aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.724
- Πόντοι
- 11.956
Δεν βλέπω τους μύστες να κάνουν σύγκριση ποιος είναι καλύτερος....Τεντογλου...η Αντετοκούμπο...και ποιος έχει πετύχει οποίο πολλά πράγματα στην καριέρα του
Σκατο ερώτηση.Δεν βλέπω τους μύστες να κάνουν σύγκριση ποιος είναι καλύτερος....Τεντογλου...η Αντετοκούμπο...και ποιος έχει πετύχει οποίο πολλά πράγματα στην καριέρα του
Όπως τα λες είναι .....αλλά τόσο μεγάλο αθλητή και με διάρκεια...δεν είχαμε νομίζω ποτέ ....οκ Γκάλης και Γιαννάκης εκεί τον βάζω σε τέτοιο επίπεδοΣκατο ερώτηση.
Στο στιβο ούτε η ομοσπονδία δεν σε πληρώνει.
Ενώ στο ΝΒΑ πέφτει χρήμα (που δεν μετράει στο καφενείο στα Σεπόλια)
Οταν ζήτησε να πληρώσει, ο καφενετζής που τον μεγάλωσε του είπε
"Τα λεφτά σου δεν μετράνε εδώ"
Nαι αλλά και ο ίδιος μάλλον την ανεχόταν παρά το ότι τον επρηζε...Οι άλλες τυπε, σαν τα κοράκια θα πέσουν πάνω του αν τους κάνει νόημα.
Βεβαια πριν τα μετάλλια ούτε που τον πρόσεχαν..
Ελπίζω πως ναι...αλλιώς να βγει να κράξει ο Τεντογλου...αν και δεν είναι τέτοιο άτομο...θα δείξει ότι το ανέχεται με αποτέλεσμα αυτό να θεωρηθεί ως αδυναμία.Τώρα που έβλεπα τηλεόραση...στο ...open.. χαχαχα...έδειξαν το άλμα 5 δευτερόλεπτα τον εθνικό ύμνο και είπαν πολύ μεγάλο άλμα μόνο αυτό ....φυσικά δήλωση του Κούλη ότι μπράβο στο παιδί ...κτλ...και της μιλφαρας προέδρου που τον βλέπει και καυλώνει γιατί για τέτοια την κόβω....μπράβο στον παγκόσμιο τεντογλου....θα τον φωνάξει στο Μέγαρο να του κάνει δεξίωση...όπως έχει κάνει άλλου?
Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, υπάρχει μια πριξαρχίδω.Τυπε είχε δηλώσει ότι όταν τσακώνεται με τη γκόμενά του κάνει μεγάλα άλματα από τα νεύρα του...
Η κλασική πριξαρχιδο Ελληνίδα..
Βεβαια εδώ καλό του έκανε..
ετσι ακριβως...και εγω αυτο νομιζω...για τις 3 πρωτες σειρες που εγραψες...εχω την εντυπωση ειναι πολυ χαλαρος τυπος και στα αρχιδια του. αυτο τον βοηθαει να εχει τρομερη ψυχολογια στην κρισιμη στιγμη του αλματος σε μεγαλους αγωνες. επιδοσεις στις προπονησεις κανουν παρα πολλοι. η μαγκια ειναι να μην χεζεσαι πανω σου την ωρα του αγωνα.
παλια θυμαμαι τον Κωστα Γκατσιουδη που παθαινε αυτο ακριβως. την ωρα του μεγαλου αγωνα, εδειχνε να κομπλαρει και του αρπαζε το χρυσο συνεχεια ο μεγαλος Γιαν Ζελεζνι.
ΚαλοοοΤεντόγλου δύναμη γιατί τεντώνεται στο άλμα
Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, υπάρχει μια πριξαρχίδω.
Και εγώ όταν μου τα πρήζει η δικιά μου κάνω μεγάλα άλματα προς το ψυγείο να πάρω μπύρες
Έχει ξεκινήσει ήδη αυτός τυπε..Είδα το παγκόσμιος και νόμισα ότι ξέσπασε ο τρίτος
Μπορεί. Θα δούμε.Έχει ξεκινήσει ήδη αυτός τυπε..