Mike 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 537
- Πόντοι
- 301
Για στείλε και εδώ αν μπορείς..Στελνω
Για στείλε και εδώ αν μπορείς..Στελνω
Εχεις μήνυμαΓια στείλε και εδώ αν μπορείς..
Στείλε κ απο δω αδερφεεε milf μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!Στελνω
Θελουμε κ μεις !Εχεις μήνυμα
Ετσι. ΕστειλαΣτείλε κ απο δω αδερφεεε milf μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!
τη θελω!!Αν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
στειλε τυπε ειμαι gilfakiasΑν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
γεια στειλε αδερφε και απο εδω αν μπορειςΑν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
ΣτελνωΚαλημέρα στείλτε και από εδώ τίποτα ρε παιδια
Εστειλακαι σε μενα pelma
οι μιλφάρες είναι το καλύτερο ναρκωτικό. Ειδικά αυτές που ψάχνονται.Καλημέρα μάγκες. Τα milf ανέκαθεν μας εξιτάρανε και νομίζω οι 9 στις 10 για κάθε άντρα είναι τρομερή εμπειρία. Αν έχετε να προτείνετε κάποια πείτε την!!
Ακριβώς. Ξέρουν τι θέλουν ρε αδελφέ και ξέρουν τον τρόπο να σε καυλώσουν!!οι μιλφάρες είναι το καλύτερο ναρκωτικό. Ειδικά αυτές που ψάχνονται.
Ακριβώς. Ξέρουν τι θέλουν ρε αδελφέ και ξέρουν τον τρόπο να σε καυλώσουν!!
ΑκριβωςΑκριβώς. Ξέρουν τι θέλουν ρε αδελφέ και ξέρουν τον τρόπο να σε καυλώσουν!!
Πριν κανένα χρόνο τραβιόμουν για κάνα δίμηνο με ένα μιλφακι 39 χρόνων. Ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Και σε σεξουαλικο επίπεδο, αλλά και σε πνευματικό.Να σε ξεζουμισουν κανονικα!
καλησπεραα μπορεις και απο δω να στειλεις ?Εστειλα