ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Όχι το κορμί της είναι Άψογο. Μόνο σημάδια.
το είδες ? αν μπορείς πμ στείλτο
Όχι το κορμί της είναι Άψογο. Μόνο σημάδια.
Η ίδια βγήκε σήμερα στο Σταρ και το διέψευσε. Είπε πως είναι που της μοιάζει και σαν βασικό στοιχείο είναι ένα τατουάζ που έχει στο στήθος η πρωταγωνίστρια του βίντεο ενώ η ίδια η Μίνα δεν έχει.
ε τι απ΄τον κρίνο;απο κρεμπιεδες μαν?
Να τα βγάλει έξω να συγκρίνουμε
Το βίντεο το είχα κατεβάσει πριν κάποιες εβδομάδες από ένα volafile που στην αρχή νόμιζα πως όντως ήταν η Μίνα διότι της έμοιαζε καταπληκτικά και έδειχνε μια πιτσιρίκα που έκανα σόλο δαχτυλιασματα και έπιαζε με τους βυζους της. Πολλής ντόρος για το τίποτα
Με ποια έννοια το λες αυτό?
Το βίντεο το είχα κατεβάσει πριν κάποιες εβδομάδες από ένα volafile που στην αρχή νόμιζα πως όντως ήταν η Μίνα διότι της έμοιαζε καταπληκτικά και έδειχνε μια πιτσιρίκα που έκανα σόλο δαχτυλιασματα και έπιαζε με τους βυζους της. Πολλής ντόρος για το τίποτα
Με την εννοια οτι κι εμενα μ σρεσει η πλακιτσα αλλα αν δεν εχει αποκατασταθει η υγεια της κοπελλας δεν λεει....
Ήμουν σίγουρος για αυτό που γράφω. Σε τέτοια πράγματα δεν κάνει να λέμε ότι να ναι.
Τύπε, εμένα μου έστειλαν αλλά είναι μόνο το trailer, αν το βρεις ολόκληρο στείλε πμ. :S
Όποιος το έχει παιδιά, ας κάνει έναν κόπο να πει που το βρίσκουμε ή να το στείλει ;) Πάντως για να μην κάνει μήνυση, πιθανότατα να είναι η ίδια. Το ίδιο έγινε και με Καζαριάν...