Νέα

Μίλτος Τεντόγλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.818
Πόντοι
46.423

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.242
Πόντοι
2.846
τύποι εγώ θα γίνω αιρετικός...
καταρχάς σέβομαιτον αθλητή τεντόγλου (δεν θα μπορούσα εξάλλου να κάνω αλλιώς), την προσφορα του στον ελληνικό αθλητισμό, στη χώρα.
έχει πει μές το γήπεδο τα πάντα και κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα.
όσον αφορά όμως στο άτομο τεντόγλου προσωπικά τον έχω (σχεδον) στην κατηγορία τσιτσιπά. λίο κωλοπεδαρά, λίγο δηθενιά, λίγο κάπως.
και καλά "αιρετικός", "ασυμβίβαστος", "όλ στα παπάρια μου, εγώ ξέρω καλύτερα". μιλάμε για τα εξωαγωνιστικά.
δεν τον πολυπάω

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.242
Πόντοι
2.846
κι όποιος γράψει "στ'αρχίδια μας"....δεν ξέρω θα σκεφτώ :confused::grin::grin:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.448
Πόντοι
1.196
καταρχάς σέβομαιτον αθλητή τεντόγλου (δεν θα μπορούσα εξάλλου να κάνω αλλιώς), την προσφορα του στον ελληνικό αθλητισμό, στη χώρα.
όσον αφορά όμως στο άτομο τεντόγλου προσωπικά τον έχω (σχεδον) στην κατηγορία τσιτσιπά. λίο κωλοπεδαρά, λίγο δηθενιά, λίγο κάπως.
και καλά "αιρετικός", "ασυμβίβαστος", "όλ στα παπάρια μου, εγώ ξέρω καλύτερα". μιλάμε για τα εξωαγωνιστικά.
δεν τον πολυπάω
Δε νομίζω ότι το παίζει ασυμβίβαστος και κωλόπαιδο, κυρίως έχει ένα attitude ότι είμαι nerd με το αγώνισμα μου, δεν πολυσυγκινούμαι με βραβεύσεις, προβολή, κιριλίκια, υπερβολική δημοσιότητα κλπ. Αυτό το έχουν αρκετοί top αθλητές που είναι focused σε ένα πράγμα. Και για τον Γκάλη (που δεν τον πρόλαβα) λένε ότι ήταν κάπως έτσι και στην εποχή του πολλοί τον θεωρούσαν λίγο δήθεν, σνόμπ, αμερικανάκι κλπ.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.242
Πόντοι
2.846
Δε νομίζω ότι το παίζει ασυμβίβαστος, κυρίως έχει ένα attitude ότι είμαι nerd με το αγώνισμα μου, δεν πολυσυγκινούμαι με βραβεύσεις, προβολή, κιριλίκια, υπερβολική δημοσιότητα κλπ. Αυτό γενικά το έχουν πολλοί top αθλητές που είναι focused σε ένα πράγμα. Και για τον Γκάλη (που δεν τον πρόλαβα) λένε ότι ήταν κάπως έτσι και στην εποχή του πολλοί τον θεωρούσαν λίγο δήθεν, σνόμπ, αμερικανάκι κλπ.
ο γκάης ήταν "μηχανή" εντός εκτός γηπέδου. εξ ου και η συμπεριφορά τουπου ήταν ορίτζιναλ.
ο τεντογλου μου φαίνεται καπου "το παίζει" έτσι.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Και μένα κάπου με βάζει σε σκέψεις τόση χαλαρότητα και ταπεινότητα! Είναι ωραίο και εύκολο όταν είσαι πρωτοπόρος να το παίζεις ή και να είσαι όντως ,άνετος! Τον πραγματικό χαρακτήρα τον βλέπεις όταν αρχίζουν τα δύσκολα! Όταν θα έρθει κάποιος καλύτερος και θα αρχίσουν οι ήττες, ενώ έχεις μάθει να είσαι πρώτος ,τότε θα φανεί πόσο πραγματικά είναι αυτό που δείχνει τώρα! Γιατί ως Έλληνες έχουμε μια υπεροψία!
Θα ψάξψ να δώ τι έκανε ο Κουβανός με τα 5 χρυσά σε 5 ολυμπιάδες!!!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Και μένα κάπου με βάζει σε σκέψεις τόση χαλαρότητα και ταπεινότητα! Είναι ωραίο και εύκολο όταν είσαι πρωτοπόρος να το παίζεις ή και να είσαι όντως ,άνετος! Τον πραγματικό χαρακτήρα τον βλέπεις όταν αρχίζουν τα δύσκολα! Όταν θα έρθει κάποιος καλύτερος και θα αρχίσουν οι ήττες, ενώ έχεις μάθει να είσαι πρώτος ,τότε θα φανεί πόσο πραγματικά είναι αυτό που δείχνει τώρα! Γιατί ως Έλληνες έχουμε μια υπεροψία!
Θα ψάξψ να δώ τι έκανε ο Κουβανός με τα 5 χρυσά σε 5 ολυμπιάδες!!!
Οταν το 2022 ο Μίλτος έχασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν στο Ορεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών στο τελευταίο άλμα (ο Κινέζος Γουάνγκ έκανε 8,36 και τον άφησε δεύτερο με 8,32) στις δηλώσεις του δεν έψαξε για δικαιολογίες. «Κρίμα που το έχασα στο τελευταίο, αλλά θα ήταν ντροπή να κερδίσω με 8,32»,

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.448
Πόντοι
1.196
Οταν το 2022 ο Μίλτος έχασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν στο Ορεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών στο τελευταίο άλμα (ο Κινέζος Γουάνγκ έκανε 8,36 και τον άφησε δεύτερο με 8,32) στις δηλώσεις του δεν έψαξε για δικαιολογίες. «Κρίμα που το έχασα στο τελευταίο, αλλά θα ήταν ντροπή να κερδίσω με 8,32»,
Οι Έλληνες είμαστε drama kings, γι' αυτό ταυτιζόμαστε πιο εύκολα με αθλητές που εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματα τους, με το coolness και τον επαγγελματισμό δεν τα πάμε καλά. Ταυτιζόμαστε πιο πολύ με τον Καραλή που είναι εκδηλωτικός παρά με τον Τεντόγλου, όπως ταυτιζόμασταν πιο εύκολα με τον Γιαννάκη που έβγαζε πάθος, παρά με τον Γκάλη που ήταν "κρύος" επαγγελματίας ή τον Φασούλα που είχε ένα λίγο σταρχιδίστικο coolness, είναι η συλλογική μας ιδιοσυγκρασία έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Οι Έλληνες είμαστε drama kings, γι' αυτό ταυτιζόμαστε πιο εύκολα με αθλητές που εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματα τους, με το coolness και τον κάπως ψυχρό επαγγελματισμό δεν τα πάμε καλά. Μας είναι πιο εύκολο να ταυτιστούμε με τον Καραλή παρά με τον Τεντόγλου, όπως ταυτιζόμασταν πιο εύκολα με τον Γιαννάκη παρά με τον Γκάλη.
Ναι, είναι στην ψυχοσύνθεσή μας. Εν τω μεταξύ διαβάζω σχόλια ότι ο Τεντόγλου θυμίζει Τσιτσιπα.
Που είναι η νύχτα με τη μέρα στη συμπεριφορά. Μέλος μιας προβληματικής οικογένειας ο Τσιτσιπας, όπου το δημόσιο ξεκατίνιασμα και τα μπινελικια πάνε σύννεφο. Και μικρός ως αθλητής. Όλο στην πηγή φτάνει κι όλο κάτι πάει λάθος και νερό δεν πίνει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.448
Πόντοι
1.196
Ναι, είναι στην ψυχοσύνθεσή μας. Εν τω μεταξύ διαβάζω σχόλια ότι ο Τεντόγλου θυμίζει Τσιτσιπα.
Που είναι η νύχτα με τη μέρα στη συμπεριφορά. Μέλος μιας προβληματικής οικογένειας ο Τσιτσιπας, όπου το δημόσιο ξεκατίνιασμα και τα μπινελικια πάνε σύννεφο. Και μικρός ως αθλητής. Όλο στην πηγή φτάνει κι όλο κάτι πάει λάθος και νερό δεν πίνει.
