a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Πριν 3,5 ακριβωςAυτη η φωτο πρεπει να ειναι πριν 10+ χρονια![]()
![]()
![]()
Πριν 3,5 ακριβωςAυτη η φωτο πρεπει να ειναι πριν 10+ χρονια![]()
![]()
![]()
Καυλωνουμε με τις βυζαρες σουΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ???
Σε 393 τελιωνει τυπε,αυτο που εχει στο προφιλ της.Το νουμερο της τελειωνει σε 393?οπως λεει στο profile της?γιατι οσες φορες θα παρω η κλειστο θα ειναι ή δεν ειναι διαθεσιμη
υπομονη τυπε θα απαντησειΤο νουμερο της τελειωνει σε 393?οπως λεει στο profile της?γιατι οσες φορες θα παρω η κλειστο θα ειναι ή δεν ειναι διαθεσιμη
εγω περιεργεια να την δοκιμασω μια φορα εχω τπτ αλλοΦαντάζομαι είναι κάποιο τρικ για να αποθαρρυνθούν οι ανεπιθύμητοι/περίεργοι/πιτσιρικάδες/μη σοβαροί. Λογικά κλείνει κάθε μέρα τα ραντεβού που θέλει και μετά κατεβάζει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει μαγικός "Χ" αριθμός αναπάντητων που σε βάζει στο pot για απάντηση, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω, γιατί θεωρώ αυτή την συμπεριφορά αντι-επαγγελματική. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος να απαντά στο τηλέφωνο και να κρατά ραντεβού. Καλό βόλι στα αδέρφια συναγωνιστές που θα επιμείνουν!
Μπααα....Πριν 3,5 ακριβως
παντως εγώ με την 1η την πετυχα και απάντησε γυρω στις 2-3 το μεσιμέρι ....Φαντάζομαι είναι κάποιο τρικ για να αποθαρρυνθούν οι ανεπιθύμητοι/περίεργοι/πιτσιρικάδες/μη σοβαροί. Λογικά κλείνει κάθε μέρα τα ραντεβού που θέλει και μετά κατεβάζει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει μαγικός "Χ" αριθμός αναπάντητων που σε βάζει στο pot για απάντηση, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω, γιατί θεωρώ αυτή την συμπεριφορά αντι-επαγγελματική. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος να απαντά στο τηλέφωνο και να κρατά ραντεβού. Καλό βόλι στα αδέρφια συναγωνιστές που θα επιμείνουν!
Τον χτυπαμε αλυπητα για παρτυ σουΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ???
ισως πρεπει για κανενα 3μηνο να μην παρει κανεις τηλεφωνο, να πουμε την Καλη Χρονια , και υστερα βλεπουμε...ισως να αρχισουμε τοτε να κανουμε 1-2 τηλεφωνα την ημερα για αρχη και βλεπουμε...Ισως τοτε το σηκωσει...Φαντάζομαι είναι κάποιο τρικ για να αποθαρρυνθούν οι ανεπιθύμητοι/περίεργοι/πιτσιρικάδες/μη σοβαροί. Λογικά κλείνει κάθε μέρα τα ραντεβού που θέλει και μετά κατεβάζει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει μαγικός "Χ" αριθμός αναπάντητων που σε βάζει στο pot για απάντηση, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω, γιατί θεωρώ αυτή την συμπεριφορά αντι-επαγγελματική. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος να απαντά στο τηλέφωνο και να κρατά ραντεβού. Καλό βόλι στα αδέρφια συναγωνιστές που θα επιμείνουν!
μπηκες δυναμικα βλεπω φιλε...το 1ο μηνυμα ολο υπονοουμενα....Είσαι κουκλαρα![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! !