Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 456
κι εσυ εντυπωσιακος ρεπορτερ μου !
Τα παραλές.κι εσυ εντυπωσιακος ρεπορτερ μου !
Εντυπωσιακά τα όσα γράφεις.κι εσυ εντυπωσιακος ρεπορτερ μου !
Αν τη γνωρίζει κανείς την κοπέλα , ας την ενημερώσει ότι υπάρχει ένας ψυχακιας stalker που ασχολείται συνέχεια μαζί της, να προσέχειΣαν σήμερα 1 Ιουλίου 2007 έγινε ο γάμος Μίνας Βάρσου και Σωτήρη Δανέζη.
Εξυπνάδες....Αν τη γνωρίζει κανείς την κοπέλα , ας την ενημερώσει ότι υπάρχει ένας ψυχακιας stalker που ασχολείται συνέχεια μαζί της, να προσέχει
ειναι ενταξει παιδι ρε συ φιλε... απλα της εχει αδυναμιαΑν τη γνωρίζει κανείς την κοπέλα , ας την ενημερώσει ότι υπάρχει ένας ψυχακιας stalker που ασχολείται συνέχεια μαζί της, να προσέχει
Σε ευχαριστώ.Και σε σένα είναι αδυναμία βλέπω.ειναι ενταξει παιδι ρε συ φιλε... απλα της εχει αδυναμια
αδυναμια ναι... λιβανιστηρι μπααα...Σε ευχαριστώ.Και σε σένα είναι αδυναμία βλέπω.
Πολύ σωστά τα θέτεις.αδυναμια ναι... λιβανιστηρι μπααα...
Δε νομίζω, τύπε. Απλά είναι καψουρομάνα, ο τύπος.Αν τη γνωρίζει κανείς την κοπέλα , ας την ενημερώσει ότι υπάρχει ένας ψυχακιας stalker που ασχολείται συνέχεια μαζί της, να προσέχει
Είσαι τρομερός.Και πολύ τυχερός που την έχεις συναντήσει....Δε νομίζω, τύπε. Απλά είναι καψουρομάνα, ο τύπος.
@satov1 Δικέ μου, αν ήξερα ότι είσαι τόσο καψούρης, θα της είχα ζητήσει αυτόγραφο τότε που την συνάντησα.
Επίσης, όχι PMs please. Ο Οικονομόπουλος είμαι;
Γουστάρει χιόνια, πάντως. Στείλτης καμιά φωτό από Περτούλι ξερω γω και πες της "μωρό μου θα γίνω χιονάνθρωπος για πάρτη σου".
και πολυ καλα κανει,μεγιστη καυλιάρα και υπέροχη εμπνευση για να τραβηξεις μαλακια.Ένας τύπος στη δουλειά, έχει φάει κόμπλα με την Αλεξάνδρα Δουβαρά.
Είναι όλο το πρωΐ στο ertnews και περιμένει πότε θα σκάσει μύτη στο δελτίο.
Χαιδεύεται κανονικά ο τύπος, δε μασάει τ' αρχίδια του. Προβλέπω καμιά μέρα να βρει το γραφείο του χάλια η καθαρίστρια.
Πολύ ωραία γυναίκα.και πολυ καλα κανει,μεγιστη καυλιάρα και υπέροχη εμπνευση για να τραβηξεις μαλακια.
Σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω φάει κόμπλα άπειρα χρόνια με την Σταυρούλα Χριστοφιλέα και όπου το λέω με κοιτάνε με απορία.Είσαι τρομερός.Και πολύ τυχερός που την έχεις συναντήσει....
Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα , κατά τον argyrotoxo, συνιστά υπόδειγμα ώριμης γοητείας.Σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω φάει κόμπλα άπειρα χρόνια με την Σταυρούλα Χριστοφιλέα και όπου το λέω με κοιτάνε με απορία.
Λέω ρε μαλάκες, στην ηλικία μου πρέπει να είναι, άσχημη δε νομίζω να μπορεί να την πει κανείς, τη γουστάρω ξερω γω, περί ορέξεως που λένε.