Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.748
Πόντοι
2.356

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, πάμε πάλι: δε ζητάω να κάνετε follow και να το αφήσετε έτσι, κάντε ό, τι θέλετε μετά. Εμένα με νοιάζει να δω τι έχει το προφίλ μέσα. Προφανώς επειδή είμαι 28 δεν έχω πολλούς φίλους που θα μπορούσαν να «πείσουν» όποιον βρίσκεται πίσω από το προφίλ να δεχτεί ένα αίτημα για follow. Προφανώς κάποιος εντελώς άγνωστος με εμένα θα ήταν καλύτερα να το κάνει αυτό - γι’ αυτό το ζητάω εδώ.
προφανως, επίσης, δε θα έπαιρνα το ρίσκο να το κάνω αυτό αν δεν ήταν αλήθεια, καθώς αν υπάρχουν όντως φωτογραφίες μου, θα δείτε και εμένα. Τέλος, όσα περισσότερα reports τόσο καλύτερα. Οι φίλοι μου έκαναν. Πάμε παρακάτω.
να δω τι άλλο θα σκεφτείς για κρυφές βίζιτες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Αν πραγματικά ισχύει αυτό που αναφέρεις δεν ανοίγεις νήμα εδώ αλλά πας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πάντα φιλικά.

:hi:
οι αστυνομικοί πηδάνε δωρεάν δεν συμφέρει.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
να δω τι άλλο θα σκεφτείς για κρυφές βίζιτες
Ανάγκη τα λεφτά σου είχαμε, καημένε. Αλλά είναι πάγια τακτική σας να προκαλείτε μπας και δείτε τσάμπα μουνί. Δε θα σου κάνω τη χάρη εσένα, ούτε με πληρωμή ούτε χωρίς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι αστυνομικοί πηδάνε δωρεάν δεν συμφέρει.
Αχ είσαι τόσο μαλάκας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ανάγκη τα λεφτά σου είχαμε, καημένε. Αλλά είναι πάγια τακτική σας να προκαλείτε μπας και δείτε τσάμπα μουνί. Δε θα σου κάνω τη χάρη εσένα, ούτε με πληρωμή ούτε χωρίς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αχ είσαι τόσο μαλάκας.
εάν πέταγα κάτω 50ευρο θα έκανες βουτιά γρηγορότερη από τερματοφύλακα CL

• Χαχα
Αντιδράσεις: amilo
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
εάν πέταγα κάτω 50ευρο θα έκανες βουτιά γρηγορότερη από τερματοφύλακα CL
Και ξαναλέω σιχαμένε, πάγια τακτική σας. Και αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι σύνοδος μετά θα αμφιβάλλεις ότι είμαι γυναίκα. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.463
Πόντοι
12.756
Γι αυτο χαθηκε ο Αλεξ , μπηκε με τον καινουργιο κλωνο winemedineme και ξεχασε τους κωδικούς απο το κανονικό του προφιλ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Και ξαναλέω σιχαμένε, πάγια τακτική σας. Και αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι σύνοδος μετά θα αμφιβάλλεις αν είμαι γυναίκα. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ
χοντρούλα είσαι? δεν πειράζει, έλα να μου πλύνεις τα σώβρακα. είμαι καλός άνθρωπος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
δηλαδή αν δεν γίνω πελάτης να ζουλάω την στρογγυλή κοιλιά σου θα πρέπει να με βρίζεις? τι πουτανιές είναι αυτές
Πριγκηψ μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι;το ειδες σφαιρικα το θεμα;σε ολες τις πτυχες του;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
τι κανεις εδω εσυ ρε σαλιαρη ?
εσυ τι κανεις εδω..θες να παρεις ιδεες απο ινστα πως να βαφεσαι καλυτερα; :2on1:εγω προσπαθω να κανω τον Πριγκηψ να δει σφαιρικα την ολη κατασταση

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Πριγκηψ μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι;το ειδες σφαιρικα το θεμα;σε ολες τις πτυχες του;
δε ξέρω μπρο σνομπάρει τα λεφτά μου για κάποιο λόγο που υποπτεύομαι έχει να κάνει με τον καθρέφτη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
δε ξέρω μπρο σνομπάρει τα λεφτά μου για κάποιο λόγο που υποπτεύομαι έχει να κάνει με τον καθρέφτη
δε ξευρω ακομα να σου πω την αληθεια...παντως φαινεται ποιοτικο νημα,με προβλημα συνανθρωπου και ο αρχιδης ο νιπλης θελει να το μπαχαλεψει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom