Νέα

Μίλτος Τεντόγλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Σωστό αυτό που λες, αλλά πώς μπορούμε να τον συγκρίνουμε πχ με τον Πύρρο Δήμα ή τον Αντετοκούμπο όταν τα αθλήματα είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους
Είναι δύσκολη η σύγκριση σίγουρα με τον Πύρρο.
Ο Αντέτο αν δεν σηκώσει κούπα με την Εθνική δεν μπαίνει στην κουβέντα.
Εκτός και αν πάρει και 1-2 ακόμα τίτλους στο ΝΒΑ.

Federman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
800
Πόντοι
990
Μπράβο στο παλικάρι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Είναι δύσκολη η σύγκριση σίγουρα με τον Πύρρο.
Ο Αντέτο αν δεν σηκώσει κούπα με την Εθνική δεν μπαίνει στην κουβέντα.
Εκτός και αν πάρει και 1-2 ακόμα τίτλους στο ΝΒΑ.
Για εμένα, είναι ζήτημα διάρκειας επιδόσεων σε συνδυασμό με μετάλλια. Ο Δήμας πήρε μέρος σε 4 Ολυμπιάδες, με 3 Χρυσά και 1 Αργυρό!!! Μιλάμε για 16 χρόνια στην κορυφή, όχι αστεία. Ελάχιστοι αθλητές οποιυδήποτε αγωνίσματος το έχουν καταφέρει .

Ο Αλεξάντερ Καρέλιν ας πούμε, ενώ είχε ίδια μετάλλια και διάρκεια με τον Πύρρο, είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο καλύτερος παλαιστής όλων των εποχών, στα βαρέα ελληνο ρωμαϊκής. Ήταν ΑΗΤΤΗΤΟΣ για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, σε σύγκριση με τον Πύρρο, είναι σε υψηλότερη θέση(εδώ που τα λέμε κιόλας, δεν ξέρω και πολλούς αθλητές με τέτοια κυριαρχία στο άθλημά τους) . Δηλαδή, σαν να ζητούσαμε από τον Πύρρο να κάνει συνεχώς παγκόσμια ρεκόρ για μεγάλο διάστημα, κάτι μάλλον ανώμαλο.

Ο Πετρούνιας, είναι ένας ακόμα αθλητής που είναι στους απόλυτα κορυφαίους των κρίκων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με συνεχείς διακρίσεις κιόλας. Τεράστιος αθλητής, προσωπικά μπροστά από Τεντόγλου για εμένα.

Ο Τεντόγλου, είναι σε πολύ καλό δρόμο να τους φτάσει και γιατί όχι, να τους περάσει, αν παραμείνει υγιής και προσηλωμένος στις προπονήσεις. Έχει και αυτός το ίδιο πάθος και σεμνότητα(σε σε σχέση με άλλους, προφανώς) όπως οι προηγούμενοι που ανέφερα. Ήδη έχει κάνει την μισή διαδρομή, ας πούμε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Για εμένα, είναι ζήτημα διάρκειας επιδόσεων σε συνδυασμό με μετάλλια. Ο Δήμας πήρε μέρος σε 4 Ολυμπιάδες, με 3 Χρυσά και 1 Αργυρό!!! Μιλάμε για 16 χρόνια στην κορυφή, όχι αστεία. Ελάχιστοι αθλητές οποιυδήποτε αγωνίσματος το έχουν καταφέρει .

Ο Αλεξάντερ Καρέλιν ας πούμε, ενώ είχε ίδια μετάλλια και διάρκεια με τον Πύρρο, είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο καλύτερος παλαιστής όλων των εποχών, στα βαρέα ελληνο ρωμαϊκής. Ήταν ΑΗΤΤΗΤΟΣ για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, σε σύγκριση με τον Πύρρο, είναι σε υψηλότερη θέση(εδώ που τα λέμε κιόλας, δεν ξέρω και πολλούς αθλητές με τέτοια κυριαρχία στο άθλημά τους) . Δηλαδή, σαν να ζητούσαμε από τον Πύρρο να κάνει συνεχώς παγκόσμια ρεκόρ για μεγάλο διάστημα, κάτι μάλλον ανώμαλο.

Ο Πετρούνιας, είναι ένας ακόμα αθλητής που είναι στους απόλυτα κορυφαίους των κρίκων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με συνεχείς διακρίσεις κιόλας. Τεράστιος αθλητής, προσωπικά μπροστά από Τεντόγλου για εμένα.

Ο Τεντόγλου, είναι σε πολύ καλό δρόμο να τους φτάσει και γιατί όχι, να τους περάσει, αν παραμείνει υγιής και προσηλωμένος στις προπονήσεις. Έχει και αυτός το ίδιο πάθος και σεμνότητα(σε σε σχέση με άλλους, προφανώς) όπως οι προηγούμενοι που ανέφερα. Ήδη έχει κάνει την μισή διαδρομή, ας πούμε.
Συμφωνώ γενικά.
Πύρρος τρομερός.
Και ο Πετρούνιας.
Απλά η δυσκολία του στίβου και του απίστευτου ανταγωνισμού που έχει,νομίζω δίνει credits στον Τεντό.

Ανώτερος από τον Καρέλιν σε κυριαρχία και μετάλλια ήταν ο Φέλπς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
Συμφωνώ γενικά.
Πύρρος τρομερός.
Και ο Πετρούνιας.
Απλά η δυσκολία του στίβου και του απίστευτου ανταγωνισμού που έχει,νομίζω δίνει credits στον Τεντό.

Ανώτερος από τον Καρέλιν σε κυριαρχία και μετάλλια ήταν ο Φέλπς.
Σαχλαμάρες
Ο κορυφαίος αθλητής της Ελλάδος όλων των εποχών που εγινε κ φράση είναι ο Βασίλης Λυπηριδης

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.710
Πόντοι
6.056

Χαλκινο δεν ειχε παρει την τελευταια φορα ο Δημας?:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.710
Πόντοι
6.056

Ο Καρελιν εν τω μεταξυ ειχε δηλωσει οτι ο δυσκολοτερος αντιπαλος που εχει αντιμετωπισει ηταν ενα ψυγειο που το ανεβασε μονος του στον 4ο-5ο οροφο νομιζω:confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Ο Αλεξάντερ Καρέλιν ας πούμε, ενώ είχε ίδια μετάλλια και διάρκεια με τον Πύρρο, είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο καλύτερος παλαιστής όλων των εποχών, στα βαρέα ελληνο ρωμαϊκής. Ήταν ΑΗΤΤΗΤΟΣ για πάρα πολλά χρόνια.
Ήταν τρομακτικός ο τύπος.
Ο Γκάρντνερ πως τον κατάφερε ειναι τρομακτικό επίσης.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.710
Πόντοι
6.056
Ποιος ειναι αυτος?Ο Αμερικανος κτηνοτροφος που παλευε με τις αγελαδες του?Νομιζω εκει δεν εριξε ο Αμερικανος τον Καρελιν,απλα ο Καρελιν πηγε να τον σηκωσει και εχασε ποντο(κατι τετοιο δηλαδη):confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Ποιος ειναι αυτος?Ο Αμερικανος κτηνοτροφος που παλευε με τις αγελαδες του?Νομιζω εκει δεν εριξε ο Αμερικανος τον Καρελιν,απλα ο Καρελιν πηγε να τον σηκωσει και εχασε ποντο(κατι τετοιο δηλαδη):confused::confused::confused:
Αυτός

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
Ελληνορωμαϊκή πήγα στα δώδεκα να ασχοληθώ κ είχα ταλέντο όπως έλεγε ο δάσκαλος αλλά μια μέρα είδα να περνάει το τζενακι της Δευτέρας γυμνασιου με την κωλαρα κ να πηγαίνει κολυμβητήριο που ήταν δίπλα κ με κέρδισε ο υγρός στίβος :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.901
Πόντοι
5.506
Ο Καρελιν εν τω μεταξυ ειχε δηλωσει οτι ο δυσκολοτερος αντιπαλος που εχει αντιμετωπισει ηταν ενα ψυγειο που το ανεβασε μονος του στον 4ο-5ο οροφο νομιζω:confused::confused::confused:
πιπες....μου το εκανε προσφατα σε μετακομοιση ενας ρουμανος....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.710
Πόντοι
6.056
Χωρις 1-0?Δεν ανοιξες σκορ ρε μουνακι,γιατι ετσι?:undecided::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πιπες....μου το εκανε προσφατα σε μετακομοιση ενας ρουμανος....
Αλλο,τα καινουργια ειναι αφρος,μιλαμε για Σοβιετια τοτε,λογικα θα ζυγιζε οσο μισο λαντα το ψυγειο:coffee::confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Ελληνορωμαϊκή πήγα στα δώδεκα να ασχοληθώ κ είχα ταλέντο όπως έλεγε ο δάσκαλος αλλά μια μέρα είδα να περνάει το τζενακι της Δευτέρας γυμνασιου με την κωλαρα κ να πηγαίνει κολυμβητήριο που ήταν δίπλα κ με κέρδισε ο υγρός στίβος :confused:
Βλοντάκη εσύ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Χαλκινο δεν ειχε παρει την τελευταια φορα ο Δημας?:confused::confused::confused:
Σωστά.
Λόγω κανονισμών της εκείνης χρονικής περιόδου και μόνο. Στην ουσία, ο Γκάρντνερ απλά προσπαθούσε να τον αποφύγει και ο Καρέλιν τον κυνηγούσε. Σήμερα, οι κανονισμοί είναι πιο αυστηροί, ενθαρρύνουν την επίθεση, για να μην είναι και βαρετοί οι αγώνες για το κοινό. Αυτά μου είπε παλαιστής γνωστός μου, πάνω κάτω.

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.135
Πόντοι
11.956
Διαβάζω τα σχόλια από τους μύστες ...ποιος Πύρρος Δήμας με τα αναβολικά κάτω από την μπάρα ....ποιος Αντετοκούμπο χωρίς ναψ ψει προσφέρει τίποτα στην εθνική..........Τεντογλου μακράν ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας για πολλούς για διαφορετικούς λόγους... ειδικά το τελευταίο μόνο όσοι έχουν κάνει στην ζωή τους κάποιο άθλημα και πρωταθλητισμό μπορούν να καταλάβουν ...

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.207
Πόντοι
46.423
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα ατομικό άθλημα με ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ ...

Άρα ένας αθλητής ο οποίος αγωνίζεται μόνος του και διακρίνεται δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν αθλητή ομαδικού αθλήματος.

Άρα σε σχέση με τον Αντετοκούμπο, Γκάλη κλπ ... ο Τέντογλου σαφώς υπερισχύει.

Αναφορικά με τον Πύρρο Δήμα προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι υπερισχύει ο Τέντογλου λαμβάνοντας υπόψιν και τον ανταγωνισμό του αθλήματος.

Πετρούνιας και αυτός άξιος και κορυφαίος πίσω όμως από τον Τέντογλου.

Τσιτσιπάς και αυτός πολύ ψηλά στη λίστα καθότι όσοι ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν ότι το τέννις είναι ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά ατομικά αθλήματα στο πλανήτη και το να βρίσκεσαι στη κορυφαία 10αδα για 5+ έτη είναι ένα μοναδικό επίτευγμα λιγοστών αθλητών του τέννις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
Διαβάζω τα σχόλια από τους μύστες ...ποιος Πύρρος Δήμας με τα αναβολικά κάτω από την μπάρα ....ποιος Αντετοκούμπο χωρίς ναψ ψει προσφέρει τίποτα στην εθνική..........Τεντογλου μακράν ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας για πολλούς για διαφορετικούς λόγους... ειδικά το τελευταίο μόνο όσοι έχουν κάνει στην ζωή τους κάποιο άθλημα και πρωταθλητισμό μπορούν να καταλάβουν ...
Πλάκωσε να σχολιάσει και ο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ να πούμε...

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom