Νέα

Mιλάτε την ώρα του sex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
ειναι απολαυση και για τους δυο να υπαρχει ''λεκτικη επικοινωνια'' :grin:εκτος τη σωματικη..αρκει οτι λες,να το λες την ωρα που πρεπει και με το τροπο που πρεπει..σωστο timing που λενε στο χωριο μου! 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειναι απολαυση και για τους δυο να υπαρχει ''λεκτικη επικοινωνια'' :grin:εκτος τη σωματικη..αρκει οτι λες,να το λες την ωρα που πρεπει και με το τροπο που πρεπει..σωστο timing που λενε στο χωριο μου! 
οχι μονο αυτο....παιζει ρολο και η κοπελα τι ειναι..!!αν ειναι καμια παρτολα και δεις οτι σε παιρνει να κανεις καγκουρια την κανεις...!!ασε που πολλες φορες τα θελουν και τα μπινελικια τους αλλα ντρεπονται μερικες να στο δειξουν
αν παλιεχεις σχεσακι ομως δεν θα της πεις και ρουφα το τρομπονι μου πουτανακι...(γκουσγκουνης rules)
αν παλι το σχεσακι ειναι μακροχρονιο και ξερει οτι θα το πεις για χαβαλε και υπαρχει υκειοτητα κυριλε γιατι οχι...!!
ολλα ειναι σχετικα!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
χτεσινος ΑΛΗΘΙΝΟΣ ''μονολογος''απο το διπλανο δωματιο στο hotel PRIAMOS...-οχι γιαννη,οχι απο πισω ποναει...-οχι γιαννη μου,σε παρακαλω!...-μη,μη,μη,προσεκτικα γιαννη μου...-ωχ,ωωχ,ωωωχ,με σκιζεις γιαννη μου...-αχ,ααχ,αααχ,ααααχ,σκισε με,με τη ψωλη σου γιαννη μου...-ναι,ναι,ναι,ναι,ολον μεσα ψωλαρα μου,χωστα μου...-ετσι,ετσι,ετσι,ετσι,ΕΤΣΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ......

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ωρεος ο Γιαννης.....
αξιος

στην αρχη μη δεν θελω...!!μα μη σου λεω
και μετα....!!!!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κλασικός γυναικέιος μονόλογος ...............

wtf

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η επικοινωνια στο κρεβατι (κατα τη γνωμη μου) ειναι ενα απο τα must του sex. αλλο αν ο καθενας θελει να λεει πολλα περισσοτερα. αλλα για να ξερεις αν το ευχαριστιθηκε ο/η συντροφος σου πρεπει να μιλατε στο κρεβατι.
οπως υποθηκε και ποιο πανω δν χρειαζεται να μυρισει κανεις τα νυχια του αν καποιος απο τους 2-3-4-... θελει να το κανει στην καρεκλα ή στο πατωμα.

η επικοινωνια παιζει το μεγαλητερο ρολο στο πρωκτικο sex.
ειναι και ενας τρόπος αποφυγης της αμηχανιας που θα υπαρξει μεταξύ αυτων που το κανουν.

εγω ειμαι της αποψης οτι πριν απο την πρωτη φορα με καθε καποιον πρεπει να λυνεται αυτο το προβλημα του διαλογου στο sex για να το ευχαριστιώνται ολοι( οσοι και αν ειναι :P:cheesy: rofl)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και τι τις λές δηλαδη οταν της το βάζεις απο τον κώλο: "Να σε πω μωρό, σουβλάκια εφαγες σήμερα;Ναι που το καταλαβες -Τιποτα μωρα βλέπω μια τοματα στον πουτσο μου" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :headbang: :dancing:

Επισκέπτης
Στον Καρέα έχει ένα ξενοδοχείο που πάω συχνά. Τον τελευταίο καιρό συχνάζει μία γκόμενα που την πρώτη φορά που την άκουσα νόμιζα ότι την έσφαξε ο γαμιάς της . Ολες οι πόρτες άνοιξαν και βγήκαμε με τα σώβρακα να δούμε τι έγινε . Αυτό γίνεται κάθε φορά όταν έχει οργασμό μάλλον....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μπραβο στον τυπα που την ξεσκιζει...!!ξερει να την φερνει σε οργασμο...!!τι να κανει το κοριτσι...!!

Επισκέπτης
Εγώ πάντως ήμουν τόσο σίγουρος οτι την είχε σφάξει που πήρα την κοπέλα στην είσοδο να το τσεκάρει... με πήρε πάλι στο δωμάτιο και μου είπε ότι τους πήρε και είναι καλά και στο τέλος είπε και το θεικό " μάλλον την έσφαξε με το σωστό εργαλείο "...

