milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 8.352
Καλησπέρα αγόρια, έχει πέσει η διάθεση ή μου φαίνεται;
θες να πληρωνεις ντε και σωνει και ξενοδοχειο;Aπαιχτο σωμα! Κριμα που δεν πας σε ξενοδοχεια
Προτιμω σε χοτελ παρα σε δικο της χωρο Να ξερεις οτι χανει πολυ κοσμο με αυτη την επιλογη τηςθες να πληρωνεις ντε και σωνει και ξενοδοχειο;
εμενα μου αρεσει που δεν εχω να πληρωνω και χοτελ - επιλογες ειναι αυτες για τις κυριεςΠροτιμω σε χοτελ παρα σε δικο της χωρο Να ξερεις οτι χανει πολυ κοσμο με αυτη την επιλογη της
Είναι σίγουρο αυτό;;; Έχεις κάνει την προσφορά σου και αρνήθηκε;;;Aπαιχτο σωμα! Κριμα που δεν πας σε ξενοδοχεια
Το χει δηλωσει οτι εργαζεται μονο στο χωρο τηςΕίναι σίγουρο αυτό;;; Έχεις κάνει την προσφορά σου και αρνήθηκε;;;
Ο μεγαλος περί-ΠΑΤΟΣ! Μας εχεις τρελανει Ελβιρα, με διαφορα το καλυτερο ΜΙΛΦ, κριμα να μην πηγαινεις σε χοτελΚαλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα! Κάποιοι πήραν τον περίπατο χθες ε;
Καλησπερα !! Δεν καταλαβενω γιατι τοση επιμονη να την θελετε σε ξενοδοχειο , ο χωρος της ειναι πολυ καλος - καθαρος -μασαζακι με 50 ευρωπουλα και χωρις το εξοδο του ξενοδοχειου , και στο αγωνα οτι θελεις (παλια κολυμβητρια) εκτος γκροβερ , Το μονο κακο ειναι οτι δεν απαντα συχνα στα τηλεφωνα !!!!Ο μεγαλος περί-ΠΑΤΟΣ! Μας εχεις τρελανει Ελβιρα, με διαφορα το καλυτερο ΜΙΛΦ, κριμα να μην πηγαινεις σε χοτελ
ΝιάουΚαλησπερα !! Δεν καταλαβενω γιατι τοση επιμονη να την θελετε σε ξενοδοχειο , ο χωρος της ειναι πολυ καλος - καθαρος -μασαζακι με 50 ευρωπουλα και χωρις το εξοδο του ξενοδοχειου , και στο αγωνα οτι θελεις (παλια κολυμβητρια) εκτος γκροβερ , Το μονο κακο ειναι οτι δεν απαντα συχνα στα τηλεφωνα !!!!
ΣοοκκΚαλημέρα αγόρια! Πως περνάνε έτσι οι μέρες...
Εκει μπορεις να βγαλεις τις καλτσες σου !!! ΝΙΟΥ!!!!!!!!!!