Οκ κατάλαβαΜε εξετασεις ουρων η αιματος!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ κατάλαβαΜε εξετασεις ουρων η αιματος!
Μην πας στο άλλο άκρο...απλώς μπορούσε να βάλει ένα πουκάμισο και ένα τζην...αν θέλει να διαμαρτυρηθεί ας βγει στα κανάλια η τουλάχιστον να πει "βγήκα σαν καγκουρας για να διαμαρτυρηθώ".Απαράδεκτος εισαι εσυ με αυτο το σχολιο σου.Τα «γραβατωματα» γινονται για να διαχωρίζεται η θεση των «υψηλά υσταμενων» προσώπων απ τους πλεμπαιους.
Τετοια φορούν οι πολιτικοι,δικηγόροι,τραπεζίτες και γενικα αυτοι π μ αυτο το dress code σου βαζουν κοινωνικό διαχωριστικό.Συναντάται και σε παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων.
Ολοι ομως οι παραπανω θεωρούνται «πλεμπαιοι» και το ανώτατο κοινωνικά ένδυμα ειναι το Φράκο-Σμοκιν,αυτο με το παπιγιόν.
Δλδ οταν μια εκδήλωση απαιτεί Φράκο τρως πορτα με το κουστούμι που γουσταρεις εσυ.
Ο Αθλητής ΜΙΛΤΟΣ ομως,μ αυτο του το στυλ,τους βαζει στη «θεση» τους καθως δεν τους βλεπει καν.Σ λεει εγω «γαμιεμαι» αναποδα στα Γρεβενά,έφερα αυτο το αποτελεσμα αλλα σαν εσας δεν ειμαι…κοπριτες.
Και συ του καταλογίζεις λαθος
Άλλο τρομερό ταλέντο ο Καραλής αλλά δυστυχώς με μυαλό και καρδιά 5χρονου....Καραλής: Αφιερώνω το Πανελλήνιο ρεκόρ στον Τεντόγλου που μου έδωσε τα σωστά παπούτσια
Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ έκανε χθες ο Εμμανουήλ Καραλής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, καθώς ξεπέρασε τα 5.86μ. με τη δεύτερηwww.enikos.gr
Άλλο τρομερό ταλέντο ο Καραλής αλλά δυστυχώς με μυαλό και καρδιά 5χρονου....
Τι μουναρα και αυτήΗ Νίκη Ξάνθου αγόρασε τα... άκυρα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου για να στηριχθούν σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία
Ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό ότι τα παπούτσια που φορούσε ο Μίλτος Τεντόγλου όταν έκανε το 8,40 στο Τορούν κατέληξαν στην Νίκη Ξάνθου και τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί στα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας.www.sport24.gr
Πόσα έδωσε?Η Νίκη Ξάνθου αγόρασε τα... άκυρα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου για να στηριχθούν σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία
Ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό ότι τα παπούτσια που φορούσε ο Μίλτος Τεντόγλου όταν έκανε το 8,40 στο Τορούν κατέληξαν στην Νίκη Ξάνθου και τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί στα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας.www.sport24.gr