Επισκέπτης
KALHMERA ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?? ΠΑΤΡΕ ΜΕ ΤΗΛ
Συνδιασμός greeklish με ελληνικα, ενικος αριθμος με πλυθηντικο, Ανορθογραφία (ΠΑΤΡΕ)....
Και όλα κεφαλαία.
Ερημοι κανονες του site....
KALHMERA ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?? ΠΑΤΡΕ ΜΕ ΤΗΛ
Συνδιασμός greeklish με ελληνικα, ενικος αριθμος με πλυθηντικο, Ανορθογραφία (ΠΑΤΡΕ)....
Και όλα κεφαλαία.
Ερημοι κανονες του site....
τοτε θα την τιμισω αυτον τον κσιρομονο στο χωρο της δεχεται,εκατσα πανω από ωρα φιλε μου
πολύ καλη στο σοσιαλ και μεγαλη καυλα στο κρεβατι ,χωρις καμια βιασυνη ,απλα για να την πιασεις στο τηλεφωνο είναι λιγο δυσκολο αλλα μετα τις 2 η λιγο πριν τις 3 το εχει ανοικτο.σωματαρα όπως την βλέπεις στις φωτο με τατουάζ βεβαια που δεν φαινονται λογω φωτοσοπ και με 40 ευρω όχι απλα αξιζει αλλα .....και δεν είμαι προμοτορας ετσι?οτι λεω ισχυει κατοπιν πολλων συνευρέσεων με το Ελβιρακι
Επιβεβαιωνω. τιμησα. εξαιρετικα ολα. περασα πολυ ομορφα ΕΥΓΕ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ! !
σιγα θα σου σκιστεί το κιλοτάκιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ! !
Ιστορικη γκομεναρα! Αξιζει να ΞΑΝΑτιμηθει!!!
Aυτη η φωτο πρεπει να ειναι πριν 10+ χρονια![]()
![]()
![]()
Έψαχνα κάτι οικονομικό και "καλό" και χθες συνάντησα την Ελβίρα για πρώτη φορά, θα γράψω κριτική μόλις βρω λίγο χρόνο, αλλά με μια κουβέντα έφυγα από τον χώρο της με το χαμόγελο στα χείλη και με τα πόδια σερνάμενα. Κι από χθες ακόμα να συνέλθω, ως προς το τελευταίο.
Κι όσο για την διαθεσιμότητά της, όποιος θέλει κι επιμείνει, την βρίσκει. Εγώ δοκίμασα προχθές για πρώτη φορά, της τηλ. 2-3 φορές χωρίς να την πετύχω, και χθες ξανά άλλες τόσες, και κάποια στιγμή μου απάντησε η ίδια και κλείστηκε το ραντεβού αυθημερόν. Το λέω με επιφύλαξη και ίσως να είναι τυχαίο, αλλά μπορεί και να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι με άκουσε προηγουμένως, επειδή άφησα μνμ στον τηλεφωνητή του κινητού της, και γιαυτό απάντησε αμέσως μετά.
Πάντως όση ώρα είναι με πελάτη, ασχολείται μόνο με αυτόν, με εξαίρεση την ώρα που ο πελάτης είναι στο μπάνιο, οπότε είναι λογικό να μην απαντάει όποτε την καλούν. Κι επίσης ότι μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν τηρεί αυστηρά ωράριο για τα ραντεβού της και το πότε θα σφυρίξει την λήξη, την είδα πολύ χαλαρή, αλλά ίσως και να έπεσα στην περίπτωση και να στάθηκα τυχερός χθες μαζί της. Keep trying.
Εισαι απολυτο θηλυκο τελικαΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ! !