openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Παλιά ναι ... απτά καλύτερα κωλαράκια....
Κρίμα τέτοια κωλάρα επρέπε να σοδομίται φουλ!Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα προς διευκολυνση ολων η κοπελα δεν δινει πλεον κωλο, παλια εδινε αβερτα και ηταν πολυ καλη !!! αλλα σταματησε γιατι ειχε προβλημα ο σφικτηρας της, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη και με καλο μασαζ !!!
Εμένα πάντως σε πρόσφατο ραντεβού μου είχε πει επί λέξη:Ασε τους ψήφους και απάντησε στην απαίτηση του λαου!!
Παίζει η πισω πορτα ή όχι;
Ίσως επειδή σε είδε με τις κάλτσες....Εμένα πάντως σε πρόσφατο ραντεβού μου είχε πει επί λέξη:
"μωρό μου, τα κάνω όλα εκτός πρωκτικό"
Αυτό είναι αλήθεια!!!Ίσως επειδή σε είδε με τις κάλτσες....
Συριζαία είστε μανδάμ,πολύ καίγεστε για το αποτέλεσμα...Καλησπέρα αγόρια, κεράκι στην Έφη σήμερα μπας και γίνει το θαύμα!
Φιλε μου οσο και να προσπαθησα δεν το δινει μονο λιγο κωλοδάχτυλο και με κρεμα Κ Υ , !!!!!!!!!Κριμα .Ασε τους ψήφους και απάντησε στην απαίτηση του λαου!!
Φιλε μου οσο και να προσπαθησα δεν το δινει μονο λιγο κωλοδάχτυλο και με κρεμα Κ Υ , !!!!!!!!!Κριμα .Ασε τους ψήφους και απάντησε στην απαίτηση του λαου!!
Είδα εχτές την "Οδύσσεια" για άλλη μια φορά!!!Καλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα!
Όχι απλά μου αρέσει πολύ η Αχτσιόγλου ως γυναίκα και άνθρωπος.Συριζαία είστε μανδάμ,πολύ καίγεστε για το αποτέλεσμα...
Πες ότι είναι μες'τη γκαβλα. Μη ντρέπεσαι. Φορουσε και κάτι πεδιλα εχθές όταν ψήφιζε και το πουλι μου έφτασε στο κουτελο....Όχι απλά μου αρέσει πολύ η Αχτσιόγλου ως γυναίκα και άνθρωπος.
Θα κάναμε τρελό κρεβάτι...Πες ότι είναι μες'τη γκαβλα. Μη ντρέπεσαι. Φορουσε και κάτι πεδιλα εχθές όταν ψήφιζε και το πουλι μου έφτασε στο κουτελο....
Εγώ που είμαι μικρός σε ύψος και όγκο θα κρυφτώ κάτω από τις βυζάρες σου και δε θα με πιάσει η βροχή!!!Καλημέρα αγόρια, ετοιμάζουμε τις ομπρέλλες πάλι;