημενη καταναλωση απο το μεγαλυτερο πληθος ανταλλακτικων μεταχειρησμενων+aftermarket για το S3+ξαδερφακια του
Τελος τα προφανη
Το MINI ειναι πιο ελκυστικο ενω το S3 ειναι πιο πρακτικο ειδικα για εσενα που εχεις παιδια
Το ASTRA G BERTONE CABRIO 2η γενια πως σου φαινεται;
Το RENAULT CLIO RS το γνωριζεις;2000cc 200+PS ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
Ιδια κατηγορία πάνω κατω είναι και το corsa opc απλα εκεινο ειναι 1600cc 192 άλογα με turbo , το καλο με τον 1600 θα ειναι τα μικρότερα τέλη κυκλοφορίας , απο εκει και περα ποιο ειναι πιο αξιόπιστο η ποιο καιει περισσότερη βενζινη δεν ξέρω , και φυσικα είναι και το θέμα εμφάνισης και τι αρέσει στον καθένα , η τι αρέσει στον νηματοθέτη στην περίπτωσή μαςRX8...βενζινοβορος κινητηρας με αυξημενη καταναλωση λαδιου,ΠΑΝΤΑ ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ,με προβλημα συμπιεσης,ετσι ειναι απο την φυση του να γιατι δεν χρησιμοποιειται εδω+χρονια :-( φταινε+οι αυξημενοι ρυποι που παραγει ,ειτε μιλαμε για το COSMO 230PS ειτε για το CHALLENGE 192PS :thubsdown:
Ειναι ομως ενα μοναδικο,ιδιαιτερο αυτοκινητο
με την προυποθεση να αντεξεις το κοστος της ανακατασκευης η οποια,αν δεν εχει γινει,θα ειναι μονοδρομος :thubsdown:
Το θεμα με το θεμα που ανοιξες ειναι οτι το ΜΙΝΙ+το S3 ειναι αυτοκινητα διαφορετικης κατηγοριας
Αν θες κατι σαν καρτ με οροφη παρε το ΜΙΝΙ COOPER 1.6 120PS ατμοσφαιτικο,οχι τo S με τον κoμπρεσορα,αν μενεις στην Κοζανη ή σε μερος που πιανει ευκολα παγο απο τον επομενο μηνα,
παρε το S3 +θα αποσβεσεις την αυξημενη καταναλωση απο το μεγαλυτερο πληθος ανταλλακτικων μεταχειρησμενων+aftermarket για το S3+ξαδερφακια του
Τελος τα προφανη
Το MINI ειναι πιο ελκυστικο ενω το S3 ειναι πιο πρακτικο ειδικα για εσενα που εχεις παιδια
Το ASTRA G BERTONE CABRIO 2η γενια πως σου φαινεται;
Το RENAULT CLIO RS το γνωριζεις;2000cc 200+PS ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
Πιο αξιοπιστο+πιο οικονομικο μαζι ειναι αυτο με την χαμηλοτερη ειδικη ισχυ,δηλ η αναλογια αλογατα ανα λιτροΙδια κατηγορία πάνω κατω είναι και το corsa opc απλα εκεινο ειναι 1600cc 192 άλογα με turbo , το καλο με τον 1600 θα ειναι τα μικρότερα τέλη κυκλοφορίας , απο εκει και περα ποιο ειναι πιο αξιόπιστο η ποιο καιει περισσότερη βενζινη δεν ξέρω , και φυσικα είναι και το θέμα εμφάνισης και τι αρέσει στον καθένα , η τι αρέσει στον νηματοθέτη στην περίπτωσή μας
Οπως τα συζηταμε το COOPER,χωρις S,ειναι η βελτιστη επιλογη για τον JOKER,ΑΛΛΑ δεν ειναι αυτοκινητο που φημιζεται για την αξιοπιστια του.
Ας μην ξεχναμε ειναι αυτοκινητα με πολλα χρονια αλλα κ χλμ στην πλατη τους,φτιαχτηκαν με σκοπο να κακοποιουνται κ περασαν την κριση με εκπτωσεις στην συντησηση τους
Υπαρχει βεβαια κ η επιλογη του R56,δηλ η 2η γενια του BMW MINI
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
τα αμαξια βενζινης με πολλα αλογα ανω των 1600 κυβικων ειναι ασυμφορα αν εχουν τουρμπο η κομπρεσορα ακομα χειροτερα. για το rx8 θα πω απλα οτι παιδια μεσα δεν θα εβαζα ποτε...
για Ελλαδα disel αεριο και υβριδικα ειναι η λυση. δεν λεω ηλεκτρικα γιατι δεν εχει η χωρα της υποδομες για φορτηση τους οταν θες να κανεις μεγαλες αποστασεις και ακομα και αν υπηρχαν θα εκανες αθηνα θεσσ/νικη 10 ωρες με τις αυτονομιες που εχουν τα ηλεκτρικα και της ωρα που κανουν να φορτησουν. συν οτι ειναι και πανακριβα (bmw εκοψε την παραγωγη της σειρας i γιατι δεν μπαινανε μεσα).