Συμφωνώ ότι ο Τεντόγλου δε θυμίζει καθόλου Τσιτσιπά, αλλά διαφωνώ ότι είναι μικρός αθλητής ο Τσιτσιπάς. Ο τύπος είναι για χρόνια top-10. ΟΚ, δεν είναι Τζόκοβιτς ή Ναδάλ, αλλά δεν έχει πετύχει λίγα και προέρχεται και από χώρα χωρίς παράδοση στο άθλημα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ ότι ο Τεντόγλου δε θυμίζει καθόλου Τσιτσιπά, αλλά διαφωνώ ότι είναι μικρός αθλητής ο Τσιτσιπάς. Ο τύπος είναι για χρόνια top-10. ΟΚ, δεν είναι Τζόκοβιτς ή Ναδάλ, αλλά δεν έχει πετύχει λίγα και προέρχεται και από χώρα χωρίς παράδοση στο άθλημα.
Τοπ αθλητής είσαι όταν οι υπόλοιποι σε βλέπουν ως διεκδικητή τίτλων.
Αμφιβάλλω αν τον βλέπει κανείς τενίστας από τους κορυφαίους ως τετοιον.
Το να συμπληρώνεις απλά τη 10αδα, δε διαφωνώ ότι είναι σημαντικό, όμως το παλμαρέ είναι άδειο. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.650
Πόντοι
456
σαν προπονηητης τενις ισως μπορω να πω κατι, βεβαια,κι για να μην μου πουν και εδω οπως συνεβη ηδη στο νημα του Τσιτσιπα ,να παω να βουτηξκω τοκεφαλι μου σε καποια παραλια της Θηβας ,να ενημερωσω πως αυο μαλλον δεν ειναι δυνατον αφου απο οτι θυμαμαι η Θηβα δεν εχει παραλια ,και δεν μποιρω τεχνικοως να βουτηξω μομο το κεφαλι μου ,θα βραχει και το υπολοιπο σωμα, οπως επισης το γιατι να τρεχω στη Θηβα , αφου το σπιτι μου ειναι μολις 200 μετρα απο μια εξεραιτικης ποιοτητας νερου θαλασσας. Και παμε τωρα στα σοβαρα.Καταρχην και οι 2 μεχρι να φτασουν σε τοσο υψηλο επιπεδο εκαναν για πολλα χρονια πολυ σκληρη προπονηση .Τωρα στο αγωνιστικο μεροα , ο Τεντογλου εχει πρακτικα τη δυνατοτητα αν του βγει τελεια η τεχνικη ,ακομη και στο πρωτο αλαμα να μην χρειαστει καν δευτερο .Δηλαδη με ενα εναμιση λεπτο κοπωσης προσπαθειας, πρακτικα μπορει να παρει πρωτη θεσαη.Στο τενις ομως εχει συμβει κι ολας ,ο καθε Τστσιπας , μπορει να παιχει ακομη και 6 ωρες ,τρεχοντας πανω κατω δδεξια αριστερα ,κλπ, και στο υτελος να χαει ακομη και απο μια μπαλα που βρηκε σρο φιλε και αλαξε τελειως πορεια ,ναι ειναι στη πραξη εφικτο.Ε δεν ειναι φυσιολογικο να σπανε τα νευρα σου ,ενω στο μηκος ποτε προλαβαινει ο καθε Τεντογλου να τσαντιστει στο εναμιση λεπτο ? Το τενις προς πληροφορηση σας , ειναι το νο 1 παγκοσμιως απο τα ατομικα με τους περισσοτερους οχι απλως ασκουμενους αλλα που συμμετεχουν σε επισημρες βαθμολογουμενες διοργανωσεις, δεν ειναι καθολου ιδιο μετρο συγκρισης .Αν μπειτε σε ξενα σαιτ φορουμ που σχολιαζουν για το τενις θα δειτε πως ποτε κανενας δεν μιλαει ετσι υποτιμιτικα για το Τσιτσιπα, και οχι βεβαια μονο για αυτον .Μηπως επειση οι ξενοι σεβονται τις αξιες τη σκληρη δουλεια ενος αθλητη που εγτασε σε τετοιο επιπεδο? ενω εδω διαβαζεις εξευτελιστικα σχολια οπως το κολοπαιδο ,το κακομαθημενο της Εκαλης ,αυτο δυστυχως ειναι το επιπεδο μας.Ανθρωποι που ποτε δεν εχουν ουτε μια ημερα προσπαθησει να κανουν ενα τεοιο προγραμμα προπονησης ,ασε που πιθανοτατα στη μιση ωρα θα τους πηγαιναν σηκωτους με ασθενοφορο, κρινουν ,δικαζουν και καταδικαζουν αν και παντελως ασχετοι τετοιου επιπεδου αθλητες.Να τους θυμισω τελειωνοντας πως ο Τσιτσιπας ειναι μακραν ο καλυτερος τενιστας ολων των εποχων, και τωρα ο δευτερος ειναι ο στεφανος Σακαλλαριδης με κατατξη 432 ,καταλαβατε τη διαφιρα ,αφου λοιπον ο Τσιτσιπας ειναι κολοπαιδο και λουζερ ο Σακελλαριδης τι ειναι ? περισοτερο κολοπαιδο και μεγαλυτερος λουζερ?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
σαν προπονηητης τενις ισως μπορω να πω κατι, βεβαια,κι για να μην μου πουν και εδω οπως συνεβη ηδη στο νημα του Τσιτσιπα ,να παω να βουτηξκω τοκεφαλι μου σε καποια παραλια της Θηβας ,να ενημερωσω πως αυο μαλλον δεν ειναι δυνατον αφου απο οτι θυμαμαι η Θηβα δεν εχει παραλια ,και δεν μποιρω τεχνικοως να βουτηξω μομο το κεφαλι μου ,θα βραχει και το υπολοιπο σωμα, οπως επισης το γιατι να τρεχω στη Θηβα , αφου το σπιτι μου ειναι μολις 200 μετρα απο μια εξεραιτικης ποιοτητας νερου θαλασσας. Και παμε τωρα στα σοβαρα.Καταρχην και οι 2 μεχρι να φτασουν σε τοσο υψηλο επιπεδο εκαναν για πολλα χρονια πολυ σκληρη προπονηση .Τωρα στο αγωνιστικο μεροα , ο Τεντογλου εχει πρακτικα τη δυνατοτητα αν του βγει τελεια η τεχνικη ,ακομη και στο πρωτο αλαμα να μην χρειαστει καν δευτερο .Δηλαδη με ενα εναμιση λεπτο κοπωσης προσπαθειας, πρακτικα μπορει να παρει πρωτη θεσαη.Στο τενις ομως εχει συμβει κι ολας ,ο καθε Τστσιπας , μπορει να παιχει ακομη και 6 ωρες ,τρεχοντας πανω κατω δδεξια αριστερα ,κλπ, και στο υτελος να χαει ακομη και απο μια μπαλα που βρηκε σρο φιλε και αλαξε τελειως πορεια ,ναι ειναι στη πραξη εφικτο.Ε δεν ειναι φυσιολογικο να σπανε τα νευρα σου ,ενω στο μηκος ποτε προλαβαινει ο καθε Τεντογλου να τσαντιστει στο εναμιση λεπτο ? Το τενις προς πληροφορηση σας , ειναι το νο 1 παγκοσμιως απο τα ατομικα με τους περισσοτερους οχι απλως ασκουμενους αλλα που συμμετεχουν σε επισημρες βαθμολογουμενες διοργανωσεις, δεν ειναι καθολου ιδιο μετρο συγκρισης .Αν μπειτε σε ξενα σαιτ φορουμ που σχολιαζουν για το τενις θα δειτε πως ποτε κανενας δεν μιλαει ετσι υποτιμιτικα για το Τσιτσιπα, και οχι βεβαια μονο για αυτον .Μηπως επειση οι ξενοι σεβονται τις αξιες τη σκληρη δουλεια ενος αθλητη που εγτασε σε τετοιο επιπεδο? ενω εδω διαβαζεις εξευτελιστικα σχολια οπως το κολοπαιδο ,το κακομαθημενο της Εκαλης ,αυτο δυστυχως ειναι το επιπεδο μας.Ανθρωποι που ποτε δεν εχουν ουτε μια ημερα προσπαθησει να κανουν ενα τεοιο προγραμμα προπονησης ,ασε που πιθανοτατα στη μιση ωρα θα τους πηγαιναν σηκωτους με ασθενοφορο, κρινουν ,δικαζουν και καταδικαζουν αν και παντελως ασχετοι τετοιου επιπεδου αθλητες.Να τους θυμισω τελειωνοντας πως ο Τσιτσιπας ειναι μακραν ο καλυτερος τενιστας ολων των εποχων, και τωρα ο δευτερος ειναι ο στεφανος Σακαλλαριδης με κατατξη 432 ,καταλαβατε τη διαφιρα ,αφου λοιπον ο Τσιτσιπας ειναι κολοπαιδο και λουζερ ο Σακελλαριδης τι ειναι ? περισοτερο κολοπαιδο και μεγαλυτερος λουζερ?
Ο Δήμος Θηβαίων έχει παράλια και μεγάλου μήκους κιόλας. Μπορεί η Θήβα μέσα να μην εχει θάλασσα αλλά στα όρια του Δήμου της έχει μπόλικη.
Αν τα υπόλοιπα σχόλια αφορούν εμένα, να σου πω για το δικό μου άθλημα και το ποιός και πόσο θα μπορούσε να αντέξει την προπόνηση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
δεν τον πολυπάω
Τον Τσιτσιπά φίλε τον χαλάσαν τα λεφτά. Κάποτε έβγαλε πολλά και τώρα τρώει από τα έτοιμα. Ο Τεντόγλου όχι μόνο δεν είναι έτσι (εφόσον το άθλημα δεν έχει τόσα όσο το τέννις) αλλά είναι άτομο που έχει μάθει να αναγνωρίζει τις αξίες. Αν δεις τις τελευταίες μέρες έχει βγει σε βαιραλ την χειράψια που έδωσε στην κυρία που ίσιωνε την άμμο όταν αναγνώρισε στο πρόσωπό της μια πολλάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Τοπ αθλητής είσαι όταν οι υπόλοιποι σε βλέπουν ως διεκδικητή τίτλων.
Αμφιβάλλω αν τον βλέπει κανείς τενίστας από τους κορυφαίους ως τετοιον.
Το να συμπληρώνεις απλά τη 10αδα, δε διαφωνώ ότι είναι σημαντικό, όμως το παλμαρέ είναι άδειο. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό.
Αυτό ακριβώς όταν πάρει κάποιο μεγάλο grand slam τα συζητάμε κατά τα άλλα πολύ τι κάνει στο ινστα με καμιά γκόμενα που χωρίζει τα φτιάχνει χωρίζει...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Αυτό ακριβώς όταν πάρει κάποιο μεγάλο grand slam τα συζητάμε κατά τα άλλα πολύ τι κάνει στο ινστα με καμιά γκόμενα που χωρίζει τα φτιάχνει χωρίζει...
Τώρα διαβάζω ότι ο προπονητής του τον παράτησε γιατί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, ο Τσιτσιπας δεν είχε φιλοδοξίες για κατάκτηση τίτλων και δε δούλευε ανάλογα.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Τώρα διαβάζω ότι ο προπονητής του τον παράτησε γιατί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, ο Τσιτσιπας δεν είχε φιλοδοξίες για κατάκτηση τίτλων και δε δούλευε ανάλογα.
Ο πατέρας του δηλαδή; Η ο πιο πριν προπονητής του;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.744
Πόντοι
2.356
Ο πατέρας του δηλαδή; Η ο πιο πριν προπονητής του;
Συγγνώμη, λάθος δικό μου.
Ο γυμναστής του.
Όχι συμπεριφορά κορυφαίου αθλητή από όσα λέει.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτός ο τύπος μου αρέσει...
Μου βγάζει κάτι το γνήσιο, το cool, και δεν φαίνεται να έχει καβαλήσει το καλάμι. Φυσικά θα δείξει και στο μέλλον αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής όπως έλεγε ο Κουτσούμπας "τον πάω"

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Συγγνώμη, λάθος δικό μου.
Ο γυμναστής του.
Όχι συμπεριφορά κορυφαίου αθλητή από όσα λέει.

Ένας μόνο είχε κατακτήσει το δικαίωμα να είναι αθυροστομος και ήταν και τοπ τοπ .....Τζίμυ Κόνορ...τώρα το παιδάκι είναι ενα καβαλημενο πράγμα που επειδή έχει πάρει κάποια τουρνουα β και γ κατηγορίας ή έχει πλασαριστεί σε αυτά στους 8 έχει μαζέψει κάποια φράγκα πέρα από την οικ.ανεση της οικογένειας του...κάτι Μονακό φωτό και κάτι άλλα χαιλίκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom