milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 10.380
Εφάκι, πάλι ριγμένες οι γυναίκες...Δεν είμαστε συριζαιοι αλλά με τον Κασσελακη μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλος να τα βάλει με τον Κούλη.![]()
Εφάκι, πάλι ριγμένες οι γυναίκες...Δεν είμαστε συριζαιοι αλλά με τον Κασσελακη μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλος να τα βάλει με τον Κούλη.![]()
Ωραία γυναίκα η Έφη αλλά δεν τραβάει. Στο λέω εγώ που δεν είμαι συριζαιος, ούτε ΝΔ, άρα πιθανόν πιο αντικειμενικος.Εφάκι, πάλι ριγμένες οι γυναίκες...
και εις βάθος;Καλημέρα αγόρια, σας περιμένω για συζήτηση "επιπέδου"...
![]()
Από ότι βλέπω αγαπητή μου Κυρία είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε σε μια συζήτηση επιπέδου... μαζί σαςΚαλημέρα αγόρια, σας περιμένω για συζήτηση "επιπέδου"...
![]()
Βάλε και το γλειφομούνι στην εξίσωση, καυλιάρα!!!!Καλημέρα αγόρια, πολιτική χωρίς ντιμπέι (που έλεγε και ο Αλέφαντος) = σεξ χωρίς τσιμπούκι - νεσπά;
![]()
Καλημέρα εργάτρια του πούτσου και της καύλας!!!Καλημέρα αγόρια, απεργία σήμερα για το εργατικό νομοσχέδιο αλλά εμείς δουλεύουμε 13ωρα χρόνια τώρα..
![]()
Θα σε καταγγειλω στο υπουργείο υγρασίας (Ζήκος)Καλημέρα αγόρια, απεργία σήμερα για το εργατικό νομοσχέδιο αλλά εμείς δουλεύουμε 13ωρα χρόνια τώρα..
![]()
τι καυλα!!!Καλημέρα αγόρια, τον τρώμε τον Σεπτέμβρη σιγά σιγά...
![]()
To τρίγωνο των Βερμούδων - ρόγα αριστερά, ρόγα δεξιά και κλειτορίδα κάτω...Καλημέρα αγόρια, τον τρώμε τον Σεπτέμβρη σιγά σιγά...
![]()
καλο ΣΚ και σε σεναΚαλημέρα αγόρια, όμορφο ΣΚ να έχουμε και από Δευτέρα με ομπρέλλα...
![]()
Όχι. Αλλά ρώτα την ίδια καλύτερα.Καλησπέρα συναγωνιστές το κοριτσι δίνει κώλο ή όχι;
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα προς διευκολυνση ολων η κοπελα δεν δινει πλεον κωλο, παλια εδινε αβερτα και ηταν πολυ καλη !!! αλλα σταματησε γιατι ειχε προβλημα ο σφικτηρας της, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη και με καλο μασαζ !!!Όχι. Αλλά ρώτα την ίδια καλύτερα.