Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.738
Πόντοι
27.261
H κοπέλα δεν έχει ποτέ ανεβάσει "γλώσσα και μουνί χύμα" όπως αναφέρετε, απλά έχει την ρωγίτσα της σαν φώτο προφίλ, το οποίο δεν είναι καθόλου μεμπτό ιδίως αν είστε θιασώτης του "free the nipple"
:tooth: οκ με επεισες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα.
Πρόσφατα φίλοι μου έστειλαν ένα προφίλ στο Instagram που είχε «κλέψει» μια φωτογραφία μου και παρίστανε εμένα. Το description έγραφε «άντρες 40+ από Καβάλα μόνο» και το όνομα δεν ήταν το δικό μου, οπότε υποθέτω ότι πρόκειται για μικρή μπίζνα εξαπάτησης. Επειδή το προφίλ είναι ιδιωτικό, δεν μπορώ να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες, ώστε να κρίνω αν πρέπει να ασχοληθώ περαιτέρω.
Σκέφτηκα λοιπόν πως το bou είναι το καλύτερο μέρος που βρίθει από «άντρες +40» πρόθυμους να με βοηθήσουν, κάνοντας follow το προφίλ ώστε να μου πουν τι περιέχει. Έχουν γίνει πολλά reports αλλά λίγα ακόμα δε θα έβλαπταν..
Θα κοινοποιήσω το προφίλ σε σχόλιο ή ιδιωτικά. Ευχαριστώ πολύ!
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα δεύτερο προφιλ με ακυρη φωτο να κανεις follow το προφιλ που σε ενδιαφερει;

Η γιατι δε βαζεις καποιον φιλο σου να το κανει;
Κι αν εβαλες ηδη φιλους σου να κανουν follow η report γιατι αυτο δεν ειναι αρκετο;
Και μια τελευταια απορια:Γιατι θες να εκτεθεις σε ενα τοσο ετεροκλητο φορουμ οπως το bourdela;Μεγαλο ρισκο σε σχεση με το πιθανο ωφελος..

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα δεύτερο προφιλ με ακυρη φωτο να κανεις follow το προφιλ που σε ενδιαφερει;

Η γιατι δε βαζεις καποιον φιλο σου να το κανει;
Κι αν εβαλες ηδη φιλους σου να κανουν follow η report γιατι αυτο δεν ειναι αρκετο;
Και μια τελευταια απορια:Γιατι θες να εκτεθεις σε ενα τοσο ετεροκλητο φορουμ οπως το bourdela;Μεγαλο ρισκο σε σχεση με το πιθανο ωφελος..
1. Έχω δεύτερο προφίλ που έχει κυρίως εικαστικό θέμα αλλά ο εν λόγω λογαριασμός είναι ιδιωτικός και πιστεύω ότι δε θα δεχόταν το αίτημα.
2. Έβαλα ήδη φίλους, αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ reports για να πέσει. Επίσης, επειδή έστειλα ένα μήνυμα, κατάλαβε και προφανώς άλλαξε φωτό προφίλ. Οπότε πρέπει να ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες που δεν είναι ορατές σε εμένα - είναι ιδιωτικό προφίλ όπως είπα.
3. Γιατί θεωρείς ότι εκτίθεμαι;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσουν οι βασικές "απορίες" που έχετε αρκετοί (και είχα και εγώ). Με την winemedineme μιλήσαμε με μερικά pm εδώ και ανταλλάξαμε προφίλ στο instagram. Πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα με ένα απόλυτα ανθρώπινο instagram προφίλ. Ήδη ανταλλάξαμε αρκετά μηνύματα και εκεί (και φωνητικά), οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το προφίλ της. Και, βάσει των όσων είδα - ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα που φανταζόμαστε.
δεν εχουμε αποριες! για να ειναι εδω μεσα ειτε ειναι του χωρου ειτε οχι δεν ειναι νορμαλ. η κυκλοθυμικη συμπεριφορα φωναζει απο μακρια "φυγετε"
αγαπητε 1991 εγω ανησυχω ηδη για το νεφρο σου.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
δεν εχουμε αποριες! για να ειναι εδω μεσα ειτε ειναι του χωρου ειτε οχι δεν ειναι νορμαλ. η κυκλοθυμικη συμπεριφορα φωναζει απο μακρια "φυγετε"
αγαπητε 1991 εγω ανησυχω ηδη για το νεφρο σου.
Μίλα μας για το normal. Σε νήμα. Στο bou.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια μηπως υπερβαλετε λιγο? Εγω πριν λιγο καιρο ειχα βγει με γυναικα που ετυχε να γνωριστουμε εδω. Μια χαρα σε ολα της.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
τύπε μενεμένη οταν λες εικαστικό εννοεις τιποτα ασπρομαυρες γυμνες φωτο; :headbaning1:

η’ εννοεις τιποτα ατάκες κουλτούρα και ουράνια τόξα να πουμε; :effemine::confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
1. Έχω δεύτερο προφίλ που έχει κυρίως εικαστικό θέμα αλλά ο εν λόγω λογαριασμός είναι ιδιωτικός και πιστεύω ότι δε θα δεχόταν το αίτημα.
2. Έβαλα ήδη φίλους, αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ reports για να πέσει. Επίσης, επειδή έστειλα ένα μήνυμα, κατάλαβε και προφανώς άλλαξε φωτό προφίλ. Οπότε πρέπει να ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες που δεν είναι ορατές σε εμένα - είναι ιδιωτικό προφίλ όπως είπα.
1.Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα πειστικότερο προφιλ που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια του απατεώνα με το ψεύτικο προφίλ(άνδρες 40+ αν καταλαβα κτλ)
2.Το μήνυμα δεν ήταν έξυπνη κίνηση με όλο το σεβασμό.Τον τρόμαξες και πήρε μέτρα.
3.Εκτίθεσαι γιατί εδώ στο bourdela συμμετέχει όλος ο ντουνιάς.Είναι σα να δημοσιοποιείς το πρόσωπό σου.
Πού ξέρεις ποιός βλέπει.
Προσωπικά δε θα έπερνα το ρίσκο αλλά θα περιοριζόμουν σε κινήσεις με δικούς μου ανθρώπους.
Σου εύχομαι να βρεις άκρη πάντως.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσουν οι βασικές "απορίες" που έχετε αρκετοί (και είχα και εγώ). Με την winemedineme μιλήσαμε με μερικά pm εδώ και ανταλλάξαμε προφίλ στο instagram. Πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα με ένα απόλυτα ανθρώπινο instagram προφίλ. Ήδη ανταλλάξαμε αρκετά μηνύματα και εκεί (και φωνητικά), οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το προφίλ της. Και, βάσει των όσων είδα - ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα που φανταζόμαστε.
μέχρι τη 1 η ώρα μας προέτρεπες να μην παρασυρθούμε. στις 4 αποφάσισες να κάνεις τον πιρφόρο και να μας ενημερώσεις ότι αλλάζετε μηνύματα αγάπες και τέχνες και μας βεβαιώνεις απόλυτα ότι δεν κάνει βίζιτες. Για το μόνο που μας διαβεβαίωσες είναι ότι είσαι θλιβερά αναξιόπιστος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
1.Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα πειστικότερο προφιλ που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια του απατεώνα με το ψεύτικο προφίλ(άνδρες 40+ αν καταλαβα κτλ)
2.Το μήνυμα δεν ήταν έξυπνη κίνηση με όλο το σεβασμό.Τον τρόμαξες και πήρε μέτρα.
3.Εκτίθεσαι γιατί εδώ στο bourdela συμμετέχει όλος ο ντουνιάς.Είναι σα να δημοσιοποιείς το πρόσωπό σου.
Πού ξέρεις ποιός βλέπει.
Προσωπικά δε θα έπερνα το ρίσκο αλλά θα περιοριζόμουν σε κινήσεις με δικούς μου ανθρώπους.
Σου εύχομαι να βρεις άκρη πάντως.
1 το πειστικοτερο προφιλ το εχει εδω μεσα και τσιμπαει ηδη ο κοσμακης
2 οπως ανωτερω (το ψευτικο ινστα ειναι τυρακι)
3 δεν εκτιθεται αυτος-η αλλα αυτος που κανει φολωου οποτε μπορεις να κανεις αντιστοιχηση προφιλ μπου-ινστα

ευχαριστω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ο φίλος ρώτησε εύλογα γιατί δεν βάζεις τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που έχεις στην ζωή να κάνουν αίτημα στο υποτιθέμενο φέικ λογαριασμό και εσύ το έστριψες απαντώντας ότι τους έβαλες να κάνουν ριπόρτ. Προφανέστατα, γιατί δεν υπάρχει απάντηση στην σωστή ερώτηση. Λύθηκαν όλες οι απορίες μας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
μέχρι τη 1 η ώρα μας προέτρεπες να μην παρασυρθούμε. στις 4 αποφάσισες να κάνεις τον πιρφόρο και να μας ενημερώσεις ότι αλλάζετε μηνύματα αγάπες και τέχνες και μας βεβαιώνεις απόλυτα ότι δεν κάνει βίζιτες. Για το μόνο που μας διαβεβαίωσες είναι ότι είσαι θλιβερά αναξιόπιστος.
ναι μυστη σε εποχες deepfake και αλλαγης φωνης με απλες εφαρμογες 5χρονα σε πουλανε και σε αγοραζουν και ο αλλος πιστευει ακομη σε ηχητικα...

εδω μεσα ουτως η αλλως ειναι το βασιλειο της αναξιοπιστιας... και απο προμοτορες αστο. ακομη και στις κριτικες κοριτσιων ξερω πολυ καλα ποιος κρινει συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια... αληθεια μυστη γιατι να μας διαφωτισει οτι ειναι "αληθινη" . τι κερδιζει απο αυτο?? οποιος ξερω πως βρισκει χρυσο και κερδιζει το τζοκερ δε το ανακοινωνει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.738
Πόντοι
27.261
ενας καραφλος χοντρος μεσηλικας κρυβεται απο πισω αλλα δε σας το λεω
δε ξερω ρε φιλε.
εγω ωραιο βυζακι με piercing ειδα, ωραιο μουνακι, ωραιο κορμακι σχετικα, ωραιο κοκκινο πεντικιουρ (που τα προσεχω αυτα), νταξει λιγο σκυλοφατσα που δε με χαλασε (sorry).
σε site με σεξ, πουτανες και τα αναλογα συναφια ειμαι, bourdela.com... ε και χωθηκα για γνωριμια (αν κατσει).
τι πιο λογικο και τι πιο απλο ?
η μανταμα μου το παιζει σοβαρη, τροπους ευγενιας, γαλλικα και πιανο απο την αλλη.
ε βρες εσυ την ακρη :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ναι μυστη σε εποχες deepfake και αλλαγης φωνης με απλες εφαρμογες 5χρονα σε πουλανε και σε αγοραζουν και ο αλλος πιστευει ακομη σε ηχητικα...

εδω μεσα ουτως η αλλως ειναι το βασιλειο της αναξιοπιστιας... και απο προμοτορες αστο. ακομη και στις κριτικες κοριτσιων ξερω πολυ καλα ποιος κρινει συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια... αληθεια μυστη γιατι να μας διαφωτισει οτι ειναι "αληθινη" . τι κερδιζει απο αυτο?? οποιος ξερω πως βρισκει χρυσο και κερδιζει το τζοκερ δε το ανακοινωνει.
για αυτό λέω ήταν θλιβερό πόστ. Να μας ενημέρωνε ότι κάνει βίζιτες για τόσα λεφτά και το πρόγραμμα θα είχε μια λογική εδώ μέσα, αλλά να πάρει την πρωτοβουλία να είναι ο μοναδικός και να μας λέει ότι γίνανε φιλενάδες τι ακριβώς εξυπηρετεί η ενημέρωση λολ δεν μας δίνει και πολλές επιλογές να τον κρίνουμε. Θλιβερός.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
δε ξερω ρε φιλε.
εγω ωραιο βυζακι με piercing ειδα, ωραιο μουνακι, ωραιο κορμακι σχετικα, ωραιο κοκκινο πεντικιουρ (που τα προσεχω αυτα), νταξει λιγο σκυλοφατσα που δε με χαλασε (sorry).
σε site με σεξ, πουτανες και τα αναλογα συναφια ειμαι, bourdela.com... ε και χωθηκα για γνωριμια (αν κατσει).
η μανταμα μου το παιζει σοβαρη, τροπους ευγενιας, γαλλικα και πιανο απο την αλλη.
ξαναλέω, άλλες είκοσι το έχουνε κάνει το ίδιο σύστημα διαχείρισης πελατών εδώ. Καθεμία από τις είκοσι νομίζανε ότι ανακαλύψανε πρώτες τον τροχό και μας πουλάνε τα κάλαντα για πρώτη φορά λολ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
δε ξερω ρε φιλε.
η μανταμα τρολλαρει αγριως και ασυστολως και καλα κανει μαλλον κανει ερευνα για το τι παιζει να της ταξει καποιος χωρις καν να την εχει δει απο κοντα. μπηκε σε σαη με πουτανες και θιγεται οταν την ρωτανε τιμουλα.
στο πρωτο της μηνυμα μου εστειλε τον κωλο της χωρις να το ζητησω αλλα οταν καποια στιγμη το ρωτησα εγινε πυρ και μανια... σε αυτο το σαη εχουμε γραφτει για να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες οχι για να μας κυνηγανε και εδω μεσα με τις βρωμοκυκλοσυμπεριφορες τους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.738
Πόντοι
27.261
η μανταμα τρολλαρει αγριως και ασυστολως και καλα κανει μαλλον κανει ερευνα για το τι παιζει να της ταξει καποιος χωρις καν να την εχει δει απο κοντα. μπηκε σε σαη με πουτανες και θιγεται οταν την ρωτανε τιμουλα.
στο πρωτο της μηνυμα μου εστειλε τον κωλο της χωρις να το ζητησω αλλα οταν καποια στιγμη το ρωτησα εγινε πυρ και μανια... σε αυτο το σαη εχουμε γραφτει για να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες οχι για να μας κυνηγανε και εδω μεσα με τις βρωμοκυκλοσυμπεριφορες τους.
σοβαρη του κωλου δηλαδη :tooth:
ρε πως εσκασε το κυριακατικο απο σποντα λεμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom