AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 4.496
Έχει σοδομιθει φουλ στο παρελθόν.Κρίμα τέτοια κωλάρα επρέπε να σοδομίται φουλ!
Μιλάμε για ατελείωτα μίλια μάν.
Έχει σοδομιθει φουλ στο παρελθόν.Κρίμα τέτοια κωλάρα επρέπε να σοδομίται φουλ!
δεν σοδομείται πλέον;Έχει σοδομιθει φουλ στο παρελθόν.
Μιλάμε για ατελείωτα μίλια μάν.
Καλησπερα !!! ρε κοπελα μου πως να βαλουμε χερακι την στιγμη που 2 μερες δεν απαντας στα τηλεφωνα ??Καλημέρα αγόρια, ελάτε να βάλετε και εσείς ένα χέρι...
Καλημέρα και σε εσένα μωρόΚαλημέρα αγόρια, μόνο την Ελβίρα δεν αγγίζει ο πληθωρισμός των τιμών...
Ποιότητα στα ύψη, τιμές στο πάτωμα!!!Καλημέρα αγόρια, μόνο την Ελβίρα δεν αγγίζει ο πληθωρισμός των τιμών...
Καλημέρα κορίτσαρε!Καλημέρα αγόρια, κάντε έρωτα, όχι πόλεμο!
Καλημερα !! εχει γινει κουραστικο να μην απαντας σε καθημερινη βαση στα 3-4 τηλεφωνηματα μου !!Καλημέρα αγόρια, κάντε έρωτα, όχι πόλεμο!
Φίλε, μάλλον για κάποιο λόγο σε έβαλε σε μαύρη λίστα...Καλημερα !! εχει γινει κουραστικο να μην απαντας σε καθημερινη βαση στα 3-4 τηλεφωνηματα μου !!
Το πιο πιθανό σενάριο. Εκτός αν παίρνεις ώρες που δεν είναι στο χώρο της. Νομίζω ότι το... Ericson ή alcatel που έχει για τη δουλειά, δεν το κουβαλάει μαζί της!!!Φίλε, μάλλον για κάποιο λόγο σε έβαλε σε μαύρη λίστα...
Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση γιατι η πολλαπλες επαφες μας ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη !!! Τελευταια επαφη πριν 1μηνα και κατι . Ο καιρος θα δειξει !!!!!!!!Φίλε, μάλλον για κάποιο λόγο σε έβαλε σε μαύρη λίστα...
Τότε μήπως βγήκε *B L R* το εργαλείο;;;;;; Γιατί έχει γράψει πολλές χιλιάδες ώρες χρήσης!!!!Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση γιατι η πολλαπλες επαφες μας ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη !!! Τελευταια επαφη πριν 1μηνα και κατι . Ο καιρος θα δειξει !!!!!!!!
Αυτα με κοίταξαν πρώταΚαλημέρα αγόρια, κάντε έρωτα, όχι πόλεμο!