spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εμ!...κλασσικη ερωτηση απο τομν αρχηγο
εμ!...κλασσικη ερωτηση απο τομν αρχηγο
εμ!...
Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Εγω παλι πιστευω οτι εχει δει την εθνικη μας να κερδιζει το Ευρωμπάσκετ 1987
Φυσικό αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στις φωτοστηθος σιλικονη,η φυσικο?..
Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Φυσικό αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στις φωτο
...με το συμπάθειο φίλε...αλλά στον χώρο αυτό...καμία δεν είναι όσο λέει...Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
Άκου να σου πω, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δεν υπάρχει λόγος. Εσύ βίωσες κάποια πράγματα με την κοπέλα και κάποια εγώ....με το συμπάθειο φίλε...αλλά στον χώρο αυτό...καμία δεν είναι όσο λέει...
...η κοπέλα επιμένω ότι είναι 32-34...πάμε παρακάτω...
...μας λες ότι χύνει αβέρτα κουβέρτα...αλλά ταυτόχρονα μας λες και ότι είναι λίγο σφιγμένη και δεν εκδηλώνεται...
...το πως γίνεται αυτό το ξέρεις εσύ και η κοπέλα...για μένα είναι κουφό...
...ειλικρινά χαίρομαι που σε σένα ήταν υγρή...γιατί σε μένα χρειαζόταν να βάλει λιπαντικό...χωρίς να έχω αυξημένα προσόντα...με καταλαβαίνεις φαντάζομαι ε?...
...στο θέμα καθαριότητας...δύο σχόλια θα κάνω...
...α) αν είναι να κάνουμε cim...και μετά να πηγαίνει η κοπέλα στο μπάνιο...για να φτύνει και να ξεροχαλίζεται με όλη της την δύναμη...καμιά δεκαριά φορές...σαν να θέλει να βγάλει τα σωθικά της...καλύτερα να μην το βάζουν στις προσφερόμενες υπηρεσίες...
...β) αυτό που είδες...και το ερμήνευσες σαν ερασιτεχνισμό...κακώς το θεώρησες έτσι...δισταγμός λόγω σιχαμάρας ήταν...
...κλείνοντας...θα αναφέρω κάτι σημαντικό...
...τις υπήρεσίες που έλαβα τις έλαβα όταν είχα ξεκαθαρίσει ότι τα 100 euro θα μπούνε στην τσάντα της κυρίας όταν τελειώσει η συνεδρία...
...νομίζω ότι φαντάζεστε τι υπηρεσίες έλαβαν όσοι έκαναν το λάθος και πλήρωσαν μπροστά κάποια που δεν είχε ούτε ένα review...και που θα φύγει σε λίγες μέρες...
...αυτά...και σε όποιον αρέσουν...
...τότε......άντε πάλι τα ίδια...πάλι τον κασκαντέρ θα κάνω...
Το αν είναι 27 ή 29 ή 30 και οχι 28 που γράφει πολυ λίγο με ενδιαφέρει, ακόμη και 33 να είναι που λες στ' αρχιδια μας δεν είναι και 40 να πεις ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από αυτό που γράφει, γιατί κόλλας στην ηλικία?...με το συμπάθειο φίλε...αλλά στον χώρο αυτό...καμία δεν είναι όσο λέει...
...η κοπέλα επιμένω ότι είναι 32-34...πάμε παρακάτω...
...μας λες ότι χύνει αβέρτα κουβέρτα...αλλά ταυτόχρονα μας λες και ότι είναι λίγο σφιγμένη και δεν εκδηλώνεται...
...το πως γίνεται αυτό το ξέρεις εσύ και η κοπέλα...για μένα είναι κουφό...
...ειλικρινά χαίρομαι που σε σένα ήταν υγρή...γιατί σε μένα χρειαζόταν να βάλει λιπαντικό...χωρίς να έχω αυξημένα προσόντα...με καταλαβαίνεις φαντάζομαι ε?...
...στο θέμα καθαριότητας...δύο σχόλια θα κάνω...
...α) αν είναι να κάνουμε cim...και μετά να πηγαίνει η κοπέλα στο μπάνιο...για να φτύνει και να ξεροχαλίζεται με όλη της την δύναμη...καμιά δεκαριά φορές...σαν να θέλει να βγάλει τα σωθικά της...καλύτερα να μην το βάζουν στις προσφερόμενες υπηρεσίες...