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Μελινα απο Πειραια. Φοβερη ψωλαρπαχρα και φοναζη , σκισε με ανοιξε με με τετοιθο παθος που ανοιγουν οι πορτες απο τα δωματια στα χοτελ

Επισκέπτης
Έχεις πιάσει τελική, 250 και βάλε και ξαφνικά η γκόμενα σε ρωτάει:
Μ'αγαπάς μωρό μου?
Θα μ'αγαπάς για πάντα?
Τότε εκτός απ'το υγρό πυρ ξεχύνεται απο μέσα σου ένα ασυγκράτητο μουγκρητό με λίγες συλλαβές...
[size=18pt]Πάρτα μωρύ άρρωστη... [/size]

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν μιλάμε για σεξ με call girl πχ (δηλαδή αγοραίο) ή με την κοπέλα/αισθημά μας ;;;
Αν μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση, σε γενικές γραμμές φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι άντρες ΔΕΝ μιλάνε τουλάχιστον όσο οι γυναίκες. ΕΠίσης δεν κουβεντιάζουν την ιερή εκείνη ώρα ότι τους κατέβει (περί γάμου, για το που θα φάνε το βράδυ, κτλ).
Όμως από προσωπική εμπειρία με τη σχέση μου (3,5 χρόνια περίπου) μιλάει η γλώσσα της καρδιάς. Οταν με κοιτάει στα μάτια, όταν με κρατά από τα χέρια σφίγγοντάς με, όταν περνά τα δάκτυλά της ανάμεσα στα δικά μου ή μου σιγοψιθυρίζει πόσο μ' αγαπά και ΚΥΡΙΩΣ όταν λέει το όνομά μου μέσα στην πρόταση που με ξεσηκώνει "...ΟΝΟΜΑ..! Σ'αγαπώ πολύ..." νομίζω ότι είμαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος και πρέπει να της ανταποδώσω παρόμοια όσο τουλάχιστον μπορώ από τη φύση μου αλλά πάντα ειλικρινά και αληθινά.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις πιάσει τελική, 250 και βάλε και ξαφνικά η γκόμενα σε ρωτάει:
Μ'αγαπάς μωρό μου?
Θα μ'αγαπάς για πάντα?
Τότε εκτός απ'το υγρό πυρ ξεχύνεται απο μέσα σου ένα ασυγκράτητο μουγκρητό με λίγες συλλαβές...
[size=18pt]Πάρτα μωρύ άρρωστη... [/size]
Το μωρή δεν γράφετε με υ.  ;)  :P

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τρελαίνομε να ρίχνω μπινελίκι όταν κάνω sex με cg.
Σε σχέση τώρα ρίχνω μόνο άμα ξέρω ότι γουστάρει η γκόμενα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συχνά πυκνά μου ξεφεύγει το "Ου μοιχεύσεις" σαν παντρεμένος αλλά το ξεπερνάω!!! ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
"ου μοιχευσεις", είναι το σωστό  :sunglasses:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ʼμεση διόρθωση ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά το καλλίτερο που μου έχει συμβεί με γκόμενα ήταν μια φορά που αφου στο κρεββατι έχει γίνει της πουτάνας [πιο νέος τότε..άντεχα ] και μπινελικονόμαστε πολύ άγρια στο στύλ ξεσκισέ με ψω......μου, κάνε μου αυτό, κάνε μου εκείνο κ.λ.π. την κρίσιμη ώρα που της λέω τελείνω μωρή τι μου απαντάει.....χύσε πούστη.....τελείωσε, με πιάνουν κάτι γέλια και πέφτω από το κρεββάτι....και φυσικά ούτε τέλειωμα  έγινε....τεράστια φάση έτσι και την ζήσετε όπως εγώ.... :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν μιλάμε για σεξ με call girl πχ (δηλαδή αγοραίο) ή με την κοπέλα/αισθημά μας ;;;
Αν μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση, σε γενικές γραμμές φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι άντρες ΔΕΝ μιλάνε τουλάχιστον όσο οι γυναίκες. ΕΠίσης δεν κουβεντιάζουν την ιερή εκείνη ώρα ότι τους κατέβει (περί γάμου, για το που θα φάνε το βράδυ, κτλ).
Όμως από προσωπική εμπειρία με τη σχέση μου (3,5 χρόνια περίπου) μιλάει η γλώσσα της καρδιάς. Οταν με κοιτάει στα μάτια, όταν με κρατά από τα χέρια σφίγγοντάς με, όταν περνά τα δάκτυλά της ανάμεσα στα δικά μου ή μου σιγοψιθυρίζει πόσο μ' αγαπά και ΚΥΡΙΩΣ όταν λέει το όνομά μου μέσα στην πρόταση που με ξεσηκώνει "...ΟΝΟΜΑ..! Σ'αγαπώ πολύ..." νομίζω ότι είμαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος και πρέπει να της ανταποδώσω παρόμοια όσο τουλάχιστον μπορώ από τη φύση μου αλλά πάντα ειλικρινά και αληθινά.
ορεα τα λες βρε μπαγασακο ! με σιγκινισες :'( :'( χιχι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom