Εγώ έχω φτοιάξει προφίλ και όσο κάνεις login σου δίνει μονάδες.Ε τις σπαταλάω να τους λεω οτι ξέρω τι κάνουν όλες εκεί μέσα επειδή πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν φοιτητής είχα δουλέψει σε παρόμοιο μαγαζί που ήσουν πίσω από ένα pc και διαχειριζόσουν 5-8 ψεύτικα προφίλ.Τους κάνω γερό τρολάρισμα....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κι εγώ μια από τα ίδια! Σε όλα τα παρακάτω sites:
- dateme1st.com
- lust18.club
- e-hookups.com
- lovemuffin.club
- cupidtaste.com
- worldflirts.com
Είμαι μέλος σε όλα, πάνω από 6 μήνες αλλά δεν έχω ξεδέψει δεκάρα τσακιστή! Στην αρχή που ανεβάζεις προφίλ, φωτογραφίες, στοιχεία για σένα και διάφορα τέτοια, σου δίνουν μπόλικα coins (φτάνεις και τα 200-250 coins όταν συμπληρώσεις το προφίλ σου στο 100%) οπότε αρχίζεις τις πρώτες παπάτζες.
Πως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι είναι ΟΛΑ fake?
1. ΟΛΕΣ (μα ΟΛΕΣ) σου λένε ακριβώς τις ίδιες ατάκες (έχουν script μπροστά τους). "Να γνωριστούμε πρώτα από εδώ λίγο", "μήπως ενοχλώ?" (αυτό παίζει πολύ!!!), "αν ήθελα messenger δεν θα ήμουν εδώ", κτλ, κτλ.
2. Πολλές φορές κάνει μπαμ από τις φωτογραφίες. Όταν βλέπεις περιοχή Κερατσίνι και στην φωτογραφία οι διακόπτες για τα φώτα να είναι Αμερικάνικοι, τότε γελάς με την καρδιά σου!
3. Αν στο πεδίο "λίγα λόγια για σένα" γράψεις κάτι του στυλ "δεν μιλάω από εδώ, μόνο με messenger ή viber/whatsapp/skype" το κείμενο ΔΕΝ εγκρίνεται ποτέ και δεν ανεβαίνει.
4. Οι περισσότερες γκόμενες είναι οι ίδιες, ίδια ονόματα και ίδιες φωτογραφίες.
Ρίχνω τα μπινελίκια μου λοιπόν και τραβάω μπλοκ! Όλοι αυτοί πληρώνονται με το μήνυμα, πρέπει να βγάζουν 2-3 cents στο κάθε μήνυμα. Κάθε μέρα που μπαίνεις παίρνεις 10 coins. Στις 4 ημέρες που θα έχεις 40 coins μπορείς να στείλεις ΕΝΑ μήνυμα.
Να μου το θυμηθείτε... θα κλείσουν σύντομα. Θα βρεθεί κανένας που να έχει ξοδέψει μια περιουσία σε αυτές τις μαλακίες χωρίς να συναντήσει ούτε μια γκόμενα και θα αρχίσει τίποτα αγωγές για εξαπάτηση και bye bye!!!