...β) αυτό που είδες...και το ερμήνευσες σαν ερασιτεχνισμό...κακώς το θεώρησες έτσι...δισταγμός λόγω σιχαμάρας ήταν...
...κλείνοντας...θα αναφέρω κάτι σημαντικό...
...τις υπήρεσίες που έλαβα τις έλαβα όταν είχα ξεκαθαρίσει ότι τα 100 euro θα μπούνε στην τσάντα της κυρίας όταν τελειώσει η συνεδρία...
...νομίζω ότι φαντάζεστε τι υπηρεσίες έλαβαν όσοι έκαναν το λάθος και πλήρωσαν μπροστά κάποια που δεν είχε ούτε ένα review...και που θα φύγει σε λίγες μέρες...
...αυτά...και σε όποιον αρέσουν...
...ε...και εγώ μια γρήγορη ενημέρωση έκανα...δεν θα τσακωθούμε κιόλας επειδή εγώ την βλέπω σαν μια επαγγελματία που σιχαίνεται το σπέρμα...ενώ εσύ σαν μια καθαρούλα ερασιτέχνη...Το αν είναι 27 ή 29 ή 30 και οχι 28 που γράφει πολυ λίγο με ενδιαφέρει, ακόμη και 33 να είναι που λες στ' αρχιδια μας δεν είναι και 40 να πεις ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από αυτό που γράφει, γιατί κόλλας στην ηλικία?
Όταν λέω ότι είναι καθαρή εννοώ ότι στημια ώρα που ήταν μαζί μου έκανε 3 φορές ντουζ, και ναι αυτό που είπες για τις γαργαρες ναι ισχύει αλλά για αυτό είπα ότι είναι ερασιτέχνης και απο καποια αλλά πράγματα που είδα. Μια επαγγελματίεας δεν θα το έκανε αυτό αλλά να ξέρεις ότι δεν θα σιχενοτανε κιόλας. Όσο για το λιπαντικό ναι και με εμένα έβαλε στην αρχή λίγο εσύ τι νόμιζες ότι θα μας έβλεπε και θα άρχιζε να υγρενεται επειδή θα τη γαμουσαμε? Αλλά στη συνέχεια του αγώνα έχυσε και είμαι σε θέση μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας να μπορώ να καταλάβω πότε μια γυναίκα χύνει και πότε όχι. Στο κάτω κάτω εγώ μια γρηγορη ενημέρωση έκανα, δεν είπα ότι είναι η ζιζελ!!! Που ακόμη κι αυτή σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι.....
Πολύ σωστό σε βρίσκω!!!...ε...και εγώ μια γρήγορη ενημέρωση έκανα...δεν θα τσακωθούμε κιόλας επειδή εγώ την βλέπω σαν μια επαγγελματία που σιχαίνεται το σπέρμα...ενώ εσύ σαν μια καθαρούλα ερασιτέχνη...
Θα συμφωνήσω, εμφανισιακά είναι όπως στην φώτο από πάνω, για τα γούστα μου πολύ όμορφη, έχει ένα άγχος για το αν είσαι καθαρός, στην συνέχεια (αν είσαι ) λύνεται και είναι μια χαρά, συμμετοχή, φιλια, cim, από αυτά που γράφεται συμπεραίνω ότι είναι και θέμα χημείας και αυτό έχει ένα ρίσκο. Ούτε τα αγγλικά της είναι καλά οπότε βοηθάει το google translate.Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Φυσικό αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στις φωτο
...κάνω ότι μπορώ...Πολύ σωστό σε βρίσκω!!!
...φιλαράκι?...το παρακάτω μήνυμα το διάβασε στο κινητό μου και το κατάλαβε χωρίς google translate... ;)Θα συμφωνήσω, εμφανισιακά είναι όπως στην φώτο από πάνω, για τα γούστα μου πολύ όμορφη, έχει ένα άγχος για το αν είσαι καθαρός, στην συνέχεια (αν είσαι ) λύνεται και είναι μια χαρά, συμμετοχή, φιλια, cim, από αυτά που γράφεται συμπεραίνω ότι είναι και θέμα χημείας και αυτό έχει ένα ρίσκο. Ούτε τα αγγλικά της είναι καλά οπότε βοηθάει το google translate.
Good evening Milana, i am AlexandrosHello !
My name is Milana .
Owo, cob, cim, kisses, 69, extra ball
1hour- 100
Hello ;) :-*Good evening Milana, i am Alexandros
Good morning :-*Good morning beautiful baby
how old are you baby?Good morning :-*