kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 429
- Πόντοι
- 26
Ερωτηση =Παπαγαλος εισαι?Μπενεις εδω μεσα και λες τις ιδιες λεξεις μονο εδω και χρονιαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! !
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Ερωτηση =Παπαγαλος εισαι?Μπενεις εδω μεσα και λες τις ιδιες λεξεις μονο εδω και χρονιαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! !
Ερωτηση =Παπαγαλος εισαι?Μπενεις εδω μεσα και λες τις ιδιες λεξεις μονο εδω και χρονια![]()
Ερωτηση =Παπαγαλος εισαι?Μπενεις εδω μεσα και λες τις ιδιες λεξεις μονο εδω και χρονια![]()
Με 40 ευρώ στον χώρο της θέλετε και να πηδήσετε και να ανοίξετε φιλοσοφική συζήτηση ρε σεις;![]()
12:30 έπαιρνα πριν, κλειστό, θαρρώ μας βρήκες ρομαντικά παιδιά που αγαπούν τις βυζάρες και μας δουλεύεις![]()
το κολπο ειναι οταν δεν την βρισκεις να παιρνεις τηνν κελλη αλλωστε στον ιδιο χωρο ειναι χαχααχχαχαχαχαχα
12:30 έπαιρνα πριν, κλειστό, θαρρώ μας βρήκες ρομαντικά παιδιά που αγαπούν τις βυζάρες και μας δουλεύεις![]()
Συμφωνω και επαυξάνω στο κομματι του σεξ από τιs καλυτερεs και οσο μεγαλωνει η μιλφαρα ακομη καλυτερη
......Επαρχια,που δηλαδη?Εκει με ξενοδοχειο δουλευει??
Καλοκαιρι ειναι αγαπητε,μπορει να ειμαστε διπλα για διακοπες!!......
........![]()
![]()
εγω τι εγραψα αυτο!Kαλημερα συναγωνιστεs. Εγω μια μερα ειδα που ειχε γραψει καλημέρα μωρα μου, παρτε με τηλ. Τελοsπαντων πηρα τηλ. χωριs να περιμενω να το σηκωσει. Τελοsπαντων το σηκωσε η Ελβιρα σχεδόν κατευθείαν αλλα μου ειπε είναι εκτοs Aθηνων για δουλεια. Τηs ειπα ότι πριν λιγο εγραψεs παρτε με τηλ.δεν μου απαντησε. Εγω νομιζω ότι εχει δικιο εναs συναγωνιστηs σε προηγουμενη σελιδα που εγραψε ότι αλλοs - η γραφει εκ μερουs τηs.
εγω τι εγραψα αυτο!
οταν ημουν με την Κέλλυ,απο το γραφειο που τους κανονιζει καποια ραντεβου γραφουν!