σαν προπονηητης τενις ισως μπορω να πω κατι, βεβαια,κι για να μην μου πουν και εδω οπως συνεβη ηδη στο νημα του Τσιτσιπα ,να παω να βουτηξκω τοκεφαλι μου σε καποια παραλια της Θηβας ,να ενημερωσω πως αυο μαλλον δεν ειναι δυνατον αφου απο οτι θυμαμαι η Θηβα δεν εχει παραλια ,και δεν μποιρω τεχνικοως να βουτηξω μομο το κεφαλι μου ,θα βραχει και το υπολοιπο σωμα, οπως επισης το γιατι να τρεχω στη Θηβα , αφου το σπιτι μου ειναι μολις 200 μετρα απο μια εξεραιτικης ποιοτητας νερου θαλασσας. Και παμε τωρα στα σοβαρα.Καταρχην και οι 2 μεχρι να φτασουν σε τοσο υψηλο επιπεδο εκαναν για πολλα χρονια πολυ σκληρη προπονηση .Τωρα στο αγωνιστικο μεροα , ο Τεντογλου εχει πρακτικα τη δυνατοτητα αν του βγει τελεια η τεχνικη ,ακομη και στο πρωτο αλαμα να μην χρειαστει καν δευτερο .Δηλαδη με ενα εναμιση λεπτο κοπωσης προσπαθειας, πρακτικα μπορει να παρει πρωτη θεσαη.Στο τενις ομως εχει συμβει κι ολας ,ο καθε Τστσιπας , μπορει να παιχει ακομη και 6 ωρες ,τρεχοντας πανω κατω δδεξια αριστερα ,κλπ, και στο υτελος να χαει ακομη και απο μια μπαλα που βρηκε σρο φιλε και αλαξε τελειως πορεια ,ναι ειναι στη πραξη εφικτο.Ε δεν ειναι φυσιολογικο να σπανε τα νευρα σου ,ενω στο μηκος ποτε προλαβαινει ο καθε Τεντογλου να τσαντιστει στο εναμιση λεπτο ? Το τενις προς πληροφορηση σας , ειναι το νο 1 παγκοσμιως απο τα ατομικα με τους περισσοτερους οχι απλως ασκουμενους αλλα που συμμετεχουν σε επισημρες βαθμολογουμενες διοργανωσεις, δεν ειναι καθολου ιδιο μετρο συγκρισης .Αν μπειτε σε ξενα σαιτ φορουμ που σχολιαζουν για το τενις θα δειτε πως ποτε κανενας δεν μιλαει ετσι υποτιμιτικα για το Τσιτσιπα, και οχι βεβαια μονο για αυτον .Μηπως επειση οι ξενοι σεβονται τις αξιες τη σκληρη δουλεια ενος αθλητη που εγτασε σε τετοιο επιπεδο? ενω εδω διαβαζεις εξευτελιστικα σχολια οπως το κολοπαιδο ,το κακομαθημενο της Εκαλης ,αυτο δυστυχως ειναι το επιπεδο μας.Ανθρωποι που ποτε δεν εχουν ουτε μια ημερα προσπαθησει να κανουν ενα τεοιο προγραμμα προπονησης ,ασε που πιθανοτατα στη μιση ωρα θα τους πηγαιναν σηκωτους με ασθενοφορο, κρινουν ,δικαζουν και καταδικαζουν αν και παντελως ασχετοι τετοιου επιπεδου αθλητες.Να τους θυμισω τελειωνοντας πως ο Τσιτσιπας ειναι μακραν ο καλυτερος τενιστας ολων των εποχων, και τωρα ο δευτερος ειναι ο στεφανος Σακαλλαριδης με κατατξη 432 ,καταλαβατε τη διαφιρα ,αφου λοιπον ο Τσιτσιπας ειναι κολοπαιδο και λουζερ ο Σακελλαριδης τι ειναι ? περισοτερο κολοπαιδο και μεγαλυτερος λουζερ?