milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 9.462
Καλησπέρα αγόρια, έχει πέσει η διάθεση ή μου φαίνεται;
θες να πληρωνεις ντε και σωνει και ξενοδοχειο;Aπαιχτο σωμα! Κριμα που δεν πας σε ξενοδοχεια
Προτιμω σε χοτελ παρα σε δικο της χωροθες να πληρωνεις ντε και σωνει και ξενοδοχειο;
εμενα μου αρεσει που δεν εχω να πληρωνω και χοτελ - επιλογες ειναι αυτες για τις κυριεςΠροτιμω σε χοτελ παρα σε δικο της χωροΝα ξερεις οτι χανει πολυ κοσμο με αυτη την επιλογη της
Είναι σίγουρο αυτό;;; Έχεις κάνει την προσφορά σου και αρνήθηκε;;;Aπαιχτο σωμα! Κριμα που δεν πας σε ξενοδοχεια
Το χει δηλωσει οτι εργαζεται μονο στο χωρο τηςΕίναι σίγουρο αυτό;;; Έχεις κάνει την προσφορά σου και αρνήθηκε;;;
Ο μεγαλος περί-ΠΑΤΟΣ! Μας εχεις τρελανει Ελβιρα, με διαφορα το καλυτερο ΜΙΛΦ, κριμα να μην πηγαινεις σε χοτελΚαλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα! Κάποιοι πήραν τον περίπατο χθες ε;
![]()
Καλησπερα !! Δεν καταλαβενω γιατι τοση επιμονη να την θελετε σε ξενοδοχειο , ο χωρος της ειναι πολυ καλος - καθαρος -μασαζακι με 50 ευρωπουλα και χωρις το εξοδο του ξενοδοχειου , και στο αγωνα οτι θελεις (παλια κολυμβητρια) εκτος γκροβερ , Το μονο κακο ειναι οτι δεν απαντα συχνα στα τηλεφωνα !!!!Ο μεγαλος περί-ΠΑΤΟΣ! Μας εχεις τρελανει Ελβιρα, με διαφορα το καλυτερο ΜΙΛΦ, κριμα να μην πηγαινεις σε χοτελ
ΝιάουΚαλησπερα !! Δεν καταλαβενω γιατι τοση επιμονη να την θελετε σε ξενοδοχειο , ο χωρος της ειναι πολυ καλος - καθαρος -μασαζακι με 50 ευρωπουλα και χωρις το εξοδο του ξενοδοχειου , και στο αγωνα οτι θελεις (παλια κολυμβητρια) εκτος γκροβερ , Το μονο κακο ειναι οτι δεν απαντα συχνα στα τηλεφωνα !!!!
ΣοοκκΚαλημέρα αγόρια! Πως περνάνε έτσι οι μέρες...
![]()
Εκει μπορεις να βγαλεις τις καλτσες σου !!! ΝΙΟΥ!!!!!!!!!!