kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.748
- Πόντοι
- 2.356
εχει μαζεψει 10 ινσταγκραμ παλιων μελων και 50 απο αυτους που ψαχνουν τα βιντεο της ραλλης.τύπε νηματοθετη εκανες κανα κονε μεχρι τωρα να πουμε;![]()
εχει μαζεψει 10 ινσταγκραμ παλιων μελων και 50 απο αυτους που ψαχνουν τα βιντεο της ραλλης.τύπε νηματοθετη εκανες κανα κονε μεχρι τωρα να πουμε;![]()
Σε μένα το λες; Είστε τόσο κατεστραμμένοι εδώ μέσα που νομίζετε ότι πάντα κάποιος σας κοροϊδεύει.τύπε νηματοθετη εκανες κανα κονε μεχρι τωρα να πουμε;![]()
Ούτε τον κώλο μας δεν εμπιστευόμαστεΣε μένα το λες; Είστε τόσο κατεστραμμένοι εδώ μέσα που νομίζετε ότι πάντα κάποιος σας κοροϊδεύει.
να δω τι άλλο θα σκεφτείς για κρυφές βίζιτεςΛοιπόν, πάμε πάλι: δε ζητάω να κάνετε follow και να το αφήσετε έτσι, κάντε ό, τι θέλετε μετά. Εμένα με νοιάζει να δω τι έχει το προφίλ μέσα. Προφανώς επειδή είμαι 28 δεν έχω πολλούς φίλους που θα μπορούσαν να «πείσουν» όποιον βρίσκεται πίσω από το προφίλ να δεχτεί ένα αίτημα για follow. Προφανώς κάποιος εντελώς άγνωστος με εμένα θα ήταν καλύτερα να το κάνει αυτό - γι’ αυτό το ζητάω εδώ.
προφανως, επίσης, δε θα έπαιρνα το ρίσκο να το κάνω αυτό αν δεν ήταν αλήθεια, καθώς αν υπάρχουν όντως φωτογραφίες μου, θα δείτε και εμένα. Τέλος, όσα περισσότερα reports τόσο καλύτερα. Οι φίλοι μου έκαναν. Πάμε παρακάτω.
οι αστυνομικοί πηδάνε δωρεάν δεν συμφέρει.Αν πραγματικά ισχύει αυτό που αναφέρεις δεν ανοίγεις νήμα εδώ αλλά πας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Πάντα φιλικά.
![]()
Ανάγκη τα λεφτά σου είχαμε, καημένε. Αλλά είναι πάγια τακτική σας να προκαλείτε μπας και δείτε τσάμπα μουνί. Δε θα σου κάνω τη χάρη εσένα, ούτε με πληρωμή ούτε χωρίς.να δω τι άλλο θα σκεφτείς για κρυφές βίζιτες
Αχ είσαι τόσο μαλάκας.οι αστυνομικοί πηδάνε δωρεάν δεν συμφέρει.
Μίζερο.Ούτε τον κώλο μας δεν εμπιστευόμαστε![]()
εάν πέταγα κάτω 50ευρο θα έκανες βουτιά γρηγορότερη από τερματοφύλακα CLΑνάγκη τα λεφτά σου είχαμε, καημένε. Αλλά είναι πάγια τακτική σας να προκαλείτε μπας και δείτε τσάμπα μουνί. Δε θα σου κάνω τη χάρη εσένα, ούτε με πληρωμή ούτε χωρίς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ είσαι τόσο μαλάκας.
εάν πέταγα κάτω 50ευρο θα έκανες βουτιά γρηγορότερη από τερματοφύλακα CL
Και ξαναλέω σιχαμένε, πάγια τακτική σας. Και αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι σύνοδος μετά θα αμφιβάλλεις ότι είμαι γυναίκα. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣεάν πέταγα κάτω 50ευρο θα έκανες βουτιά γρηγορότερη από τερματοφύλακα CL
χοντρούλα είσαι? δεν πειράζει, έλα να μου πλύνεις τα σώβρακα. είμαι καλός άνθρωποςΚαι ξαναλέω σιχαμένε, πάγια τακτική σας. Και αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι σύνοδος μετά θα αμφιβάλλεις αν είμαι γυναίκα. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ
Ναι. Έλα γειαχοντρούλα είσαι? δεν πειράζει, έλα να μου πλύνεις τα σώβρακα. είμαι καλός άνθρωπος
δηλαδή αν δεν γίνω πελάτης να ζουλάω την στρογγυλή κοιλιά σου θα πρέπει να με βρίζεις? τι πουτανιές είναι αυτέςΝαι. Έλα γεια
Πριγκηψ μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι;το ειδες σφαιρικα το θεμα;σε ολες τις πτυχες του;δηλαδή αν δεν γίνω πελάτης να ζουλάω την στρογγυλή κοιλιά σου θα πρέπει να με βρίζεις? τι πουτανιές είναι αυτές
τι κανεις εδω εσυ ρε σαλιαρη ?Πριγκηψ μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι;το ειδες σφαιρικα το θεμα;σε ολες τις πτυχες του;
εσυ τι κανεις εδω..θες να παρεις ιδεες απο ινστα πως να βαφεσαι καλυτερα;τι κανεις εδω εσυ ρε σαλιαρη ?
δε ξέρω μπρο σνομπάρει τα λεφτά μου για κάποιο λόγο που υποπτεύομαι έχει να κάνει με τον καθρέφτηΠριγκηψ μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι;το ειδες σφαιρικα το θεμα;σε ολες τις πτυχες του;
δε ξευρω ακομα να σου πω την αληθεια...παντως φαινεται ποιοτικο νημα,με προβλημα συνανθρωπου και ο αρχιδης ο νιπλης θελει να το μπαχαλεψει..δε ξέρω μπρο σνομπάρει τα λεφτά μου για κάποιο λόγο που υποπτεύομαι έχει να κάνει με τον καθρέφτη