satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.071
- Πόντοι
- 5.956
Πολύ όμορφη.Θεωρώ ότι είναι classy, όπως ήταν παλιότερα και η Ευρυδίκη Χάντζιου. Δεν έχανα δελτίο επίσης.![]()
Πολύ όμορφη.Θεωρώ ότι είναι classy, όπως ήταν παλιότερα και η Ευρυδίκη Χάντζιου. Δεν έχανα δελτίο επίσης.![]()
Και η Μίνα Βάρσου είναι classy γυναίκα.Θεωρώ ότι είναι classy, όπως ήταν παλιότερα και η Ευρυδίκη Χάντζιου. Δεν έχανα δελτίο επίσης.![]()
Πολύ δυνατή άποψη.Πάντως πολύ τυχερός από όλες τις απόψεις ο Σωτήρης Δανέζης που την παντρεύτηκε.Δε νομίζω, τύπε. Απλά είναι καψουρομάνα, ο τύπος.
@satov1 Δικέ μου, αν ήξερα ότι είσαι τόσο καψούρης, θα της είχα ζητήσει αυτόγραφο τότε που την συνάντησα.
Επίσης, όχι PMs please. Ο Οικονομόπουλος είμαι;
Γουστάρει χιόνια, πάντως. Στείλτης καμιά φωτό από Περτούλι ξερω γω και πες της "μωρό μου θα γίνω χιονάνθρωπος για πάρτη σου".
Στις classy παρουσίες διαπρέπει ο συναγωνιστής argyrotoxos.Θεωρώ ότι είναι classy, όπως ήταν παλιότερα και η Ευρυδίκη Χάντζιου. Δεν έχανα δελτίο επίσης.![]()
Kάτι παρόμοιο με τη Λίνα Δρούγκα για σένα....εχει παρει φωτιά το καυλί σου για την μίνα χααχ
Μέσα στην απόλυτη κάβλα !!!!!!!!!!!!!!!!Εκπληξη.
![]()
Πολύ ωραία γυναίκα πράγματι.Μέσα στην απόλυτη κάβλα !!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε δυνατά.Μέσα στην απόλυτη κάβλα !!!!!!!!!!!!!!!!
Πότε την είδες από κοντά?Πρόσφατα?Δε νομίζω, τύπε. Απλά είναι καψουρομάνα, ο τύπος.
@satov1 Δικέ μου, αν ήξερα ότι είσαι τόσο καψούρης, θα της είχα ζητήσει αυτόγραφο τότε που την συνάντησα.
Επίσης, όχι PMs please. Ο Οικονομόπουλος είμαι;
Γουστάρει χιόνια, πάντως. Στείλτης καμιά φωτό από Περτούλι ξερω γω και πες της "μωρό μου θα γίνω χιονάνθρωπος για πάρτη σου".