Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
...αυτή θα πρέπει να έρχεται από το ίδιο ανεξάρτητο ουκρανικό μαντρί από όπου προέρχεται και η Μαρίνα28, η Καρίνα25, η Άννια22 κλπ...
Good morning babyGood morning :-*
...άντε πάλι τα ίδια...πάλι τον κασκαντέρ θα κάνω...Good morning :-*
Good morning :-*
28 πάντως δεν είναι,
Γιατί όλες σταματάνε να γερνάνε στα 28?
Προσβάλεις τα μέλη του σαιτ,Έτσι όπως θα πέσουν με τα μούτρα όλοι σιγά μην προλάβουμε να δοκιμάσουμε σε δυο βδομάδες.
...δεν είναι παραπάνω από 33...ειναι πριν τα πρωτα "αντα" για αυτο.Ενταξει ειναι και το 29 μετα αλλα τοτε θα χτυπουσε ασχημα (το παρα ενα εννοω).Η εν λογω παντως,αν κρινω απο τα χερια της (γιατι εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα),πρεπει να ειναι 35 στο νερο.
Good morning :-*
Και θα επιστρέψει μετά σαν τη Μαρίνα ή οριστικό αντίο;εντάξει παιδιά μην ψιριζουμε και την μαιμου εδω μέσα ... ελεος ... φαάνεται μούνα η γκόμενα ... δυο εβδομαδες θα είναι Αθήνα απο ότι ενημέρωσε
Εγω παλι πιστευω οτι εχει δει την εθνικη μας να κερδιζει το Ευρωμπάσκετ 1987...δεν είναι παραπάνω από 33...
Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Εγω παλι πιστευω οτι εχει δει την εθνικη μας να κερδιζει το Ευρωμπάσκετ 1987
στηθος σιλικονη,η φυσικο?..Δεν είναι. Την πήρα. Πρέπει να είναι ακριβώς όσο λέει. Έχει ματάρες είναι αρκετά έως πολύ όμορφη είναι πιο αδύνατη από της φωτό που έχει ανεβάσει.ειναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχει στο προφίλ της αυτή που είναι πλάτη με τα μαλλιά πιασμένα επάνω.ειναι πολύ καθαρή και προσεχει πολύ με την καθαριότητα και καλά κάνει. Μιλάει μόνο αγγλικά και ρώσικα, Ελληνικά ούτε λέξη. Στο σεξ σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με μια κοπέλα εντελώς ερασιτέχνη και είναι λίγο σφιγμένη. Χύνει αβερτα κουβέρτα αλλά δεν εκδιλωνεται. Φιλιά δίνει αλλά δε το επιδιώκει κιόλας. Πίπα αρκετές καλή με λίγο mouthfucking. Γενικά καλό μουνακι θα την ξανά έβλεπα αν μιλούσε ελληνικά γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
στηθος σιλικονη,η φυσικο?..