Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
εμένα στο πμ δεν έστειλε κώλο, θα πρέπει να κάνουμε σχέση πρώτα μάλλον
αλλες 20 εεε?ξαναλέω, άλλες είκοσι το έχουνε κάνει το ίδιο σύστημα διαχείρισης πελατών εδώ. Καθεμία από τις είκοσι νομίζανε ότι ανακαλύψανε πρώτες τον τροχό και μας πουλάνε τα κάλαντα για πρώτη φορά λολ
πρεπει να εχει χασει τη μπαλα και να μη ξερει τι εχει στειλει και σε ποιονεμένα στο πμ δεν έστειλε κώλο, θα πρέπει να κάνουμε σχέση πρώτα μάλλον
ετσι ειναι. οπως ολες. αμα θελουν να γαμηθουν γαμιουνται και ειναι νορμαλ αλλα αμα θες να γαμησεις εσυ εισαι ανωμαλος....σοβαρη του κωλου δηλαδη
ρε πως εσκασε το κυριακατικο απο σποντα λεμε...
Κινείσαι έξυπνα και προκλητικά με σκοπό να με παρασύρεις σε αντιπαράθεση. Με σκοπό τι? Να ενισχύσεις τους ισχυρισμούς σου (γιατί περί ισχυρισμών πρόκειται) ότι η κοπέλα δεν είναι κοπέλα, αλλά καραφλός μουστακαλής ή call girl. Εντωμεταξύ εγώ μιλάω συνεχώς με την κοπέλα στο insta με φωνητικά μηνύματα (και έχει πολύ πολύ γλυκιά φωνή - όχι generated - πιστεψέ με μπορώ να ξεχωρίσω) και βλέπω τις πάρα πολλές φωτογραφίες στο προφίλ της - ένα όμορφο απλό κορίτσι, ούτε κώλοι, ούτε στησίματα ούτε τίποτα. Δεν μπορείς να δεις αυτά που βλέπω και κινείσαι με υποθέσεις. Ναι, μπήκα στο thread με δυσπιστία και διάθεση ειρωνίας όπως μπήκατε όλοι. Τα υπόλοιπα τα ανέφερα ήδη στο ποστ μου.για αυτό λέω ήταν θλιβερό πόστ. Να μας ενημέρωνε ότι κάνει βίζιτες για τόσα λεφτά και το πρόγραμμα θα είχε μια λογική εδώ μέσα, αλλά να πάρει την πρωτοβουλία να είναι ο μοναδικός και να μας λέει ότι γίνανε φιλενάδες τι ακριβώς εξυπηρετεί η ενημέρωση λολ δεν μας δίνει και πολλές επιλογές να τον κρίνουμε. Θλιβερός.
στειλε κωλο μια ρε συ να δουμε αν αξιζει και απο πισω.ετσι ειναι. οπως ολες. αμα θελουν να γαμηθουν γαμιουνται και ειναι νορμαλ αλλα αμα θες να γαμησεις εσυ εισαι ανωμαλος....
είναι το μόνο που ξέρει πολύ καλά, χτίζει ατζέντα. Ζητάει και ίνσταγκραμ και όποιος είναι χάπατο στέλνει να τον φακελώνει για να φιλτράρει την επόμενη πίστα που περνάνε σε πελάτες.πρεπει να εχει χασει τη μπαλα και να μη ξερει τι εχει στειλει και σε ποιον
Για πες ρε γνώστη τις άλλες 20. Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα πεις καμμία.ξαναλέω, άλλες είκοσι το έχουνε κάνει το ίδιο σύστημα διαχείρισης πελατών εδώ. Καθεμία από τις είκοσι νομίζανε ότι ανακαλύψανε πρώτες τον τροχό και μας πουλάνε τα κάλαντα για πρώτη φορά λολ
να μας πει αν γαμησε κιολας και ποιες.Για πες ρε γνώστη τις άλλες 20. Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα πεις καμμία.
μα καπου το ειχα πει νομιζωείναι το μόνο που ξέρει πολύ καλά, χτίζει ατζέντα. Ζητάει και ίνσταγκραμ και όποιος είναι χάπατο στέλνει να τον φακελώνει για να φιλτράρει την επόμενη πίστα που περνάνε σε πελάτες.
μη ξεχνάς να μας κρατάς σε ενημέρωση τι καλές φιλενάδες που είστε φίλε το έχουμε ανάγκη πολύ εδώ. Και δεν βλέπουμε και τους υπόλοιπους φιλενάδους, αυτοί που έχουν κουκούτσι μυαλό να μην εκτίθενται από χαζομάρα και απλά περιμένουν να περάσουν στην πίστα πελάτης. Εσύ μάλλον περιμένεις να βγάλεις γκόμενα για να μας το κάνεις νια νια νια με το δάχτυλο να ζηλέψουμε λολΓια πες ρε γνώστη τις άλλες 20. Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα πεις καμμία.
Αυτές είναι οι δικές σου φιλοδοξίες και τις προβάλεις επάνω μου.μη ξεχνάς να μας κρατάς σε ενημέρωση τι καλές φιλενάδες που είστε φίλε το έχουμε ανάγκη πολύ εδώ. Και δεν βλέπουμε και τους υπόλοιπους φιλενάδους, αυτοί που έχουν κουκούτσι μυαλό να μην εκτίθενται από χαζομάρα και απλά περιμένουν να περάσουν στην πίστα πελάτης. Εσύ μάλλον περιμένεις να βγάλεις γκόμενα για να μας το κάνεις νια νια νια με το δάχτυλο να ζηλέψουμε λολ
κανα ηχητικο να βαλει να καβλωσουμε, με τη γλυκεια φωνη που εχει, οπως λεει και εχει ακουσειμη ξεχνάς να μας κρατάς σε ενημέρωση τι καλές φιλενάδες που είστε φίλε το έχουμε ανάγκη πολύ εδώ. Και δεν βλέπουμε και τους υπόλοιπους φιλενάδους, αυτοί που έχουν κουκούτσι μυαλό να μην εκτίθενται από χαζομάρα και απλά περιμένουν να περάσουν στην πίστα πελάτης. Εσύ μάλλον περιμένεις να βγάλεις γκόμενα για να μας το κάνεις νια νια νια με το δάχτυλο να ζηλέψουμε λολ
ναι δεν είδες είναι ολοφάνερο ότι ψάχνω φιλενάδα λολΑυτές είναι οι δικές σου φιλοδοξίες και τις προβάλεις επάνω μου.
είναι το μόνο που ξέρει πολύ καλά, χτίζει ατζέντα. Ζητάει και ίνσταγκραμ και όποιος είναι χάπατο στέλνει να τον φακελώνει για να φιλτράρει την επόμενη πίστα που περνάνε σε πελάτες.
σταμάτα για καλό σου, γελοιοποιείσαι. Όλα αυτά για κάποια που δεν έχεις δει μπροστά σου και μιλάτε στο ίντερνετ εδώ και δύο ώρες.Αν αυτό που κάνει η συγκεκριμένη σου φαίνεται για "χτίσιμο ατζέντας" τότε σίγουρα έχεις "σοβατίσει" πολλές οικοδομές μόνος σου τύπε
νομιζω οτι η "κοπελα" παντως δε χρειαζεται λευκο ιπποτη τυπεΑν αυτό που κάνει η συγκεκριμένη σου φαίνεται για "χτίσιμο ατζέντας" τότε σίγουρα έχεις "σοβατίσει" πολλές οικοδομές μόνος σου τύπε
1. Ένα προφίλ δεν αρκεί και θα ήθελε κόπο.1.Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα πειστικότερο προφιλ που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια του απατεώνα με το ψεύτικο προφίλ(άνδρες 40+ αν καταλαβα κτλ)
2.Το μήνυμα δεν ήταν έξυπνη κίνηση με όλο το σεβασμό.Τον τρόμαξες και πήρε μέτρα.
3.Εκτίθεσαι γιατί εδώ στο bourdela συμμετέχει όλος ο ντουνιάς.Είναι σα να δημοσιοποιείς το πρόσωπό σου.
Πού ξέρεις ποιός βλέπει.
Προσωπικά δε θα έπερνα το ρίσκο αλλά θα περιοριζόμουν σε κινήσεις με δικούς μου ανθρώπους.
Σου εύχομαι να βρεις άκρη πάντως.
Είμαι Μαύρος Ιππότης τύπε.νομιζω οτι η "κοπελα" παντως δε χρειαζεται λευκο ιπποτη τυπε