Για εμένα, είναι ζήτημα διάρκειας επιδόσεων σε συνδυασμό με μετάλλια. Ο Δήμας πήρε μέρος σε 4 Ολυμπιάδες, με 3 Χρυσά και 1 Αργυρό!!! Μιλάμε για 16 χρόνια στην κορυφή, όχι αστεία. Ελάχιστοι αθλητές οποιυδήποτε αγωνίσματος το έχουν καταφέρει .
Ο Αλεξάντερ Καρέλιν ας πούμε, ενώ είχε ίδια μετάλλια και διάρκεια με τον Πύρρο, είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο καλύτερος παλαιστής όλων των εποχών, στα βαρέα ελληνο ρωμαϊκής. Ήταν ΑΗΤΤΗΤΟΣ για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, σε σύγκριση με τον Πύρρο, είναι σε υψηλότερη θέση(εδώ που τα λέμε κιόλας, δεν ξέρω και πολλούς αθλητές με τέτοια κυριαρχία στο άθλημά τους) . Δηλαδή, σαν να ζητούσαμε από τον Πύρρο να κάνει συνεχώς παγκόσμια ρεκόρ για μεγάλο διάστημα, κάτι μάλλον ανώμαλο.
Ο Πετρούνιας, είναι ένας ακόμα αθλητής που είναι στους απόλυτα κορυφαίους των κρίκων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με συνεχείς διακρίσεις κιόλας. Τεράστιος αθλητής, προσωπικά μπροστά από Τεντόγλου για εμένα.
Ο Τεντόγλου, είναι σε πολύ καλό δρόμο να τους φτάσει και γιατί όχι, να τους περάσει, αν παραμείνει υγιής και προσηλωμένος στις προπονήσεις. Έχει και αυτός το ίδιο πάθος και σεμνότητα(σε σε σχέση με άλλους, προφανώς) όπως οι προηγούμενοι που ανέφερα. Ήδη έχει κάνει την μισή διαδρομή, ας πούμε.