υβριδικο βενζινη/ηλεκτρ. ειναι μια καλη λυση. ξεχνας ομως γκαζια κτλ..
οι γκαζοφονιαδες πλεον πρεπει να εχουν μεγαλο πορτοφολι
για Ελλαδα disel αεριο και υβριδικα ειναι η λυση. δεν λεω ηλεκτρικα γιατι δεν εχει η χωρα της υποδομες για φορτηση τους οταν θες να κανεις μεγαλες αποστασεις και ακομα και αν υπηρχαν θα εκανες αθηνα θεσσ/νικη 10 ωρες με τις αυτονομιες που εχουν τα ηλεκτρικα και της ωρα που κανουν να φορτησουν. συν οτι ειναι και πανακριβα (bmw εκοψε την παραγωγη της σειρας i γιατι δεν μπαινανε μεσα).
υβριδικο βενζινη/ηλεκτρ. ειναι μια καλη λυση. ξεχνας ομως γκαζια κτλ..
οι γκαζοφονιαδες πλεον πρεπει να εχουν μεγαλο πορτοφολι
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.468
- Πόντοι
- 3.436
Εννοείται Audi άλλος σεβασμός άλλο κύρος αλλά καινούργιο γιατί το συγκεκριμένο θα δούλευε πάντα στο κόκκινο.
Ωραίο είναι κ το καινούργιο το A1 sportback, s time από επιδόσεις ok ποταμόπλοιο αλλά δεν περνάς απαρατήρητος..
Καλο κ το mini Cooper κ η μπέμπα κ η Mercedes αλλά στο Audi οι γκόμενές βλέπουν από πίσω το χρήμα κ έρχονται.
Κ η Audi βγάζει προβλήματα αλλά οφείλουμε να το παραδεχτούμε ότι έχει καταφέρει σε βάθος χρόνων κ έχει στήσει όνομα..
Ωραίο είναι κ το καινούργιο το A1 sportback, s time από επιδόσεις ok ποταμόπλοιο αλλά δεν περνάς απαρατήρητος..
Καλο κ το mini Cooper κ η μπέμπα κ η Mercedes αλλά στο Audi οι γκόμενές βλέπουν από πίσω το χρήμα κ έρχονται.
Κ η Audi βγάζει προβλήματα αλλά οφείλουμε να το παραδεχτούμε ότι έχει καταφέρει σε βάθος χρόνων κ έχει στήσει όνομα..
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Εμενα ο κολητος μου με εχει πριξει να κρατησω το qashqai μου. 1.5 χρονο το εχω ολοκαινουριο το πηρα αλλα αν το κρατησω εγω τοτε θα πρεπει να δινω 220ε το μηνα στην δοση του και εγω του λεω οτι θα ζοριζομαι πολυ με αυτην την δοση καθε μηνα με τα εξοδα που εχω και αυτος μου λεει οτι αν παρω γρηγορο κτλπ θα μου βγαινει πιο φτηνα που εκει δεν συμφωνο. Να πω επισης οτι ειμαι λατρεις των ιαπωνικων π.χ αγαπημενο αυτοκινητο ειναι το GTR αλλα και τα γερμανικα μου αρεσουν εχω αδυναμια στις porsche audi mercedes οχι τοσο στα bmw γιατι οσοι ειχαν ολο προβληματα τους εβγαζαν και εγω παλια vw golf που ειχα το ειχα σιχαθει. Με yaris που ηταν το 1ο μου αμαξι και τωρα με το qashqai δεν μου εβγαλαν ποτε τιποτα. Αν τυχον κρατησω το qq τερμα οι προσωπικες μικρες απολαυσεις σε εξοδους και πουτανες για 1 χρονο τουλαχιστον μεχρι να σταθω στα ποδια μου.
Π.χ ο πατερας μου μου λεει το εξης. Γιατι να πληρωνεις για την δοση ενα τοσο καλο αμαξι, αναγκη εχεις τωρα να εχεις ενα τοσο καλο αμαξι κατσε στρωσου στην δουλεια και οταν βγαλεις λεφτα περνεις ενα και μεχρι τοτε βολεψου με ενα μεταχειρισμενο τοσα υπαρχουν θα βρεις ενα.
Π.χ ο πατερας μου μου λεει το εξης. Γιατι να πληρωνεις για την δοση ενα τοσο καλο αμαξι, αναγκη εχεις τωρα να εχεις ενα τοσο καλο αμαξι κατσε στρωσου στην δουλεια και οταν βγαλεις λεφτα περνεις ενα και μεχρι τοτε βολεψου με ενα μεταχειρισμενο τοσα υπαρχουν θα βρεις ενα.
