Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.182
- Πόντοι
- 5.015
Τα ίδια πιστεύω, καλωσορίζει την πελατεία
Τα ίδια πιστεύω, καλωσορίζει την πελατεία
Γιατί ρωτάς εμένα κι όχι την ίδια; Πάνοντας και λίγο ψαχνό...
Έχεις δίκιο, πρέπει να κάνω μια επίσκεψη...
Εγώ έκανα, κατέθεσα και περιμένω να περάσει ο καιρός μπας και ανανεωθεί το ρόστερ
αδερφε δωσε τα φωτα σου, δεν εχω παει ποτε.και ψηνομαιΠρόσφατη επίσκεψη στο θρυλικο "μυριούχο". Τώρα λέγεται Secret, καταργήθηκε η πίστα (σε αχρηστία ήταν) και άλλαξε ο χώρος της αμαρτίας. Αντί να κατέβετε 2 σκαλάκια, ανεβαίνετε στον πάνω όροφο όπου μετακόμισε ο περίφημος φίκος. Κατά τα άλλα, η Νατάσσα είναι εκεί (και ξεχειλίζει), ενώ 3 τεμάχια μετρήθηκαν: 2 Ρωσίδες η μία χοντρούλα με συμπαθητικό πρόσωπο ονόματι Λίντα, μια άλλη τραβελόφατσα που δε συγκράτησα το όνομα και μια μαύρη από Γκάνα ονόματι Εύα που τιμάει το 50άρικο και είναι αρκετά εμφανίσιμη.
αδερφε δωσε τα φωτα σου, δεν εχω παει ποτε.και ψηνομαι
Τι παραπάνω θες να μάθεις;
Τι παιζει στο μαγαζι, κοστος. Κερνας ποτα καικλεινει η δουλια ή ατακα και επι τοπου;
Έχει 3-4 τεμάχια. Το ποτό έχει 10 €, όπως και ο χορός. Με 50€ πας στο πάνω (πλέον) διάζωμα για μπριζόλα στα κάρβουνα. Ατάκα κι επί τόπου. Αν θες περισσότερα, στείλε pm.
50€? Έπρεπε να έρθει η κρίση δηλαδή για να γίνει το 80άρι (ή 90άρι; Δε θυμάμαι ακριβώς) 50άρι... Δε μου απάντησες όμως για τη Ναταλί, το απωθημένο μου...
Παίζει κάτι καλό εδώ ? Αξίζει μια επίσκεψη ή χαμένα λεφτά ?
Πλέον χαμένα λεφτά...
Παίζει κάτι καλό εδώ ? Αξίζει μια επίσκεψη ή χαμένα λεφτά ?
Φτηνές μπριζόλες, οι αφρικανικής εκτροφής αξίζουν συνήθως
Έμαθα ότι έκλεισε κι έγινε ρεμπετάδικο.
Ναι, είχαμε και σχετική ενημέρωση με mail γι' αυτό βγήκε κι απ' τον κατάλογο.Έμαθα ότι έκλεισε κι έγινε ρεμπετάδικο.
Ναι, είχαμε και σχετική ενημέρωση με mail γι' αυτό βγήκε κι απ' τον κατάλογο.