μας εχεις αναφερει καμια 10αρια αμαξια μεχρι τωρα
μικρα, μεγαλα, γρηγορα, αργα, στριφτερα, ταξιδιαρικα
δεν αποφασιζεις πρωτα απολα για τι ειδους χρηση θελεις κυριως το αυτοκινητο ?
εαν καταλαβα καλα εχεις παιδια, οποτε χρειαζεσαι αφθονους χωρους (μεγαλωνουν γρηγορα τα ατιμα)
εαν ειναι ετσι ξεχνα καλυτερα τα κουβαδακια τυπου swift clio-fiesta-corsa - οπως και τα δηθεν τετραθεσια rx8-tt
μεινε καλυτερα ζορισμενος με το nissan που εχεις παρει καινουριο και το ξερεις, παρα ενα μεταχειρισμενο 10ετιας που ουτε καν θα ξερεις ποσο το εχουν σκισει και τι βλαβες θα σου βγαλει
Επειδη νομιζω ειμουν πολυ συγκεκριμενος στο τι θελω θα στα πω εν συντομια.
Οσον αναφορα τα παιδια εχω ναι ενα μεγαλο ενα μικρο. Αυτο σημαινει οτι θελω χωρο για να μπει ενα καθισμα. Εκδρομες και τετοια με τα παιδια η να βαλω πολλες βαλιτσες δεν παιζει οποτε παμε παρακατω.
Θελω ενα αμαξι που να κανει γυρω στα 8000 9000ε, να ειναι ακομα ομορφο σχετικα, γρηγορο για να το ευχαριστιεμαι οταν το οδηγαω. Θελω να εχει το πατημα του οταν πρεπει. Οπως ελεγε και ενας τυπας που οδηγουσε type r ειναι σαν τον τζεκιλ και χαιντ. Την μια παει σαν ενα νορμαλ αμαξι αλλα μολις παρει μπρος ο vtec αντε γεια. Επισης θα προτιμουσα αμαξια εως 1800 κυβικα λογω τελων κτλπ.
Το ΤΤ και ομορφο ακομα ειναι, και τα παιδια χωρανε μεσα και γκαζι λογικα εχει (μιλαω για την εκδοση με τα 225αλογα) και ειναι και audi που σημαινει ποιοτητα.
Τα πρωτα αμαξια που ειχα βαλει τα απεριψα το σ3 γιατι εχει τρελη καταναλωση και θα θελει τρελη συντηρηση (αυτα θελω να δω σχετικα με το ΤΤ) το μινι ακουσα απο πολλους οτι βγαζει πολλα θεματα και θα το εχω καθε μερα συνεργειο. Το ρχ8 απο γυναικα μου ειπε τα χειροτερα αλλα επειδη οι γυναικες δεν πολυ ασχολουντε με αμαξια σοβαρα θα παρω και αλλες γνωμες γιατι οσοι εχουν ρχ8 και το συντηρουν σωστα εχουν βγει και το υπερασπιζουν παρα πολυ ενω ξερουμε ολοι τι λενε για το κινητηρα οτι καιει πολυ λαδι κτλπ κτλπ. Εμφανισιακα παντως και σαν αυτο που ψαχνω και το ρχ8 και το ΤΤ ακομα και το μινι μου κανουν κλικ. Τα υπολοιπα που αναφεραμε εδω π.χ επ3 type r corolla ts κατι 320si κατι α4 δεν μρ ελκυουν τα βρισκω μεγαλα και δεν χρειαζομαι μεγαλο. Ειμαι 30+++ δεν ειμαι πιτσιρικας οπως εγραψε καποιος, δουλεια εχω, το αμαξι θα το χρησιμοποιω κυριως για να πηγαινω δουλεια η οποια να πω απο παρκινγκ δεν θα εχω θεμα, θελω να ειναι καπως οικονομικο αν γινεται, μην ειναι σ3 που μολις το πατησεις εχει καταναλωση 30λτ/100χλμ. Και να ειναι μικρουτσικο σπορτ.