Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Για πουτσα καλη ειναι!
Η κοπέλα έπαθε μεγάλη ζημιά. Τι να λέμε τώρα. Ευτυχώς που ζει!
το εκανε η οικογενεια για τα περουσιακα αλλα δεν τους βγηκε..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΣΗΡΙΑΛ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ
ΜΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Τις πλήρωνε τύπε μου με τον μήνα ο συγχωρεμένος , συνοδοί ήταν όχι απλές φίλες …. Κρίμα θα μπορούσε να ήθελε οποία είχε αλλά επέλεξε την άβυσσο το όνειρο …… Τον καταλαβαίνω εν μέρη … αλλά λυπαμε πολύ που έχασε αδικα την ζωή του !! Ο καλός καλό δεν έχει !!To πιθανότερο είναι πως ήταν βίζιτα γιατί ο Παντελής πήδαγε και τη Βοσκανίδου που είναι γνωστή βίζιτα.
Έχει πολύ έκφυλο πρόσωπο για να της τον τριβής στα χειλάκια και να την χυνεις κάθε μέρα στην μάπα μετά από ένα άγριο σεξ από πίσω …αλλά και από μπροςΓια πουτσα καλη ειναι!
το ξέρεις με σιγουριά φιλαράκι? ενδιαφέρομαι ζεστά. Δεν με πειράζει και να πλειοδοτήσω.Τις πλήρωνε τύπε μου με τον μήνα ο συγχωρεμένος , συνοδοί ήταν όχι απλές φίλες …. Κρίμα θα μπορούσε να ήθελε οποία είχε αλλά επέλεξε την άβυσσο το όνειρο …… Τον καταλαβαίνω εν μέρη … αλλά λυπαμε πολύ που έχασε αδικα την ζωή του !! Ο καλός καλό δεν έχει !!
φίλε και άγνοια να έχεις, δεν στέκει ούτε με τη λογική αυτό που λες. Το βυζί θέλει ολική αναισθησία ξέρεις...η απάντηση είναι όχι το είχε φτιάξει από πρινΑν δεν κάνω λάθος έβαλε βύζους τώρα τελευταία. Άρα χρήμα για πλαστικό υπάρχει, λογικά θα υπάρχει και χορηγός, ή βιζιτάρει σε στενό κύκλο....
Βγάζει όντως μία επιθυμία να σπάσεις το κρεβάτι!Έχει πολύ έκφυλο πρόσωπο για να της τον τριβής στα χειλάκια και να την χυνεις κάθε μέρα στην μάπα μετά από ένα άγριο σεξ από πίσω …αλλά και από μπρος
Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαΖι της αλλά δεν απαντάει … Αν το καταφερο θα της ρίξω τέτοιο γαμηση μα τέτοιο γαμηση που δεν θα έχει ξαναδεί στην ζωή της η κοπέλα !! Μακάρι όσα λένε πιο πάνω το ότι δηλαδή τα κλειστά μαγαζιά και η κρίση να την κάνει να ανοιχτή σε πιο μεγάλο κύκλο βυζητας μπας και φάμε και εμείς ..αν και χλωμό το κωβο ..ηδομεν !! Παντός θα ήθελα μαΖης της αρχικά άγριο σεξ σε κανονική στάση σκίζοντας πρώτα τα ρούχα της … μετά κωλο κρατώντας την από τα μαλλιά ….. και τέλος θα της έχωνα τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα της ενώ ειμουν από πάνω της και θα την εχυνα δοξα πατρι καθώς μου ρούφαγε τα αρχιδια ως το λαρύγγι τηςΒγάζει όντως μία επιθυμία να σπάσεις το κρεβάτι!