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Η πιο έξυπνη αγορά αυτοκινήτου είναι αυτή ενός ελαφρός μεταχειρισμένου 3 ετών.
Και έχει χάσει σημαντικό μέρος από την αξία ενός καινούργιου αλλά και ουσιαστικά καινούργιο είναι.
Και έχει χάσει σημαντικό μέρος από την αξία ενός καινούργιου αλλά και ουσιαστικά καινούργιο είναι.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Η πιο έξυπνη αγορά αυτοκινήτου είναι αυτή ενός ελαφρός μεταχειρισμένου 3 ετών.
Με 7000 8000 παιρνω τιποτα? 3ετιας που λες
Εβαλα στο car.gr αναζητηση απο 7 - 8 χιλιάρικα και χρονολογια 2015-2016 και εβγαλε γυρω στα 500 αυτοκινηταΜε 7000 8000 παιρνω τιποτα? 3ετιας που λες
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 4.125
Μακριά και από τα δύο. Βγάζουν προβλήματα και τα δύο. Και τα ανταλλακτικά πανάκριβα!!. :thubsdown: :thubsdown:
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Εβαλα στο car.gr αναζητηση απο 7 - 8 χιλιάρικα και χρονολογια 2015-2016 και εβγαλε γυρω στα 500 αυτοκινητα
Θελω να ειναι με 120 ιππους και πανω.Και 1400 εως 1800 κυβικα. Δεν με ενδιαφερει να παρω ενα αμαξι το οποιο να μην το ευχαριστιεμαι.
Να απαντησω εγω στην δικια μου ερωτηση.
Βρηκα απο το 2012 και μετα. Alfa romeo mito, alfa romeo giulietta, suzuki swift sport και skoda fabia vrs. Απο αυτα το skoda μου αρεσε αλλα το swift φαινεται το πιο αξιοπιστο. Εχει κανεις εμπειρια απο swift sport? Αυτο πρεπει να ειναι παναλαφρο και με 120 αλογα που εχει πρεπει να ειναι γρηγορουτσικο.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Μακριά και από τα δύο. Βγάζουν προβλήματα και τα δύο. Και τα ανταλλακτικά πανάκριβα!!. :thubsdown: :thubsdown:
Η συζητηση εχει πλεον φυγει απο τα 2 που ειχα στο μυαλο μου αρχικα. Το s3 πανακριβο στην βενζινη του και 2.0λιτρο ενω το mini βγαζει πολλα προβληματα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
Ρε παιδες το μοτερ που ειχαν το Skoda Fabia RS, Polo GTi, Ibiza cupra γιατι δεν κυκλοφορησαν πολλα απο αυτα τα αυτοκινητα? Βγαλανε προβληματα? γιατι ειναι καλες επιλογες γυρω στα 9000ε 1.4 180 αλογα.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
Κρατα το Nissan κ κατεβα μεταξιΕμενα ο κολητος μου με εχει πριξει να κρατησω το qashqai μου. 1.5 χρονο το εχω ολοκαινουριο το πηρα αλλα αν το κρατησω εγω τοτε θα πρεπει να δινω 220ε το μηνα στην δοση του και εγω του λεω οτι θα ζοριζομαι πολυ με αυτην την δοση καθε μηνα με τα εξοδα που εχω και αυτος μου λεει οτι αν παρω γρηγορο κτλπ θα μου βγαινει πιο φτηνα που εκει δεν συμφωνο. Να πω επισης οτι ειμαι λατρεις των ιαπωνικων π.χ αγαπημενο αυτοκινητο ειναι το GTR αλλα και τα γερμανικα μου αρεσουν εχω αδυναμια στις porsche audi mercedes οχι τοσο στα bmw γιατι οσοι ειχαν ολο προβληματα τους εβγαζαν και εγω παλια vw golf που ειχα το ειχα σιχαθει. Με yaris που ηταν το 1ο μου αμαξι και τωρα με το qashqai δεν μου εβγαλαν ποτε τιποτα. Αν τυχον κρατησω το qq τερμα οι προσωπικες μικρες απολαυσεις σε εξοδους και πουτανες για 1 χρονο τουλαχιστον μεχρι να σταθω στα ποδια μου.
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 715
- Πόντοι
- 301
φυλος ότι κοιτάς είναι wn group πάνω κάτω τα ίδια με τα υπέρ και κατά τους η γνώμη μου είναι ότι αν πάς για κάτι τέτοιο μεταχειρισμένο απαραίτητα βιβλίο σέρβις ενημερωμένο και διασταύρωση ότι γράφει με αντιπροσωπεία ψάξιμο καλό και όχι βιασύνεςΡε παιδες το μοτερ που ειχαν το Skoda Fabia RS, Polo GTi, Ibiza cupra γιατι δεν κυκλοφορησαν πολλα απο αυτα τα αυτοκινητα? Βγαλανε προβληματα? γιατι ειναι καλες επιλογες γυρω στα 9000ε 1.4 180 αλογα.