You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίνα Ιορδανίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 648
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μπαζόλα είναι ρε παιδιά...
χρυσό κορίτσι όμως!
α ρε Μικαέλα....(το πραγματικο της ονομα..) ΜΟΥΝΑΡΟΣ....την γαμαγαμε με 100€ ακριβως 10 χρονια πριν.....την τελαυταια 5ετια ειναι σε συνεχη πτωτικη φαση και την τελαυταια 2ετια με χαμενα ιχνη. Ελπίζω να μην έχει γινει απολιφαδι απο τα drugs γιατι λιγο μυαλο να ειχε θα ειχψε κονομησει και τωρα θα το επαιζε πορνοσταρ....
βεβαια, οι αποψψεις για την Μικαελα διιστανται....εχουν γραφτει σεντονια...εγω ημουν απο τους θετικους προς αυτη..εχω γαμησει καλα και (σχετικα) vfm
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
α ρε Μικαέλα....(το πραγματικο της ονομα..) ΜΟΥΝΑΡΟΣ....την γαμαγαμε με 100€ ακριβως 10 χρονια πριν.....την τελαυταια 5ετια ειναι σε συνεχη πτωτικη φαση και την τελαυταια 2ετια με χαμενα ιχνη. Ελπίζω να μην έχει γινει απολιφαδι απο τα drugs γιατι λιγο μυαλο να ειχε θα ειχψε κονομησει και τωρα θα το επαιζε πορνοσταρ....
βεβαια, οι αποψψεις για την Μικαελα διιστανται....εχουν γραφτει σεντονια...εγω ημουν απο τους θετικους προς αυτη..εχω γαμησει καλα και (σχετικα) vfm
Tην είχα πετύχει σε μια πλαζ στH βούλα, είχαμε παίξει ρακέτες και μετά λέω από που το ξέρω το πουτανάκι αυτό??? μα ναι η μηνα που έκανε περατζάδα στην κηφισία με κάτι παππούδες και τι γαμούσες για 2,3 κατοστορικα!
επέστρεψε η μαντάμ ??????
δυστυχώς από ό,τι ξέρω εγώ όχι
αν ξέρει κανείς κάτι, ας ενημερώσει παρακαλώ
ναι ναι, χάλια πολύ
Παιδες σορρυ αλλα ειναι καβλοκουδουνο.... Εχει χαθει οντως αρκετο διαστημα την και φιλη στο ΦΒ,αλλα πλεον ουτε εκει.Ενα τηλεφωνο πουειχα καποια στιγμη εκλεισε κ το εσβησα.Απο τις φωτο που ανεβαζε ειταν ολο διακοπες με πουρα και μαλλον αυτο κανει ακομα
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
μιλενα....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 506
ρε παιδιά, θα ήθελα τις γνώσεις σας για την συγκεκριμένη, γιατί χθες μου έστειλε αίτημα φιλίας (φυσικά το αποδέχθηκα) ποια είναι η συγκεκριμένη μουνα; είναι η ίδια που έχει παίξει στη τσοντα η Λαουρα στο Λουτρακι (κάπως έτσι) μοιάζει αρκετά!! Κάτι έχω ακούσει και για βίζιτες...
Συνημμένα
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
GIORGOSK,αυτή που σου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook,είναι η Μίνα Ιορδανίδου.Δεν έχει παίξει σε τσόντα,τουλάχιστον μέχρι στιγμής...
Αυτή που παίζει στην τσόντα,είναι η Λάουρα (ή αλλιώς Σοφία η ξαπλωτή,γνωστή από τις βίζιτες που έκανε) όπως σωστά αναφέρεις....
Στο Alter πριν 4-5 χρόνια περίπου και στην εκπομπή showbiz news,με τον Βασίλη Δρυμούση (ήταν η εκπομπή που έκανε promotion,τις συγκεκριμένες κοπέλες και όχι μόνο αυτές) είχε δείξει ένα βίντεο που ήταν μαζί και οι δύο,η Μίνα με την Λάουρα,και έπαιζαν (ας πούμε) μπιλιάρδο....Τότε ήταν πολύ καλές και οι δύο,ειδικά η Λάουρα....Αλλά μετά "χάλασαν" αρκετά....Από τις πλαστικές ίσως...
Βίζιτες έκανε και η Μίνα,άλλωστε και τα παιδιά παραπάνω,αλλά περισσότερο σε προηγούμενες σελίδες,κάτι αντίστοιχο αναφέρουν....
Την είχα και εγώ φίλη,όταν είχα Facebook,αλλά δεν δοκίμασα κάτι μαζί της......πρώτον δεν μου άρεσε τόσο και δεύτερον θα ζήταγε αρκετά....
Αυτή που παίζει στην τσόντα,είναι η Λάουρα (ή αλλιώς Σοφία η ξαπλωτή,γνωστή από τις βίζιτες που έκανε) όπως σωστά αναφέρεις....
Στο Alter πριν 4-5 χρόνια περίπου και στην εκπομπή showbiz news,με τον Βασίλη Δρυμούση (ήταν η εκπομπή που έκανε promotion,τις συγκεκριμένες κοπέλες και όχι μόνο αυτές) είχε δείξει ένα βίντεο που ήταν μαζί και οι δύο,η Μίνα με την Λάουρα,και έπαιζαν (ας πούμε) μπιλιάρδο....Τότε ήταν πολύ καλές και οι δύο,ειδικά η Λάουρα....Αλλά μετά "χάλασαν" αρκετά....Από τις πλαστικές ίσως...
Βίζιτες έκανε και η Μίνα,άλλωστε και τα παιδιά παραπάνω,αλλά περισσότερο σε προηγούμενες σελίδες,κάτι αντίστοιχο αναφέρουν....
Την είχα και εγώ φίλη,όταν είχα Facebook,αλλά δεν δοκίμασα κάτι μαζί της......πρώτον δεν μου άρεσε τόσο και δεύτερον θα ζήταγε αρκετά....
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
GIORGOSK,αυτή που σου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook,είναι η Μίνα Ιορδανίδου.Δεν έχει παίξει σε τσόντα,τουλάχιστον μέχρι στιγμής...
3-4 ΩΡΕΣ 400 ΕΥΡΑ
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 506
για αληθινό μου φαίνεται....και εγώ την είχα φιλη στο φβ πριν χρόνια..αλλά το είχε σβήσει μετά και μάλλον την είχε κάνει για εξωτερικό..σιγούρεψου αν είναι αληθινό το προφίλ...δώσε λινκ..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
για αληθινό μου φαίνεται....
Στους αγαπημένους της αθλητές έχει και τον Ζουέλα