Τύπε σε κόβω για gfe κι έτσιΈχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαΖι της αλλά δεν απαντάει … Αν το καταφερο θα της ρίξω τέτοιο γαμηση μα τέτοιο γαμηση που δεν θα έχει ξαναδεί στην ζωή της η κοπέλα !! Μακάρι όσα λένε πιο πάνω το ότι δηλαδή τα κλειστά μαγαζιά και η κρίση να την κάνει να ανοιχτή σε πιο μεγάλο κύκλο βυζητας μπας και φάμε και εμείς ..αν και χλωμό το κωβο ..ηδομεν !! Παντός θα ήθελα μαΖης της αρχικά άγριο σεξ σε κανονική στάση σκίζοντας πρώτα τα ρούχα της … μετά κωλο κρατώντας την από τα μαλλιά ….. και τέλος θα της έχωνα τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα της ενώ ειμουν από πάνω της και θα την εχυνα δοξα πατρι καθώς μου ρούφαγε τα αρχιδια ως το λαρύγγι της
ρε φίλε έξι χειρουργεία έχει κάνειΈχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαΖι της αλλά δεν απαντάει … Αν το καταφερο θα της ρίξω τέτοιο γαμηση μα τέτοιο γαμηση που δεν θα έχει ξαναδεί στην ζωή της η κοπέλα !! Μακάρι όσα λένε πιο πάνω το ότι δηλαδή τα κλειστά μαγαζιά και η κρίση να την κάνει να ανοιχτή σε πιο μεγάλο κύκλο βυζητας μπας και φάμε και εμείς ..αν και χλωμό το κωβο ..ηδομεν !! Παντός θα ήθελα μαΖης της αρχικά άγριο σεξ σε κανονική στάση σκίζοντας πρώτα τα ρούχα της … μετά κωλο κρατώντας την από τα μαλλιά ….. και τέλος θα της έχωνα τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα της ενώ ειμουν από πάνω της και θα την εχυνα δοξα πατρι καθώς μου ρούφαγε τα αρχιδια ως το λαρύγγι της
Μετά το σεξ θα πάει για έβδομορε φίλε έξι χειρουργεία έχει κάνει
Μεγάλε επειδή την παρακολουθώ καιρό στο instagram, έχω την εντύπωση ότι μέσα στο 2020-2021 έκανε αναβάθμιση στους βύζους. Οπότε μην κάνεις τον έξυπνο....φίλε και άγνοια να έχεις, δεν στέκει ούτε με τη λογική αυτό που λες. Το βυζί θέλει ολική αναισθησία ξέρεις...η απάντηση είναι όχι το είχε φτιάξει από πριν
Σε μπα να έχει κάνει 300 είναι μια καβλα !!! Μακάρι να κάτσει το σκηνικό και να την κατά γαμησω μακάρι !!ρε φίλε έξι χειρουργεία έχει κάνει
Το έφτιαξε ξανά είναι σίγουρο αυτό και φαινετεΜεγάλε επειδή την παρακολουθώ καιρό στο instagram, έχω την εντύπωση ότι μέσα στο 2020-2021 έκανε αναβάθμιση στους βύζους. Οπότε μην κάνεις τον έξυπνο....
και τι της είπες σύντροφε ? Αν της είπες να τη γαμήσεις, λογικό να μην απαντήσεις γιατί οι δουλειές της βίζιτας συνήθως δεν κλείνονται απ'το facebook...την έχω κι εγώ φίλη στο facebook και είναι γενικά νορμάλΈχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαΖι της αλλά δεν απαντάει … Αν το καταφερο θα της ρίξω τέτοιο γαμηση μα τέτοιο γαμηση που δεν θα έχει ξαναδεί στην ζωή της η κοπέλα !! Μακάρι όσα λένε πιο πάνω το ότι δηλαδή τα κλειστά μαγαζιά και η κρίση να την κάνει να ανοιχτή σε πιο μεγάλο κύκλο βυζητας μπας και φάμε και εμείς ..αν και χλωμό το κωβο ..ηδομεν !! Παντός θα ήθελα μαΖης της αρχικά άγριο σεξ σε κανονική στάση σκίζοντας πρώτα τα ρούχα της … μετά κωλο κρατώντας την από τα μαλλιά ….. και τέλος θα της έχωνα τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα της ενώ ειμουν από πάνω της και θα την εχυνα δοξα πατρι καθώς μου ρούφαγε τα αρχιδια ως το λαρύγγι της
ΓυναικάραΠανετοιμη και "ενισχυμένη" για τη νεα σεζον!!
Καμία σχέση ..μειλησα πολύ διακριτικά απλά της είπα θα ήθελα να κανονίσουμε για ένα ομορφο δείπνο αλλά και 2 μερο στις Σπέτσες με όλα πληρωμένα δικά μου φυσικά κτλ..αλλά δεν ..και τι της είπες σύντροφε ? Αν της είπες να τη γαμήσεις, λογικό να μην απαντήσεις γιατί οι δουλειές της βίζιτας συνήθως δεν κλείνονται απ'το facebook...την έχω κι εγώ φίλη στο facebook και είναι γενικά νορμάλ